03 afyon olmussun. Dogurmak icin guzel bir plaka :))Bende bi zamanlar öle diyip Heycan Yaptım bak şimdi kaçtayım
Ben kesin p.tesi doğurcam03 afyon olmussun. Dogurmak icin guzel bir plaka :))
hadi gözün aydın canım , bende dün raporu aldım verdim kuruma , bugün evdeydim ohhh miss , ne güzelmiş beee
kızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
2 defa emzirdim bile maşallah memeye çok güzel yapıştı sütümde geldi herşey çok güzel darısı bekleyenlerin başına
kızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
2 defa emzirdim bile maşallah memeye çok güzel yapıştı sütümde geldi herşey çok güzel darısı bekleyenlerin başına
Kız bana dua et loğusanın Duası kabul olurmuşselam kızlar doğurmayanlar inşallah biran önce alırlar yavrularını kucaklarına.bende daha bugün kendime geldim desem yeridir,sezeryan acısı kötü birşeymiş doğru düzgün oğlumla ilgilenemedim bile ama allaha şükür baya hafifledi acıları çok ayakta durmadıkça zorlamıyor eskisi gibi.
herşeyin normali makbulmüş bunu anladım :) ama olsun oğlum sağlıklı sağ salim kucağımda ya gerisi hikaye.
bizde dün doktora gittik hafiften sarılığımız var doktor seviyesi tehlikeli düzeyde değil dedi o yüzden bol bol emzirip,mama yediriyorum.sütüm daha yeni çoğaldığı için sarılık yüzünden mama vermek zorundayız doktor hem emzir hem mama ver dedi geçer dedi cumartesi tekrar kan değerine bakılacak. o kan alınırken içimden bin parça kopmasını saymaz isek :)
sütüm için bir çay aldım o bende çok işe yaradı iştahım çok kapandı sezeryandan sonra daha yeni yeni su içip yemek yiyebilmeye başladım.
dün gece sıtma dedikleri şeyi yaşadım nasıl üşüdüm anlatamam hiç bir şekilde ısınamadım. meğersem göğüslerimin boşalması gerekliymiş bende emzirdim ikisini baya rahatladım.
bir ara doğum hikayemi yazacağım henüz evimize gidemedik annemlerde kalıyorum kendimi toparlayıp öyle gidicez eve. annemden allah razı olsun hep ege ile o ilgilendi. ben gece kalkıp sadece emziriyorum gerisi anneme ait :) yeni yeni totomu kaldırmaya başladım desem yeridir :)
22 gün diyor bacım takvimin dursun bence çağırma hiçgözün aydın canım. sağlıkla büyüsün inş.
ben senı beklıyordum ama bızımkının gelmeye nıetı yokmus. keyıf yapıyor ıcerde
22 gün diyor bacım takvimin dursun bence çağırma hiçizne ayrılmışken tadını çıkar azıcık 40 ı doldurup doğuramayanlar var bak sıranızı bekleyin
Kız bana dua et loğusanın Duası kabul olurmuşdoğurayım artık gelsin Sancı çıksın çocuk hepiniz böle bebişleri seviyorsunuz ben hala ANCA ayağını hissediyorum sanki yıllardır hamileyim yani
Geçen kuzenim bir video izletiyor kadın uzanmış kocasıda ayak ucunda tekli yan koltukta oturuyor kadın bir hapşırıyor hop bebek adamın eline fırlıyor sizinki de ona benziyormuşAman canim dikkat et ben oksuruyorum hala oksure oksure dogurcam mi bilmiyorm
Canım hayırlı olsun saglıkla huzurla guzel gunlerde buyut bebısını:))kızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
Su konusunda dr lar ve ebeler evde beklenmemesi gerektigini vurguluyorlar su azalmaya basladiginda enfeksiyon riski ve kalp atislarinda azalma olabiliyormus. Su gelince zaman kaybetmeden git hastaneye mutlakaB
Benimde ilk doğumda suyum gelmişti bu sefer İnş önce sancı gelir susuz doğumlar zor olurmuş ... Hemde suni veriyorlar ... Ama su gelse bıle hemen gitmeyeceğim 12 saat bekleyebiliyor
Canimm cok mutlu oldum bak her sey cok olumlu olmus sütün hemen gelmis ne mutlu sana kizini daglikla kucagina aldin. Darısı bizlere ins. Benimde dun bahsettigim sancilar devam ediyor. Arada belime de vuruyor sanirim benimde az kaldi diye düşünüyorum.kızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
masallah oglusuna. Saglikla buyut pasani insKızlar bende gece 04:05 geçe Normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim. Allah herkeze nasip etsin
Kaç çıktı kalp atışı canımKizlar nst de kalp atislari yine iyi cikmadi pazartesi Univ klinikde Prof Dan Randevu alindi. Detayli inceleme yapcak Ona göre karar verilcek Dua edin kizim iyi olsun. COK moralim bozuldu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?