2015 Şubat Anneleri

Arkadaşlar normal doğum olmasına rağmen sütüm yok gelmiyo ne önerirsnz moralim çok bozuk mama veriyoruz

Annen gitse ya
bebek doğduktan sonra gelseydi o zmn
Ne eziyettir

Şimdi sana yazıyodum ne yaptın diye sonuç ne ne dedi doktor beklicekmisin daha anneni de takmamaya çalış stres engelleyebilir

Annenin sana şimdi faydası yok doğumdan sonrada olmaz, gitsin daha iyi.
Gelmese şimdiye doğururdun stres yaptı sana

Vitamin hiç kullanmadım
sanki ben dedim şu gün gelin diye.dedim de hususi ben geleceğiniz zaman söylerim diye kendi cikti geldi.

Pazartesi kendi Dr um geliyormuş yeniden . onunla istisare edelim dedi Esim. Vallahi sezo dan bu denli nefret etmeme rağmen özele gidip kendimi kestiresim var şiddetle. Öyle bunaldim oyleee daraldim ki .

Arkadaşlar normal doğum olmasına rağmen sütüm yok gelmiyo ne önerirsnz moralim çok bozuk mama veriyoruz
Kaç gün oldu canım sık sık duşa gir ve sık sık emzir Bebeğini komposto iç dere otu ye ve bol bol stres yapmadan dua et canım :)

çok şükür bebeğin sağlıklı eşin sana değer veriyor annene de sana hissettirdiklerini söyle artık yani seni üzecekse doğumdan sonra gelsin yada ne bileyim 1 hafta parayla birini tutun sen zaten çok dayanıklı birisin çabuk toplanırsın ne gerek var bu kadar strese

deminden beri senin mesajini ariyorum canim yazmak için
sekerin yuksek seyrettig için oldu bunlar o kesin
ama diyet yaparsan yavaslatabilirsin,ben ogluma son 5 haftada 500 gr aldiurmistim,35. haftada 3.500 kg dediler 40. haftada 4 kg dogdu .. ama bende insulin yokdu, dogum gelmis zaten dikkat et dediler
bende sekeri kestim, ekmege dikkat ettim falan derken 4 kg dogurabildim çocugu dr çok daha fazlasini bekliyordu ama
suyumu ne sen sor ne ben soyleyim, 10 cm e yakin ebe suyumu patlatinca ayaklari islanmis,oyle deedi valla bende ebenin yalancisiyim : )

Kendin ve bebeğin için bu kadar sabrettin biraz daha sabret bence. Annenin tavırlarından sana yardımcı olmayacağı belli sezeryan olursan sonrası daha stresli geçer senin için küçük kızın da var.
Belki bebişin doktor teyzesini istiyordur, bir bakmışsın Pazartesi bebeğin dönmüş doğurmuşsun. Hadi inşallahhhh

kiyamam canim yaa
insallah bi an once son bulsun senin bu drdin insallah
gizlice bi dna testi falan mi yaptirsan ben iyice suphelenmeye absladim valla senin bu anneyin oz olmasindan ..
Allah razi olsun esinden, basinizdan eksik etmesin onu ..

canım kafasının çevresi önceki kontrolde 32.5 muş
yani doğum başlayınca önemli olan değerin kaç olduğu ve senin çatı durumun.
Benim doğumdan önce 33 kusurdu kafası doğum anında ölçtüğünde 35-36 demişti beni çatıdan kontrol etti ve bu bebek burdan çıkmaz kolay kolay dedi vakum kullanmam lazım dedi karnından üstüne çıkıp ittirmemiz lazım dedi bebek içinde risk senide çok yırtarız zorladığımz için dedi ben risk almıyorum sezo yapılmalısın dedi ama karar senin dedi. O risk almayınca top bize kaldı eşimde bnde ne diceğimizi bilemeden canım başka 2 dr geldi onlarda aynı şeyleri söyleyince dr.lar bizim sezo yapın dememize kalmadan acil sezo için yatış yaptırdılar. Şimdi sana ne desem bilmiyorum ki kndi olayımda bile yorum yapamadım çünkü içerisinin cidden dar mı değil mi normale zorlasaydım bebeğime bişi olur mu olmaz mı durumunu bilmediğim için kendimi hiç istemeye istemeye kestirdim ilk 4-5 gün cidden psikolojim bozuldu hazmedemedim bu durumu çünkü hiç istemiyordum ama oldu Allahın nasibi buymuş dedim silkelendim RAbbimin nasip ettiğine şükretmeye başladım ya bebeğime bişi olsaydı kndimi hiç affetmezdim.

Senin içinde hayırlısı neyse öle nasip etsin RAbbim canım. Bol dua et inşAllah hayırlısı için.

Zaten diyet yapıyordum da canım bu son hafta yatılı misafirlerim vardı ne ara öğün yiyebildim ne de diyet yapabildim. 1 haftada 430gr almış Doktorum kilosundan ziyade karın çevresi ölçümü önemli diyor o da 1 haftada 2 hafta öne geçmiş. Karın çevresinin fazla olması şekerden etkilendiğinin göstergesiymiş.Şekeri olan annelerin bebeklerinin omuzları geniş oluyormuş çatıya takılırsa sorun yaratır dedi. Ama Neyseki kestirip atmadı sezeryan diye. Haftaya iki kontrolüm daha var, ölçümlere göre cuma günü karar verecek artık. Bu kadar bekleyip sezeryan olursam çok koyar, accık dualarınıza beni de serpiştirin

iremguzum canım üzülüp sıkılmkta haklisin ama stres bence etkiliyor bekleyisi. Anneni gonderemiosan sen durma evde kac. Madem cocuga bakmya geldi birak cocugu al kocani tum gun disarda gecir ne hali varsa görsün ev ahalisi. Bisey derse de lafıni esirgeme senin yüzünden doguramiyomm de geç git. Bu kadarr bekledin az daha durablirsin kuzum sancin da varmis bak en azından kendi doktorun ne diyecek onu bekle. Ama o gune dek evde durma gerekirse sokak sokak gez gevsemen sart

Canim insallah kontrol altında biraz daha goturursun dualarim seninle hep sancılı bekleyiş içindeyiz hepimiz rabbim yardimcimz olsun

inşallah Rabbim gönlüne göre verir canım benim de günüm 16 Şubat inşallah Rabbim yardım eder de normal bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız :)

kızlar bence de psikoloji çok öönemli doğum sonrasını düşüüyorum sürekli. annem babamın rahatsızlığından dolayı gelemiyo k.v bakıcak ve çok sıcak değiliz hayırlısı :s

esin haksiz degil yani. Ah bu dr.lar. Ebelik yapmak istemiyirlar onlar da hakli ebe yok sistemde hic

hmm dikkat et canim bakalim iyi olur ins. Benim dr da kilo almasin fazla deyip duruyor

Ben doğum yapmadım ama yapan arkadaşım humana still tea diye bir çay önerdi. Dene inşallah sütün bol bol gelir birde benim arkadaşımda da süt normal doğum olmasına rağmen başta gelmemişti oda mama verip boş boşta olsa emzirdi ama hiç bıkmadan usanmadan sonra sütü az az gelmeye başladı mamayı yavaş yavaş kesti 2 yaşına kadarda emzirdi sende moralini bozmadan inatla emzir Allahın izniyle sütün olur inşallah

bebek donse artik..
Anneni yollasan nolur ki.

Aman dikkat et bebişe sık dişini ne kaldı şurda bi sıkıntı yaşamadan kolayca doğuralım inş.

herkese hayırlı dogumlar bende yeni üye oldum bi süredir yazılanları takıp ediyorum ama ilk kez yazıyorum benımde bugun 39uncu haftam bitti ama bebegım 4 kilonun ustunde dr pazartesı ölçumune göre karar vericek sezeryandan cok korkuyorum hiç istemiyordum ama sanırım basıma gelecek dua bekliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…