Kizlar bu arada lansinohun gogus ucu kremini siddetle oneririm.Hemen hemen her emzirmeden once gogus uclariniza surun yara olmasini engelliyor.Bitkisel oldugu icin silmeye de gerek yok bebege hicbir zarari yokmus.Benim cok isime yariyor bilginiz olsun.
memeyi agzına iyice almıyordur canım. yani kahverengi kısım hiç görünmemeli. memeyi yaklaştır çek ağzını iyice açsın, sonra kolunla onun kafasını kaldır diğer elinle de memeyi yerleştir. kenardan azıcık bile kahverengi görünüyorsa olmamış demektir baştan dene. hem gazı olmaz meme düzgün girince.
yara illa oluyor ama krem havalandırma vs işe yaramıyorsa sorun budur bence
Yok kuzum zarari.Ilk 48 saat senden kolostrum gelecek once, sarimsi kivamli agiz sutu derler.Kolostrum bebek icin cok onemli, ilk basta bembeyaz sut gelmiyor, gunden gune sutun kivami degisiyor.
Bndende geliyordu o.seninde vardır o zaman gelir hemen
Bugun 9 oldu cnmKaç günlük ki canım seninki bnmki 2 haftalikken falan 40 içiyor yetiyordu 3.haftadan itibaren 50 60 70 lere çıktık..şimdi biberonu bıraktım emzirmeye başladım 5 dk da bırakıyor sabahtan beri ağlıyorum aç kaldı bu çocuk emmiyor diye sagip vermemek için zor tutuyorm kendimi
Hadı ya ): Ben dogumdan once de aklıma geldıkce sürüyordum belki ondandır canım.Evicap e vitamini kapsül var onu yapsan fayda eder mi acaba?Bana fayda etmedi ne yazıkki(
Seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları ben de yaşadım.Fakat hiç bir şekilde boşuna üzülme çünkü gelecek inşallah sütün.sütüm gelmezse diye korkuyorum çünkü tek istediğim şey bebeğimi emzirebilmek
inşallah yaaa heyecan yaptım birden
göğüslerim büyümedi diye üzülüyordum sütüm bari gelsinde birde onu düşünmeyeyim
Doktoru aradık gelin diyo şimdi gidiyom süt içtim kek yedim mincikladim bise yok
Göğüs ucu koruyucu demiyorsun dimi
Göğüs Kalkan'ı için de internette Max 45 dk tutun diyor
Ama emerken yine kan gelmicek mi
Yetiyordur buyuk ihtimal canım kilo takibinden de anlaşılır zaten yatıp yetmediği ne zaman bidahaki kontrolünBugun 9 oldu cnm
Seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları ben de yaşadım.Fakat hiç bir şekilde boşuna üzülme çünkü gelecek inşallah sütün.
Bana fayda etmedi ne yazıkki(
10 gun sonra demisti sanirim.almaya basladi aslinda ama demin bi sitede 3 saatte 60 ila 150 ml yaziyoduYetiyordur buyuk ihtimal canım kilo takibinden de anlaşılır zaten yatıp yetmediği ne zaman bidahaki kontrolün
Yok kalkani diyorum emzirdikten sonra temizler kremler onun hava aldiran aparatlisini takarsin 45 dk. O acikta tutuyor hava aldırıyor yumuşatıyor yarayi. Gunde iki ic tekrar yapablirsn böyle tek seferde 45dk gecme yani. Her defasında da steril et ki bakteri üremesin
inşallah canım
heyecanlanmaya başladım saatler geçtikçe
Peki yarın alıyım o zman , teşekkür ederim. Garmastan antibiyotik mi? Iyileştirici etkisi mi var yani
sütüm gelmezse diye korkuyorum çünkü tek istediğim şey bebeğimi emzirebilmek
Aynen bnde düşünüyordum bnmde küçük
Göğüslerim acaba süt olmaz mi diyordum şükür oldu :)
inşallah yaaa heyecan yaptım birden
göğüslerim büyümedi diye üzülüyordum sütüm bari gelsinde birde onu düşünmeyeyim
Stres yapma canim.Ama sen bir de dinlenemiyorsun ki kuzum ya.Senin uzerinden yuk almalari lazim ki sen uyuyabil sutun artsin.Oncelikle su yardimci kadini disipline sokman lazim.Herseye yetismeye calisiyorsun cok yoruluyorsun.
En basitinden her türlü soru ve sorun önüme geliyor. Mesela kadın
Sanırım bu yürüyüş isini abarttim benkuyruk sokumumda ve karnmda agri oldu bugun eve dönünce. Pek bir fena arada da bicak batıyor gibi oluyo
Saatler kala heyecan dorukta diymi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?