2015 Şubat Anneleri

benim epidurale rahmen hizli açiliyor sayilir denemek istiyorum ama korkuyorumda, bi saatden sonrada yapmazlarsa kalirim ortada sap gibi :)))
ikinma da falan sorunum olmadi benim
aslinda epiduralle ilgili hiç sorunum olmadida ama merakda ediyorum epidural olmadan nasil olur diye,liytchi nin dedigi macera ariyorum herhalde ne gerek varsaaa

anestezist konusunda sorun olmaz herhalde,kim yapcak bilemem ama burda çok SIK uygulanan bi yontem elleri aliisikdir yani ..

40. haftaya girince her gece insan bu sefer dogurrum diyor : ))
38.39 neysede 40. haftada geçmek bilmez .. beklemkden baska yapacak bisey yok, tabi bizim Tr doktorlari buluyolar yapacak biseyide neyseee
beklemek sorun degil ama bebegım irilesiyo o sorun umudum tukeniyo bazen ben bu kızı dogu
ramam

Sen normal doğum savaşını ilkinde vermişin yani :))
Ilkinde kesi olmamış mıydı, yoksa olmuştu da zorlandın ondan mı istemiyosun?
Geçiversin şu on gün hadi bakem

hey Allahim yaa resmen savasiyorsunuz demi doktorla normal dogurabilmek içinn
su sezeryan yasasi noldu acabaa sordum aam goren olmadi buradan

evet ilkte baya savas verdim. Surekli gittigim prof ben nasil normal dogurtayim dedi. Alternatif dr.da dogurdum. Kesi vardi gec iyilesti. Benim bunyemden sanirim bu tarz seyler gec iyilesiyor. Illa kesi olurdu ulkem sartlarinda ilk dogumda. Ama kegel vs kullanip comelerek dogursam kesi degil de hafif yirtik olurdu. Kesi dis kisimda oluyor. Yirtik ic kisimda ve kucuk olursa hic sorun olmuyor onun acisi olmuyor otururken fln.
Bu dr birak da ben karar vereyim kesiye dedi. Boynimu buktum napayim. Hele bebek kilolu olursa kacari yok.

Mucize işte ama ben artık Göbek deliğimin yırtılcağunı hisseder gibiyim
Aynen gobek deligime bicak saplanir gibi oluyo bazen.
Gobek deligi 2-3 aydir disarda. Gergin ve uyusuk ordaki kisim. Aciyor da bazen dedigin gibi. Dr karnin buyuk cok mu kilolu bebek diyor bakalim ne cikicak sonunda. Neyse az kaldi dayanalim
Benim bebek de buyuk suyu da fazla. Catliyo acidan

Bi de cati kemiklerim fena aciyo. Toplayamiyorum bacaklarimi.

prof dr mu nasil dogurtuyum dedi ?
ben nerden bileyim demedinmii

Oyyy uyku tutmuyor yavsss. Bu aksamda sancilar girdi çıktı. Yakin gibi benim dogum hadi hayirlisi. Iki gundur bagirsaklarimda calismaya basladi.
Birde evde temuzlik yapılırken usutmusum öksürük var. Gecse bari yoksa dogum sonrasi zor olur

hey Allahim yaa resmen savasiyorsunuz demi doktorla normal dogurabilmek içinn
su sezeryan yasasi noldu acabaa sordum aam goren olmadi buradan

devlette normal yaptırıyorlar
ama adım başı özel hastane var millet adam akıllı muamele görmek için özeele gidiyor
dr ların işine geliyor tabi
yoksa tıp fk. yada devlette özel bir durum olmadan sezeryan yapmazlar
ağrısız doğum teşvik edilecek deniyordu ilerleyen zamanlarda bakalım tam olarak ne zaman rayına oturur

himm yani yine sizin elinizde ozele gitmeezseniz sezeryan uydurmasi olmuycak
devletde çok kalabalik aam demi
memnun olsaniz zaten gidersiniz oraya
asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik valla ..

ben ilk dogumu devlette yaptım son sancilarda artık yalvariyordum sezeryan olsun diye yapmiyorlar tabi epidural beni tedirgin ediyor. Dr um yapalim diyir ama korkuyorum. Bel fıtığım var epidural olanlar ilerde hep bel agrisindan sikayet ediyor. Sanciyi cekmeye razıyım hayırlısı artık

Canim ya hamileyken nasil issiz kaldin cikardilar mi

Aynen bugun yine gittim dr.a bekleyelim dedi 10'unda bi daha gidecez. Normal dogum diye bekledim ama korkarim sezeryanla alacaklar en son Hayirlisi olsun ne diyelim!
bende dün dr a gittim izinliymiş ptesi günü tekrar gideceğim. hayırlısı olsun artık normal doğum olsun diye bekliyorum ama olmazsa da yapacak birşey yok. sağsalim doğsunda bebişlerimiz gerisi önemli değil.

Canim ya yanlis anlama ama neden anneni gondermiyorsun o sana bu kadar aciksa sende acik ol...

himm yani yine sizin elinizde ozele gitmeezseniz sezeryan uydurmasi olmuycak
devletde çok kalabalik aam demi
memnun olsaniz zaten gidersiniz oraya
asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik valla ..

kendimden örnek vereyim
1 yıl önce hamileydim kese var bebek yoktu devlette dr bebek yok kese büyümemiş yinede birkaç gün bekleyelim dedi
o üzüntüyle başka dr da baksın diye özele gittim
oda aynını söyledi bu saatten sonra kese büyümez geride kalmış kürtaja alayım girişini yaptır dedi
çıktım tekrar devlete geldim dr a anlattım özelde kürtaj olmam için yönlendirirldim diye
devletteki dr baya kızdı 6 haftalık kesenin nesini kürtaj edecekmiş ilaçla düşürürsün rahatça dedi
devlette bu konularda duyarlılar... dediğin gibi kalabalık ilgi az işine gelirse
devlette dr ilaç verdi bir gece kaldım müthiş sancı çektim hijyen konusunda sıkıntı vardı odada kalan benim gibi düşük yapan kadınla aynı lavobayı kullanmak konusunda sıkıntı yaşadım bize dediler kanamanız olacak buraya düşüreceksiniz kabus gibiydi hastalık kapacağım diye oturdum ağladım
ee kürtajdanda korkuyordum dr a nasıl gvenecektim işim Allaha kalmıştı neyseki şükür geçti gittti
lafı uzattım demem o ki insanların en hassas noktasından cokta iyi faydalanabiliyorlar
şartlar iyi olsa keşke
gerçi eskiden daha kötüymüş annem bazen anlatır 20-30 kişiyi tıkarlar büyük bir odaya herkesin cığlığı birbirine karışır kiminin kanaması olur kiminin suyu gelir yerler kirlenir ebeler gelir bağırırsan azarlarlar o sancıyla birde onların tribini çekersin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…