2015 Şubat Anneleri

senin daha 10 gunun var canim dogumu niye baslatiyor dr ?

Çokkkk yukardaymış da inmezmiş yapayım diyor sancı gelirse bakalım gelmezse sezaryen tarihi vereyim diyor anlamadım dedim bekleyelim 40 tan sonra yapalım gelmezse dedim beklemeyelim o kadar dedi.Bebek çokkkk yukarda inmez ne demek yaa ayağı midemde filan meilletin hep aşağıda mı yaa?

kanala ne zaamn giriyorki bebek normalde
daha 10 gunun var , 10 gun çok uzun bi sure bence, insallah girer o zaamna kadar
girmezse hiç denemeyecklermi normal dogumu ?

Inşallah istediğin gibi olur canım sen normalde nerde oturuyodun

BASKA dr a gorunme $ansin varmi ?

Bugünki usg kağıdını orda unuttum ama 5 gün önceki değerler şöyle
Bpd 94.9 mm
Hc 325 mm
Bugünkü bpd 100 dü ama gösterdi ekranda.15 gün önceside şöyle
Bpd 94.5 mm
Hc 316 mm
Ac 333 mm.
Böyle işte canım. Nasıl sence değerlendirmesi ?

Aa hiç haberim yoktu.Teşekkür ederim hemen bakayım...

Benimkide yukarda canım, mide yanmalarım devam ediyor o yüzden.
Benim kontrol yarın bakalım ne diyecek. Ama benim doktor bebekte sıkıntı yok 41e kadar bekleriz demişti geçen hafta.

Yanlış anlama da saçmalamış bence doğuma Gittiği gün dönen bebek var sancıyla ama şölede bişey var rahim büyümesi olayı vardı bi Arkadaşımın aşağı değil yukarı doğru büyümüş ama o hiç aşağıda hareket hissetmezsi bence Bebeğin hareketlerini Aşağıda hissediyorsan bekle ben beklemek istiyorum de veya başka bi doktora git danış derim

Kızlarrrr spinalin yan etkisi başladı yine boyun ve sırt ağrısı. Ama resmen tutamıyorum boynumu ve sadece yatınca geçiyor. Yatıyorum bende. Doktoruma yazdım bakalım ne dicek.

Oy kiyamam gecsin bitsin inşallah Tez Zamnda

Biximkiler kapi onü bebesi gicik veriyo gibi oylece bekliyolar orda

bebekle konusup fikrini mi sormus kagit mi imzalamislar yahu bu ne kendinden eminlik gelecege dair. Milyonlarca kadininki nasil indi bunca zaman da hep bizimkler inemiyor yolu bulamiyor ayy basiyolar artik beni bu dr hurafeleri yaa

kanala ne zaamn giriyorki bebek normalde
daha 10 gunun var , 10 gun çok uzun bi sure bence, insallah girer o zaamna kadar
girmezse hiç denemeyecklermi normal dogumu ?
Doktor suni sancı vercem önce diyor. Ben ya kar etmezse mecbur sezeryana girersem boşuna çekmiyim o sancıları diyorum kendimce.. Plasentamda yaşlanıyo ya çok bekletemiyo içerde. En fazla 4 gün daha bekletirim ddi. Geldi geldi gelmedi suni sancıyla başlatacak doğumu

Yarına randevu aldım proftan eğer bebeğinizin doppler,suyu falan filan iyi derse yaptırmayacağım 40 bitsin dicem bakalım.
TR de çocuk yapmak ne kadar masrafli ..
sagliklica dogsatdi bi hayurlisiyla su çocuklarr ..
insalalh guzel seyler soyler canim, nasil istiyorsan o sekilde alirsin kucagina yavrunu ...

Benimkide yukarda canım, mide yanmalarım devam ediyor o yüzden.
Benim kontrol yarın bakalım ne diyecek. Ama benim doktor bebekte sıkıntı yok 41e kadar bekleriz demişti geçen hafta.

Yaa hadi yarın sana ne dicek bakalım.benim dr çooooook yukarda inmez ne yaaa.Ben de farklı bir dr a gideceğim bakalım o ne dicek ?

su pkass in dogurtma planinimi uygulasan acaba ?

TR de çocuk yapmak ne kadar masrafli ..
sagliklica dogsatdi bi hayurlisiyla su çocuklarr ..
insalalh guzel seyler soyler canim, nasil istiyorsan o sekilde alirsin kucagina yavrunu ...

İnşallah yaaa dua edelim kendiliğinden olsun her şey ...

su ebeler dogurtmayi bilse isini yapsa doktorda boyle dogumdan kaytarmak için sezezryan pesine du$mez ..
kimse kendi i$ini yapmiyorkiii

ebe demek çocuk dogurtan anlamina gelmezmi ? e bizimkiler niye bilmiyor bu i$i .. ogreten yok herhalde
kanun geçmi$ diyolar mecburi olmayan sezeryan için o na neoldu ?,

9 aydır hergün deli gibi saatlerce yürüyüş yaptık eşimle her kış aldığı o 5-6 kiloyu almadı bebek doğaydı da eve bir kapanaydık diyor dr bana bebek kanala inmiyor diyor oyyy nerelere gidem yaaa...

Kızlar doğdu meleğim normal oldu muyaneye geldim çatı muayenesi yaparken 3 cm açılma var dedi neyse yatırdı hemen beni 6 cm olduğunda epidurali
taktılar sancim çok değildi diye bekledik ağrı kesiciyi 8cm de yaptılar SON 4 5 sancı çok fenaydı sonrà ikin ikin dediler kasiyomusm kendimi doktor hep sinirlendi kasma diye sonra doğdu bebiş dikiş yaptı kaç tane bilmiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…