Valla pkass söylediğinden beri denesem mi diyorum ama Adam'ı kandıramıyom ki bişey olur diye korkuyo istemiyo napsam bilemedim ya doğum başlarsa diye korkuyo ne desem bilemedimben denemedim canim esim kabul etmemisti
aam bana ebe tavsiye etmisti, dogumu hizlandirdigi bilimsel gerçek
spermler rahimin açilmasina yardim ediyormus ..
hahhaha ba$lasin diye yapican zaten :))))))))))Valla pkass söylediğinden beri denesem mi diyorum ama Adam'ı kandıramıyom ki bişey olur diye korkuyo istemiyo napsam bilemedim ya doğum başlarsa diye korkuyo ne desem bilemedim
Kaçıncı bebek Maral@albayrak33 sanci sormu$un ben gormedim sorunu simdi bi alnti gordum
sancinin siddeti ve dakikasi onemli
yarim saate bi gelen sanci dogurtmaz seni
5 dk bi gelir ve o an nefes alamazsin sanki geçene kadar, dogum sancisi oldugundan suphen bile olmaz doguracagin zaman,firtina sessizligi gibi dusun 5 dk yi, sonra birden firtina geliyorum diyor yaavstan ve tavaan yapuyor sancin 1 dk içinde :))
ne guzel anlattim ha korku filmi gibi :))
Sıkma Can'ını gelmek istediği günü bilir inşallahta bekletmez daha fazla duacınım biliyosun Allah ikimizide çok eylendirmesin inşallah
Benimde ilk doğumda suyum gelmişti bu sefer İnş önce sancı gelir susuz doğumlar zor olurmuş ... Hemde suni veriyorlar ... Ama su gelse bıle hemen gitmeyeceğim 12 saat bekleyebiliyorben8mde ilk dogumda suyum gelince ayirt edemiyorum canim
3. canimKaçıncı bebek Maral
hahhahhah , 39 a giren gitsin parise hatta 40 a giren ben surdan suraya adim atmammmBurda böyle konuşmakla olmaz haydi herkes Paris'e. O çocuk bu gece o kanala girecek haa haa
Kandıramıyom yahahhaha ba$lasin diye yapican zaten :))))))))))
su geldikden sonrami bekliyor o kaadrB
Benimde ilk doğumda suyum gelmişti bu sefer İnş önce sancı gelir susuz doğumlar zor olurmuş ... Hemde suni veriyorlar ... Ama su gelse bıle hemen gitmeyeceğim 12 saat bekleyebiliyor
Kandıramıyom yapazar Akşamı zorlamayı düşünüyorum pazartesi kontrol var Adam'ı cezbedemiyorum ki bu koca göbekle ahhaha nerde o eski günler
S serefraz85 le benim gitmem Lazım ama bilet bulamıyozhahhahhah , 39 a giren gitsin parise hatta 40 a giren ben surdan suraya adim atmammm
sizin uçaklar arizalii
gerçektwn Doğumu hızlandırıyomu ya ?
Valla pkass söylediğinden beri denesem mi diyorum ama Adam'ı kandıramıyom ki bişey olur diye korkuyo istemiyo napsam bilemedim ya doğum başlarsa diye korkuyo ne desem bilemedim
Burda böyle konuşmakla olmaz haydi herkes Paris'e. O çocuk bu gece o kanala girecek haa haa
istanbuldayım seçeneğim çok ama eşim yakın yer olsun telaşında bide maddi durum var tabii yarın ola hayrolasen hangi sehirdesin canim, dr seçeneginmi azki kuçuk sehirdeysen ? : (
isigi kapat dedik iste yaaaa :))
benim de tepemde karnim. Oglumda da ayniydi. Son gun indi son gun grdi kanala. Idrara baski yapsa seviniyorum simdi iniyor diye ama yapmiyor. Sanci gelince iner. Ah ah bu dr bahaneleriYaa hadi yarın sana ne dicek bakalım.benim dr çooooook yukarda inmez ne yaaa.Ben de farklı bir dr a gideceğim bakalım o ne dicek ?
plesantan cook mu yaslanmis. Seninki de bahane aslinda. Gunluk kontrol etsin. Bebek beslenemezse alsin. Niye kendince gun veriyorİnşaAllah. 10 günüm yok. Plasenta kireçlendiği için en fazla 4 gün daha bekleyebilirim ddi. Yürüyüşe çıkayım bu 3 gün içinde hep.
Valla bilemedim bende başka Dr ye göstereceksen o zaten bu riski görebilirse aynısını söyler ... Bide normal doğumcu fıyorsunDr dan geldim kafam bi milyon söylediklerinden hiçbir şey anlamadım.Sizle paylaşmak istedim anlayan olursa beni aydınlatırsa sevinirim.
Nst ye girdim sancı yok usg de suyu,doppleri iyi,kilosu her zamanki gibi düşük 2800 olmuş.Dedi ki sağlıklı olduğu sürece kilo sorun değil peki dedim.sonra geçtik çatı muayenesine baktı inceledi filan aynen şunu dedi.Çatı zorlamaz iyi müsait,kasların güçlü iyi sıkı,hafif de olsa yumuşama var içerde fakat bebek çook yukarda,bu kadar yukarda olup inen görmedim o yüzden pazartesi gel rahmi uyarayım eğer doğum başlamazsa sezaryen diyebilirim.Ben anlamadım baktım kaldım dedim ki sancı yok ortada bebek kanala sancıyla inmiyor mu seninki inmez dedi yine anlamadım.Ee o zaman dedim sancıyı bekleyelim bi görelim 40 ı görelim,olmaz beklemem riske atamam bebeği dedi ne riski onu da anlamadım.10 günüm daha var doğuma.Şimdi anlamadıklarımı sorayım size:
1- Sancıyı beklemeliyim diye düşünüyorum.
2-Pazartesi gel rahmi uyarayım olursa doğar olmazsa sezaryen ne demek.Ayrıca neden uyarılıyorum doğal sürece müdahele olmuyor mu?
3-Rahmi uyarsa bile ihtimal çok az dedi inmez bu bebek ne demek?
4-Sancıyı neden beklemiyor öyle bir konuştu ki senin sancın gelmez bebek inmez dedi.
Bu kadın antalya nın en iyi normal doğumcusu neden böyle dedi
Ben de yarın için bir prof tan randevu aldım isim vermeden olayları anlatacağım ne diyorsunuz diyeceğim.Böyle bir ihtimal var mı diyeceğim.Eğer bana bebekte suyunda gelişiminde (geçen ayın sonuçlarıyla gideceğim) sorun yok derse beklemeyi düşünüyorum.Pzrtsi gidip de doğumu uyaran bişi yaptırmayacağım.
Bu kadar yukarda olup inen doğuran hiç görmedim dedi.Uzun yazdım Sabredip okuyan fikir verecek olan varsa sevinirim.
Kandıramıyom yapazar Akşamı zorlamayı düşünüyorum pazartesi kontrol var Adam'ı cezbedemiyorum ki bu koca göbekle ahhaha nerde o eski günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?