hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız
ağladım ağladım rahatladım
2 makine çamaşır yıkadım bebek odası olarak kullanacağım odayı toparladım
babam aradı normal olsaydı keşke diyor
sabahtan beri ağlıyorum zaten bide sen çıkma başıma bende meraklı değilim sezeryana dedim sonra beni teselli etmeye çalışıyor
gelmeyecekmiş annemi eşim almaya gidecekmiş duruma göre gelirim yarın diyor
sonrasında ablam aradı çarşıya çıkmışlar kocasıyla gezmeye perde beğenmiş ne yapsam alsammı diyor
arabın derdi kırmızı pabuç
kayınvalidemi aradım zemzem suyu hazırla demek için
hurma ve zemzem hazırlamıştım dedi
kızımda kıpır kıpır heyecanlandı o da heralde
biraz daha iyiyim şimdi
Canım senin üzülmene tepki veriyor bence gerçekten şimdi sadece bebeğine odaklan o miss kokusunu içine çekeceğin anı düşün emzireceğin o Minicik elleriyle senin sadece bir parmağını sıkıca tutacağını düşün bak kız sana sölerken ben duygulandım iyimi benide ağlatcan git doğur çocuğunu bu kadar duygusallık yeterhepinize çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız
ağladım ağladım rahatladım
2 makine çamaşır yıkadım bebek odası olarak kullanacağım odayı toparladım
babam aradı normal olsaydı keşke diyor
sabahtan beri ağlıyorum zaten bide sen çıkma başıma bende meraklı değilim sezeryana dedim sonra beni teselli etmeye çalışıyor
gelmeyecekmiş annemi eşim almaya gidecekmiş duruma göre gelirim yarın diyor
sonrasında ablam aradı çarşıya çıkmışlar kocasıyla gezmeye perde beğenmiş ne yapsam alsammı diyor
arabın derdi kırmızı pabuç
kayınvalidemi aradım zemzem suyu hazırla demek için
hurma ve zemzem hazırlamıştım dedi
kızımda kıpır kıpır heyecanlandı o da heralde
biraz daha iyiyim şimdi
Ben Azra ismini şahsen çok beğenirim yeğenimin adı olmasa ben koyacaktım Hz. Meryem in diğer adıdır bende isterim ki kızım Hz. Meryem gibi ahlak ve iffet abidesi olsun adını koyamıyorum ama Rabbim ömrünü öyle eylesin kızımın ha hu arada herkes İsim bulmuş biz kocamla anlaşamadık bir türlü her konu açıldığında canımı sıkıyor beyefendi kendi koyacakmış onun hakkıymışYa zaten benim ve eşimin kızı olupta sakin bi çocuk Olmasını beklemiyoruz ana deli baba delieşim de sürekli diyor erkek olsaydı sokaktan toplayamazdık kızın sana çekerse yandık diyor kime çekecek armut dibine düşer yani zaten biz monoton insanlar değiliz yerimizde duramayız karnım burnumda hala hareketlilik var Üzerimde beni sinir eden insanların böle Anlamsız yorum yapması sadece
Gerçekten rahatmı oldu çatı muayenesi?? Ben çok zorlandım da...çatı muayenesi korktuğum gibi değilmiş yok elini sokuyor yok kolunu sokuyor bir sürü şey söylendi ama hiçde öyle olmadı anlamadım bile
gerçekten haklı olduğunu görmek için belden uyuşturma istedim
offf artık hiçbişey umrumda değil öyle yada böyle çıkacak yeterki onun sağlığı yerinde olsun
ama ebeler falan sürekli yanımdaydı bebek çok hareketli kalp atışları çok hızlı falan diye konuşuyorlardı kendi aralarında
hiç durmadı sıpa sağolsun
neyse
yarın bu saatlerde sanırım anne olacağım
Ben hic duz yatirmiyorum ki:s bugun cok oldu bu kusma.pofuduk alt acmasi var onu rulo yapip surtina koyuyorum onune de alt acmanin yastigini koyuyorum iyi oluyoDüz yatırınca da kusabiliyor sanırım. 30 derece eğimli yatırın dediler biz hala o eğimi yapamadık kusma oluyor
Anlam veremiuorum ki artik.ailemde uzuluyo hem ben arada kizip tepki veriyorum diye hem de onlar nboyle yapiyo diye gidelim diyolar.hem kv bana bakamaxki gelince belim agriyo diye yatiyo hepkıskançlığını gizleyemiyordur
ailen kalmayacakta kim kalacakmış bu kv anlamakta zor
Gerçekten rahatmı oldu çatı muayenesi?? Ben çok zorlandım da...
Anlayamadım ben muayene olmadan öncemi belden uyuşturma yapıldı??
off gülmeden edemedim , herkes ayrı tas
kız yorma kendini
Canım senin üzülmene tepki veriyor bence gerçekten şimdi sadece bebeğine odaklan o miss kokusunu içine çekeceğin anı düşün emzireceğin o Minicik elleriyle senin sadece bir parmağını sıkıca tutacağını düşün bak kız sana sölerken ben duygulandım iyimi benide ağlatcan git doğur çocuğunu bu kadar duygusallık yeterdelikanlı kızız biz kalk bakalım güçlü dur (bunları söylerken alıyorum ya ne kadar salağım ) moralin yüksek olsun yanlız hissetme bizler burdayız yaz unutma
benim de buyudu koyulasti. Emzirdikce rengi aciliyor kuculuyor. Ve evet hepsi giriyor agzina. Gogus ucu damaginda oluyor cocugun. Boylece hava yitmuyor gogsun yara olmuyoro kahve kısım hamilelikte çok büyüdü bende ya hepsi nasıl girecek diye düşünüyorum bende
Bugün bebegimin hareketlerinde azalma hissediyorum doktoru Aramadan önce ne yapmalıyım birşeyler yedim ve su an 40dkdir sol yanıma yattım bekliyorum mozart açtım dinlettim hala hareket yok
Bilmiyorum canım gitmedim ama.pazartesi kontrolüm var.bide kuzenime sordum.yürüyüş yap bol bol dedi.geziniyorum bende evde bakalımNe iğnesi ki acaba
Bnmki de 2 gündür kusuyor..yani öyle aşırı bi kusma değil de ağzının kenarından ufak akıyor..çok mu zorluyorum emzirmeye de ondan mi oluyor diyorum ben deBen hic duz yatirmiyorum ki:s bugun cok oldu bu kusma.pofuduk alt acmasi var onu rulo yapip surtina koyuyorum onune de alt acmanin yastigini koyuyorum iyi oluyo
Doktoru aradık gelin diyo şimdi gidiyom süt içtim kek yedim mincikladim bise yokkarnının üzerine doğru hafif eğil elini bastır belirli yerlere muhakkak tepki verir
yada süt iç süt içinde çok hareket ediyor benimki
Belki de.benimki oburiks gibi ep emmek istiyo.simdi sagdim da 50 cc cikti bir gogusten.yetmiyo mu ki?Bnmki de 2 gündür kusuyor..yani öyle aşırı bi kusma değil de ağzının kenarından ufak akıyor..çok mu zorluyorum emzirmeye de ondan mi oluyor diyorum ben de
Bişi yoktur inşallah endiselenme git de kafan rahatlasin boş yere stres yapmaDoktoru aradık gelin diyo şimdi gidiyom süt içtim kek yedim mincikladim bise yok
Doktoru aradık gelin diyo şimdi gidiyom süt içtim kek yedim mincikladim bise yok
Kaç günlük ki canım seninki bnmki 2 haftalikken falan 40 içiyor yetiyordu 3.haftadan itibaren 50 60 70 lere çıktık..şimdi biberonu bıraktım emzirmeye başladım 5 dk da bırakıyor sabahtan beri ağlıyorum aç kaldı bu çocuk emmiyor diye sagip vermemek için zor tutuyorm kendimiBelki de.benimki oburiks gibi ep emmek istiyo.simdi sagdim da 40 cc cikti bir gogusten.yetmiyo mu ki?
Benim hemen geldi canim.Ben dogumdan hemen sonra humanaya da basladim ne olur ne olmaz diye.Ilk 3 4 gun ictim gunde 3 bardak.Humananin da rezenelisi var bu arada..kızlar sezeryan sonrası süt hemen geliyormu
rezene çayı iç hem senin hem bebeğin gazını alır sütünde gelir dediler
ben humana almayı düşünüyordum yanıma ama rezene mi alayım bilemedim
birde hastane biberon emzik kullanmıyormuş yasakmış
e sütüm hemen gelmezse neyle vereceğim ben ona mamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?