2015 Şubat Anneleri

Inşallah istediğin gibi olur canım sen normalde nerde oturuyodun

Insallah canim ya akdenizdeyim ben normlde cook uzaklrda yani

Aa hiç haberim yoktu.Teşekkür ederim hemen bakayım...

Rica ederim yeterki kafan rahat bir karar ver

Bence sen de baska bir dr görüşü al canim. Boyle normal dogum diye yola cikanlari bile tedrgin edip sezeryan fikrine yonlendriyolar ya cok üzülüyorum hele bir de sizlerin ilk dogumlari hep. Iyi dusunup iyi karar verin hasa bu doktorlar da ilah değil ennihayetinde ki yuzde yüz guvenip teslim edelim kendmzi. Belki baski gibi algliyorsunuz sozlermi ama ayni ruh halinizden ben de gectim simdi donup bakınca keskelerim var ve onların tekrari olmaması icin.dogal bi surec icin ekstra mücadele vermem gerekiyor insan bunun nedenlerini ogrenince geçmişi degstremynce daha da illet oluyor haliyle inşallah hakkında en hayrlsi neyse o olsun canm

Yaa hadi yarın sana ne dicek bakalım.benim dr çooooook yukarda inmez ne yaaa.Ben de farklı bir dr a gideceğim bakalım o ne dicek ?
Yarın yazarım sana.
Bence inerler ya, inmezlersede beklemek daha mantıklı geliyor bana bebeklerDe sıkıntı yok çok şükür. Bak iremguzum günü geçti, bebeği ters hala bekliyor. Bence beklemekte fayda var risk yok çünkü

Hayırlı olsun canım gözün aydın. Darısı başıma inşaAllah......

Kafa aşağıda onu hissediyorum.Popo yanda ayaklar midede böyle hissediyorum bunları.Yarın tekrar bakacağım.

Ben de böyle düşünüyorum bakalım...

Hadi gozun aydın anladigim kadariyla kolay ve hızlı ilerleyen Bi dogum olmus darisi bize inşallah. Bu drlar da omur törpüsü dogum ustasiyiz sanki kasican tabi bin kere yaptgn.bildihin.biseymi ki.kiziolar hayret bisey
Saglikla buyutun inşallah meleginzi

Uyguladım 3 gün önce zorlaya zorlaya. Endişeleniyo istemiyo pek. Hem başı büyüklükten inmiyo ya faydası olur mu ? Bi kez dah sıkıştırayım köşeye o zaman.
vallaha onu bilmiyorum dogum sancisi baslayinca mecbur asagi itilecek bebk
rahim her sanci da kasilmada bebegi asagi ittiriyor, avcunun içini rahim gibi duusn ,SIKINCA içindeki ni yittiiriyor asagi dogru, bence sancin baslarsa iner çocuk asagi

pkass sonrasinda yattim demisti , bugun formasyondaki birindendaha duydum o isle baslatmis dogumu
ise yaarmasi bilimsek bi gereçk koca kari isi deil yani :)

Sıkma Can'ını gelmek istediği günü bilir inşallahta bekletmez daha fazla duacınım biliyosun Allah ikimizide çok eylendirmesin inşallah

Gözün aydın, sağlıklı huzurlu bir bebek olsun inşallah

Gözün Aydın canım yinede kolay bir doğum olmuş üzmeden annesini gelmiş Meleğin sağlıkla büyüt inşallah Bebeğini

Hayirli Olsun Canim allah bagislasin.

Evet benim dr da dedi eskiden ilaç olarak bile kullanılıyorduk 20 yıl önce dedi rahimde kasılma sağlar bol bol dedi.

Denemekten zarar çıkmaz o zaman. Suni sancıdan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…