- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Ay bnmki ciyak ciyak ağlıyor kolunu falan sokuyor ağzına ay diyorum acikmis yasasin hemen soyunup hazırlanıyorum bi alıyorum 5 dk :) ama emzirdikten hemen sonra sütümu sagdim baktim baya bi çekmiş az bi süt geldi :) heralde memede oyalanmayi sevmiyor işini bitirip gidiyor bnm minnos :))Aynı taktiklerikullanıyorum bide altını açıyorum her uyandırmaya çalıştığımda. Uyanmakta direniyor uykulu olunca memeyi de almıyor çoğu zaman telefon alarmı kullanıyorum ona göre uyandırıyorum. Sonra uyandığında kendine geldiğinde doymadıysa ağlıyor ordan anlıyorum ona göre davranıyorum
yakalsti ama daha bi 15 gun durur insallahhhhhhhhSonunda seninde günlerin yaklaştı
Tamamini sagmasan en azından biraz bosaltip bebisin alacağı kıvama getirsen..sagmak bu kdr mi kötü bisiymis ya..sutun bosalmamasi da kötü ama o ağrıyı geçirmek için sagmak şart değil miBenim önce ememiyordu oğlum sonra mama takviyesi yaptım cnm. Bdnde de pek süt yoktu ama çok emzirmediğimden 3. Gün göğüslerim şişti beze yaptılar acayip canımı acıtıyorlar acıtma neyse de oğlum tutamıyor sertleştiği için ama boşaltmakta gerekiyor sağıyorum makinayla doktor çok sağma hem sütün azalmaya başlar hemde bebeğin memeni almaz dedi napacağımı bilmiyorum memelerin her biri 1 kg oldu acayip çıkmazdayım kaçgündür koptum
az kaldi canim sabret yarin guzel kizin kucaginda olacak insaallahkanamam oldu doktoru aradım normal dedi
devam ederse geleceksin diyor
başıma ağrı girdi amma stres yaşadım bugün yaaa
Hayirlisi ile birbirinize kavuşun inşallahinşallah canım
heyecanlanmaya başladım saatler geçtikçe
Bgn bi ay sonunda ilk defa kendi evimde huzurlu oturdum eski Kadın gidip yenisi gelince darısı başına arkadaşımEn basitinden her türlü soru ve sorun önüme geliyor. Mesela kadın
az kaldi canim sabret yarin guzel kizin kucaginda olacak insaallah
Hayirlisi ile birbirinize kavuşun inşallah
Ne kdr farklı yorumlar var deil mi , birinin dediğini bir diğeri tutmuyorBen anlamadım bu işide. Benim kuzen iki yıl gündüz sağdı gece emzirdi çalıştığı için.
Ne sütü azaldı ne de bebek memeden soğudu.
Akşam eve gelince memeye yapışırdı.
Yok ya yani herkeste nasıldır bilemem ama öyle bir anda falan yapmadı bende zaten süt yapıcı o kdr çok şey yiyip içiyorum ki hangisinin etkisini görüyorum ayırt edemiyorum :)Bir anda çok süt olurmuş dolarmış falan. Yavaş yavaş olmalıymış. Böyle diyerek mama verdiler
Canım.odaklan ama her şey olacağına varıyır. Merak etme zorda kalınca çocuklarada bir yöntem bulunur.yakalsti ama daha bi 15 gun durur insallahhhhhhhh
aslinda ayin 15 inede gelse olur :)
ben hastaneyken baabam, çocuklari okula goturur getirir, ben çikncada okullar tatile girer
dinlenme surem uzar mantiken
ayin 15 ine mi odaklansam napsam :)))
ama kuçuk olur oylede : (( kiyamiyomda ne kadar dursa kâr
uffff kafam karman çorman valla en iyisi ellemeyim napiyorsa yapsin kendi istediginde : (
Benimki de , kaybedecegini anlayan sevgili gibi, uyudu diyorum tam ağzından cikariim, başlıyor cokcokcok =pAy bnmki ciyak ciyak ağlıyor kolunu falan sokuyor ağzına ay diyorum acikmis yasasin hemen soyunup hazırlanıyorum bi alıyorum 5 dk :) ama emzirdikten hemen sonra sütümu sagdim baktim baya bi çekmiş az bi süt geldi :) heralde memede oyalanmayi sevmiyor işini bitirip gidiyor bnm minnos :))
kanamam oldu doktoru aradım normal dedi
devam ederse geleceksin diyor
başıma ağrı girdi amma stres yaşadım bugün yaaa
Ben de göğsü mutlaka boşaltmak lazım die biliyorum alla alla ya napcamizi şaşırdık . Bence herkese iyi ne geliyorsa o yapılmalı yaTamamini sagmasan en azından biraz bosaltip bebisin alacağı kıvama getirsen..sagmak bu kdr mi kötü bisiymis ya..sutun bosalmamasi da kötü ama o ağrıyı geçirmek için sagmak şart değil mi
Hepsi oluyor. Ben geldim evim temizkenmiş süslenmiş.inşallah
ben çok takıntılıyım ya
eşim annemi almaya yeni gitmiş adama fırça çektim saat kaç oldu temizlik ne zaman yapılacak diye
teyzem aradı temizliği dert etme yarın ben gelir yaparım dedi
hiç kimseye güvenmiyorum artık bu saate kadar herkes ali esen baş kesendi ama şimdi herkes kedi gibi girdi bi kuytuya dedim
kadının ne suçu varsa ona patladım
pazar günü geleceğim eve nasip olursa
o güne kadar temizlikde olur işlerde hallolur
neyi dert ediyorsam işte
Çok komikler ya :)) bnmki bi de memeyi bulamiyor bzn :) ben ağzına doğru götürüyorum o ağzını başka yerlere goturuyor :)) çılgınca memeyi ariyor :))Benimki de , kaybedecegini anlayan sevgili gibi, uyudu diyorum tam ağzından cikariim, başlıyor cokcokcok =p
Keşke hastanede kalsaydin. Kafan rahat ederdi
Aynen öyle. İşyrrlerinde süt odaları var bir değil beş değil 20-30 kişi sağıyor diyordu günde. Hepsinin sütü kesilsin o zaman.bende gece boyu çok emip bizi uyutmadığı için 12 den sonra biraz sağıp içiriyorum.3-4 saat uyuyor.Ne kdr farklı yorumlar var deil mi , birinin dediğini bir diğeri tutmuyor
Hepsi oluyor. Ben geldim evim temizkenmiş süslenmiş.
Merdivenlere balon bile asmışlar.
Sen diğer konuya odaklan ama insan ister istemez biraz fırçalamak istiyor o sırada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?