2015 Şubat Anneleri

off gülmeden edemedim , herkes ayrı tas
kız yorma kendini

Canım senin üzülmene tepki veriyor bence gerçekten şimdi sadece bebeğine odaklan o miss kokusunu içine çekeceğin anı düşün emzireceğin o Minicik elleriyle senin sadece bir parmağını sıkıca tutacağını düşün bak kız sana sölerken ben duygulandım iyimi benide ağlatcan git doğur çocuğunu bu kadar duygusallık yeter delikanlı kızız biz kalk bakalım güçlü dur (bunları söylerken alıyorum ya ne kadar salağım ) moralin yüksek olsun yanlız hissetme bizler burdayız yaz unutma

Ben Azra ismini şahsen çok beğenirim yeğenimin adı olmasa ben koyacaktım Hz. Meryem in diğer adıdır bende isterim ki kızım Hz. Meryem gibi ahlak ve iffet abidesi olsun adını koyamıyorum ama Rabbim ömrünü öyle eylesin kızımın ha hu arada herkes İsim bulmuş biz kocamla anlaşamadık bir türlü her konu açıldığında canımı sıkıyor beyefendi kendi koyacakmış onun hakkıymış

Gerçekten rahatmı oldu çatı muayenesi?? Ben çok zorlandım da...
Anlayamadım ben muayene olmadan öncemi belden uyuşturma yapıldı??

Düz yatırınca da kusabiliyor sanırım. 30 derece eğimli yatırın dediler biz hala o eğimi yapamadık kusma oluyor
Ben hic duz yatirmiyorum ki:s bugun cok oldu bu kusma.pofuduk alt acmasi var onu rulo yapip surtina koyuyorum onune de alt acmanin yastigini koyuyorum iyi oluyo

kıskançlığını gizleyemiyordur
ailen kalmayacakta kim kalacakmış bu kv anlamakta zor
Anlam veremiuorum ki artik.ailemde uzuluyo hem ben arada kizip tepki veriyorum diye hem de onlar nboyle yapiyo diye gidelim diyolar.hem kv bana bakamaxki gelince belim agriyo diye yatiyo hep

Gerçekten rahatmı oldu çatı muayenesi?? Ben çok zorlandım da...
Anlayamadım ben muayene olmadan öncemi belden uyuşturma yapıldı??

muayene için uyuşturmamı yapılır kız ilahi
valla ben çok zorlanmadım sadece ilk an parmağını sokarken gerildim sonra gülmeye başladım çünkü çok huyluyum
bitince dedim ebelere beni korkuttular hiçde korkulacak gibi değilmiş diye
kürtajım var benim
kürtaj sonrası sürekli ellendim
belki ondan alışık olduğumdan acımamıştır
ne yapayım işte
acımadıkiiii acımadıkiiii

off gülmeden edemedim , herkes ayrı tas
kız yorma kendini

sorma
eşimde mesaj atıyor sebilin pompası kırılmıştı pillli pompa sipariş etmiştim kargo geldimi diye soruyor
yarın pompayıda götürecek heralde hastaneye

yine ağladım ya la
minik ellerini yerim ben onun
elimizde tespihimiz eksik delikanlı gibi gider doğururuz dimi ama

o kahve kısım hamilelikte çok büyüdü bende ya hepsi nasıl girecek diye düşünüyorum bende
benim de buyudu koyulasti. Emzirdikce rengi aciliyor kuculuyor. Ve evet hepsi giriyor agzina. Gogus ucu damaginda oluyor cocugun. Boylece hava yitmuyor gogsun yara olmuyor

Bugün bebegimin hareketlerinde azalma hissediyorum doktoru Aramadan önce ne yapmalıyım birşeyler yedim ve su an 40dkdir sol yanıma yattım bekliyorum mozart açtım dinlettim hala hareket yok

Bugün bebegimin hareketlerinde azalma hissediyorum doktoru Aramadan önce ne yapmalıyım birşeyler yedim ve su an 40dkdir sol yanıma yattım bekliyorum mozart açtım dinlettim hala hareket yok

karnının üzerine doğru hafif eğil elini bastır belirli yerlere muhakkak tepki verir
yada süt iç süt içinde çok hareket ediyor benimki

Ben hic duz yatirmiyorum ki:s bugun cok oldu bu kusma.pofuduk alt acmasi var onu rulo yapip surtina koyuyorum onune de alt acmanin yastigini koyuyorum iyi oluyo
Bnmki de 2 gündür kusuyor..yani öyle aşırı bi kusma değil de ağzının kenarından ufak akıyor..çok mu zorluyorum emzirmeye de ondan mi oluyor diyorum ben de

Bnmki de 2 gündür kusuyor..yani öyle aşırı bi kusma değil de ağzının kenarından ufak akıyor..çok mu zorluyorum emzirmeye de ondan mi oluyor diyorum ben de
Belki de.benimki oburiks gibi ep emmek istiyo.simdi sagdim da 50 cc cikti bir gogusten.yetmiyo mu ki?

Belki de.benimki oburiks gibi ep emmek istiyo.simdi sagdim da 40 cc cikti bir gogusten.yetmiyo mu ki?
Kaç günlük ki canım seninki bnmki 2 haftalikken falan 40 içiyor yetiyordu 3.haftadan itibaren 50 60 70 lere çıktık..şimdi biberonu bıraktım emzirmeye başladım 5 dk da bırakıyor sabahtan beri ağlıyorum aç kaldı bu çocuk emmiyor diye sagip vermemek için zor tutuyorm kendimi

Yürüyüşümü yaptim geldim hava bugun de mis gibiydi. Yine bir dört km kadar yürüdük bitise dogru pertim cikti yalniz. Yürürken ayaklarım rahatliyor eve girdigim an aninda sisiyor öyle böyle bir sisme degil ayak ayak değil cansiz kütük gibi oluyor mübarek
Cok uykum geldu oksijen carpti herhalde hurma yürüyüş yarin da ahududu yapragi cayi basliycam artk inşallah pazartesi gittiğimde bi supriz acilma mujdesi de ben alırım inşallah

kızlar sezeryan sonrası süt hemen geliyormu
rezene çayı iç hem senin hem bebeğin gazını alır sütünde gelir dediler
ben humana almayı düşünüyordum yanıma ama rezene mi alayım bilemedim
birde hastane biberon emzik kullanmıyormuş yasakmış
e sütüm hemen gelmezse neyle vereceğim ben ona mamayı

Benim hemen geldi canim.Ben dogumdan hemen sonra humanaya da basladim ne olur ne olmaz diye.Ilk 3 4 gun ictim gunde 3 bardak.Humananin da rezenelisi var bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…