Yastık olmadanYatağı biraz eğimli olacak ... Kursta öğrettiler bide ayağını bi yere dayatın özgüven eksikliği olmasın...sıçramasın diye bi kalın ansiklopedi veya ajanda bu işi görür.. Bide belki çok emiyordur onlar fazlasını kusarlar .Yatağa yatırdıktan kısa süre sonra bebiş azıcık kusuyor nerede yanlış yapıyorum?
Bgn bi ay sonunda ilk defa kendi evimde huzurlu oturdum eski Kadın gidip yenisi gelince darısı başına arkadaşım
Maşallah,cok sevindim .. bebekler çoğalıyorKızlar bende gece 04:05 geçe Normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim. Allah herkeze nasip etsin
Yastık olmadanYatağı biraz eğimli olacak ... Kursta öğrettiler bide ayağını bi yere dayatın özgüven eksikliği olmasın...sıçramasın diye bi kalın ansiklopedi veya ajanda bu işi görür.. Bide belki çok emiyordur onlar fazlasını kusarlar .
canım annen niye yoruluyor kadın aypıyor ya herşeyiBizimkinin Uzmanlık alanı temizlik biz acil olarak onu bulduk sanırım ondan bu kadar çok soruyor. Yemek yapmaktan çok evin neresini temizlesem diye uğraşıyor. A101 den deterjan Alıp gelecekmiş alma dedim Evde zaten kimyasal şey dolu. Kadın ne dersek yapmaya Çalışıyor da annem çok yorulduğunu iddia ediyor. Annemin bir gönlünü yapamadım. Sürekli kadını bana şikayet ediyor kadının yaptığını beğenmiyor kendi yapmaya Kalkıyor en kötüsü de annem bana yardım edeceğine kadına yardım ediyor. Tencerelerce yemek yapılır oldu üç kişiyiz. Az da yapamıyorlar.
Canım gözünaydın. Koklaş kızınla bol bol.kızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
2 defa emzirdim bile maşallah memeye çok güzel yapıştı sütümde geldi herşey çok güzel darısı bekleyenlerin başına
Biz hergün temizlik yapıyoruz.
Arasan bulamazsın temizlik yapan valla ... Takma bu kadar kafana ... Bebeğine odaklan ...atıyorumbugün bol tereyağı bulgur pilavı istiyorum de yanına salata gerisini düşünme yanına diğer yemek olması gerekıyırmu ... Her seferinde öğünde salata iste mesela azda olsa sür yapar çünküBizimkinin Uzmanlık alanı temizlik biz acil olarak onu bulduk sanırım ondan bu kadar çok soruyor. Yemek yapmaktan çok evin neresini temizlesem diye uğraşıyor. A101 den deterjan Alıp gelecekmiş alma dedim Evde zaten kimyasal şey dolu. Kadın ne dersek yapmaya Çalışıyor da annem çok yorulduğunu iddia ediyor. Annemin bir gönlünü yapamadım. Sürekli kadını bana şikayet ediyor kadının yaptığını beğenmiyor kendi yapmaya Kalkıyor en kötüsü de annem bana yardım edeceğine kadına yardım ediyor. Tencerelerce yemek yapılır oldu üç kişiyiz. Az da yapamıyorlar.
Kan yoksa sorunda yokKızlar bu akıntım o kadar çok geldi ki wc de baya baya klozette akmış baktım renk falan varmı diye yok sorun değil heralde ?
Gecmiş olsun canım dualarımız sizinleKizlar nst de kalp atislari yine iyi cikmadi pazartesi Univ klinikde Prof Dan Randevu alindi. Detayli inceleme yapcak Ona göre karar verilcek Dua edin kizim iyi olsun. COK moralim bozuldu((
Yok bende ona baktım renk yok hafif yeşilimsi ama öle kırmızı falan değil doktoru arayıp sormak istemedimKan yoksa sorunda yok
Gözün aydın canım. Sende aldın bebeğini kucağına darısı biz bekleyenlerin başınakızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
2 defa emzirdim bile maşallah memeye çok güzel yapıştı sütümde geldi herşey çok güzel darısı bekleyenlerin başına
Eşiyle doğuma girmiş olanlardan tecrubelerini dinlemek istiyorum
Arasan bulamazsın temizlik yapan valla ... Takma bu kadar kafana ... Bebeğine odaklan ...atıyorumbugün bol tereyağı bulgur pilavı istiyorum de yanına salata gerisini düşünme yanına diğer yemek olması gerekıyırmu ... Her seferinde öğünde salata iste mesela azda olsa sür yapar çünkü
Ya kızlar boynumda ve sırtımda ağrı var dedim ya, dün dr yazdım oda Cataflam ağrı kesici günde 2 kere kullanabilirsin demiş. Aldırdım eşime, içtim şimdi. Ama içinde emziren anneler için uygun olmadığı yazıyor. Nette araştırdım, anne sütüne çok az geçtiği, geçen kısmınında bebeği etkilemediği yazıyoriçim dışım kafein oldu. Gece süperim, hiçbirleyim kalmıyor ama kahvaltıdan sonra giriyor ağrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?