2015 Şubat Anneleri

Senin doktor normal doğum diyor ama di mi?

AA aldın mi kucağına.Allah analı babalı buyutsun.sen de hamislikten annelige terfi ettin ha.darısı başımıza.

Canim catlak bende de var ama alt kisimlarda. Onun haricinde anlatamayacagim derecede bi gerginlik mevcut bi iki haftadır. Hep gergindi ama bu son iki haftadir resmen agliycam acisindan.

bugün 40 hafta bitiyor hayırlısıyla ama benim miniğimin doğmaya niyeti yok. doğumu başlatmak için çeşitli fikirler veren var ona da benim cesaretim yok ne yapacağım bilmiyorum
Aynen bugun yine gittim dr.a bekleyelim dedi 10'unda bi daha gidecez. Normal dogum diye bekledim ama korkarim sezeryanla alacaklar en son Hayirlisi olsun ne diyelim!

gelmuyor deemekkii : )
biraz için geçip uykuya dalsanda gozunu birden bi açiyorsun beline sanci vuruyor ama oyle boyle deil yani ayvayi yedim diyorsun o sancida
aynı ben her aksam bel agrısıyla binbir umutla uyuyorum heralde gece sancıyla kalkarım die ama bi bakayrum sabah olmuss:) tık yok:)

Sakin ol canım dua et Allah büyük

gelmuyor deemekkii : )
biraz için geçip uykuya dalsanda gozunu birden bi açiyorsun beline sanci vuruyor ama oyle boyle deil yani ayvayi yedim diyorsun o sancida
kiz epiduralla dogurmussun sancilari anlata anlata bitirmiyorsn. 4 cm den sonrasinda takilmiyor mu. Bastakilerde uyuyordm ben arada sanci gelince gzumi aciyordm. Ayirt etmek konusunda haklisin birseyle karismasi mumkun degil. Ama son sancilari anlatalim anlatacaksak :)))

Senin doktor normal doğum diyor ama di mi?
ilki normal oldugu icin direk normal.dogum adayiyim her dr icin sukur. Acil birsey olmadikca normal.diye konustuk ama acil durum uydurur mu bilmem. Cok kilo almasin diyor. Ben kesi de yapmayin dedim ama kilo olursa zor yani

aynı ben her aksam bel agrısıyla binbir umutla uyuyorum heralde gece sancıyla kalkarım die ama bi bakayrum sabah olmuss:) tık yok:)
40. haftaya girince her gece insan bu sefer dogurrum diyor : ))
38.39 neysede 40. haftada geçmek bilmez .. beklemkden baska yapacak bisey yok, tabi bizim Tr doktorlari buluyolar yapacak biseyide neyseee

Canim catlak bende de var ama alt kisimlarda. Onun haricinde anlatamayacagim derecede bi gerginlik mevcut bi iki haftadır. Hep gergindi ama bu son iki haftadir resmen agliycam acisindan.
Gobek deligi 2-3 aydir disarda. Gergin ve uyusuk ordaki kisim. Aciyor da bazen dedigin gibi. Dr karnin buyuk cok mu kilolu bebek diyor bakalim ne cikicak sonunda. Neyse az kaldi dayanalim

Paris olay oldu bu muhabbet

kizzz iyide 4 cm de ki sanci nolucakkkk
ilerisini bilemiyorum ama 4 cm deki fenaydi valla, benim canim çok tatli herhaldeee
anestezi gelip takana kaadr 5-6 cmoluyor , 10 cm de ki sancioyi bilemem ama tabi :))

onuda sen anlat son sanciyi

kizzz iyide 4 cm de ki sanci nolucakkkk
ilerisini bilemiyorum ama 4 cm deki fenaydi valla, benim canim çok tatli herhaldeee
anestezi gelip takana kaadr 5-6 cmoluyor , 10 cm de ki sancioyi bilemem ama tabi :))

onuda sen anlat son sanciyi
Benim adet agrisi da siddetli olurdu. Ilk 4-5 cm ona benziyor. Ah uh cekiyorsn. Sonra sıklasmaya basliyor rahim kasiliyor her sancida. Nasil dursan olmuyor fln ama zor degildi. Ben kararli oldugumdan dayanmaya odaklandim. Aman sncimi gecirsinler demedim. Son 1-2 saat cok sanciliydi. Saatte 1 cm deniyor ama bnim daha hizli oldu. Ikinma fasli da 5 dk surdu. Epidural olunca uziyormus o kisim.
Ben dogum yaptigim hastanedeki anestezi uzmanina guvenmedigimden almadim epidural. Yoksa en guzeli.

Bu saatte Kalkıp Türk kahvesi içen ben duş aldım belde sabit Ağrı Sıfır uyku ayaklar Şiş bir gece daha başlar gündüz hiç dinlenemediğim için belkide rahat uyurum doğuran yok demi akşam üstünden beri

Gece midem yanmasin diye dikkatli yedim simdi de bulanti var. Midem ne cekti bu hamilelikte yaw.
Neyse ben yatar, yarin dr kontolu var. 3 cm acilma var dese de doguruversem ama hic sanmam. Cantam da hazir degil ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…