2015 Şubat Anneleri

Ay bnmki ciyak ciyak ağlıyor kolunu falan sokuyor ağzına ay diyorum acikmis yasasin hemen soyunup hazırlanıyorum bi alıyorum 5 dk :) ama emzirdikten hemen sonra sütümu sagdim baktim baya bi çekmiş az bi süt geldi :) heralde memede oyalanmayi sevmiyor işini bitirip gidiyor bnm minnos :))

Sonunda seninde günlerin yaklaştı
yakalsti ama daha bi 15 gun durur insallahhhhhhhh
aslinda ayin 15 inede gelse olur :)

ben hastaneyken baabam, çocuklari okula goturur getirir, ben çikncada okullar tatile girer
dinlenme surem uzar mantiken
ayin 15 ine mi odaklansam napsam :)))

ama kuçuk olur oylede : (( kiyamiyomda ne kadar dursa kâr
uffff kafam karman çorman valla en iyisi ellemeyim napiyorsa yapsin kendi istediginde : (

Tamamini sagmasan en azından biraz bosaltip bebisin alacağı kıvama getirsen..sagmak bu kdr mi kötü bisiymis ya..sutun bosalmamasi da kötü ama o ağrıyı geçirmek için sagmak şart değil mi

kanamam oldu doktoru aradım normal dedi
devam ederse geleceksin diyor
başıma ağrı girdi amma stres yaşadım bugün yaaa

az kaldi canim sabret yarin guzel kizin kucaginda olacak insaallah

inşallah
ben çok takıntılıyım ya
eşim annemi almaya yeni gitmiş adama fırça çektim saat kaç oldu temizlik ne zaman yapılacak diye
teyzem aradı temizliği dert etme yarın ben gelir yaparım dedi
hiç kimseye güvenmiyorum artık bu saate kadar herkes ali esen baş kesendi ama şimdi herkes kedi gibi girdi bi kuytuya dedim
kadının ne suçu varsa ona patladım
pazar günü geleceğim eve nasip olursa
o güne kadar temizlikde olur işlerde hallolur
neyi dert ediyorsam işte

Ben anlamadım bu işide. Benim kuzen iki yıl gündüz sağdı gece emzirdi çalıştığı için.
Ne sütü azaldı ne de bebek memeden soğudu.
Akşam eve gelince memeye yapışırdı.
Ne kdr farklı yorumlar var deil mi , birinin dediğini bir diğeri tutmuyor

Bir anda çok süt olurmuş dolarmış falan. Yavaş yavaş olmalıymış. Böyle diyerek mama verdiler
Yok ya yani herkeste nasıldır bilemem ama öyle bir anda falan yapmadı bende zaten süt yapıcı o kdr çok şey yiyip içiyorum ki hangisinin etkisini görüyorum ayırt edemiyorum :)

Canım.odaklan ama her şey olacağına varıyır. Merak etme zorda kalınca çocuklarada bir yöntem bulunur.

Benimki de , kaybedecegini anlayan sevgili gibi, uyudu diyorum tam ağzından cikariim, başlıyor cokcokcok =p

Tamamini sagmasan en azından biraz bosaltip bebisin alacağı kıvama getirsen..sagmak bu kdr mi kötü bisiymis ya..sutun bosalmamasi da kötü ama o ağrıyı geçirmek için sagmak şart değil mi
Ben de göğsü mutlaka boşaltmak lazım die biliyorum alla alla ya napcamizi şaşırdık . Bence herkese iyi ne geliyorsa o yapılmalı ya

Hepsi oluyor. Ben geldim evim temizkenmiş süslenmiş.
Merdivenlere balon bile asmışlar.
Sen diğer konuya odaklan ama insan ister istemez biraz fırçalamak istiyor o sırada

Keşke hastanede kalsaydin. Kafan rahat ederdi

kanama olacağını tahmin etmemiştim
doktor normal çatı muayenesinde olur deyince içim rahat etti sanki biraz
sabah olaydıda hastaneye bi gireydim
pişman oldum zaten sonradan herkes keşke bugün yatış yapsaydın dedi
dik kafam sağolsun illaki programlı olacak herşey

Ne kdr farklı yorumlar var deil mi , birinin dediğini bir diğeri tutmuyor
Aynen öyle. İşyrrlerinde süt odaları var bir değil beş değil 20-30 kişi sağıyor diyordu günde. Hepsinin sütü kesilsin o zaman.bende gece boyu çok emip bizi uyutmadığı için 12 den sonra biraz sağıp içiriyorum.3-4 saat uyuyor.
Dün gece 2 de uyudu 5 gibi uyandı. Devamında başka uyku yok.

Hepsi oluyor. Ben geldim evim temizkenmiş süslenmiş.
Merdivenlere balon bile asmışlar.
Sen diğer konuya odaklan ama insan ister istemez biraz fırçalamak istiyor o sırada

duş aldım rahatlarım diye ama hala gözüme takılıyor eksikler
kağıda yazıp dolaba astım anneme diyeceğim yapabildiklerini yap yapamadıklarını yarın yapsın birileri diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…