2015 Şubat Anneleri

Yatağa yatırdıktan kısa süre sonra bebiş azıcık kusuyor nerede yanlış yapıyorum?
Yastık olmadanYatağı biraz eğimli olacak ... Kursta öğrettiler bide ayağını bi yere dayatın özgüven eksikliği olmasın...sıçramasın diye bi kalın ansiklopedi veya ajanda bu işi görür.. Bide belki çok emiyordur onlar fazlasını kusarlar .

Bgn bi ay sonunda ilk defa kendi evimde huzurlu oturdum eski Kadın gidip yenisi gelince darısı başına arkadaşım

Bizimkinin Uzmanlık alanı temizlik biz acil olarak onu bulduk sanırım ondan bu kadar çok soruyor. Yemek yapmaktan çok evin neresini temizlesem diye uğraşıyor. A101 den deterjan Alıp gelecekmiş alma dedim Evde zaten kimyasal şey dolu. Kadın ne dersek yapmaya Çalışıyor da annem çok yorulduğunu iddia ediyor. Annemin bir gönlünü yapamadım. Sürekli kadını bana şikayet ediyor kadının yaptığını beğenmiyor kendi yapmaya Kalkıyor en kötüsü de annem bana yardım edeceğine kadına yardım ediyor. Tencerelerce yemek yapılır oldu üç kişiyiz. Az da yapamıyorlar.

Şu normal doğuran anneler ... Biraz tiyo verin ... Anlatın hıkayelerinizi tabi olumlu olan kısımları ... Benim ikinci olacak ama yinede bi endişe var insan unutuyor

O eğimi için yatağın altına 30 derecelik Eğim yapabilen bişey almış eşim onu koyduk olmaz sanıyodum ama bugun yine olmuş. Biraz daha mı eğimli yapsak ki havlu desteği falan koyup? Ayağını dayatma kısmı da mantıklıymış.

canım annen niye yoruluyor kadın aypıyor ya herşeyi

Canım gözünaydın. Koklaş kızınla bol bol.

Eşiyle doğuma girmiş olanlardan tecrubelerini dinlemek istiyorum

Kızlar bu akıntım o kadar çok geldi ki wc de baya baya klozette akmış baktım renk falan varmı diye yok sorun değil heralde ?

Arasan bulamazsın temizlik yapan valla ... Takma bu kadar kafana ... Bebeğine odaklan ...atıyorumbugün bol tereyağı bulgur pilavı istiyorum de yanına salata gerisini düşünme yanına diğer yemek olması gerekıyırmu ... Her seferinde öğünde salata iste mesela azda olsa sür yapar çünkü

Ya kızlar boynumda ve sırtımda ağrı var dedim ya, dün dr yazdım oda Cataflam ağrı kesici günde 2 kere kullanabilirsin demiş. Aldırdım eşime, içtim şimdi. Ama içinde emziren anneler için uygun olmadığı yazıyor. Nette araştırdım, anne sütüne çok az geçtiği, geçen kısmınında bebeği etkilemediği yazıyor içim dışım kafein oldu. Gece süperim, hiçbirleyim kalmıyor ama kahvaltıdan sonra giriyor ağrı.

Gözün aydın canım. Sende aldın bebeğini kucağına darısı biz bekleyenlerin başına

Eşiyle doğuma girmiş olanlardan tecrubelerini dinlemek istiyorum

Sezeryandı benimki. Eşime lila rengi bir Kıyafet giydirmişler ağzını falan maskeyle kapatmışlardı. Dr neşter kesmiyor dedi. Onu duymamış eşim. Ben de ona bizi Paris'e götürecek misin dedim onu duydu neyse hadi fotoğraf Çek dediler eşime ama ona kal geldi sanırım birkaç tane çekiyordu sonra anestezi uzmanı Aldı çok güzel Fotoğraflar çekmiş bebişin Doğuşu Göbek kordonunun kesilmesi falan. Sonra bebişi çocuk dr U sildi hemen bizim yanımıza getirdiler yanak yanağa poz verdik. Bebişi yıkamaya çıkardıklarında eşim de çıktı sonra benim içimde barbekü partisi verdiler heryer duman oldu.

Salata istedim ama içine turp ve lahana koymuşlar ben de iki gündür yiyordum bir gaz oldu anlatamam yaw. Hiç Düşünen yok. Pişman oldum yediğime. Buğday salatası istedim bu kez yapılmış yeşillikli falan.

Canım sezeryandan dolayı oluyor o ağrılar. Karın içi basıncı ani değişince omuzlara vuruyormuş. Oradan sırta iniyor. Brufen 400 MG ve parol verdi dr. Brufen içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…