2015 Şubat Anneleri

sancilarla alakaliydi canim dogum yapanlara sordum ama cvp gelmiyor maalesef inceden sancilar giroyor bana bugun saat tutmadim duzenli olmadigi icin anlayamadim da ne oldugunu
Canım ben sancı yaşamadım suyum geldiği için yatisim yapıldı doğum gerceklesti o yüzden sancı konusunda yardimci olamicam sana

Merhaba Kızlar ,
Benimde bugün son kontrolum vardı ve anestezi randevum.Salı sabah spinal anesteziyle karşılamaya gidicez küçük adamı ilk defa bugün heyecanlandımm bakalım nasıl gececek 5 gün:))
Simdiden hayirli olsun canim :)Böyle tarih belli olunca da vakit geçmez heralde ya :) ya da bi önceki gece nasıl uyunur :)

Boşver çok takılma sayılara ben bi ara çok taktım yedim kafayı :) Büyümeyen çocuk gordun mu diyor annem sürekli :) görmedim cidden biraz rahat olmak lazım :)
Dogru soyluyosun.bezleri doydugunu soyluyo.benmki meme bagimlisi sanki 60cc sut sagdim ustune hala memeden emdi:)emmeyince agliyo

Ben bgn daha iyiyim şu içmek bol bol ise yarıyor sanırım bir de dediğin gibi evde de olsa gezinmek . Ins en yakın zamanda geçer btnm
Bu aralar su içmeyi azalttim.arttirayim bende.inşallah canım.sanada geçmiş olsun

G g_albyrk sanci sormu$un ben gormedim sorunu simdi bi alnti gordum

sancinin siddeti ve dakikasi onemli
yarim saate bi gelen sanci dogurtmaz seni

5 dk bi gelir ve o an nefes alamazsin sanki geçene kadar, dogum sancisi oldugundan suphen bile olmaz doguracagin zaman,firtina sessizligi gibi dusun 5 dk yi, sonra birden firtina geliyorum diyor yaavstan ve tavaan yapuyor sancin 1 dk içinde :))

ne guzel anlattim ha korku filmi gibi :))

Sık dişini 2016 Şubat annesi ol :)
2016 mı öleyım ben
sen sezeryan olmayacak mıydın?
sancıyı mı bekliyorsun
bılmıyomkı ben ne olcam..sancı gelecekmıs bebek donecekmıs normal yapacakmışım..yada sancı gelecekmıs suyumda eslık edecekmıs doğum kendılıgınden başladığında pippili ısrarla ters se keseceklermıs benı..

benden n olacakbılmıyom yanı..

korkuyorum bebe kakasını yıcek ıcerlerdebır yerlerdeee

ben bugıdısle 8000 lerdede doguramıycam anlaşıldı..

terk edıyorum buraları ..mart yok yok nısan annesı olucam ben
ah canim yaa bu kadar bekledin ne var sanki son dakkada donse senin pipiliii de bekledigin sabrettiginin karsiligini almis olsann
Alalh yardimcin olsun ..

sanirim dun cok yoruldum belki ondandir hayirlisi artık

Şu sanciyi bi kere yasayip ogrenmek istiyorum. Bilgi olsun yani :)))

bugün doktora gittim plesenta kireçlemesi var hemen dobler çektir gel dedi ben yarın zeynep kamile gidicem ama internetten baktığım kadarıyla 32. haftada sıkıntılı bir durummuş ama son haftalarda olağan diye yazıyor ama doktor öyle bir tavır sergiledi ki aklım çıktı

kontrole daha sık gidiyorsundur
günün doldu çünkü
aklına kötü şeyler getirme herşey olacağına varır

senin dr sezeryana dogru yol aliyor o zaman seni korkuttuysaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…