Ben de senin gibiyim. Gaz var ama cikmiyo. Agrili tuvaletim var gibi gidiyorum bisey yok. Kafam karisti. Sabah da istifra ettim.bi allak bullak oldu metabolizma.kızlar karnım çok sancılanıyor gaz sancısı gibi... tuvalete gidiyorum hiçbir şey yok... ama bebek arada hareket ediyor.. gaz sancısı mı ... sabah dr daydık hala aşağı inmemiş dedi... akşama doğum başlayabilir mi? şüphelenmeli miyim
hepsi sigar canim agzina. Agzina dokun cek acsin iyice. Basi kolunun ustunde oluyor ya basini kaldir memeye dogru hepsi girsin agzina. Hepsi girmemisse cikar bir daha dene. Herseyi denersin ama yara tekrar olur kahverengi kisimi sokmazsan. Benim carem bu olmustu. gogus ucu bebegin damagina gelecek baya icerde olcakYa benim kahverengi kısmımı ben bile tamamen kavrayamam minicik ağzıyla nasıl alıcak hepsini
Ama büyük kısmını alarak emiyor
;((
bende mide bulantısı var sadece ... çok sıkıldım kelimesini kullanmak istemiyorum ama neyle karşılaşacağını bilmemesi insanın çok kötü... her şeyi belirti sanıp beklenti halinde beklemekten sıkıldım...Ben de senin gibiyim. Gaz var ama cikmiyo. Agrili tuvaletim var gibi gidiyorum bisey yok. Kafam karisti. Sabah da istifra ettim.bi allak bullak oldu metabolizma.
Mide bulantisi bende de var. Ishali bilmiyorum ama.Benim takvimde yazdigi gibi mide bulantim ve kismen ishal durumum var. Bugun nst cektirdik normal cikti yine. Dr ptesi goreyim seni dedi. Hayirlisi. Su iki gune dogursam ne iyi olur...
boşver kendi kendilerine tribe girsinlerAnlam veremiuorum ki artik.ailemde uzuluyo hem ben arada kizip tepki veriyorum diye hem de onlar nboyle yapiyo diye gidelim diyolar.hem kv bana bakamaxki gelince belim agriyo diye yatiyo hep
Sanırım bu yürüyüş isini abarttim benkuyruk sokumumda ve karnmda agri oldu bugun eve dönünce. Pek bir fena arada da bicak batıyor gibi oluyo
bi onceki mesajda ablandna bahsetmistin kiz ne ebilem : ))Ablam değil o k.valide
Malti icirmeme sebepleri neymiş canım
Benim önce ememiyordu oğlum sonra mama takviyesi yaptım cnm. Bdnde de pek süt yoktu ama çok emzirmediğimden 3. Gün göğüslerim şişti beze yaptılar acayip canımı acıtıyorlar acıtma neyse de oğlum tutamıyor sertleştiği için ama boşaltmakta gerekiyor sağıyorum makinayla doktor çok sağma hem sütün azalmaya başlar hemde bebeğin memeni almaz dedi napacağımı bilmiyorum memelerin her biri 1 kg oldu acayip çıkmazdayım kaçgündür koptumSaol canım inşallah bu hafta dişimi sıkıp bakicam sadece beni emerek ne kdr alacak
Biz biraz pamukla silmiştik. Dün baktık göbek düşmüyor su geçirmeyen bantla yapıştırıp yıkadık.Okuması uzun Sürer mi? Malum evde hala herr iş benim Üzerimde yoruluyorum. Güya kadın tuttuk kadın anneme soruyor annem gelip bana soruyor. Bu arada bebişin göbeği düşmeden sildiniz mi? Kaynamış soğutulmuş su ve pamukla silsek mi? Ağzında pamukçuk oluştu mu Dr oluşursa bir çay bardağı suya bir çay kaşığı karbonat karıştırıp sil dedi:
Hepimiz aynı sıkıntılardayız demekki yok insan anne bana olsa evde başka biri olunca yapamıyor. Aynen anlattığın sıkıntılar var ama diğer yandan da bir başına olmaz. Benim ağrılar oturduğum yerden ilk kalktığımda oluyor ama belim koptu kopacak muscorille duruyorum.Ağrım olmaz olur mu kıvranıyorum. Ağlayıp moralimi bozmak istemiyorum ama o durumdayım gerçekten. Bizimkiler dediğim annem babam. Annem de sürekli bana sorup duruyor herşeyi. Akşam yemeği yenecek şu saat oldu hala sofra hazır değil. Ben kalkıp söyliycem illa. Dün de zaten biz odadayken yemişler akşam yemeklerini. Bizi uyuyor sanmışlarinsan akşam yemeği saatinde uyur mu yaw. Uff moralimi bozmamalıyım.
Babusol diye bi losyon var doktor onu yaxmıştı günde iki kez kullanıyoruzBiz biraz pamukla silmiştik. Dün baktık göbek düşmüyor su geçirmeyen bantla yapıştırıp yıkadık.
Bebek kokmuştu artık.
Bir güzel uyudu.
Göbek yeni düşecek gibi oldu.
Ben anlamadım bu işide. Benim kuzen iki yıl gündüz sağdı gece emzirdi çalıştığı için.Benim önce ememiyordu oğlum sonra mama takviyesi yaptım cnm. Bdnde de pek süt yoktu ama çok emzirmediğimden 3. Gün göğüslerim şişti beze yaptılar acayip canımı acıtıyorlar acıtma neyse de oğlum tutamıyor sertleştiği için ama boşaltmakta gerekiyor sağıyorum makinayla doktor çok sağma hem sütün azalmaya başlar hemde bebeğin memeni almaz dedi napacağımı bilmiyorum memelerin her biri 1 kg oldu acayip çıkmazdayım kaçgündür koptum
Ben bgn daha iyiyim şu içmek bol bol ise yarıyor sanırım bir de dediğin gibi evde de olsa gezinmek . Ins en yakın zamanda geçer btnmBilmiyorum canım gitmedim ama.pazartesi kontrolüm var.bide kuzenime sordum.yürüyüş yap bol bol dedi.geziniyorum bende evde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?