2015 Şubat Anneleri

Peki bdp değerini yazabilirmisin bana ? Bunları kafamda ölçüp biçmeye çok ihtiyacım var.

Canim en Son iki hafta Önce nerdeyse 33 cm kafa capi demisti bugün hic sormadim ben almanyadayim burda doktorlar kendine yaziyo bizim defterde yazmiyo bu haftanin. Nasil hesaplaniyo bilmiyom esime hesaplattim bdp 10,8 dedi AMA Ne Kadar dogru bilemem. Kizimda 36 cm kafa capiyla dogmustu. Seninki kac ki.

Anam senin takvimde bitmiş yaa
Napıyor senin pipilin içerde? Çok rahatına düşkün olacak, işin var senin bu bebeyle
Ahh ahh ...
ah canim yaa bu kadar bekledin ne var sanki son dakkada donse senin pipiliii de bekledigin sabrettiginin karsiligini almis olsann
Alalh yardimcin olsun ..
Bu kadar duracagini ssöyleseler inanmqzdim.. Hala dogurmamis olmak beni bile hergecen dk sasirtiyor.. Yarin kontrole gidicem bakalim.
kontrole daha sık gidiyorsundur
günün doldu çünkü
aklına kötü şeyler getirme herşey olacağına varır
10 ggün öncegitmistim en son39+0 ken.. DR su gün yeniden gel bile demedi zannimca oda bu kadar duracagini düşünmedi yarina randevuyu 4 gün önce aldim dedim kesin dogururum ama isim garanti olsun gel Gorki hala beklemedeyim... aslinda gr farkimiz yok. Annem soylene soylene ruhumu daraltti yeter artik dogur.gununu bilmiyonda ne diye cagirdin bizi. Sanki ben cagirdim . cocuga arka cikiyor surekli kiziyorum kizimin yaninda oda bana kiziyor senle hic bir farkimiz yok yani.. Allahtan esim benden yana olunca cok sesini cikaramiyor annem.

İnanilmaz bunaldim artik su cocuk dogsun da isime gucume bakayim yaaa.. Evli evine koylu koyune .. Bunalimin daniskasi adeta..

Peki bdp değerini yazabilirmisin bana ? Bunları kafamda ölçüp biçmeye çok ihtiyacım var.
Ben 39 +0 da gittiğimde 43 haftalik ggöründü. Dr bana bile demedi sezeryan diye ki bebe tersoolmasına rağmen döner ve normal yaparsin büyük ihtimal dedi

Amin canım inşallah. Karnımda sertleşme var belimdeki ağrı da artık geçmiyor doğarsa yapacak birşey yok. Hangi dr denk gelirse doğacak artık

Kızlar ben brz hasta gibiyim oksuruyorm burnum akıyor falan usuttum sanırım bebise geçer mi ki ya ?

Merhaba Kızlar ,
Benimde bugün son kontrolum vardı ve anestezi randevum.Salı sabah spinal anesteziyle karşılamaya gidicez küçük adamı ilk defa bugün heyecanlandımm bakalım nasıl gececek 5 gün:))
Canım bi şey sorucam bende salı sezeryan olucam epidural spinal nasıl oluyo daha mı çabuk uyusturuyo

Dr dan geldim kafam bi milyon söylediklerinden hiçbir şey anlamadım.Sizle paylaşmak istedim anlayan olursa beni aydınlatırsa sevinirim.
Nst ye girdim sancı yok usg de suyu,doppleri iyi,kilosu her zamanki gibi düşük 2800 olmuş.Dedi ki sağlıklı olduğu sürece kilo sorun değil peki dedim.sonra geçtik çatı muayenesine baktı inceledi filan aynen şunu dedi.Çatı zorlamaz iyi müsait,kasların güçlü iyi sıkı,hafif de olsa yumuşama var içerde fakat bebek çook yukarda,bu kadar yukarda olup inen görmedim o yüzden pazartesi gel rahmi uyarayım eğer doğum başlamazsa sezaryen diyebilirim.Ben anlamadım baktım kaldım dedim ki sancı yok ortada bebek kanala sancıyla inmiyor mu seninki inmez dedi yine anlamadım.Ee o zaman dedim sancıyı bekleyelim bi görelim 40 ı görelim,olmaz beklemem riske atamam bebeği dedi ne riski onu da anlamadım.10 günüm daha var doğuma.Şimdi anlamadıklarımı sorayım size:
1- Sancıyı beklemeliyim diye düşünüyorum.
2-Pazartesi gel rahmi uyarayım olursa doğar olmazsa sezaryen ne demek.Ayrıca neden uyarılıyorum doğal sürece müdahele olmuyor mu?
3-Rahmi uyarsa bile ihtimal çok az dedi inmez bu bebek ne demek?
4-Sancıyı neden beklemiyor öyle bir konuştu ki senin sancın gelmez bebek inmez dedi.
Bu kadın antalya nın en iyi normal doğumcusu neden böyle dedi
Ben de yarın için bir prof tan randevu aldım isim vermeden olayları anlatacağım ne diyorsunuz diyeceğim.Böyle bir ihtimal var mı diyeceğim.Eğer bana bebekte suyunda gelişiminde (geçen ayın sonuçlarıyla gideceğim) sorun yok derse beklemeyi düşünüyorum.Pzrtsi gidip de doğumu uyaran bişi yaptırmayacağım.
Bu kadar yukarda olup inen doğuran hiç görmedim dedi.Uzun yazdım Sabredip okuyan fikir verecek olan varsa sevinirim.

Aynen öle sıkıntı yok ;-)

Ben 39 +0 da gittiğimde 43 haftalik ggöründü. Dr bana bile demedi sezeryan diye ki bebe tersoolmasına rağmen döner ve normal yaparsin büyük ihtimal dedi
Ya işte sezeryan yapmak isteyen doktorlar 1-2 bahaneyle korkutup istediklerini yapıyorlar son dakka. Ee annelerde 9 ay korkuyla geçiyor zaten kıpırdadı kıpırdamadı kafayı yiyoz düşünmekten hadi bişey olursa diye mecbur doktor ne derse o oluyor.
Az önce ablamla konuşuyoruz; doktorum 41e kadar bekleriz doğmazsa müdahale ederiz diyo dedim. ablamda o zamana kadar niye bekliyceksiniz sezeryan ol gitsin diyo. Sezeryanla doğum yapanların bu tribini de anlamıyorum

sen başka doktora git kafanda soru kalmasın
bu dr seni pek aydınlatmamış bu şekilde daha cok stres olursun

Anladım canım saol :) süt olsun diye herseye saldirir durumdayım da boyle giderse hamilelikte almadigim kiloyu alicam :)
Aynen vallahi bnde hamişlik boyunca 8 kilo almıştım şimdi süt olsun die daha çok alacam die korkuyorum =)

Bnm göğüslerde büyümemişti canım ama süt dolmaya başlaınca acayıp büyüdüler merak etme süt geliyor büyüsün büyümesin öncesinde çok ilgisi yok =)

Biz hala idim bulamadık .... Yine oğlum oluyor ... Siz ne koydunuz bebeklerinize isim ...erkek anneleri
Biz Muhammet Alperen koyduk canım

Bizim artık kimliğimiz bile var.
Bizde pzrtesi çıkarttık bizimde artık kimliğimiz var =)

ben bugıdısle 8000 lerdede doguramıycam anlaşıldı..

terk edıyorum buraları ..mart yok yok nısan annesı olucam ben

Canım bu kadar stres yapma bol dua et inşAllah RAbbim en hayırlı olan şekilde nasip etcek oğluna kavuşmanı.

Aynen öle doğum sancılarını kesinlikle anlıyorsunz diyen tecrübelilere hak verdim yaşayınca :)
belden geliyor belin ayrılıyor gibi baya keskin bir ağrı yapıyor kasıklara karna yayılıyor.
Kesin anlarsınz yani merak etmeyn kızlar doğum sancısını =)

Canım sen kndn sezo olmk istiyorum desen yapmıyorlar mı gerçi beklemen normali zorlaman daha doğrusu ama kndini psikolojik olarak çok yıprattın ben ona üzülüyorum

çok korktum hiç sorma bin doktor dolaştım ya
diger dr.lar ne dedi. Ya avrupada bukadar usg bakmiyor plesanta yaslanmasi normal.son zamanlarda. Bizde herseyi incele herseyden sezeryan sebebi cikar. E.biz dr degiliz mecbur guveniyoruz ayip yani.

inmeyecekse de yasayip gormek lazim. Daha vakit varsa bekle bebek.icin hergun altin degerinde. Bagisiklik emme refleksi vs icin. Seseryan yapasi gelmis senin dr.un da.
Bakalim benim dr ne yapacak. 40 i doldur ozaman degerlendirelim dedi

yarın gidicem doktora normal doğum için farklı doktorlarla görüştüm ne hikmetse normalden yana kimseye denk gelemedim hakkımda hayırlısı ne diyeyim

vallahi dr.lar var ya cidden son dakika golu atıyor kızlar son dakika korkutuyorlar bizi sezo yapıyorlar.
Ben dr.a güveniyordum bu vakte kadar ama çatı muanesi yapmadı yapmadı son yapacağı haftada 1 gün öncesinde de sancım gelip doğum başlayınca baktı bana benim baya canım yandı o yüzden aslında belkide haklıydı çatı kemiğim içeri basıktı diyorum haklı sezo yaptı diyorum ama arada içime düşüyor şüphe doğurtmayı deneseydi diyorum sonrada vakumla çektiğinde yap bebeğimde bişi olsaydı o zmnda vicdanım raht etmzdi ömür boyu diyorum. O yüzden buymuş hayırlısı diyorum RAbbim böyle nasip etmiş diyorum :) ama cidden zor o son anda karar vermek bebeğimize olan sevgimiz ona bişi olursa korkusu ağır basıyor kestiriyoruz kendimizi, dr.larda sanırım bunu iyi biliyor.

40 ı beklemek en doğrusu bence de sorun yoksa.Bebek kanala sancıyla yerleşmiyor mu ?Bebeğimin her şeyi iyi ise beklemeyi düşünüyorum,Rahim neden uyarılıyor doğum için onu hiç anlamadım.

Canım bi şey sorucam bende salı sezeryan olucam epidural spinal nasıl oluyo daha mı çabuk uyusturuyo
İnan farkı cok fazla bılmıyorum ama bugun konustugum anestezı uzmanı spınalde epıdurale gore daha uzun ıgneler kullandıklarını ve ben kılolu oldugum ıcın spınalın bana daha uygun oldugunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…