2015 Şubat Anneleri

Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun bol bol sut olsun insallah.... darisi artik bizim basimiza olsun yaaa....

Kizlar bikac gecedir adet agrisi gibi bi agrim oluyor ama dayanilmicak gibi degil bu gecede oldu digerlerine gore daha uzun surdu ama yine dayanilmicak gibi degildi dr'u arama geregi duymadim yarin kont var acaba bugun yarin dogurur muyum yaa artik gelsin istiyorum bide gecen aksam idrar kacirir gibi oldu ama sanki hafif su geldi saniyorum son 1 hafta ben hala anlar miyim anlamadan evde pirt diye dogurur muyum derdindeyim yaw

Kalbini ferah tut bir şey çıkmaz inşallahhh...

Hadi gözünüz aydın sağlıkla huzurla büyütün...

İnan farkı cok fazla bılmıyorum ama bugun konustugum anestezı uzmanı spınalde epıdurale gore daha uzun ıgneler kullandıklarını ve ben kılolu oldugum ıcın spınalın bana daha uygun oldugunu söyledi
Hımm anladım canım sağol

benimde bikaç gündür akıntım arttı ama dün kontrolüm vardı doktor suyun gayet iyi dedi , rahatladım bende acaba amniyon sıvısı mı demiştim . normal mi acaba bu hafta bizim günümüz aynı seninle
bi kaç hamile olan a danıştigimda normal dedi ler. Benim kontrol pazartesi günü inşallah. Çatı muayene si yapılacak

Sürekli olsa kontrol ederim de dün oldu bi kez devamı yok daha.

Canım benim bozma moralini sağlam tut kendini.Herşey yolunda gidecek hayırlısıyla.Dua edeceğim minik kuzun için.

Yagmurum Allah razi olsun tiroid eşimle bende yok ama ikimizin de sulalesinde var biraz da ondan korkum.p.tesi belli olacakmış sanırım..

Iste benimkide aYnen ondan. Dogduktan sonrami gecti. Yine Ayni ciksa alirlarmi diYe düsünüyom.
normal kontrolde ritm bozuklugu gorduler, hemen ultrasona alip ayrintili incelediler yarim saat içinde
ultrason baska yerdeydi, ben gidip sira bekleyim , bakalim diyene kadar duzelmis ti oyle dediler ,ama duzelmese alacaklardi galiba , son haftalardaydik zaten

ben gecen gun ebeye sordum su yla çi$in farkini :)

amnisiyoz sivisi olunca bi kere olmaz, bebek delmistir su kesesini ve durmadan gelir az az da olsa dedi
bi kereyse çi$ tir,ama devamli oluyorsa az az geliyorsa o zaamn amniyoz suyudur dedi ..
yarin ola hayrola doguracagin zaman anlarsin sancida duramazsin

ben hamileyken yanimda kimse yokdu , nasil olacagini hiç bilmiyordum ilk hamileligimde
bi gece evin içini turlamaya basladim , naptiysam geçmedi gittikçe çogaldi, saat tuttummmu hatirlmaiyorum
esime hastaneye gidelim dedim, açilma olmus dogum baslamis dedilern yani ne kadar tecrubesiz bilgisiz olursan ol doguracagin sanciyi anlarsin :)

Masallah size gozun aydin..

Kadın anneme soruyor annem bana soruyor. Anneme söyledim ama annem maalesef hala soruyor

Merhaba herkese, lüzumu yıkadım karnını doyurdum yatıyor çirkim :) benim gibi terleme var mı ya günde 3 litre arti başka sivilarda alıyorum bir kere wc gidiyorum nasıl terliyorum gece gündüz ya puf

Yatağa yatırdıktan kısa süre sonra bebiş azıcık kusuyor nerede yanlış yapıyorum?

Canım hayırlı olsun ... Be güzel kavuştun bebeğine maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…