2015 Şubat Anneleri

Bende öyle gittimya akşamdan yatış yaptılar ekstra 500 küsür tl aldılar bizden. Bir şeyde yapmadılar. Sadece nst çekildi onda da sancı çıkmadı zaten.

duş aldım rahatlarım diye ama hala gözüme takılıyor eksikler
kağıda yazıp dolaba astım anneme diyeceğim yapabildiklerini yap yapamadıklarını yarın yapsın birileri diye
İyi yapmışsın her şeyi sırala yapdınlar aklına geldikçe yaz.

sen elinle sagamiyonmu canim ?
makine çok acitmiyormi çekiyor resmen yaaa
gerçin oyle yara olunca du$ bile alirken acir, su degdikçe akim çiakrdim ebn aglardim acisindan
Yok cnm öyle bildiğin gibi değil taşşş her yer yumuj yumuk beze oldu elle sağmak imkansız gibi bişey

Önceden benimde sadece akşamları şişiyordu ama ağrı yoktu. Şimdi 7/24 şişim
Geçecek inşallah az daha sabır edelim

Benim şişkinliğim vardı da eklem ağrılarım yoktu, elimi kıpırdatırken bile ince ince sızlıyor.
Geçer canım doğumdan sonra geçer İnşallah

10 gun sonra demisti sanirim.almaya basladi aslinda ama demin bi sitede 3 saatte 60 ila 150 ml yaziyodu
Boşver çok takılma sayılara ben bi ara çok taktım yedim kafayı :) Büyümeyen çocuk gordun mu diyor annem sürekli :) görmedim cidden biraz rahat olmak lazım :)

dert etme sen bunlari artık bu saatten sonra. Hallerderler temizliği enerjini yuksek tut ki dogum sonrasi bebeğine odaklan.
Bu arada bugün kimse benim sorularima cvp yazmiyor yaaaa küstüm valla

Bende öyle gittimya akşamdan yatış yaptılar ekstra 500 küsür tl aldılar bizden. Bir şeyde yapmadılar. Sadece nst çekildi onda da sancı çıkmadı zaten.

bizde ücreti konuşmak için muhasebeye girdiğimizde bi kahve ikram etmedikleri kaldı
mecburi sezeryan olduğu için 950 lira sezeryan için alıyorlar 125 lirada gecelik tek kişilik oda fiyatıymış toplam 1200 lira istediler
normal doğum 900 müş bir fark yok arada ama isteğe bağlı olursa sezeryan 1800 liraymış

İyi yapmışsın her şeyi sırala yapdınlar aklına geldikçe yaz.

yazıyorum valla ne varsa yazdım yapsınlar bi zahmet 9 aydır elini uzatan yok

canim sen sezeryan mi oluyon son durum ne
biseyler okudum ama ilk mesaji bulamayinca anlamadim olayi

evet canım mecburi sezeryana giriyorum sabah 8,30 da

dert etme sen bunlari artık bu saatten sonra. Hallerderler temizliği enerjini yuksek tut ki dogum sonrasi bebeğine odaklan.
Bu arada bugün kimse benim sorularima cvp yazmiyor yaaaa küstüm valla

ayy kusura bakma canım ne sordun benim gözümden kaçtı

Kızlar bebeğinizin gözünde çapaklanma olan varmı bizim başladı yaaa

Bizde de öyle , bnm gibi yılların yarasasi bu sabah 6 da kahvaltı yaptı =))) çok alem

doguran anneler simdi de sut problemiyle ugrasiyosunuz allah yardimciniz olsun ama su lohusalik bitip bi duzene girince bence herkes kendine gelecek.

En azindan dogurdunuz saglikla kucaginiza aldiniz ve ne kadar yorgun olursaniz olun yavrunuza bakinca eminim ki geciyordur ve degiyordur..

Benim de pazar temizlenecek ev ondan sonra 19unda annem gelecek sonra artik dogsun hatta annem gelmeden bile dogabilir diyorum cunku bugun artik evde tekken corabimi bi turlu giyemeyince sinirlerim bozuldu bi aglama krizi tuttu beni sormayin.

Kasiklarim surekli agriyor, elimin parmaklari kirilmis gibi, sancilar artik canimi cok ama cok yakiyor. Yillardir hamileyim sanki ya gecmiyor off..

Yemek yapmaya bile mecalim kalmadi. Annesi yakininda olanlar vallahi kiymetini bilsin gercekten boyle zamanlarda cok ama cok zor..

sancilarla alakaliydi canim dogum yapanlara sordum ama cvp gelmiyor maalesef inceden sancilar giroyor bana bugun saat tutmadim duzenli olmadigi icin anlayamadim da ne oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…