2015 Şubat Anneleri

Ayy maaşallah çok sevindim burda herkesin aklı sendeydi allah yardımcın olsun hemencik iyiles inşallah evladım hayırlı olsun çok sevindim sağlıklı olmama bebeginde gayet iyi kilosu boyu

o ağız sütünün miktarı ne kadar oluyor ?
şu gebelikte oluşan yüzdeki lekeler için ilk sütünü sür dediler
e yüzüme sürersem bebeğe kalmazsa olmaz
Canım miktarı şu kadar olur dersem şimdi çok yanlış olur.Yapman gereken emzirebildiğin kadar emzirmek bebikini ilk 48 saat geliyor sonrasınsa gitgide sütün gelmeye başlıyor.Cilt lekelerine sürülürse iyi gelir mi onu da bilmiyorum canım.Doktoruna da bir danış derim.

Kalp atisi 120-140 arasi kötü cikan düzen yani arada duruyo Yins atiyo. Doktorun demesine kalp frekansi iyi degil. Ondan kendileri Karar vermek istemedi uni yolladilar orda bakilcak.
Himm benimde çoğunlukla o düzeyde Yiyor bazen 150ustune cikiyo ma geneldE o seviyede bi tehlike gormuyorlR şaşırdım simdi

Selam kızlar cimcimesultan doğum yapmış sanırım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.. Geçmişe çok bakamiyorum sanırım doğuranlar bu kadar simdilik.bugün sağlık ocağından aradılar topuk kani tiroid yönünden şüpheli çıkmış kızımın. 3. Kere kan aldırmaya gidicez ogleden sonra. Dua edin bebeğimde Bisey cikmasin..

En basitinden her türlü soru ve sorun önüme geliyor. Mesela kadın
Sen de o zaman hayati bir soru olmadığı sürece bana hiçbir şey sormamanı rica ediyorum de kapa kapını yat bebeğinle.Bugün eve kadın geldi ben sana yazdığım aynı şeyi söyledim çekildim odama.Başka yolu yok rahatsız etmesin seni kimse ya.

Canım benim çok şükür Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın süt kokulunu.Bak maşallah dedim ben sana boşuna evham yapıyorsun süt konusunu diye.Bol bol felak nas ayet el kursi oku canım bebişine.Güle güle büyüt annesi

Hepinizi bekliyoruz. Doğurun artık.yoksa kendimi buraya ait hissetmiyorum.
Sahi herkes doğum yaptıktan sonra nr olacağız,ilişkimiz bitecek mi?
Hayııırrr bitmesin ben burası var iki dakika nefes aldığımı hissediyorum topiğe girince.Napıyormuş Emek Hanım annesi?

Kızlar Kanaltürkte süt arttıran yiyrceklerden bahsedecek

Simdi gordum mesajini izleyemedim. Nelermis onlar?

Canim Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin :) dualarimiz bekleyenlerle :)

Canım benim bozma moralini sağlam tut kendini.Herşey yolunda gidecek hayırlısıyla.Dua edeceğim minik kuzun için.

Kizlar nst de kalp atislari yine iyi cikmadi pazartesi Univ klinikde Prof Dan Randevu alindi. Detayli inceleme yapcak Ona göre karar verilcek Dua edin kizim iyi olsun. COK moralim bozuldu((
nasıl iyi çıkmadı kalp atışımı düşmüş içini ferah tut canım

bence topig ayni sekilde Kalsın yeni acmaya gerek yok. Belki herkes bu kadar sık giremez ama en azından tecrubelerden yine faydalanilabilir. Emzirme, ek besin vs gibi

Kizlar merhaba. Bebekle ilgilenmekten bakamiyorum buraya hic. Birsey soracam yenidogan bebek en fazla ne kadar sure uyanik kalir? Benimkini dun dr a goturduk yolda yarim yamalak uyudu. Eve geldik 2-2,5 saat bakindi durdu. Emdi uyudu bu sefer 4 saat uyudu uyandiramadik. Simdide sabah 10-12 arasi araliklarla hep emdi yeni uyudu. Bu dongusu normalmi?

Canım benim bebik de bazı gün 2 saat uyanık kalıp bakınıyor bazı gün saatlerce uyuyor uyanmıyor.Doktora sordum normal olduğunu söyledi.

Oyy cok sevindim masallah kuzuna sen de kurtuldun hadi bak ne guzel de tutmus memeyi masallah sıkıntısız darisi bize yarabbim saglikla insallah

Kızlar bende gece 04:05 geçe Normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim. Allah herkeze nasip etsin

Tebrikler gozunuz aydin saglikla buyutun

Kizlar nst de kalp atislari yine iyi cikmadi pazartesi Univ klinikde Prof Dan Randevu alindi. Detayli inceleme yapcak Ona göre karar verilcek Dua edin kizim iyi olsun. COK moralim bozuldu((

Neymiş Ki problem canim cok mu duzensiz kalp atim hhayırlı haberlerini bekliyorum inşallah

Askolsun kız öküz öldü Ortaklik bozuldu mu diycez yine destek olucaz birbirimize insallah arada makara kukara da yapariz havamiz degisir fena mi

bisey cikmicak insallah bazen saglik ocaklari hatalı sonuc verebliyor canim icini ferah tut rabbim esirgesin

uyku duzenine genelde bebekler kendisi karar verir
arabada yarim saat kestiridyse uykusu açilmistir sonra geri
uykuya kafayi takma sen o kendi ayarlar kendi saatini

E ErEs1115 bisey çikmaz insallah canim kizinda
uzulme hemen, bi kontrol etsinler bakalim ,arada oyle dyzensizlik oluyor , oglumda ritm duzensizligi vardi kendiliginde geçmisti

gozunaydin canim. Allah saglikla anali babali buyutsun bbegini

Sen de zor kismi atlattin masallah

Kızlar bende gece 04:05 geçe Normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim. Allah herkeze nasip etsin
masallah size. Normal.dogum yapanlardan ayrinti istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…