Inşallah istediğin gibi olur canım sen normalde nerde oturuyodun
Aa hiç haberim yoktu.Teşekkür ederim hemen bakayım...
Doktor suni sancı vercem önce diyor. Ben ya kar etmezse mecbur sezeryana girersem boşuna çekmiyim o sancıları diyorum kendimce.. Plasentamda yaşlanıyo ya çok bekletemiyo içerde. En fazla 4 gün daha bekletirim ddi. Geldi geldi gelmedi suni sancıyla başlatacak doğumu
Yarın yazarım sana.Yaa hadi yarın sana ne dicek bakalım.benim dr çooooook yukarda inmez ne yaaa.Ben de farklı bir dr a gideceğim bakalım o ne dicek ?
Hayırlı olsun canım gözün aydın. Darısı başıma inşaAllah......Kızlar doğdu meleğim normal oldu muyaneye geldim çatı muayenesi yaparken 3 cm açılma var dedi neyse yatırdı hemen beni 6 cm olduğunda epidurali
taktılar sancim çok değildi diye bekledik ağrı kesiciyi 8cm de yaptılar SON 4 5 sancı çok fenaydı sonrà ikin ikin dediler kasiyomusm kendimi doktor hep sinirlendi kasma diye sonra doğdu bebiş dikiş yaptı kaç tane bilmiyorum tabi
Yanlış anlama da saçmalamış bence doğuma Gittiği gün dönen bebek var sancıyla ama şölede bişey var rahim büyümesi olayı vardı bi Arkadaşımın aşağı değil yukarı doğru büyümüş ama o hiç aşağıda hareket hissetmezsi bence Bebeğin hareketlerini Aşağıda hissediyorsan bekle ben beklemek istiyorum de veya başka bi doktora git danış derim
Hangi hastanede doğurdunBende öyle gittimya akşamdan yatış yaptılar ekstra 500 küsür tl aldılar bizden. Bir şeyde yapmadılar. Sadece nst çekildi onda da sancı çıkmadı zaten.
Yarın yazarım sana.
Bence inerler ya, inmezlersede beklemek daha mantıklı geliyor bana bebeklerDe sıkıntı yok çok şükür. Bak iremguzum günü geçti, bebeği ters hala bekliyor. Bence beklemekte fayda var risk yok çünkü
Kızlar doğdu meleğim normal oldu muyaneye geldim çatı muayenesi yaparken 3 cm açılma var dedi neyse yatırdı hemen beni 6 cm olduğunda epidurali
taktılar sancim çok değildi diye bekledik ağrı kesiciyi 8cm de yaptılar SON 4 5 sancı çok fenaydı sonrà ikin ikin dediler kasiyomusm kendimi doktor hep sinirlendi kasma diye sonra doğdu bebiş dikiş yaptı kaç tane bilmiyorum tabi
vallaha onu bilmiyorum dogum sancisi baslayinca mecbur asagi itilecek bebkUyguladım 3 gün önce zorlaya zorlaya. Endişeleniyo istemiyo pek. Hem başı büyüklükten inmiyo ya faydası olur mu ? Bi kez dah sıkıştırayım köşeye o zaman.
Sıkma Can'ını gelmek istediği günü bilir inşallahta bekletmez daha fazla duacınım biliyosun Allah ikimizide çok eylendirmesin inşallahInsallah canim ya akdenizdeyim ben normlde cook uzaklrda yani
Rica ederim yeterki kafan rahat bir karar ver
Bence sen de baska bir dr görüşü al canim. Boyle normal dogum diye yola cikanlari bile tedrgin edip sezeryan fikrine yonlendriyolar ya cok üzülüyorum hele bir de sizlerin ilk dogumlari hep. Iyi dusunup iyi karar verin hasa bu doktorlar da ilah değil ennihayetinde ki yuzde yüz guvenip teslim edelim kendmzi. Belki baski gibi algliyorsunuz sozlermi ama ayni ruh halinizden ben de gectim simdi donup bakınca keskelerim var ve onların tekrari olmaması icin.dogal bi surec icin ekstra mücadele vermem gerekiyor insan bunun nedenlerini ogrenince geçmişi degstremynce daha da illet oluyor haliyleinşallah hakkında en hayrlsi neyse o olsun canm
Gözün aydın, sağlıklı huzurlu bir bebek olsun inşallahKızlar doğdu meleğim normal oldu muyaneye geldim çatı muayenesi yaparken 3 cm açılma var dedi neyse yatırdı hemen beni 6 cm olduğunda epidurali
su pkass in dogurtma planinimi uygulasan acaba ?
Sor bakalım bu doktor ne diyecek Hayırlısı hakkındaKafa aşağıda onu hissediyorum.Popo yanda ayaklar midede böyle hissediyorum bunları.Yarın tekrar bakacağım.
var daha senin gunun ama : )anaaaam ben ne edeyim gidip bi balayi suiti falan mi tutsam ki b plani icin bu sartlrda uygulyamadigim tek yöntem o kaldiydi
Kızlar doğdu meleğim normal oldu muyaneye geldim çatı muayenesi yaparken 3 cm açılma var dedi neyse yatırdı hemen beni 6 cm olduğunda epidurali
var daha senin gunun ama : )
esini kaçirmak istemiyorsan suit muit ayarla biseyler :))))))
vallaha onu bilmiyorum dogum sancisi baslayinca mecbur asagi itilecek bebk
rahim her sanci da kasilmada bebegi asagi ittiriyor, avcunun içini rahim gibi duusn ,SIKINCA içindeki ni yittiiriyor asagi dogru, bence sancin baslarsa iner çocuk asagi
pkass sonrasinda yattim demisti , bugun formasyondaki birindendaha duydum o isle baslatmis dogumu
ise yaarmasi bilimsek bi gereçk koca kari isi deil yani :)
Denemekten zarar çıkmaz o zaman. Suni sancıdan iyidir.vallaha onu bilmiyorum dogum sancisi baslayinca mecbur asagi itilecek bebk
rahim her sanci da kasilmada bebegi asagi ittiriyor, avcunun içini rahim gibi duusn ,SIKINCA içindeki ni yittiiriyor asagi dogru, bence sancin baslarsa iner çocuk asagi
pkass sonrasinda yattim demisti , bugun formasyondaki birindendaha duydum o isle baslatmis dogumu
ise yaarmasi bilimsek bi gereçk koca kari isi deil yani :)
ben denemedim canim esim kabul etmemistigerçektwn Doğumu hızlandırıyomu ya ?
evet normal sanci olucak, sen 4 gun boyunca full çalisDenemekten zarar çıkmaz o zaman. Suni sancıdan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?