- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun bol bol sut olsun insallah.... darisi artik bizim basimiza olsun yaaa....kızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
2 defa emzirdim bile maşallah memeye çok güzel yapıştı sütümde geldi herşey çok güzel darısı bekleyenlerin başına
nasıl iyi çıkmadı kalp atışımı düşmüş içini ferah tut canım
hersey yolunda gider ins canimKizlar nst de kalp atislari yine iyi cikmadi pazartesi Univ klinikde Prof Dan Randevu alindi. Detayli inceleme yapcak Ona göre karar verilcek Dua edin kizim iyi olsun. COK moralim bozuldu((
Selam kızlar @cimcimesultan doğum yapmış sanırım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.. Geçmişe çok bakamiyorum sanırım doğuranlar bu kadar simdilik.bugün sağlık ocağından aradılar topuk kani tiroid yönünden şüpheli çıkmış kızımın. 3. Kere kan aldırmaya gidicez ogleden sonra. Dua edin bebeğimde Bisey cikmasin..
kızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
2 defa emzirdim bile maşallah memeye çok güzel yapıştı sütümde geldi herşey çok güzel darısı bekleyenlerin başına
Hımm anladım canım sağolİnan farkı cok fazla bılmıyorum ama bugun konustugum anestezı uzmanı spınalde epıdurale gore daha uzun ıgneler kullandıklarını ve ben kılolu oldugum ıcın spınalın bana daha uygun oldugunu söyledi
bi kaç hamile olan a danıştigimda normal dedi ler. Benim kontrol pazartesi günü inşallah. Çatı muayene si yapılacakbenimde bikaç gündür akıntım arttı ama dün kontrolüm vardı doktor suyun gayet iyi dedi , rahatladım bende acaba amniyon sıvısı mı demiştim . normal mi acaba bu hafta bizim günümüz aynı seninle
Sürekli olsa kontrol ederim de dün oldu bi kez devamı yok daha.Belli bi miktara kadar beklenebiliyor su miktari bebegin durumu iyiyse Istersen baska bi drdan daha gorus al bekle
Eminim onlar da dort gozle dogurmami bekliyolardir evli evine koylu koyune misaliYa iyi geliyor gezmek esasen de iste ona da sarmasalar keske
ayaklarim bi aydir boyle ellerim iki haftadir geceleri ozellikle agriyor sisiyor dogumdan sonra gecse bari
cok gecmis olsun nasil gidiyor iki cocuklu maraton. Zor oluyor mu
hadi hayirlisi insallah
eczaneden turnusol kagidi alip kontrol edebilirsin su mu degil mi
Kalbini ferah tut bir şey çıkmaz inşallahhh...
Canım benim bozma moralini sağlam tut kendini.Herşey yolunda gidecek hayırlısıyla.Dua edeceğim minik kuzun için.
normal kontrolde ritm bozuklugu gorduler, hemen ultrasona alip ayrintili incelediler yarim saat içindeIste benimkide aYnen ondan. Dogduktan sonrami gecti. Yine Ayni ciksa alirlarmi diYe düsünüyom.
ben gecen gun ebeye sordum su yla çi$in farkini :)Kizlar bikac gecedir adet agrisi gibi bi agrim oluyor ama dayanilmicak gibi degil bu gecede oldu digerlerine gore daha uzun surdu ama yine dayanilmicak gibi degildi dr'u arama geregi duymadim yarin kont var acaba bugun yarin dogurur muyum yaa artik gelsin istiyorum bide gecen aksam idrar kacirir gibi oldu ama sanki hafif su geldi saniyorum son 1 hafta ben hala anlar miyim anlamadan evde pirt diye dogurur muyum derdindeyim yaw
Masallah size gozun aydin..kızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
Sen de o zaman hayati bir soru olmadığı sürece bana hiçbir şey sormamanı rica ediyorum de kapa kapını yat bebeğinle.Bugün eve kadın geldi ben sana yazdığım aynı şeyi söyledim çekildim odama.Başka yolu yok rahatsız etmesin seni kimse ya.
Canım hayırlı olsun ... Be güzel kavuştun bebeğine maşallahkızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?