- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Canım ben sancı yaşamadım suyum geldiği için yatisim yapıldı doğum gerceklesti o yüzden sancı konusunda yardimci olamicam sanasancilarla alakaliydi canim dogum yapanlara sordum ama cvp gelmiyor maalesefinceden sancilar giroyor bana bugun saat tutmadim duzenli olmadigi icin anlayamadim da ne oldugunu
Simdiden hayirli olsun canim :)Böyle tarih belli olunca da vakit geçmez heralde ya :) ya da bi önceki gece nasıl uyunur :)Merhaba Kızlar ,
Benimde bugün son kontrolum vardı ve anestezi randevum.Salı sabah spinal anesteziyle karşılamaya gidicez küçük adamı ilk defa bugün heyecanlandımm bakalım nasıl gececek 5 gün:))
Dogru soyluyosun.bezleri doydugunu soyluyo.benmki meme bagimlisi sanki 60cc sut sagdim ustune hala memeden emdi:)emmeyince agliyoBoşver çok takılma sayılara ben bi ara çok taktım yedim kafayı :) Büyümeyen çocuk gordun mu diyor annem sürekli :) görmedim cidden biraz rahat olmak lazım :)
Ohh maşallah yarasın :) bnmki 6 dk emse zil takip oynucam :)Dogru soyluyosun.bezleri doydugunu soyluyo.benmki meme bagimlisi sanki 60cc sut sagdim ustune hala memeden emdi:)emmeyince agliyo
Aman dikkat canım yaa[/QUOTE)]
Of dogurayim diye ugrasiyorum canim napayim burda cinnet gecrcem yoksa bu gidislE
Sık dişini 2016 Şubat annesi ol :)ben bugıdısle 8000 lerdede doguramıycam anlaşıldı..
terk edıyorum buraları ..mart yok yok nısan annesı olucam ben
Dogru soyluyosun.bezleri doydugunu soyluyo.benmki meme bagimlisi sanki 60cc sut sagdim ustune hala memeden emdi:)emmeyince agliyo
ben bugıdısle 8000 lerdede doguramıycam anlaşıldı..
Bu aralar su içmeyi azalttim.arttirayim bende.inşallah canım.sanada geçmiş olsunBen bgn daha iyiyim şu içmek bol bol ise yarıyor sanırım bir de dediğin gibi evde de olsa gezinmek . Ins en yakın zamanda geçer btnm
ben8mde ilk dogumda suyum gelince ayirt edemiyorum canimCanım ben sancı yaşamadım suyum geldiği için yatisim yapıldı doğum gerceklesti o yüzden sancı konusunda yardimci olamicam sana
2016 mıSık dişini 2016 Şubat annesi ol :)
bılmıyomkı ben ne olcam..sancı gelecekmıs bebek donecekmıs normal yapacakmışım..yada sancı gelecekmıs suyumda eslık edecekmıs doğum kendılıgınden başladığında pippili ısrarla ters se keseceklermıs benı..sen sezeryan olmayacak mıydın?
sancıyı mı bekliyorsun
ah canim yaa bu kadar bekledin ne var sanki son dakkada donse senin pipiliii de bekledigin sabrettiginin karsiligini almis olsannben bugıdısle 8000 lerdede doguramıycam anlaşıldı..
G g_albyrk sanci sormu$un ben gormedim sorunu simdi bi alnti gordum
sancinin siddeti ve dakikasi onemli
yarim saate bi gelen sanci dogurtmaz seni
5 dk bi gelir ve o an nefes alamazsin sanki geçene kadar, dogum sancisi oldugundan suphen bile olmaz doguracagin zaman,firtina sessizligi gibi dusun 5 dk yi, sonra birden firtina geliyorum diyor yaavstan ve tavaan yapuyor sancin 1 dk içinde :))
ne guzel anlattim ha korku filmi gibi :))
Şu sanciyi bi kere yasayip ogrenmek istiyorum. Bilgi olsun yani :)))G g_albyrk sanci sormu$un ben gormedim sorunu simdi bi alnti gordum
sancinin siddeti ve dakikasi onemli
yarim saate bi gelen sanci dogurtmaz seni
5 dk bi gelir ve o an nefes alamazsin sanki geçene kadar, dogum sancisi oldugundan suphen bile olmaz doguracagin zaman,firtina sessizligi gibi dusun 5 dk yi, sonra birden firtina geliyorum diyor yaavstan ve tavaan yapuyor sancin 1 dk içinde :))
ne guzel anlattim ha korku filmi gibi :))
2016 mıöleyım ben
bılmıyomkı ben ne olcam..sancı gelecekmıs bebek donecekmıs normal yapacakmışım..yada sancı gelecekmıs suyumda eslık edecekmıs doğum kendılıgınden başladığında pippili ısrarla ters se keseceklermıs benı..
benden n olacakbılmıyom yanı..
korkuyorum bebe kakasını yıcek ıcerlerdebır yerlerdeee
nasip kismet : ) madem istiyorsun insallah ogrenirsin o zaman : ))Şu sanciyi bi kere yasayip ogrenmek istiyorum. Bilgi olsun yani :)))
senin dr sezeryana dogru yol aliyor o zaman seni korkuttuysaaabugün doktora gittim plesenta kireçlemesi var hemen dobler çektir gel dedi ben yarın zeynep kamile gidicem ama internetten baktığım kadarıyla 32. haftada sıkıntılı bir durummuş ama son haftalarda olağan diye yazıyor ama doktor öyle bir tavır sergiledi ki aklım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?