2015 Şubat Anneleri

yok yapmazlar
ablam tıpta doğurdu çatısı darmış birtürlü doğuramadı
hem içten hem dıştan bebek çıksın diye kesmişler
40 dikişi vardı 3 aydaa ancak toparlaandı
ilk gördüğümde yürüyemiyordu bacakları iki yanda mahvolmuştu
.....
bel ağrısı herkeste olmuyor ama fıtıgım var diyorsun hiç riske atma kendini

hey Allahim yaa resmen savasiyorsunuz demi doktorla normal dogurabilmek içinn
su sezeryan yasasi noldu acabaa sordum aam goren olmadi buradan
Siyasiler sezeryana laf attığından beri devlet hastanelerinde ve tıpda daha çok normal doğum yaptırılıyor. Ama ben mardindeki kadın doğumu gördükten sonra ne kendimi ne bebeğimi asla emanet etmem onlara. Hem çalışanlar ilgisiz ve merhametsiz hemde ortam çok pis.
Birde siyasiler sezeryanı kadınlar istiyor diye düşünüyor düzenleme olarak da epidurali ücretsiz yaptılar ağrısız normal doğum yapsın kadınlar sezeryandan uzaklaşsın diye, ama gel gör ki kazın ayağı öyle değil doktorların yönlendirmesiyle oluyor çoğu zaman
Normal doğum olsunda kesiye katlanırsın yine, inşallah çok zorlamaz bebişinde dikişin fazla olmaz

doğuda doğuran cok hangi birine ilgi göstersinler

ebeler fazla mesai yapıyorlar

Allah kolaylık versin canım. madem annen bu kadar huzursuz ve gitmeye can atıyor neden gelmiş o zaman. senin şu anda stresden uzak olman gerekiyor çünkü bebeğinde seninle beraber etkileniyor. inşallah tez zamanda alırsın bebeğini kucağına annen de evine dönebilir.

Ilgi göstermiyorlarsa da insanlıklarını yitirmesinler ki ben doktorundan hemşiresine insan denilecek bir sıfatla karşılaşmadım. Devlet adamları da madem bol çocuk istiyor ihtiyaca göre personel atasın

Kizlar bugun doktor kontrolum vardi nst falan cok ii cikti doktor bekleriz bu gidisle gel bide ultrasonuna bakalim dedi bebegimin suyu azalmis boynundaki kordondaki kan akisidida yavaslamis renkli doopler cektirdik ordada sonuclar vahik cikincaaa saat 15:55de oglusum sezeryanla dünyaya geldi :)) HOSGELDIN ERENCIIIKKK :))

Allah anali babali buyutsun canim bol bol sut olsun annesine....

Hayirli sağlıklı evlat olsun gozun aydin olsun....

Allah wnali babalı büyümesi ni nasip etsin ..inşallah

Sonunda :) gözün aydın canım.

Çalışma hayatında az yoğun çok yoğun diye birşeyi ben kabullenmiyorum. Yaşadıklarımdan öğrendiğim bu. Kimsenin bilgisini deneyimini sorgulayacak bilgiye sahip değilim ama ankarada iki büyük hastanede çalışanları geçen sene görünce insanın ünvanının hiç birşey olmadığı asıl olan insan olduğu ve bu nedenle oflayarak yada karşısındaki insana insan muamelesi yapmaması karakteriyle alakalı kesinlikle. Çünkü insanlar sağlık söz konusu olduğunda çok fazla hassas oluyorlar kesinlikle biraz daha sabırlı davranmalılar yoksa bu işi yapmamalılar.

Hayırlı olsun süpriz yapmış annesine

ilk çocuğum canım. aslında sorun yok bekliyorum ne zaman Allah nasip ederse o zaman doğacak ama mide yanması ve uykusuzluk beni çok bunalttı.
Canım benim de aol bacağım çok ağrıyor belim de cabası çatlağı olan birisi olarak ilk çocuğumda bu sıkıntıların hiçbiri yoktu . Bende doğsun hayırlısıyla diyorum ama bakalım günümü tam bilmiyorum bir hafta sonra da olabilir üç hafta sonra da :) Allah bilir

oy kuzum erdin mi sen de muradina hadi gozun aydin saglikla buyut inşallah

Gözün Aydın canım sevindim senin adına Allah Analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…