2015 Şubat Anneleri

Kolostrum sütü geldi bnde hemen normal sütumde 4. Gün geldi

Benim hemen geldi canim.Ben dogumdan hemen sonra humanaya da basladim ne olur ne olmaz diye.Ilk 3 4 gun ictim gunde 3 bardak.Humananin da rezenelisi var bu arada..
Bişi sorcam cnm bu humanalara ya da süt artırıcı diğer yiyecek iceceklere emzirme boyunca devam mı etmek lazim yoksa baktık sütümuz arttı artik icmesek olur mu

Doktoru aradık gelin diyo şimdi gidiyom süt içtim kek yedim mincikladim bise yok
bi sorun yoktur ins canim. Haberinizi bekliyoruz

Bişi sorcam cnm bu humanalara ya da süt artırıcı diğer yiyecek iceceklere emzirme boyunca devam mı etmek lazim yoksa baktık sütümuz arttı artik icmesek olur mu
sutun yetiyorsa gerek yok canim. Kalorisi yuksek humana tarzi seylerin. Ama rezene gibi dogal olanindan ic hem seni hem bebegi rahatlatir

Benim hemen geldi canim.Ben dogumdan hemen sonra humanaya da basladim ne olur ne olmaz diye.Ilk 3 4 gun ictim gunde 3 bardak.Humananin da rezenelisi var bu arada..

Ben çantamda Malt götürmüştüm hastanede içirmediler kendi Dr um içebilirsin dedi ama eşim içirmedi içme dediler diye. Şimdi süt olsun diye herşeye saldırıyoruz.

Gidip canta hazirlayayim bari. Bos oturacagima. Boyle otur otur dogmaz ki bu cocuk.

alayım o zaman bende çantaya ne olur ne olmaz zararı yok sonuçta

Kolostrum sütü geldi bnde hemen normal sütumde 4. Gün geldi

ya benim şimdi süt yok ama şöyle bişey var
göğüs uçlarımda özellikle o pıtırlı yerde aralarda krem gibi sarı bişeyler var
sıvı değil ama
bu süt var demek mi oluyor acaba

Canim ben ilk gunler ictim sadece sonra biraktim, su an beslenmeme dikkat ederek idare ediyorum.Ama baktim yetmiyor gibi gelirse bana yine baslarim.

Ben çantamda Malt götürmüştüm hastanede içirmediler kendi Dr um içebilirsin dedi ama eşim içirmedi içme dediler diye. Şimdi süt olsun diye herşeye saldırıyoruz.
Stres yapma canim.Ama sen bir de dinlenemiyorsun ki kuzum ya.Senin uzerinden yuk almalari lazim ki sen uyuyabil sutun artsin.Oncelikle su yardimci kadini disipline sokman lazim.Herseye yetismeye calisiyorsun cok yoruluyorsun.

Bişey sorucam evde bebiş varken temizlik yaptırdınız mı? Ne zaman ev temizliği yapılabilir? Yarın kadın gelicek de acaba gelme desem mI?

Yok kuzum zarari.Ilk 48 saat senden kolostrum gelecek once, sarimsi kivamli agiz sutu derler.Kolostrum bebek icin cok onemli, ilk basta bembeyaz sut gelmiyor, gunden gune sutun kivami degisiyor.

Bndende geliyordu o.seninde vardır o zaman gelir hemen

Bişey sorucam evde bebiş varken temizlik yaptırdınız mı? Ne zaman ev temizliği yapılabilir? Yarın kadın gelicek de acaba gelme desem mI?
Öyle çok büyük temizlik yaptırmadik da süpürge toz aldırdk canım cam falan sildirmedik yani..bebeği başka odaya taşıyıp hergün havalandıriyor bi de süpürge tutuyor annem

Kizlar bu arada lansinohun gogus ucu kremini siddetle oneririm.Hemen hemen her emzirmeden once gogus uclariniza surun yara olmasini engelliyor.Bitkisel oldugu icin silmeye de gerek yok bebege hicbir zarari yokmus.Benim cok isime yariyor bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…