Keske evde pırt dıye doğursak ... Sancıları evde çekip 8 cm ile gitmeyi isterim ama korkayım bekleyememKizlar bikac gecedir adet agrisi gibi bi agrim oluyor ama dayanilmicak gibi degil bu gecede oldu digerlerine gore daha uzun surdu ama yine dayanilmicak gibi degildi dr'u arama geregi duymadim yarin kont var acaba bugun yarin dogurur muyum yaa artik gelsin istiyorum bide gecen aksam idrar kacirir gibi oldu ama sanki hafif su geldi saniyorum son 1 hafta ben hala anlar miyim anlamadan evde pirt diye dogurur muyum derdindeyim yaw
Yeşil salata iyi evet ... Ok iyi fikirSalata istedim ama içine turp ve lahana koymuşlar ben de iki gündür yiyordum bir gaz oldu anlatamam yaw. Hiç Düşünen yok. Pişman oldum yediğime. Buğday salatası istedim bu kez yapılmış yeşillikli falan.
Çamaşır suyu ? Kullanmasın yaBizim yaptığımız tamam da kadın heryeri Açıyor çamaşır suyu falan kullanıyor ya ondan dedim. Annem kadına yardım etmeyi bırakırsa süpürüp silelim biz de.
Yeşilse bence doktoru ara sole canm için ferah olsunYok bende ona baktım renk yok hafif yeşilimsi ama öle kırmızı falan değil doktoru arayıp sormak istemedim
normal kontrolde ritm bozuklugu gorduler, hemen ultrasona alip ayrintili incelediler yarim saat içinde
ultrason baska yerdeydi, ben gidip sira bekleyim , bakalim diyene kadar duzelmis ti oyle dediler ,ama duzelmese alacaklardi galiba , son haftalardaydik zaten
Çok guzel benim eşimin normalde hastane fobisi var ve çok zor ikna edildi. Hastanedeki ebeler olsun eve gelen ebe olsun ablalarim ben falan ikna oldu benim su anda normal olacak doğum inşallah ve tabi o bu durumda başrolde ve aktif olacak yani bizi nasıl maceralar bekliyor Çok merak ediyorum.Sezeryandı benimki. Eşime lila rengi bir Kıyafet giydirmişler ağzını falan maskeyle kapatmışlardı. Dr neşter kesmiyor dedi. Onu duymamış eşim. Ben de ona bizi Paris'e götürecek misin dedim onu duyduneyse hadi fotoğraf Çek dediler eşime ama ona kal geldi sanırım birkaç tane çekiyordu sonra anestezi uzmanı Aldı çok güzel Fotoğraflar çekmiş bebişin Doğuşu Göbek kordonunun kesilmesi falan. Sonra bebişi çocuk dr U sildi hemen bizim yanımıza getirdiler yanak yanağa poz verdik. Bebişi yıkamaya çıkardıklarında eşim de çıktı sonra benim içimde barbekü partisi verdiler heryer duman oldu.
devami gelirse amniyoz siviisidr canimKızlar bu akıntım o kadar çok geldi ki wc de baya baya klozette akmış baktım renk falan varmı diye yok sorun değil heralde ?
Konunun başını kaçırdım sanırım ama ebe eğer suyumuz yeşil ve sarı ise acilen hastaneye gitmelisiniz dediYeşilse bence doktoru ara sole canm için ferah olsun
bilmiyorumki canim alirlarmi,sen almanyadaydin demi ?Benimde Canim dün bugün byöle cikti dün ultrasonda bakimisti aslinda doppler Filan iyi dedi. Ama yinde Univ Baksin dediler. Onlarin ultrason daha detayli bakarlar. Ayy iyi cikmazsa alirlarmi sence.
Neden işe yaramaz diyor acaba benimde ilk doğumda foşş diye suyum geldi sabah ... 1 de hastaneye gıttık lavman yapıldı sonra suni takıldı cokta güzel açıldı herseyim 7 de doğurmuştum bakalım bu nasıl olacakKızlar dün gece suyum geldi açılma ve sancim yok hala bebeğin basi yukarda doktor suni ise yaramaz sezeryan olmam gerektiğini söyledi inşallah benim için de bebeğim içinde doğru bi karardir dualarinizi eksik etmeyin
bilmiyorumki canim alirlarmi,sen almanyadaydin demi ?
belki suni sanci verirler
alirlarsada uzulme , iyi olsun yeterki bebegin, bi hafta once sonra farketmez saglikli olsunda
Kestırıpmı kusuyor yoksa hemen mi ... Evet biraz daha eğim yapabilirsin çok az ama 40 ı geçmeO eğimi için yatağın altına 30 derecelik Eğim yapabilen bişey almış eşim onu koyduk olmaz sanıyodum ama bugun yine olmuş. Biraz daha mı eğimli yapsak ki havlu desteği falan koyup? Ayağını dayatma kısmı da mantıklıymış.
benim esim iki dogumada girdiÇok guzel benim eşimin normalde hastane fobisi var ve çok zor ikna edildi. Hastanedeki ebeler olsun eve gelen ebe olsun ablalarim ben falan ikna oldu benim su anda normal olacak doğum inşallah ve tabi o bu durumda başrolde ve aktif olacak yani bizi nasıl maceralar bekliyor Çok merak ediyorum.
Yok bende ona baktım renk yok hafif yeşilimsi ama öle kırmızı falan değil doktoru arayıp sormak istemedim[/QUOTE
Zaten önemli bişeyse devamı gelecek arama su anda
Kestırıpmı kusuyor yoksa hemen mi ... Evet biraz daha eğim yapabilirsin çok az ama 40 ı geçme
Çok guzel benim eşimin normalde hastane fobisi var ve çok zor ikna edildi. Hastanedeki ebeler olsun eve gelen ebe olsun ablalarim ben falan ikna oldu benim su anda normal olacak doğum inşallah ve tabi o bu durumda başrolde ve aktif olacak yani bizi nasıl maceralar bekliyor Çok merak ediyorum.
Çamaşır suyu ? Kullanmasın ya
O zaman fazla gelıyor yediği yapacak bişi yok memeyi az ver dıyecej halimiz yok ... Yarasın miniğe bol bol boğum olsunKestirip kusuyor çok değil ama yine de ıslanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?