2015 Şubat Anneleri

Bana fayda etmedi ne yazıkki (

Ya benim kahverengi kısmımı ben bile tamamen kavrayamam minicik ağzıyla nasıl alıcak hepsini
Ama büyük kısmını alarak emiyor
;((

Yok kuzum zarari.Ilk 48 saat senden kolostrum gelecek once, sarimsi kivamli agiz sutu derler.Kolostrum bebek icin cok onemli, ilk basta bembeyaz sut gelmiyor, gunden gune sutun kivami degisiyor.

sütüm gelmezse diye korkuyorum çünkü tek istediğim şey bebeğimi emzirebilmek

Bndende geliyordu o.seninde vardır o zaman gelir hemen

inşallah yaaa heyecan yaptım birden
göğüslerim büyümedi diye üzülüyordum sütüm bari gelsinde birde onu düşünmeyeyim

Bugun 9 oldu cnm

Seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları ben de yaşadım.Fakat hiç bir şekilde boşuna üzülme çünkü gelecek inşallah sütün.

Doktoru aradık gelin diyo şimdi gidiyom süt içtim kek yedim mincikladim bise yok

Yoktur biseyi iyi haberin al icin ferahlasin canim

Göğüs ucu koruyucu demiyorsun dimi
Göğüs Kalkan'ı için de internette Max 45 dk tutun diyor
Ama emerken yine kan gelmicek mi

Yok kalkani diyorum emzirdikten sonra temizler kremler onun hava aldiran aparatlisini takarsin 45 dk. O acikta tutuyor hava aldırıyor yumuşatıyor yarayi. Gunde iki ic tekrar yapablirsn böyle tek seferde 45dk gecme yani. Her defasında da steril et ki bakteri üremesin

Sanırım bu yürüyüş isini abarttim ben kuyruk sokumumda ve karnmda agri oldu bugun eve dönünce. Pek bir fena arada da bicak batıyor gibi oluyo

Peki yarın alıyım o zman , teşekkür ederim. Garmastan antibiyotik mi? Iyileştirici etkisi mi var yani

Stres yapma canim.Ama sen bir de dinlenemiyorsun ki kuzum ya.Senin uzerinden yuk almalari lazim ki sen uyuyabil sutun artsin.Oncelikle su yardimci kadini disipline sokman lazim.Herseye yetismeye calisiyorsun cok yoruluyorsun.

En basitinden her türlü soru ve sorun önüme geliyor. Mesela kadın

Sanırım bu yürüyüş isini abarttim ben kuyruk sokumumda ve karnmda agri oldu bugun eve dönünce. Pek bir fena arada da bicak batıyor gibi oluyo

uzun süre yürüyünce benimde karnım taş gibi oluyordu
ılık duş al iyi gelir
sonrasında masaj yaptır eşine

Saatler kala heyecan dorukta diymi :)

evet yaa eşim arıyor etiketleri sipariş etmiştim başka varmı alınacak şey diye
kendimi bayram hazırlığında gibi hissettim biran
herkes arıyor herkesten ayrı bir tavsiye alıyorum kafam karıştı

Benim takvimde yazdigi gibi mide bulantim ve kismen ishal durumum var. Bugun nst cektirdik normal cikti yine. Dr ptesi goreyim seni dedi. Hayirlisi. Su iki gune dogursam ne iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…