Hepinizi bekliyoruz. Doğurun artık.yoksa kendimi buraya ait hissetmiyorum.Valla kızı doğurdun büyütüyon biz daha Buralarda Sürünüyoruz
Kaç çıktı kalp atışı canım
Ayy maaşallah çok sevindim burda herkesin aklı sendeydi allah yardımcın olsun hemencik iyiles inşallah evladım hayırlı olsun çok sevindim sağlıklı olmama bebeginde gayet iyi kilosu boyukızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
2 defa emzirdim bile maşallah memeye çok güzel yapıştı sütümde geldi herşey çok güzel darısı bekleyenlerin başına
Canım miktarı şu kadar olur dersem şimdi çok yanlış olur.Yapman gereken emzirebildiğin kadar emzirmek bebikini ilk 48 saat geliyor sonrasınsa gitgide sütün gelmeye başlıyor.Cilt lekelerine sürülürse iyi gelir mi onu da bilmiyorum canım.Doktoruna da bir danış derim.o ağız sütünün miktarı ne kadar oluyor ?
şu gebelikte oluşan yüzdeki lekeler için ilk sütünü sür dediler
e yüzüme sürersem bebeğe kalmazsa olmaz
Himm benimde çoğunlukla o düzeyde Yiyor bazen 150ustune cikiyo ma geneldE o seviyede bi tehlike gormuyorlR şaşırdım simdiKalp atisi 120-140 arasi kötü cikan düzen yani arada duruyo Yins atiyo. Doktorun demesine kalp frekansi iyi degil. Ondan kendileri Karar vermek istemedi uni yolladilar orda bakilcak.
Sen de o zaman hayati bir soru olmadığı sürece bana hiçbir şey sormamanı rica ediyorum de kapa kapını yat bebeğinle.Bugün eve kadın geldi ben sana yazdığım aynı şeyi söyledim çekildim odama.Başka yolu yok rahatsız etmesin seni kimse ya.En basitinden her türlü soru ve sorun önüme geliyor. Mesela kadın
Bitmez ya biter mi doğum yaptıktan sonra da birbirimize lazımızHepinizi bekliyoruz. Doğurun artık.yoksa kendimi buraya ait hissetmiyorum.
Sahi herkes doğum yaptıktan sonra nr olacağız,ilişkimiz bitecek mi?
Canım benim çok şükür Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın süt kokulunu.Bak maşallah dedim ben sana boşuna evham yapıyorsun süt konusunu diye.Bol bol felak nas ayet el kursi oku canım bebişine.Güle güle büyüt annesikızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
2 defa emzirdim bile maşallah memeye çok güzel yapıştı sütümde geldi herşey çok güzel darısı bekleyenlerin başına
Hayııırrr bitmesin ben burası var iki dakika nefes aldığımı hissediyorum topiğe girince.Napıyormuş Emek Hanım annesi?Hepinizi bekliyoruz. Doğurun artık.yoksa kendimi buraya ait hissetmiyorum.
Kızlar Kanaltürkte süt arttıran yiyrceklerden bahsedecek
Kız bana dua et loğusanın Duası kabul olurmuşdoğurayım artık gelsin Sancı çıksın çocuk hepiniz böle bebişleri seviyorsunuz ben hala ANCA ayağını hissediyorum sanki yıllardır hamileyim yani
Canım benim bozma moralini sağlam tut kendini.Herşey yolunda gidecek hayırlısıyla.Dua edeceğim minik kuzun için.Selam kızlarcimcimesultan doğum yapmış sanırım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.. Geçmişe çok bakamiyorum sanırım doğuranlar bu kadar simdilik.bugün sağlık ocağından aradılar topuk kani tiroid yönünden şüpheli çıkmış kızımın. 3. Kere kan aldırmaya gidicez ogleden sonra. Dua edin bebeğimde Bisey cikmasin..
nasıl iyi çıkmadı kalp atışımı düşmüş içini ferah tut canımKizlar nst de kalp atislari yine iyi cikmadi pazartesi Univ klinikde Prof Dan Randevu alindi. Detayli inceleme yapcak Ona göre karar verilcek Dua edin kizim iyi olsun. COK moralim bozuldu((
bence topig ayni sekilde Kalsın yeni acmaya gerek yok. Belki herkes bu kadar sık giremez ama en azından tecrubelerden yine faydalanilabilir. Emzirme, ek besin vs gibiHepinizi bekliyoruz. Doğurun artık.yoksa kendimi buraya ait hissetmiyorum.
Canım benim bebik de bazı gün 2 saat uyanık kalıp bakınıyor bazı gün saatlerce uyuyor uyanmıyor.Doktora sordum normal olduğunu söyledi.Kizlar merhaba. Bebekle ilgilenmekten bakamiyorum buraya hic. Birsey soracam yenidogan bebek en fazla ne kadar sure uyanik kalir? Benimkini dun dr a goturduk yolda yarim yamalak uyudu. Eve geldik 2-2,5 saat bakindi durdu. Emdi uyudu bu sefer 4 saat uyudu uyandiramadik. Simdide sabah 10-12 arasi araliklarla hep emdi yeni uyudu. Bu dongusu normalmi?
kızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
Kızlar bende gece 04:05 geçe Normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim. Allah herkeze nasip etsin
Kizlar nst de kalp atislari yine iyi cikmadi pazartesi Univ klinikde Prof Dan Randevu alindi. Detayli inceleme yapcak Ona göre karar verilcek Dua edin kizim iyi olsun. COK moralim bozuldu((
Hepinizi bekliyoruz. Doğurun artık.yoksa kendimi buraya ait hissetmiyorum.
Selam kızlarcimcimesultan doğum yapmış sanırım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.. Geçmişe çok bakamiyorum sanırım doğuranlar bu kadar simdilik.bugün sağlık ocağından aradılar topuk kani tiroid yönünden şüpheli çıkmış kızımın. 3. Kere kan aldırmaya gidicez ogleden sonra. Dua edin bebeğimde Bisey cikmasin..
uyku duzenine genelde bebekler kendisi karar verirKizlar merhaba. Bebekle ilgilenmekten bakamiyorum buraya hic. Birsey soracam yenidogan bebek en fazla ne kadar sure uyanik kalir? Benimkini dun dr a goturduk yolda yarim yamalak uyudu. Eve geldik 2-2,5 saat bakindi durdu. Emdi uyudu bu sefer 4 saat uyudu uyandiramadik. Simdide sabah 10-12 arasi araliklarla hep emdi yeni uyudu. Bu dongusu normalmi?
gozunaydin canim. Allah saglikla anali babali buyutsun bbeginikızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
Sen de zor kismi atlattin masallahselam kızlar doğurmayanlar inşallah biran önce alırlar yavrularını kucaklarına.bende daha bugün kendime geldim desem yeridir,sezeryan acısı kötü birşeymiş doğru düzgün oğlumla ilgilenemedim bile ama allaha şükür baya hafifledi acıları çok ayakta durmadıkça zorlamıyor eskisi gibi.
herşeyin normali makbulmüş bunu anladım :) ama olsun oğlum sağlıklı sağ salim kucağımda ya gerisi hikaye.
bizde dün doktora gittik hafiften sarılığımız var doktor seviyesi tehlikeli düzeyde değil dedi o yüzden bol bol emzirip,mama yediriyorum.sütüm daha yeni çoğaldığı için sarılık yüzünden mama vermek zorundayız doktor hem emzir hem mama ver dedi geçer dedi cumartesi tekrar kan değerine bakılacak. o kan alınırken içimden bin parça kopmasını saymaz isek :)
sütüm için bir çay aldım o bende çok işe yaradı iştahım çok kapandı sezeryandan sonra daha yeni yeni su içip yemek yiyebilmeye başladım.
dün gece sıtma dedikleri şeyi yaşadım nasıl üşüdüm anlatamam hiç bir şekilde ısınamadım. meğersem göğüslerimin boşalması gerekliymiş bende emzirdim ikisini baya rahatladım.
bir ara doğum hikayemi yazacağım henüz evimize gidemedik annemlerde kalıyorum kendimi toparlayıp öyle gidicez eve. annemden allah razı olsun hep ege ile o ilgilendi. ben gece kalkıp sadece emziriyorum gerisi anneme ait :) yeni yeni totomu kaldırmaya başladım desem yeridir :)
masallah size. Normal.dogum yapanlardan ayrinti istiyorum benKızlar bende gece 04:05 geçe Normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim. Allah herkeze nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?