Aynı taktiklerikullanıyorum bide altını açıyorum her uyandırmaya çalıştığımda. Uyanmakta direniyor uykulu olunca memeyi de almıyor çoğu zaman telefon alarmı kullanıyorum ona göre uyandırıyorum. Sonra uyandığında kendine geldiğinde doymadıysa ağlıyor ordan anlıyorum ona göre davranıyorumSuan gayet iyi canim kilo alimi 4 saati bekleyemiyorum ben hiç 3 saate yaklaştı mi kipir kıpır oluyor icim yine uyandircm emzircem diye..kaç dk emiyor ama senin bebis bnmki bana gore çok az emiyor
Yok cnm silmiyorsun, sonra üzerine de kalkanı koymayı ihmal etme ki meme başı surtunup tahriş olmasın . Meme başındaki kahverengi kısma da Bella bee krem sürüyorum onu emzirirken siliyorum nolur nolmaz die. Bella bee de baldan üretilen bi krem doğal dediler aldım hastaneden . Her emzirme den sonra da nemli bir tulbentle meme yi sil, protein bakteriler koşmasin , fon ile kurut=) umarım yardimci olabilmisimdir biraz karışık anlattıysam yine sor aklına takılani.Yarın alıyım , ne aralıkla sürücem
Sürdükten sonra silip emziricem değil mi
Stres yapma canim.Ama sen bir de dinlenemiyorsun ki kuzum ya.Senin uzerinden yuk almalari lazim ki sen uyuyabil sutun artsin.Oncelikle su yardimci kadini disipline sokman lazim.Herseye yetismeye calisiyorsun cok yoruluyorsun.
Maşallah size annesiBizim artık kimliğimiz bile var.
Biz hergün temizlik yapıyoruz.Bişey sorucam evde bebiş varken temizlik yaptırdınız mı? Ne zaman ev temizliği yapılabilir? Yarın kadın gelicek de acaba gelme desem mI?
masallah size. Vatanina size hayirli bir evlat olsun insaallahBizim artık kimliğimiz bile var.
Kan olayını makine ile sagarak biraz durdurdum canm , şimdi makineyi azaltıp meme veriyorum acıma arttığında sagarak veriyorum bole bole idare ediyoruz şimdilikGöğüs ucu koruyucu demiyorsun dimi
Göğüs Kalkan'ı için de internette Max 45 dk tutun diyor
Ama emerken yine kan gelmicek mi
dusuncesiz oluyoalr iste uzme sen caniniyok balığı yiyemedim ama çorba vardı yanında ondan yemiştim, üstüne yicektim tatlıyı
gitmiş yeğenine 40 liraya araba almış. yok gerekli bişey olsa neyse de yani, sonuçta bebek bekliyoruz ben harcamalarıma dikkat ediyosam o da dikkat etsin bi zahmet , çok kızdım sinir oldum
ben daha doğurmak istemiyorum izne yeni ayrıldım biraz evin keyfini çıkarayım
Benimki nerdeyse memeyi komple sokacak.Ya benim kahverengi kısmımı ben bile tamamen kavrayamam minicik ağzıyla nasıl alıcak hepsini
Ama büyük kısmını alarak emiyor
;((
Benüm ki eziyet oldu cnm taş gibi geçen gece 3 te hastaneye gittik ağrıdan bebekte ememiyordu mama verdik hastanede elle sağdı ebe bezeleri yumuşatmak içinde eliyle sıktı masaj yaptı hüngür hüngüd ağladım 7 saat sancı çektim böyle acımadı. Makineyle sağdım eşim makine kiraladı mendelanın profesyonel olanından o iyi oluyor sma ucunu kanattı yara yaptı yani ne yana baksan olmadı. Ama bende çalışan anneleri düşünerek rahatlıyorjm mecbur olunca napıcan? Hep duygusallık olmuyor. Bide anne sütü sonuçta yani mamadan iyi oluyorBen anlamadım bu işide. Benim kuzen iki yıl gündüz sağdı gece emzirdi çalıştığı için.
Ne sütü azaldı ne de bebek memeden soğudu.
Akşam eve gelince memeye yapışırdı.
Yarın gidecek sankibi onceki mesajda ablandna bahsetmistin kiz ne ebilem : ))
ee kv ne zaamn gidiyor o zamn :)
Canım benimde öyle idi bezi sıcak su ile ıslatıp sürekli sardım.Benüm ki eziyet oldu cnm taş gibi geçen gece 3 te hastaneye gittik ağrıdan bebekte ememiyordu mama verdik hastanede elle sağdı ebe bezeleri yumuşatmak içinde eliyle sıktı masaj yaptı hüngür hüngüd ağladım 7 saat sancı çektim böyle acımadı. Makineyle sağdım eşim makine kiraladı mendelanın profesyonel olanından o iyi oluyor sma ucunu kanattı yara yaptı yani ne yana baksan olmadı. Ama bende çalışan anneleri düşünerek rahatlıyorjm mecbur olunca napıcan? Hep duygusallık olmuyor. Bide anne sütü sonuçta yani mamadan iyi oluyor
Bişi yoktur inşallah endiselenme git de kafan rahatlasin boş yere stres yapma
uyuyordur annesi yorulmuştur belki
yüreğini ferah tut stres yapma hayırlı haberlerini bekliyoruz
bi sorun yoktur ins canim. Haberinizi bekliyoruz
sutun yetiyorsa gerek yok canim. Kalorisi yuksek humana tarzi seylerin. Ama rezene gibi dogal olanindan ic hem seni hem bebegi rahatlatir
Tamam geldik arkadaslar hic sorun yok demek canı gezmek istedi hastane yakın yürüyerek gittik geldik dönüşte kendine ödül olarak jelibon aldım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim . Sancı falan da çıkmadı mutluyum huzurluyumYoktur biseyi iyi haberin al icin ferahlasin canim
Yok kalkani diyorum emzirdikten sonra temizler kremler onun hava aldiran aparatlisini takarsin 45 dk. O acikta tutuyor hava aldırıyor yumuşatıyor yarayi. Gunde iki ic tekrar yapablirsn böyle tek seferde 45dk gecme yani. Her defasında da steril et ki bakteri üremesin
e simdiden gozun aydin çabuk gidiyormus : )Yarın gidecek sanki
Hadi gözün aydın canım :)Tamam geldik arkadaslar hic sorun yok demek canı gezmek istedi hastane yakın yürüyerek gittik geldik dönüşte kendine ödül olarak jelibon aldım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim . Sancı falan da çıkmadı mutluyum huzurluyum
Sonunda seninde günlerin yaklaştıabowwwwwwww imzamda bugun 38 yaziyorrr
yok deveeeeeee :)))))))))))
sen elinle sagamiyonmu canim ?Benüm ki eziyet oldu cnm taş gibi geçen gece 3 te hastaneye gittik ağrıdan bebekte ememiyordu mama verdik hastanede elle sağdı ebe bezeleri yumuşatmak içinde eliyle sıktı masaj yaptı hüngür hüngüd ağladım 7 saat sancı çektim böyle acımadı. Makineyle sağdım eşim makine kiraladı mendelanın profesyonel olanından o iyi oluyor sma ucunu kanattı yara yaptı yani ne yana baksan olmadı. Ama bende çalışan anneleri düşünerek rahatlıyorjm mecbur olunca napıcan? Hep duygusallık olmuyor. Bide anne sütü sonuçta yani mamadan iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?