2015 Şubat Anneleri

ben denemedim canim esim kabul etmemisti
aam bana ebe tavsiye etmisti, dogumu hizlandirdigi bilimsel gerçek
spermler rahimin açilmasina yardim ediyormus ..
Valla pkass söylediğinden beri denesem mi diyorum ama Adam'ı kandıramıyom ki bişey olur diye korkuyo istemiyo napsam bilemedim ya doğum başlarsa diye korkuyo ne desem bilemedim

Valla pkass söylediğinden beri denesem mi diyorum ama Adam'ı kandıramıyom ki bişey olur diye korkuyo istemiyo napsam bilemedim ya doğum başlarsa diye korkuyo ne desem bilemedim
hahhaha ba$lasin diye yapican zaten :))))))))))

Kaçıncı bebek Maral

Kaçıncı bebek Maral
3. canim

niye sordunki, korkmaniz için deilde tam anlamiyla analamniz için oyle yazmistim
pamuklara sarilip dogurucaz desem yalan olur simdi :)))

ha epidural yaptirisaniz azcuk pamaukalra sarilmis olursunuz tabi
dogum oldugu anda hersey biter aci sanci olarak .. sirf bu sancilar için bile cennet annelerin ayakalri altinda olabilir ...

B

Benimde ilk doğumda suyum gelmişti bu sefer İnş önce sancı gelir susuz doğumlar zor olurmuş ... Hemde suni veriyorlar ... Ama su gelse bıle hemen gitmeyeceğim 12 saat bekleyebiliyor
su geldikden sonrami bekliyor o kaadr
ama dr su yada nisan olursa hemen gel diyor ..
sanciyi evde bekleyebilrisn artmasini diyolar ama su yaad sanci da direk gel acile diyolar

bende su yu bilmiyorum, ikiside sanciyla basladi dogumlarimin

gerçektwn Doğumu hızlandırıyomu ya ?

Denemesi bedava

Kiz seninki de ne komik amac o zaten ya

Burda böyle konuşmakla olmaz haydi herkes Paris'e. O çocuk bu gece o kanala girecek haa haa

bu gece herkesin bileti parise kesilecek bu gidisle ben haric arada cocuk yatiyor yan odada kapi tikirtisina uyanan babam biz uzaktan uzaga opucuk atsak olma mi yurdum sınirları icinde

sen hangi sehirdesin canim, dr seçeneginmi azki kuçuk sehirdeysen ? : (
istanbuldayım seçeneğim çok ama eşim yakın yer olsun telaşında bide maddi durum var tabii yarın ola hayrola hamileliğimin başından beri hakkımızda hayırlısı diyorum Allah nasip etsin hayırlısını inşallah

Yaa hadi yarın sana ne dicek bakalım.benim dr çooooook yukarda inmez ne yaaa.Ben de farklı bir dr a gideceğim bakalım o ne dicek ?
benim de tepemde karnim. Oglumda da ayniydi. Son gun indi son gun grdi kanala. Idrara baski yapsa seviniyorum simdi iniyor diye ama yapmiyor. Sanci gelince iner. Ah ah bu dr bahaneleri

İnşaAllah. 10 günüm yok. Plasenta kireçlendiği için en fazla 4 gün daha bekleyebilirim ddi. Yürüyüşe çıkayım bu 3 gün içinde hep.
plesantan cook mu yaslanmis. Seninki de bahane aslinda. Gunluk kontrol etsin. Bebek beslenemezse alsin. Niye kendince gun veriyor

Yani biz de dr degiliz ne kadar diretebilirz allah korusun birsey olursa. Ah bu dr.lar. 3 ay cocugu olmayana tup yaparlar gunu dolmayani bekletmezler ki dogursun. Daga cikasim var

Valla bilemedim bende başka Dr ye göstereceksen o zaten bu riski görebilirse aynısını söyler ... Bide normal doğumcu fıyorsun

Kandıramıyom ya pazar Akşamı zorlamayı düşünüyorum pazartesi kontrol var Adam'ı cezbedemiyorum ki bu koca göbekle ahhaha nerde o eski günler

Esine kirk ciktiktan sonrasini hatirlat cicim Sap doner hesap döner demisler bir zamanlar gobekli ama hevesli bir gebe kadin vardi derim diye tehdit et bak nasil cazibeli oluyon bi anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…