2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar bana geceden sabaha bişeyler oldu hasta oluyorum heralde her tarafım ayrı ağrıyo tıkanmış burnum falan sırtım bana ait değil sanki doğum üstü bu olurmu şimdi inşallah hasta olmam hem çok uykum var hem çok acıktım hem her yanım dökülüyor off ya :-(

Aynı durum bendede var hapşırıp duruyorum üşüttük sanırsam

Saol canım valla hastalanmak istemiyorum kötü hissediyorum ama çıkıp hava almam Lazım evde dur dur havasızlıktan hasta olcam ya

bobrek degildir ya oyle ani sancilar nornal artik

cimcimesultan bu saatte girecekti sanırım doğuma kızlar ne yaptı acaba dün haline epey üzüldüm hepimiz onun için birer ayetel kürsü ve inşirah suresi okuyalım
allahin izniyle kavusmustur simdiye ins bebegine saglikla

Günaydın kızlar,
Eşimin kehaneti tutmayacak gibi, hep 6 sunda doğar kızımız diyordu
Bugün kontrolümüz var. Kahvaltı,duş ardından yollara düşecez bakalım

Saol canım valla hastalanmak istemiyorum kötü hissediyorum ama çıkıp hava almam Lazım evde dur dur havasızlıktan hasta olcam ya
Aman canim dikkat et ben oksuruyorum hala oksure oksure dogurcam mi bilmiyorm

Günaydın kızlar,
Eşimin kehaneti tutmayacak gibi, hep 6 sunda doğar kızımız diyordu
Bugün kontrolümüz var. Kahvaltı,duş ardından yollara düşecez bakalım
Belli mi olur acilman fln vardir
Esim de dun bana soruyor kacinda dogar bu kiz diye. Bilseydim dedim soylerdim :)))

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Belli mi olur acilman fln vardir
Esim de dun bana soruyor kacinda dogar bu kiz diye. Bilseydim dedim soylerdim :)))
Ahahah tecrübeli baba olacak bi de :)))
Hiç sanmıyorum canım açılmam olduğunu. Öyle aman aman sancım yok, gece misler gibi uyuyorum.
Bi tek vücudum ödem toplamaya başladı bu bir işaret olabilir mi diye kendimi avutuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…