- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
senin daha 10 gunun var canim dogumu niye baslatiyor dr ?
kanala ne zaamn giriyorki bebek normalde20.haftalardan beri baş aşağı benimki. Dönmede problem yok yani. Başı kanala girmiyo. Gayet yoruyorum kendimi her türlü işimi kendim yapıyorum evim merdivenli daima merdiven çıkıp iniyorum yani. Ama yola giremedi sıpam.
Inşallah istediğin gibi olur canım sen normalde nerde oturuyodunBenim hep sis ayaklar yururken iniyor durdugum an sisiyo ısık hızıyla uyuz oluyom artik acısına. Anacim haftaya dogurmam lazim benm adam izni yer bitirp giderse yandim bi basima onun sıkıntısı da var rabbim dagina gore kar ver diye dua ediyorum
BASKA dr a gorunme $ansin varmi ?Çokkkk yukardaymış da inmezmiş yapayım diyor sancı gelirse bakalım gelmezse sezaryen tarihi vereyim diyor anlamadım dedim bekleyelim 40 tan sonra yapalım gelmezse dedim beklemeyelim o kadar dedi.Bebek çokkkk yukarda inmez ne demek yaa ayağı midemde filan meilletin hep aşağıda mı yaa?
Bugünki usg kağıdını orda unuttum ama 5 gün önceki değerler şöyleAC karın çapı canım HC kafasını gösteriyor BDP kafasını gösteriyor ama kafa büyklüğünde HC olan değer kafa çevresi demek oluyor doğumuda bu değer ilgilendiriyor.
BDP senin 100 ise mm olarak hesaplıyor demektir. Yani 10 cm oluyor rahim ağzı en fazla 10 cm açıldığı için o değeri 100 ve üzeri olunca işte risk olduğu için sezo olur demiştir. Senin usg ölçmlerinde HC değeri var mı varsa ona bak bakım kaç yazıyor.?
Ama onun için belli bi zemin ve ihtiyac gerek diye biliyorum daha erken ki senin durumda. Facede ssvd grubuna uye ol orda ebeler var. Sorunu aynen yaz hatta reyhan ebe var en cok o biliyor yapiyor o uygulamayı. Gerci dikkat et senin dr dogal dogumcuysa gercekten o da uyesi olup takipte olabilir grubu
Ilk dogumla ilgili konulrda da cok yardmci oluyor deneyimliler drlar ve ebeler. Muhakkak sor oraya e mi canim icinde acaba olmasin
Benimkide yukarda canım, mide yanmalarım devam ediyor o yüzden.Çokkkk yukardaymış da inmezmiş yapayım diyor sancı gelirse bakalım gelmezse sezaryen tarihi vereyim diyor anlamadım dedim bekleyelim 40 tan sonra yapalım gelmezse dedim beklemeyelim o kadar dedi.Bebek çokkkk yukarda inmez ne demek yaa ayağı midemde filan meilletin hep aşağıda mı yaa?
BASKA dr a gorunme $ansin varmi ?
Yanlış anlama da saçmalamış bence doğuma Gittiği gün dönen bebek var sancıyla ama şölede bişey var rahim büyümesi olayı vardı bi Arkadaşımın aşağı değil yukarı doğru büyümüş ama o hiç aşağıda hareket hissetmezsi bence Bebeğin hareketlerini Aşağıda hissediyorsan bekle ben beklemek istiyorum de veya başka bi doktora git danış derimÇokkkk yukardaymış da inmezmiş yapayım diyor sancı gelirse bakalım gelmezse sezaryen tarihi vereyim diyor anlamadım dedim bekleyelim 40 tan sonra yapalım gelmezse dedim beklemeyelim o kadar dedi.Bebek çokkkk yukarda inmez ne demek yaa ayağı midemde filan meilletin hep aşağıda mı yaa?
Kızlarrrr spinalin yan etkisi başladı yineboyun ve sırt ağrısı. Ama resmen tutamıyorum boynumu ve sadece yatınca geçiyor. Yatıyorum bende. Doktoruma yazdım bakalım ne dicek.
20.haftalardan beri baş aşağı benimki. Dönmede problem yok yani. Başı kanala gyahu yo. Gayet yoruyorum kendimi her türlü işimi kendim yapıyorum evim merdivenli daima merdiven çıkıp iniyorum yani. Ama yola giremedi sıpam.
Çokkkk yukardaymış da inmezmiş yapayım diyor sancı gelirse bakalım gelmezse sezaryen tarihi vereyim diyor anlamadım dedim bekleyelim 40 tan sonra yapalım gelmezse dedim beklemeyelim o kadar dedi.Bebek çokkkk yukarda inmez ne demek yaa ayağı midemde filan meilletin hep aşağıda mı yaa?
Doktor suni sancı vercem önce diyor. Ben ya kar etmezse mecbur sezeryana girersem boşuna çekmiyim o sancıları diyorum kendimce.. Plasentamda yaşlanıyo ya çok bekletemiyo içerde. En fazla 4 gün daha bekletirim ddi. Geldi geldi gelmedi suni sancıyla başlatacak doğumukanala ne zaamn giriyorki bebek normalde
daha 10 gunun var , 10 gun çok uzun bi sure bence, insallah girer o zaamna kadar
girmezse hiç denemeyecklermi normal dogumu ?
TR de çocuk yapmak ne kadar masrafli ..Yarına randevu aldım proftan eğer bebeğinizin doppler,suyu falan filan iyi derse yaptırmayacağım 40 bitsin dicem bakalım.
Benimkide yukarda canım, mide yanmalarım devam ediyor o yüzden.
Benim kontrol yarın bakalım ne diyecek. Ama benim doktor bebekte sıkıntı yok 41e kadar bekleriz demişti geçen hafta.
su pkass in dogurtma planinimi uygulasan acaba ?Doktor suni sancı vercem önce diyor. Ben ya kar etmezse mecbur sezeryana girersem boşuna çekmiyim o sancıları diyorum kendimce.. Plasentamda yaşlanıyo ya çok bekletemiyo içerde. En fazla 4 gün daha bekletirim ddi. Geldi geldi gelmedi suni sancıyla başlatacak doğumu
İnşaAllah. 10 günüm yok. Plasenta kireçlendiği için en fazla 4 gün daha bekleyebilirim ddi. Yürüyüşe çıkayım bu 3 gün içinde hep.Girer inşallah sen bol bol yürüyüş yap daha 10 günün var zaten
TR de çocuk yapmak ne kadar masrafli ..
sagliklica dogsatdi bi hayurlisiyla su çocuklarr ..
insalalh guzel seyler soyler canim, nasil istiyorsan o sekilde alirsin kucagina yavrunu ...
Uyguladım 3 gün önce zorlaya zorlaya. Endişeleniyo istemiyo pek. Hem başı büyüklükten inmiyo ya faydası olur mu ? Bi kez dah sıkıştırayım köşeye o zaman.su pkass in dogurtma planinimi uygulasan acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?