2015 Şubat Anneleri

Keske evde pırt dıye doğursak ... Sancıları evde çekip 8 cm ile gitmeyi isterim ama korkayım bekleyemem

bugun çok asiri bi yorgunluk var ustumde endense
bi i$te yapmadim, sabah çocuklari hazirlayip gonderdikden sonra geri uyumusum , uynaidigimda alma saati yaklasmismis
çorba ve kofte yaptim,okula gidim geldim , az oncede geri goturdum ve pilim bitmis durumda : (

esim gelicek birazdan yemegim yok, evi supurmedim bile : (
her zaman halsizlik oluyorda bugun bi degisik yorgunum sanki : (

Benimde Canim dün bugün byöle cikti dün ultrasonda bakimisti aslinda doppler Filan iyi dedi. Ama yinde Univ Baksin dediler. Onlarin ultrason daha detayli bakarlar. Ayy iyi cikmazsa alirlarmi sence.

Çok guzel benim eşimin normalde hastane fobisi var ve çok zor ikna edildi. Hastanedeki ebeler olsun eve gelen ebe olsun ablalarim ben falan ikna oldu benim su anda normal olacak doğum inşallah ve tabi o bu durumda başrolde ve aktif olacak yani bizi nasıl maceralar bekliyor Çok merak ediyorum.

Benimde Canim dün bugün byöle cikti dün ultrasonda bakimisti aslinda doppler Filan iyi dedi. Ama yinde Univ Baksin dediler. Onlarin ultrason daha detayli bakarlar. Ayy iyi cikmazsa alirlarmi sence.
bilmiyorumki canim alirlarmi,sen almanyadaydin demi ?
belki suni sanci verirler
alirlarsada uzulme , iyi olsun yeterki bebegin, bi hafta once sonra farketmez saglikli olsunda

Neden işe yaramaz diyor acaba benimde ilk doğumda foşş diye suyum geldi sabah ... 1 de hastaneye gıttık lavman yapıldı sonra suni takıldı cokta güzel açıldı herseyim 7 de doğurmuştum bakalım bu nasıl olacak

bilmiyorumki canim alirlarmi,sen almanyadaydin demi ?
belki suni sanci verirler
alirlarsada uzulme , iyi olsun yeterki bebegin, bi hafta once sonra farketmez saglikli olsunda

Ya saglikli olsunda Gerisi gelir. Evet Canim almanyadayim ama ilk sezeryandi ya bunuda Hemen sezeryan yaparlar diye tahmin ediyorum Suni sanci fIlan ugrasmazlar. Tamda kizim asagiya inmisti. Hayirlisi Artik ins sagligi yerinde olsunda bakalim. 2 gün gecmezde simdi.

Kestırıpmı kusuyor yoksa hemen mi ... Evet biraz daha eğim yapabilirsin çok az ama 40 ı geçme

benim esim iki dogumada girdi
ilk andan birsuru resim var
ama oglandaki resimler daha tecrubeli çekilmis, ilk dogumda acemiligine gelmis galiba esimin
haa bide ikincide gobek kordonunu babamiz kesti besmele çekip, ilkinde teklif ettilerde kiyamamis acitirim diye, ikincide kabul etti kesti : )))))

resim disinda pek biseye faydasi olmuyor ama yaninda durmasi yeetr tabi
kizimda bebegin kalbi yavasliyor oksiken al dediler maskeyi esime verdiler bana tutsun diye, adam bi tutuyordu bi daha kal geliyordu,aldim elindne kendim yaptim sonunda :))) ... heyecandan pek bisey yapamiyolar galiba

fyz35 yesil se ara acnim,galiba kaka yapinca oyle renk oluyordu ama emin deilim
riske atmaya degmez bence

Benimki de kan göremez ama perde var zaten arad.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…