2015 Şubat Anneleri

Bu gece atraksiyon yok galiba yuruyusten gelince benim de ciddi agrim oldu ama yemekten sonra tik yok yine. Hadi bakalim bugun de bitti gitti pazartesiye ne kaldi surada kız

Kızlarrrr spinalin yan etkisi başladı yine boyun ve sırt ağrısı. Ama resmen tutamıyorum boynumu ve sadece yatınca geçiyor. Yatıyorum bende. Doktoruma yazdım bakalım ne dicek.

TR doktorlari size naylon bebek muamelesi yapiyor

ben simdi en son 33 haftalikken ultrasona girdim baskada girmiycem dogunca gorcem bebegi
e normal dogurucam buyuk ihtimalle
sizdeki plasanta , bebek se içerdeki bendeki ne o zaman :)))

palsantasi nasil, bebegin kilosu kafasi basi gozu kaç mm hiç bi fikrim yok dr unda yokdur buyuk ihtimallee , sadece kalbini dinlemeyle anlayamaz herhalde bunlarin cevabini.. ha bide her ay altdan kontrol ediyolarn pazartesi bakdilar acile gidince,3 gun sonra randevum var yine altdan muayene olucam , 9 ay dir boyle bu, altdan muayene oldum diye dogurmuyorumki ..

adamlar nst ye bile baglamiyolar gidip sancim var dedim diye bagladilar yoksa oturcam evde
onceki gebeliklerimdede boyle ydi, sancim olunca gidip doguruyordum :)

bugun formasyondaki bi arkadas son çocugunu 5 kg dogurduugnu soyledi normal dogum yapmi$ ..
sezeryan sonrasi normal dogum olayina hiç girmiyorum bile ..

Kızlarrrr spinalin yan etkisi başladı yine boyun ve sırt ağrısı. Ama resmen tutamıyorum boynumu ve sadece yatınca geçiyor. Yatıyorum bende. Doktoruma yazdım bakalım ne dicek.
ah be canim ne senin bu çekdigin dogumlardan : ((((
normal dogursan ayri dert sezzeryan olsan ayri dert çok $anssizsin : (
geçmis olsun

Evet evet benimki ikinci rahim uyarması.Zarı sıyırma diyoruz dedi onu yapacakmış.büyük ihtimal başlatır dedi başlamazsa sorun var demektir dedi o zaman sezaryen dedi .

Hc karın çapı canım. Yanlış hatırlıyo olmayasın ? Bende 5 gün önce 94.9 yazıyordu bugün 100 yazdı. Belkide cihazdan cihaza değişiyo bilemedim. Ama ig de bi doktora sordum 99 da en fazla normal doğum olur 100 olursa sezeryan lazım yazmış. Doktorumda sezeryan demedi ama söylerken bakışı farklıydı yani. Pek umutlu değil sanki suni sancıdan. Çünkü başı büyük olduğu için aşağı yerleşemiyo ddi. Yerleşmezse nasıl normal doğurcam ki ? Nasıl açılcak ? Kafam çooook karışık çok.

Türkiyede hakikaten abartıyorlar çok şeyi benim annem kardeşimi 6 kilo doğurdu normal olarak bizimdoktor kalkmış bana 4 Kilo olursa sezeryan diyor bayılıyorlar adam kesmeye nefret ediyorum bazen o yüzden sancılar 2 dakikaya inene kadar evden çıkmayı düşünmüyorum inşallah normal doğururum Rabbimin izniyle

Bu gece atraksiyon yok galiba yuruyusten gelince benim de ciddi agrim oldu ama yemekten sonra tik yok yine. Hadi bakalim bugun de bitti gitti pazartesiye ne kaldi surada kız
Bu gece hareket yok şükür birazcık bel ağrısı var sadece bide ayaklarım şişmiş hiç uzatmadım desem yeri bugün valla biz senle bu gidişle pazartesi de doğuramazsak hiç şaşmam sıkıntı büyük

Evet evet benimki ikinci rahim uyarması.Zarı sıyırma diyoruz dedi onu yapacakmış.büyük ihtimal başlatır dedi başlamazsa sorun var demektir dedi o zaman sezaryen dedi .

Ama onun için belli bi zemin ve ihtiyac gerek diye biliyorum daha erken ki senin durumda. Facede ssvd grubuna uye ol orda ebeler var. Sorunu aynen yaz hatta reyhan ebe var en cok o biliyor yapiyor o uygulamayı. Gerci dikkat et senin dr dogal dogumcuysa gercekten o da uyesi olup takipte olabilir grubu
Ilk dogumla ilgili konulrda da cok yardmci oluyor deneyimliler drlar ve ebeler. Muhakkak sor oraya e mi canim icinde acaba olmasin

Arkadaşımın da bebeğinin başı dönmemiş git demiş doktor yorulda gel gitmiş 5 katlı binayı in çık yapmış kaç sefer çocuk dönmüş sonra normal doğum yaptı 1 hafta içinde :)
20.haftalardan beri baş aşağı benimki. Dönmede problem yok yani. Başı kanala girmiyo. Gayet yoruyorum kendimi her türlü işimi kendim yapıyorum evim merdivenli daima merdiven çıkıp iniyorum yani. Ama yola giremedi sıpam.

AC karın çapı canım HC kafasını gösteriyor BDP kafasını gösteriyor ama kafa büyklüğünde HC olan değer kafa çevresi demek oluyor doğumuda bu değer ilgilendiriyor.

BDP senin 100 ise mm olarak hesaplıyor demektir. Yani 10 cm oluyor rahim ağzı en fazla 10 cm açıldığı için o değeri 100 ve üzeri olunca işte risk olduğu için sezo olur demiştir. Senin usg ölçmlerinde HC değeri var mı varsa ona bak bakım kaç yazıyor.?

Benim hep sis ayaklar yururken iniyor durdugum an sisiyo ısık hızıyla uyuz oluyom artik acısına. Anacim haftaya dogurmam lazim benm adam izni yer bitirp giderse yandim bi basima onun sıkıntısı da var rabbim dagina gore kar ver diye dua ediyorum

Girer inşallah sen bol bol yürüyüş yap daha 10 günün var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…