2015 Şubat Anneleri

Suan gayet iyi canim kilo alimi 4 saati bekleyemiyorum ben hiç 3 saate yaklaştı mi kipir kıpır oluyor icim yine uyandircm emzircem diye..kaç dk emiyor ama senin bebis bnmki bana gore çok az emiyor
Aynı taktiklerikullanıyorum bide altını açıyorum her uyandırmaya çalıştığımda. Uyanmakta direniyor uykulu olunca memeyi de almıyor çoğu zaman telefon alarmı kullanıyorum ona göre uyandırıyorum. Sonra uyandığında kendine geldiğinde doymadıysa ağlıyor ordan anlıyorum ona göre davranıyorum

Yarın alıyım , ne aralıkla sürücem
Sürdükten sonra silip emziricem değil mi
Yok cnm silmiyorsun, sonra üzerine de kalkanı koymayı ihmal etme ki meme başı surtunup tahriş olmasın . Meme başındaki kahverengi kısma da Bella bee krem sürüyorum onu emzirirken siliyorum nolur nolmaz die. Bella bee de baldan üretilen bi krem doğal dediler aldım hastaneden . Her emzirme den sonra da nemli bir tulbentle meme yi sil, protein bakteriler koşmasin , fon ile kurut=) umarım yardimci olabilmisimdir biraz karışık anlattıysam yine sor aklına takılani.

Göğüs ucu koruyucu demiyorsun dimi
Göğüs Kalkan'ı için de internette Max 45 dk tutun diyor
Ama emerken yine kan gelmicek mi
Kan olayını makine ile sagarak biraz durdurdum canm , şimdi makineyi azaltıp meme veriyorum acıma arttığında sagarak veriyorum bole bole idare ediyoruz şimdilik

dusuncesiz oluyoalr iste uzme sen canini
bende dogurmak istemiyorum valla 20 sini koydum kafaya
bugun formasyonda bi arkadas, hamileyken noel tatillerine geldigini dedi son gunlerinin, malum i$i yapincada hemen dogmus çocuk, ben koydum kafaya 22 sine dogurucam :)))) o gune kadar kendi gelmezse tabi
pazartesi gidicem dr a bakalim ne diycek, 1 haftada açilma olduysa biraz dikkat etmem lazim ayakda kalmamamaya çlaiiirm artik
39. haftada dogurmayim diye ugrasan numune ben olurum herhalde : )))))))

yarin imzamizda 38 yazicakkkk

kizalr bugun gelemedim formsayona gittim sonunda çocuklar için baskasini ayarladim

fyz35 napti dogrudumu, butun gun aklimdaydi vallaa

Ben anlamadım bu işide. Benim kuzen iki yıl gündüz sağdı gece emzirdi çalıştığı için.
Ne sütü azaldı ne de bebek memeden soğudu.
Akşam eve gelince memeye yapışırdı.
Benüm ki eziyet oldu cnm taş gibi geçen gece 3 te hastaneye gittik ağrıdan bebekte ememiyordu mama verdik hastanede elle sağdı ebe bezeleri yumuşatmak içinde eliyle sıktı masaj yaptı hüngür hüngüd ağladım 7 saat sancı çektim böyle acımadı. Makineyle sağdım eşim makine kiraladı mendelanın profesyonel olanından o iyi oluyor sma ucunu kanattı yara yaptı yani ne yana baksan olmadı. Ama bende çalışan anneleri düşünerek rahatlıyorjm mecbur olunca napıcan? Hep duygusallık olmuyor. Bide anne sütü sonuçta yani mamadan iyi oluyor

Canım benimde öyle idi bezi sıcak su ile ıslatıp sürekli sardım.
Birde birgün süt gelmeside geceden sabaha kadar dönüşümlü emzirdim. Çok acıdılar,yara oldular umursamadım
.sabah baktım süt akmış hep kıyafetim ıslanmış.şimdi de pedsiz dolaşamıyorum
Dert etme ama inat et. Mama vermiyorum artık doysun doymasın
emzirdim.

Bişi yoktur inşallah endiselenme git de kafan rahatlasin boş yere stres yapma

uyuyordur annesi yorulmuştur belki
yüreğini ferah tut stres yapma hayırlı haberlerini bekliyoruz

bi sorun yoktur ins canim. Haberinizi bekliyoruz

sutun yetiyorsa gerek yok canim. Kalorisi yuksek humana tarzi seylerin. Ama rezene gibi dogal olanindan ic hem seni hem bebegi rahatlatir

Tamam geldik arkadaslar hic sorun yok demek canı gezmek istedi hastane yakın yürüyerek gittik geldik dönüşte kendine ödül olarak jelibon aldım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim . Sancı falan da çıkmadı mutluyum huzurluyum

Hadi gözün aydın canım :)

sen elinle sagamiyonmu canim ?
makine çok acitmiyormi çekiyor resmen yaaa
gerçin oyle yara olunca du$ bile alirken acir, su degdikçe akim çiakrdim ebn aglardim acisindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…