Kolostrum sütü geldi bnde hemen normal sütumde 4. Gün geldikızlar sezeryan sonrası süt hemen geliyormu
rezene çayı iç hem senin hem bebeğin gazını alır sütünde gelir dediler
ben humana almayı düşünüyordum yanıma ama rezene mi alayım bilemedim
birde hastane biberon emzik kullanmıyormuş yasakmış
e sütüm hemen gelmezse neyle vereceğim ben ona mamayı
Bişi sorcam cnm bu humanalara ya da süt artırıcı diğer yiyecek iceceklere emzirme boyunca devam mı etmek lazim yoksa baktık sütümuz arttı artik icmesek olur muBenim hemen geldi canim.Ben dogumdan hemen sonra humanaya da basladim ne olur ne olmaz diye.Ilk 3 4 gun ictim gunde 3 bardak.Humananin da rezenelisi var bu arada..
bi sorun yoktur ins canim. Haberinizi bekliyoruzDoktoru aradık gelin diyo şimdi gidiyom süt içtim kek yedim mincikladim bise yok
sutun yetiyorsa gerek yok canim. Kalorisi yuksek humana tarzi seylerin. Ama rezene gibi dogal olanindan ic hem seni hem bebegi rahatlatirBişi sorcam cnm bu humanalara ya da süt artırıcı diğer yiyecek iceceklere emzirme boyunca devam mı etmek lazim yoksa baktık sütümuz arttı artik icmesek olur mu
Benim hemen geldi canim.Ben dogumdan hemen sonra humanaya da basladim ne olur ne olmaz diye.Ilk 3 4 gun ictim gunde 3 bardak.Humananin da rezenelisi var bu arada..
Benim hemen geldi canim.Ben dogumdan hemen sonra humanaya da basladim ne olur ne olmaz diye.Ilk 3 4 gun ictim gunde 3 bardak.Humananin da rezenelisi var bu arada..
Kolostrum sütü geldi bnde hemen normal sütumde 4. Gün geldi
Anladım canım saol :) süt olsun diye herseye saldirir durumdayım da boyle giderse hamilelikte almadigim kiloyu alicam :)sutun yetiyorsa gerek yok canim. Kalorisi yuksek humana tarzi seylerin. Ama rezene gibi dogal olanindan ic hem seni hem bebegi rahatlatir
Malti icirmeme sebepleri neymiş canımBen çantamda Malt götürmüştüm hastanede içirmedilerkendi Dr um içebilirsin dedi ama eşim içirmedi içme dediler diye. Şimdi süt olsun diye herşeye saldırıyoruz.
Canim ben ilk gunler ictim sadece sonra biraktim, su an beslenmeme dikkat ederek idare ediyorum.Ama baktim yetmiyor gibi gelirse bana yine baslarim.Bişi sorcam cnm bu humanalara ya da süt artırıcı diğer yiyecek iceceklere emzirme boyunca devam mı etmek lazim yoksa baktık sütümuz arttı artik icmesek olur mu
Stres yapma canim.Ama sen bir de dinlenemiyorsun ki kuzum ya.Senin uzerinden yuk almalari lazim ki sen uyuyabil sutun artsin.Oncelikle su yardimci kadini disipline sokman lazim.Herseye yetismeye calisiyorsun cok yoruluyorsun.Ben çantamda Malt götürmüştüm hastanede içirmedilerkendi Dr um içebilirsin dedi ama eşim içirmedi içme dediler diye. Şimdi süt olsun diye herşeye saldırıyoruz.
Anladım canım saol :) hepimizin bol bol sütü cuk cuk emen bebişleri olsun insallah :)Canim ben ilk gunler ictim sadece sonra biraktim, su an beslenmeme dikkat ederek idare ediyorum.Ama baktim yetmiyor gibi gelirse bana yine baslarim.
Yok kuzum zarari.Ilk 48 saat senden kolostrum gelecek once, sarimsi kivamli agiz sutu derler.Kolostrum bebek icin cok onemli, ilk basta bembeyaz sut gelmiyor, gunden gune sutun kivami degisiyor.alayım o zaman bende çantaya ne olur ne olmaz zararı yok sonuçta
ya benim şimdi süt yok ama şöyle bişey var
göğüs uçlarımda özellikle o pıtırlı yerde aralarda krem gibi sarı bişeyler var
sıvı değil ama
bu süt var demek mi oluyor acaba
Amin kuzum hepimizin sutu bol olsun bebikleri guzel emsin insallah.Anladım canım saol :) hepimizin bol bol sütü cuk cuk emen bebişleri olsun insallah :)
Bndende geliyordu o.seninde vardır o zaman gelir hemenalayım o zaman bende çantaya ne olur ne olmaz zararı yok sonuçta
ya benim şimdi süt yok ama şöyle bişey var
göğüs uçlarımda özellikle o pıtırlı yerde aralarda krem gibi sarı bişeyler var
sıvı değil ama
bu süt var demek mi oluyor acaba
E vitamin kapsülü , del sur canm çok net fayda gördüm
Öyle çok büyük temizlik yaptırmadik da süpürge toz aldırdk canım cam falan sildirmedik yani..bebeği başka odaya taşıyıp hergün havalandıriyor bi de süpürge tutuyor annemBişey sorucam evde bebiş varken temizlik yaptırdınız mı? Ne zaman ev temizliği yapılabilir? Yarın kadın gelicek de acaba gelme desem mI?
canim gogus kalkani kullan muhakkak faydasi cok oluyor
Tahin yağını sürdün dimiTahin Yağı aldım canım geçiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?