2015 Şubat Anneleri

Anam amaç o ama adam zannediyor ki yapar yapmaz doğum Başlıcak anlatamıyorum ki öle olmadığını bağlıcam en sonunda yatağa

Bence de sancıyı bekleyip görmekte fayda var.Ama şu bir gerçek 39.haftasında bir hamile kadını dr nun yalnız bırakması çok itici ve hiç etik değil. Hiçbir şey sorun değil bu tavır çok rahatsız etti.

al benden de o kadar zatendoktorlara güven problemim vardı bu hamilelikte tam oldu

gozzunaydin canim. Bol sutun olsun.

Burda böyle konuşmakla olmaz haydi herkes Paris'e. O çocuk bu gece o kanala girecek haa haa
haha herkes parise

Kandıramıyom ya pazar Akşamı zorlamayı düşünüyorum pazartesi kontrol var Adam'ı cezbedemiyorum ki bu koca göbekle ahhaha nerde o eski günler
bak sana pozisyon da soliyim. Esin yorulmicak hem sen ustte olcaksn. ISe yarar bence

gozzunaydin canim. Bol sutun olsun.

haha herkes parise

bak sana pozisyon da soliyim. Esin yorulmicak hem sen ustte olcaksn. ISe yarar bence
Oyy annem onun imkanı yok hani bi laf var ya "o g.... Kalkarmı " diye Biliyon mu tam bana uygun

Evet insan cok tedirgin oluyor. Bana dr bugun yatis dedi 40 bittiginde hic acilma vs yokken. Yatis islemi yapilip suni verecekti kactim hastaneden 2 gun sonra kendi sancimla gittim ama zor karar. Dogum sirasinda soyledi sozumu dinlemedin diye napsaydim yni

Kafa aşağıda onu hissediyorum.Popo yanda ayaklar midede böyle hissediyorum bunları.Yarın tekrar bakacağım.
bugün banada çatı muayenesi yapıldı bebek yukarda dedi ama plesenta kireçlemesi dışında konuşma olmadı benden film istedi aşağıya indim sonra önce bir devlet hastanesine gideyim ona göre film çektiririm yada çektirmem dedim bir sezeryan iki gereksiz tahlillere sinir oluyorum ve hep kuşkuyla bakıyorum

Oyy annem onun imkanı yok hani bi laf var ya "o g.... Kalkarmı " diye Biliyon mu tam bana uygun
dr bana comelme hareketi verdi aynibsey sonucta :)))
Kaldircaksin ki ise yarasin di mi
Esin de keyfine baksin. Yoksa dogmazmis de. Lohusalik 40 gune bitiyor ama hormonlardan kuruluk oluyor ilk 3 ay fln zor yaparmisiz de. kandir adami ahahaa ne hallere dustuk yaw

gözün aydın Allah hayırlı bir ömür verir inşallah

H
Hayırlı olsun canım ... Kurtulmuşsun ne güzel .. Dikişlerinde İnş çabuk iyileşer

Hakikaten ya töbe töbe doğuramayan deli gebelerden çözüm yolları ben topik açayım böle valla konuştuklarımıza bak çok sıkılmaktan kaynaklanıyor

Midemi yakacak seyleri bile bile yedim simdi de oturiyorum yatinca cok fena yakiyor. Sakiz biraz rahatlatiyor diye cigniyorum disim agridi.

Aynen çok güvensiz insanlar olduk.Bu kadar yukarda olan bebeğin indiğini görmedim dedi sanki sırtımda tey teyy.

Size doyum olmaz sarj bitti hem bende hem telde. Sabah ola hayrola bakalim yeni gunden payimiza ne dusecek

Saglikla kalin e mi. Hayirli geceler

Hakikaten ya töbe töbe doğuramayan deli gebelerden çözüm yolları ben topik açayım böle valla konuştuklarımıza bak çok sıkılmaktan kaynaklanıyor
oglumda da normali bekleyen 5-10 kisi kalmistik. Ayni paris muhabbetleri olmustu :))) ama ise yariyor bikac gun ustuste parise giden yuruyus yapan dogurdu.
Temizlik hali silme vs de ise yarar ama onlar riskli ters bi hareket yapsak son zamanlarda cok tehlikeli

TR de çocuk yapmak ne kadar masrafli ..
sagliklica dogsatdi bi hayurlisiyla su çocuklarr ..
insalalh guzel seyler soyler canim, nasil istiyorsan o sekilde alirsin kucagina yavrunu ...
benim yurtdışındaki akrabalarım da anlamıyor burayı devlet bir dert özel başka dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…