Peki bdp değerini yazabilirmisin bana ? Bunları kafamda ölçüp biçmeye çok ihtiyacım var.
Peki bdp değerini yazabilirmisin bana ? Bunları kafamda ölçüp biçmeye çok ihtiyacım var.
Ahh ahh ...Anam senin takvimde bitmiş yaa
Napıyor senin pipilin içerde? Çok rahatına düşkün olacak, işin var senin bu bebeyle
Bu kadar duracagini ssöyleseler inanmqzdim.. Hala dogurmamis olmak beni bile hergecen dk sasirtiyor.. Yarin kontrole gidicem bakalim.ah canim yaa bu kadar bekledin ne var sanki son dakkada donse senin pipiliii de bekledigin sabrettiginin karsiligini almis olsann
Alalh yardimcin olsun ..
10 ggün öncegitmistim en son39+0 ken.. DR su gün yeniden gel bile demedi zannimca oda bu kadar duracagini düşünmedikontrole daha sık gidiyorsundur
günün doldu çünkü
aklına kötü şeyler getirme herşey olacağına varır
aslinda gr farkimiz yok. Annem soylene soylene ruhumu daraltti yeter artik dogur.gununu bilmiyonda ne diye cagirdin bizi. Sanki ben cagirdim . cocuga arka cikiyor surekli kiziyorum kizimin yaninda oda bana kiziyor senle hic bir farkimiz yok yani.. Allahtan esim benden yana olunca cok sesini cikaramiyor annem.Canim adacayi karanfil cayı ve ahududu yapragi cayi tetikliyormus dogumu. Biliyorum sana zamandan bana ortamdan gina geldi dort gozle bekliyoz dogurmayihergun yuruyorum bol tempolu. Merdiven iniyorum yan yan yengec gibi. Hurma yiyorum bi de. Esinden yardim denedin mi hani su dogumu tetiklmye yapilan is vardi ya son umut. Dilerim hayrlisiyla kurtuluruz yoksa gidip gerisin geri evimde dogurcam ben de o kadar bunaldm ki
Ayni durumdayz desene benmki de pazrtesye kadar yok hayırlısı hakkimizda
Ben 39 +0 da gittiğimde 43 haftalik ggöründü. Dr bana bile demedi sezeryan diye ki bebe tersoolmasına rağmen döner ve normal yaparsin büyük ihtimal dediPeki bdp değerini yazabilirmisin bana ? Bunları kafamda ölçüp biçmeye çok ihtiyacım var.
Amin canım inşallah. Karnımda sertleşme var belimdeki ağrı da artık geçmiyor doğarsa yapacak birşey yok. Hangi dr denk gelirse doğacak artıkCanim adacayi karanfil cayı ve ahududu yapragi cayi tetikliyormus dogumu. Biliyorum sana zamandan bana ortamdan gina geldi dort gozle bekliyoz dogurmayihergun yuruyorum bol tempolu. Merdiven iniyorum yan yan yengec gibi. Hurma yiyorum bi de. Esinden yardim denedin mi hani su dogumu tetiklmye yapilan is vardi ya son umut. Dilerim hayrlisiyla kurtuluruz yoksa gidip gerisin geri evimde dogurcam ben de o kadar bunaldm ki
Ayni durumdayz desene benmki de pazrtesye kadar yok hayırlısı hakkimizda
Canım bi şey sorucam bende salı sezeryan olucam epidural spinal nasıl oluyo daha mı çabuk uyusturuyoMerhaba Kızlar ,
Benimde bugün son kontrolum vardı ve anestezi randevum.Salı sabah spinal anesteziyle karşılamaya gidicez küçük adamı ilk defa bugün heyecanlandımm bakalım nasıl gececek 5 gün:))
Aynen öle sıkıntı yok ;-)muayene için uyuşturmamı yapılır kız ilahi
valla ben çok zorlanmadım sadece ilk an parmağını sokarken gerildim sonra gülmeye başladım çünkü çok huyluyum
bitince dedim ebelere beni korkuttular hiçde korkulacak gibi değilmiş diye
kürtajım var benim
kürtaj sonrası sürekli ellendim
belki ondan alışık olduğumdan acımamıştır
ne yapayım işte
acımadıkiiii acımadıkiiii
sorma
eşimde mesaj atıyor sebilin pompası kırılmıştı pillli pompa sipariş etmiştim kargo geldimi diye soruyor
yarın pompayıda götürecek heralde hastaneye
yine ağladım ya la
minik ellerini yerim ben onun
elimizde tespihimiz eksik delikanlı gibi gider doğururuz dimi ama
Tahin yağını sürdün dimi
Ne aralıkla nasıl ?
Ya işte sezeryan yapmak isteyen doktorlar 1-2 bahaneyle korkutup istediklerini yapıyorlar son dakka. Ee annelerde 9 ay korkuyla geçiyor zaten kıpırdadı kıpırdamadı kafayı yiyoz düşünmekten hadi bişey olursa diye mecbur doktor ne derse o oluyor.Ben 39 +0 da gittiğimde 43 haftalik ggöründü. Dr bana bile demedi sezeryan diye ki bebe tersoolmasına rağmen döner ve normal yaparsin büyük ihtimal dedi
Dr dan geldim kafam bi milyon söylediklerinden hiçbir şey anlamadım.Sizle paylaşmak istedim anlayan olursa beni aydınlatırsa sevinirim.
Nst ye girdim sancı yok usg de suyu,doppleri iyi,kilosu her zamanki gibi düşük 2800 olmuş.Dedi ki sağlıklı olduğu sürece kilo sorun değil peki dedim.sonra geçtik çatı muayenesine baktı inceledi filan aynen şunu dedi.Çatı zorlamaz iyi müsait,kasların güçlü iyi sıkı,hafif de olsa yumuşama var içerde fakat bebek çook yukarda,bu kadar yukarda olup inen görmedim o yüzden pazartesi gel rahmi uyarayım eğer doğum başlamazsa sezaryen diyebilirim.Ben anlamadım baktım kaldım dedim ki sancı yok ortada bebek kanala sancıyla inmiyor mu seninki inmez dedi yine anlamadım.Ee o zaman dedim sancıyı bekleyelim bi görelim 40 ı görelim,olmaz beklemem riske atamam bebeği dedi ne riski onu da anlamadım.10 günüm daha var doğuma.Şimdi anlamadıklarımı sorayım size:
1- Sancıyı beklemeliyim diye düşünüyorum.
2-Pazartesi gel rahmi uyarayım olursa doğar olmazsa sezaryen ne demek.Ayrıca neden uyarılıyorum doğal sürece müdahele olmuyor mu?
3-Rahmi uyarsa bile ihtimal çok az dedi inmez bu bebek ne demek?
4-Sancıyı neden beklemiyor öyle bir konuştu ki senin sancın gelmez bebek inmez dedi.
Bu kadın antalya nın en iyi normal doğumcusu neden böyle dedi
Ben de yarın için bir prof tan randevu aldım isim vermeden olayları anlatacağım ne diyorsunuz diyeceğim.Böyle bir ihtimal var mı diyeceğim.Eğer bana bebekte suyunda gelişiminde (geçen ayın sonuçlarıyla gideceğim) sorun yok derse beklemeyi düşünüyorum.Pzrtsi gidip de doğumu uyaran bişi yaptırmayacağım.
Bu kadar yukarda olup inen doğuran hiç görmedim dedi.Uzun yazdım Sabredip okuyan fikir verecek olan varsa sevinirim.
Aynen vallahi bnde hamişlik boyunca 8 kilo almıştım şimdi süt olsun die daha çok alacam die korkuyorum =)Anladım canım saol :) süt olsun diye herseye saldirir durumdayım da boyle giderse hamilelikte almadigim kiloyu alicam :)
Bnm göğüslerde büyümemişti canım ama süt dolmaya başlaınca acayıp büyüdüler merak etme süt geliyor büyüsün büyümesin öncesinde çok ilgisi yok =)sütüm gelmezse diye korkuyorum çünkü tek istediğim şey bebeğimi emzirebilmek
inşallah yaaa heyecan yaptım birden
göğüslerim büyümedi diye üzülüyordum sütüm bari gelsinde birde onu düşünmeyeyim
Biz Muhammet Alperen koyduk canımBiz hala idim bulamadık .... Yine oğlum oluyor ... Siz ne koydunuz bebeklerinize isim ...erkek anneleri
Bizde pzrtesi çıkarttık bizimde artık kimliğimiz var =)Bizim artık kimliğimiz bile var.
ben bugıdısle 8000 lerdede doguramıycam anlaşıldı..
terk edıyorum buraları ..mart yok yok nısan annesı olucam ben
Aynen öle doğum sancılarını kesinlikle anlıyorsunz diyen tecrübelilere hak verdim yaşayınca :)@albayrak33 sanci sormu$un ben gormedim sorunu simdi bi alnti gordum
sancinin siddeti ve dakikasi onemli
yarim saate bi gelen sanci dogurtmaz seni
5 dk bi gelir ve o an nefes alamazsin sanki geçene kadar, dogum sancisi oldugundan suphen bile olmaz doguracagin zaman,firtina sessizligi gibi dusun 5 dk yi, sonra birden firtina geliyorum diyor yaavstan ve tavaan yapuyor sancin 1 dk içinde :))
ne guzel anlattim ha korku filmi gibi :))
2016 mıöleyım ben
bılmıyomkı ben ne olcam..sancı gelecekmıs bebek donecekmıs normal yapacakmışım..yada sancı gelecekmıs suyumda eslık edecekmıs doğum kendılıgınden başladığında pippili ısrarla ters se keseceklermıs benı..
benden n olacakbılmıyom yanı..
korkuyorum bebe kakasını yıcek ıcerlerdebır yerlerdeee
diger dr.lar ne dedi. Ya avrupada bukadar usg bakmiyor plesanta yaslanmasi normal.son zamanlarda. Bizde herseyi incele herseyden sezeryan sebebi cikar. E.biz dr degiliz mecbur guveniyoruz ayip yani.çok korktum hiç sorma bin doktor dolaştım ya
inmeyecekse de yasayip gormek lazim. Daha vakit varsa bekle bebek.icin hergun altin degerinde. Bagisiklik emme refleksi vs icin. Seseryan yapasi gelmis senin dr.un da.Dr dan geldim kafam bi milyon söylediklerinden hiçbir şey anlamadım.Sizle paylaşmak istedim anlayan olursa beni aydınlatırsa sevinirim.
Nst ye girdim sancı yok usg de suyu,doppleri iyi,kilosu her zamanki gibi düşük 2800 olmuş.Dedi ki sağlıklı olduğu sürece kilo sorun değil peki dedim.sonra geçtik çatı muayenesine baktı inceledi filan aynen şunu dedi.Çatı zorlamaz iyi müsait,kasların güçlü iyi sıkı,hafif de olsa yumuşama var içerde fakat bebek çook yukarda,bu kadar yukarda olup inen görmedim o yüzden pazartesi gel rahmi uyarayım eğer doğum başlamazsa sezaryen diyebilirim.Ben anlamadım baktım kaldım dedim ki sancı yok ortada bebek kanala sancıyla inmiyor mu seninki inmez dedi yine anlamadım.Ee o zaman dedim sancıyı bekleyelim bi görelim 40 ı görelim,olmaz beklemem riske atamam bebeği dedi ne riski onu da anlamadım.10 günüm daha var doğuma.Şimdi anlamadıklarımı sorayım size:
1- Sancıyı beklemeliyim diye düşünüyorum.
2-Pazartesi gel rahmi uyarayım olursa doğar olmazsa sezaryen ne demek.Ayrıca neden uyarılıyorum doğal sürece müdahele olmuyor mu?
3-Rahmi uyarsa bile ihtimal çok az dedi inmez bu bebek ne demek?
4-Sancıyı neden beklemiyor öyle bir konuştu ki senin sancın gelmez bebek inmez dedi.
Bu kadın antalya nın en iyi normal doğumcusu neden böyle dedi
Ben de yarın için bir prof tan randevu aldım isim vermeden olayları anlatacağım ne diyorsunuz diyeceğim.Böyle bir ihtimal var mı diyeceğim.Eğer bana bebekte suyunda gelişiminde (geçen ayın sonuçlarıyla gideceğim) sorun yok derse beklemeyi düşünüyorum.Pzrtsi gidip de doğumu uyaran bişi yaptırmayacağım.
Bu kadar yukarda olup inen doğuran hiç görmedim dedi.Uzun yazdım Sabredip okuyan fikir verecek olan varsa sevinirim.
Darisi basina o zmn:)baya yorucu oluyo,kol kasi baslasiOhh maşallah yarasın :) bnmki 6 dk emse zil takip oynucam :)
Veriyorum ama 5 dk sonra cikarip bi daha almiuomaaşallah iştahlı seninki
karnı doyduktan sonra emzik versen sürekli aranmaz
yarın gidicem doktora normal doğum için farklı doktorlarla görüştüm ne hikmetse normalden yana kimseye denk gelemedim hakkımda hayırlısı ne diyeyimdiger dr.lar ne dedi. Ya avrupada bukadar usg bakmiyor plesanta yaslanmasi normal.son zamanlarda. Bizde herseyi incele herseyden sezeryan sebebi cikar. E.biz dr degiliz mecbur guveniyoruz ayip yani.
inmeyecekse de yasayip gormek lazim. Daha vakit varsa bekle bebek.icin hergun altin degerinde. Bagisiklik emme refleksi vs icin. Seseryan yapasi gelmis senin dr.un da.
Bakalim benim dr ne yapacak. 40 i doldur ozaman degerlendirelim dedi
diger dr.lar ne dedi. Ya avrupada bukadar usg bakmiyor plesanta yaslanmasi normal.son zamanlarda. Bizde herseyi incele herseyden sezeryan sebebi cikar. E.biz dr degiliz mecbur guveniyoruz ayip yani.
inmeyecekse de yasayip gormek lazim. Daha vakit varsa bekle bebek.icin hergun altin degerinde. Bagisiklik emme refleksi vs icin. Seseryan yapasi gelmis senin dr.un da.
Bakalim benim dr ne yapacak. 40 i doldur ozaman degerlendirelim dedi
İnan farkı cok fazla bılmıyorum ama bugun konustugum anestezı uzmanı spınalde epıdurale gore daha uzun ıgneler kullandıklarını ve ben kılolu oldugum ıcın spınalın bana daha uygun oldugunu söylediCanım bi şey sorucam bende salı sezeryan olucam epidural spinal nasıl oluyo daha mı çabuk uyusturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?