8.96cm yaziyor benimkinde de...Bdp 100 canım bende. Farklı mı hesaplanıyo acaba orda ?
Iyi geceler ben de yatayim.Size doyum olmaz sarj bitti hem bende hem telde. Sabah ola hayrola bakalim yeni gunden payimiza ne dusecek
Saglikla kalin e mi. Hayirli geceler
Yok merak ettim sadece... İui tarıf eymişsin benımde ıkıncı bebeğim ... Bu bebekler kolay doğmuyor ha sezeryan ha normal ... Epidural da cok rıskli sancı kesiliyor bu sefer doğyrsmıyorsun en güzeli normal süreç ...İnş tüm annelerimiz olağan süreçte doğurur bebeğini3. canim
niye sordunki, korkmaniz için deilde tam anlamiyla analamniz için oyle yazmistim
pamuklara sarilip dogurucaz desem yalan olur simdi :)))
ha epidural yaptirisaniz azcuk pamaukalra sarilmis olursunuz tabi
dogum oldugu anda hersey biter aci sanci olarak .. sirf bu sancilar için bile cennet annelerin ayakalri altinda olabilir ...
tr dışında doktor ters çocuğu cevirip doğurtuyor yada sezeryan olanı süründürmeden normal doğurtuyor bizdeki durum böyle... 39. haftalık kadına kireçlenmeyi bir anlatışı vardı nasıl çıktım naptım gel bir de bana sor töbe est şu meret daha az korkutularak anlatılamazmı bilmiyorum kiAynen çok güvensiz insanlar olduk.Bu kadar yukarda olan bebeğin indiğini görmedim dedi sanki sırtımda tey teyy.
Dr beklemiyor gel hemen dıyor zaten ben böyle düşündüm ... İlk bdbdkte Gıttık hemen lavman falan yaptı sonra sunu sancı verdi 12 saat içinde doğması lazım enfeksiyon kapar falan dedisu geldikden sonrami bekliyor o kaadr
ama dr su yada nisan olursa hemen gel diyor ..
sanciyi evde bekleyebilrisn artmasini diyolar ama su yaad sanci da direk gel acile diyolar
bende su yu bilmiyorum, ikiside sanciyla basladi dogumlarimin
Ben yarın doğurmazsam bu uçak hafta sonu kalkaroglumda da normali bekleyen 5-10 kisi kalmistik. Ayni paris muhabbetleri olmustu :))) ama ise yariyor bikac gun ustuste parise giden yuruyus yapan dogurdu.
Temizlik hali silme vs de ise yarar ama onlar riskli ters bi hareket yapsak son zamanlarda cok tehlikeli
anammmmm bizimde isim problemimiz var ama daha vaktimizde varZaten biz hala isim bulamadik. O yuzden dogmuyor sanirim bu bebek :))
tr dışında doktor ters çocuğu cevirip doğurtuyor yada sezeryan olanı süründürmeden normal doğurtuyor bizdeki durum böyle... 39. haftalık kadına kireçlenmeyi bir anlatışı vardı nasıl çıktım naptım gel bir de bana sor töbe est şu meret daha az korkutularak anlatılamazmı bilmiyorum ki
Benim bırak tatlı yemeyi ne yesem sanki ağzı açık bekliyor ayran delisi oğlumAynen benim de öyle ya tatlı yedim mi hele dört nala koşardı bugün horul horul uyuması geldi herhalde
Canım genelde hızlı nefes alırlar ama gaz olunca daha hızlı alıp veriyorlar.Arkadaslar bebisleriniz den hizli soluk alip veren varni?buzim bugun bir haftalik olduk hayirlisiula insaAllah..
Sorun su bebisim uyurken hizli hizki nefes alip veriyor kus gibi..hani sanki ruya goruyorda etkileniyor gibi? Normal mi bu durum sizce?baya endiselendm bu gece,yazarsani sevinirim
Bir aylık oldu bebeğim hala aynı, normal canımArkadaslar bebisleriniz den hizli soluk alip veren varni?buzim bugun bir haftalik olduk hayirlisiula insaAllah..
Sorun su bebisim uyurken hizli hizki nefes alip veriyor kus gibi..hani sanki ruya goruyorda etkileniyor gibi? Normal mi bu durum sizce?baya endiselendm bu gece,yazarsani sevinirim
Sende Benim gibi erkencisin sanırım :)Gunaydin bebegi uyumadigibicin uyananlara. Hamilelikten uyuyamayanlara. Bugun doguracaklara. Es dost tanidik tanimadik herkese gunaydin.
Gun aymadan gunaydin yazdim ama olsun artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?