2015 Şubat Anneleri

Yok merak ettim sadece... İui tarıf eymişsin benımde ıkıncı bebeğim ... Bu bebekler kolay doğmuyor ha sezeryan ha normal ... Epidural da cok rıskli sancı kesiliyor bu sefer doğyrsmıyorsun en güzeli normal süreç ...İnş tüm annelerimiz olağan süreçte doğurur bebeğini

Zaten biz hala isim bulamadik. O yuzden dogmuyor sanirim bu bebek :))

Aynen çok güvensiz insanlar olduk.Bu kadar yukarda olan bebeğin indiğini görmedim dedi sanki sırtımda tey teyy.
tr dışında doktor ters çocuğu cevirip doğurtuyor yada sezeryan olanı süründürmeden normal doğurtuyor bizdeki durum böyle... 39. haftalık kadına kireçlenmeyi bir anlatışı vardı nasıl çıktım naptım gel bir de bana sor töbe est şu meret daha az korkutularak anlatılamazmı bilmiyorum ki

su geldikden sonrami bekliyor o kaadr
ama dr su yada nisan olursa hemen gel diyor ..
sanciyi evde bekleyebilrisn artmasini diyolar ama su yaad sanci da direk gel acile diyolar

bende su yu bilmiyorum, ikiside sanciyla basladi dogumlarimin
Dr beklemiyor gel hemen dıyor zaten ben böyle düşündüm ... İlk bdbdkte Gıttık hemen lavman falan yaptı sonra sunu sancı verdi 12 saat içinde doğması lazım enfeksiyon kapar falan dedi

Ben yarın doğurmazsam bu uçak hafta sonu kalkar

Arkadaşlar II geçler yarin saat 1:30da sezeryana giricem dualarinizi esirgemeyin gerçi bebeğim bugün bizi korkuttu nst ssnc çıktı bebegin hareketler az geldi serum verdiler doktor bu gece eve yollamiyacakti son anda vazgeçti evimizdeyiz yarin sezeryan için gidicez inssallah genel sezeyan mi epidural mi karar veremedik hala doğum yapanlar siz hangisini onerirsiniz

Off tahmin edebiliyorum yaa bebeğime kavuşacağım diye mutlu mutlu geziyoruz dr bi gidiyoruz yüzümüz kireç gibi çıkıyoruz çok sinir bozucu.Azcık rahat olmakta fayda var galiba..

Ben beklemekten yoruldum hamişlerrr gelsin artık bebişlerimiz, yarın çatı muayenem var umarım açılma vardır ve doğum başlamıştır. Yoksa Eşim okul açılıyor pazar günü gidecek

Aynen benim de öyle ya tatlı yedim mi hele dört nala koşardı bugün horul horul uyuması geldi herhalde
Benim bırak tatlı yemeyi ne yesem sanki ağzı açık bekliyor ayran delisi oğlum ama şimdi hareketlendi elhamdülillah

Arkadaslar bebisleriniz den hizli soluk alip veren varni?buzim bugun bir haftalik olduk hayirlisiula insaAllah..
Sorun su bebisim uyurken hizli hizki nefes alip veriyor kus gibi..hani sanki ruya goruyorda etkileniyor gibi? Normal mi bu durum sizce?baya endiselendm bu gece,yazarsani sevinirim

Canım genelde hızlı nefes alırlar ama gaz olunca daha hızlı alıp veriyorlar.

Bir aylık oldu bebeğim hala aynı, normal canım

Gunaydin bebegi uyumadigibicin uyananlara. Hamilelikten uyuyamayanlara. Bugun doguracaklara. Es dost tanidik tanimadik herkese gunaydin.
Gun aymadan gunaydin yazdim ama olsun artik :)
Sende Benim gibi erkencisin sanırım :)

Herkese hayrlı sabahlar hayrlı cumalar sabah lavabodan çıkınca bir sancı girdi bana aman Allahım bağırtacak bir sancı öyle böyle değil dedim ne oluyor bebek mi geliyor adım atamadım o derece bir sancı idrar yollarımla mı alakalı anlayamadım böbreğimde de taş var doğumda önce düşerse diye endişe etmeye başladım çok fena oluyor onun sancısı yaa

günaydınnn :)

isim isim takip edemedim ama baya doğum yapanımız olmuş; allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

kardeşim yanımda, bu akşam dönüyor ama yarın sabah dershanesi var giriyorum arada ama okumaya yetişemedim hızlandınız yine

çarşamba kontrolüm vardı. boyu değişmemiş 53 cm 3450 g da kilosu çıktı. 3600-3700 gözüküyor doğum kilosu dedi dr. kardeşim de gördü yeğenini dr yine rahatça normal doğurursun, dedi.

2 ay önce bağırsağında genişleme görmüştü sonradan görmemişti ama; dün yine gördüğünü söyledi. sonra bağırsağı değil midesiymiş dedi. su yutmuş olabilir mi çok hıçkırıyor dedim. olabilir dedi; içim rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…