2015 Şubat Anneleri

kızlar karnım çok sancılanıyor gaz sancısı gibi... tuvalete gidiyorum hiçbir şey yok... ama bebek arada hareket ediyor.. gaz sancısı mı ... sabah dr daydık hala aşağı inmemiş dedi... akşama doğum başlayabilir mi? şüphelenmeli miyim

Ben de senin gibiyim. Gaz var ama cikmiyo. Agrili tuvaletim var gibi gidiyorum bisey yok. Kafam karisti. Sabah da istifra ettim.bi allak bullak oldu metabolizma.

Ya benim kahverengi kısmımı ben bile tamamen kavrayamam minicik ağzıyla nasıl alıcak hepsini
Ama büyük kısmını alarak emiyor
;((
hepsi sigar canim agzina. Agzina dokun cek acsin iyice. Basi kolunun ustunde oluyor ya basini kaldir memeye dogru hepsi girsin agzina. Hepsi girmemisse cikar bir daha dene. Herseyi denersin ama yara tekrar olur kahverengi kisimi sokmazsan. Benim carem bu olmustu. gogus ucu bebegin damagina gelecek baya icerde olcak

Ben de senin gibiyim. Gaz var ama cikmiyo. Agrili tuvaletim var gibi gidiyorum bisey yok. Kafam karisti. Sabah da istifra ettim.bi allak bullak oldu metabolizma.
bende mide bulantısı var sadece ... çok sıkıldım kelimesini kullanmak istemiyorum ama neyle karşılaşacağını bilmemesi insanın çok kötü... her şeyi belirti sanıp beklenti halinde beklemekten sıkıldım...

Selam kizlar,

Mesajlara baktim biraz, sut yetip yetmemesi konusulmus. Bugun kontrole gitmistik doktor eger en az 3 kakali bezi varsa sorun yok dedi.

Ya benim sorunum bebemin bir turlu mememi dogru duzgun tutamamasi kafasini bi o tarafa ceviriyo bi bu tarafa ceviriyo zor bela tutuyo ama be yazik ki kahverengisinin tamamini almamis oluyo

Anlam veremiuorum ki artik.ailemde uzuluyo hem ben arada kizip tepki veriyorum diye hem de onlar nboyle yapiyo diye gidelim diyolar.hem kv bana bakamaxki gelince belim agriyo diye yatiyo hep
boşver kendi kendilerine tribe girsinler
ailen gitmesin bu durumda senin onlara ihtiyacın var
ilgilenmemeye çalış
kendi çapında kıskansın dursun

bugün dr a gittim. dr um izinliymiş pazartesi günü işbaşı yapacakmış. Boşuna gittim dr yok diye nst de çekilmedim. kızım 4 gün daha dayansa bari

Bugun inceden inceye samcilarim devam ediyor. Su ana kadar saat tutmadim cok sık gelmiyor çünkü ama belime de bir an vuruyor hemen geçiyor. Ayyy bilemedim ki ne sancısı 9glymda sanciyla gitmeyince karar veremiyorum. bilen varsa yardım

Saol canım inşallah bu hafta dişimi sıkıp bakicam sadece beni emerek ne kdr alacak
Benim önce ememiyordu oğlum sonra mama takviyesi yaptım cnm. Bdnde de pek süt yoktu ama çok emzirmediğimden 3. Gün göğüslerim şişti beze yaptılar acayip canımı acıtıyorlar acıtma neyse de oğlum tutamıyor sertleştiği için ama boşaltmakta gerekiyor sağıyorum makinayla doktor çok sağma hem sütün azalmaya başlar hemde bebeğin memeni almaz dedi napacağımı bilmiyorum memelerin her biri 1 kg oldu acayip çıkmazdayım kaçgündür koptum

Biz biraz pamukla silmiştik. Dün baktık göbek düşmüyor su geçirmeyen bantla yapıştırıp yıkadık.
Bebek kokmuştu artık.
Bir güzel uyudu.
Göbek yeni düşecek gibi oldu.

Hepimiz aynı sıkıntılardayız demekki yok insan anne bana olsa evde başka biri olunca yapamıyor. Aynen anlattığın sıkıntılar var ama diğer yandan da bir başına olmaz. Benim ağrılar oturduğum yerden ilk kalktığımda oluyor ama belim koptu kopacak muscorille duruyorum.

Biz biraz pamukla silmiştik. Dün baktık göbek düşmüyor su geçirmeyen bantla yapıştırıp yıkadık.
Bebek kokmuştu artık.
Bir güzel uyudu.
Göbek yeni düşecek gibi oldu.
Babusol diye bi losyon var doktor onu yaxmıştı günde iki kez kullanıyoruz

Ben anlamadım bu işide. Benim kuzen iki yıl gündüz sağdı gece emzirdi çalıştığı için.
Ne sütü azaldı ne de bebek memeden soğudu.
Akşam eve gelince memeye yapışırdı.

Bilmiyorum canım gitmedim ama.pazartesi kontrolüm var.bide kuzenime sordum.yürüyüş yap bol bol dedi.geziniyorum bende evde bakalım
Ben bgn daha iyiyim şu içmek bol bol ise yarıyor sanırım bir de dediğin gibi evde de olsa gezinmek . Ins en yakın zamanda geçer btnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…