Günaydın kızlar bana geceden sabaha bişeyler oldu hasta oluyorum heralde her tarafım ayrı ağrıyo tıkanmış burnum falan sırtım bana ait değil sanki doğum üstü bu olurmu şimdi inşallah hasta olmam hem çok uykum var hem çok acıktım hem her yanım dökülüyor off ya :-(
cimcimesultan
bu saatte girecekti sanırım doğuma kızlar ne yaptı acaba dün haline epey üzüldüm hepimiz onun için birer ayetel kürsü ve inşirah suresi okuyalım
Günaydın kızlar bana geceden sabaha bişeyler oldu hasta oluyorum heralde her tarafım ayrı ağrıyo tıkanmış burnum falan sırtım bana ait değil sanki doğum üstü bu olurmu şimdi inşallah hasta olmam hem çok uykum var hem çok acıktım hem her yanım dökülüyor off ya :-(
Herkese hayrlı sabahlar hayrlı cumalar sabah lavabodan çıkınca bir sancı girdi bana aman Allahım bağırtacak bir sancı öyle böyle değil dedim ne oluyor bebek mi geliyor adım atamadım o derece bir sancı idrar yollarımla mı alakalı anlayamadım böbreğimde de taş var doğumda önce düşerse diye endişe etmeye başladım çok fena oluyor onun sancısı yaa
cimcimesultan
bu saatte girecekti sanırım doğuma kızlar ne yaptı acaba dün haline epey üzüldüm hepimiz onun için birer ayetel kürsü ve inşirah suresi okuyalım
Günaydın kızlar,
Eşimin kehaneti tutmayacak gibi, hep 6 sunda doğar kızımız diyordu
Bugün kontrolümüz var. Kahvaltı,duş ardından yollara düşecez bakalım
Günaydın kızlar,
Eşimin kehaneti tutmayacak gibi, hep 6 sunda doğar kızımız diyordu
Bugün kontrolümüz var. Kahvaltı,duş ardından yollara düşecez bakalım
Kızlar doğdu meleğim normal oldu muyaneye geldim çatı muayenesi yaparken 3 cm açılma var dedi neyse yatırdı hemen beni 6 cm olduğunda epidurali
taktılar sancim çok değildi diye bekledik ağrı kesiciyi 8cm de yaptılar SON 4 5 sancı çok fenaydı sonrà ikin ikin dediler kasiyomusm kendimi doktor hep sinirlendi kasma diye sonra doğdu bebiş dikiş yaptı kaç tane bilmiyorum tabi
Ahahah tecrübeli baba olacak bi de :)))
Hiç sanmıyorum canım açılmam olduğunu. Öyle aman aman sancım yok, gece misler gibi uyuyorum.
Bi tek vücudum ödem toplamaya başladı bu bir işaret olabilir mi diye kendimi avutuyorum :)