2015 Şubat Anneleri

canım rabbim yardıncın olsun sen para pula takılma bebeğin seni bu yüzden kayınvalidenlere tercih etmicek unutma ,) yeter ki bağını iyi kur onunla. maddiyat büyük sıkıntı evt ama sağlık kadar değil

Neden böyle oldu sence seni artik cantada keklik gibi mi görüyor?karsina alip neden böyle davraniyorsun diye sor bakalim.

Canım boyun kilon kaç normal doğurup da 4 buçuk kilo olan bebekler tanıyorum benim de 4.200 dü normal doğdu Allah'a şükür eğer boyun varsa kilon da boyunla orantılı ise çatı sorunun filan da yoksa inşallah normal doğum yaparsın :)

Canim insallah kontrol altında biraz daha goturursun dualarim seninle hep sancılı bekleyiş içindeyiz hepimiz rabbim yardimcimz olsun
Teşekkür ederim canım. Allah hepimizin gönlüne göre doğum nasip etsin inşallah.

inşallah Rabbim gönlüne göre verir canım benim de günüm 16 Şubat inşallah Rabbim yardım eder de normal bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız :)
Âmin canım, inşallah.
İnancımı yitirmemeye çalışıyorum bende

esin haksiz degil yani. Ah bu dr.lar. Ebelik yapmak istemiyirlar onlar da hakli ebe yok sistemde hic

hmm dikkat et canim bakalim iyi olur ins. Benim dr da kilo almasin fazla deyip duruyor
Senin bebişide mi tontiş?

Aman dikkat et bebişe sık dişini ne kaldı şurda bi sıkıntı yaşamadan kolayca doğuralım inş.
İnşallah inşallah

doktor 4.5 gecerse bekletmem diyo bugune kadar hep normal dedi catın uygun dedi ama işte 4.5a kadar

cokkkk cok buyuk fedakarlıklarla gelmıss buralara kadar bebek dogmadan gıtmez..
şunu acıkcasoyledım..eger kızımla ılgılenmeyeceksen..yemek yedırmeyeceksen vallahı bıllahı hastaneye gotururm kızımada bakarım ben dedım..yapacaksanbır hayır nolur içime sınen sekılde yap dedım..al gotur o zaman cocugunuda dedı.. .. kendı drumda degısık bırsey söylemeyecek emınım, kendımızı rahatlatmaya ve zaman gecırmeye çalışıyoruz bı yerde..dusun dusun delirecek gıbı oluyorınsan..

kiyamam canim yaa
insallah bi an once son bulsun senin bu drdin insallah
gizlice bi dna testi falan mi yaptirsan ben iyice suphelenmeye absladim valla senin bu anneyin oz olmasindan ..
Allah razi olsun esinden, basinizdan eksik etmesin onu ..
dua edın nolur..annem merhametten gr nasıbını almamış bırı..hep oyleydı bılıyodum olacakları çağırmadım o yüzden kendı cıktı geldı ama yapacaklarından dagerı kalmadı ıste..Allahım kurtarsın tez vakıtte..
bebek donse artik..
Anneni yollasan nolur ki.
bunca bekleyıse tek umıdım bebegın hala donebılecegı ıhtımalı kaldı..

yoruldum düşünmekten,dusuncesızlıklerden,belırsızlıkten...

bebek duz olsaydıda bekliyor olsaydım gam yemezdim..bılırdım ıllakı normal doğacak..sımdı neyı bekliyorum Allah bılır

karin çevresinin buyuklugu derken seninkinimi diyor bebeginkinimi ? SENINKI buyuk çunku suyun fazla
bebeginkini bilmiyorum
sen dikkat etde dr bahane bulamasin sezeryana , ye sebze ni iç suyunu otur bekle bakalim, hayirliis olsun insallah

bugün 40 hafta bitiyor hayırlısıyla ama benim miniğimin doğmaya niyeti yok. doğumu başlatmak için çeşitli fikirler veren var ona da benim cesaretim yok ne yapacağım bilmiyorum

Allah yardimcin olsun canim, insallahhh normal dogum olsundaaa bu kadinin eline dusme , gerçi amleiyatda olsan yine sana kocan bakaack gibi duuryor ama neyse
benim annem yok, anne konusunda çok hassasimdir kolay kolay haksiz bulmam , hiç bisey olmasz dogurup buyutmustur analik hakki vardir derim ama senin annene ne diyecegimi $a$irdim valla
Alalh gerçetken yardimcin olsun en içten soyluyorum bunu ..

bugün 40 hafta bitiyor hayırlısıyla ama benim miniğimin doğmaya niyeti yok. doğumu başlatmak için çeşitli fikirler veren var ona da benim cesaretim yok ne yapacağım bilmiyorum
vereilen fikirleri begenmiyorsan oturup bekleyecejsin canim yapaack bisey yok :)
gelir uç bes gune içerde kalacak hali yok
ben ikisinide 40 hafta bittikden sonra dogurdum o tavsiye edilenide yapmamisitim, kendi gelmek istedi bebek sancim oldu vs derken dogdular ..
parise gitmeyen dogurmuycak diye bisey ,yokda biraz sabirli olmak lazim
bide yuru bol bol elinden geldiigi kadar, havalar soguk deil galiba TR de sen nerddesin bilmiyorumda, bursaada falan yaz havasi var diyor kayinimlar ..

Allah kolaylık versin canım. belki eşin bebeği kıskanıyordur bu yüzden sana karşı böyle davranıyordur. benim eşim ilk 4-5 ay bana sorun çıkarıyordu sürekli. midemin bulanmasından rahatsız olmamdan keyif alır gibi davranıyordu. 5 aydan sonra bebeğin hareketlerini o da hissetmeye başlayınca kabullendi ufaklığı belki senin eşinden doğumdan sonra düzelir hiç canını sıkma.

istanbulda oturuyorum canım bugün hava soğuktu dışarıya çıkmaya cesaret edemedim. ben parise gitmek istesemde eşim istemez bebeğe birşey olacak diye yanıma bile yaklaşmıyor , benim için hava hoş beklerim de herkes arayıp hala doğurmadın mı diye soruyor. kimi arasam mesaj atsam doğurdun sandık heyecanlandık diyorlar sıkıntı bastı artık.

HEHEH arama sorma sende kimseyi :)) onlar arayincada açma : )

Ay dogururmuyum bilmem ama karnim ptesiye kadar catlar eminim. Ya bi insanin derisi ne saglammis bu kadar gerilmeye ragmen hala acilmadan duruyo :)))
benim bir guzel catladi. Karnimin ust kismi ozellikle. Gogsume degecek neredeyse catlak bn bu deri nasil geri toplanacak onu merak ediyorum

Gecen hafta 3500-3800 fln cikti. Simdi 4 olmus mudur bilmem. Ya onceki dogumda dr son haftalar olcmemisti dogru olmuyor diye. Ama ozaman bebek tontis degildi

Bende de aynı sıkıntı var. Inşallah sezeryan olmak zorunda kalmayız.

Canım annen tek mi geldi, babanla geldilerse onla mı konuşsan acaba?
Benim annemde hiçbişey yapmaz ama dili sivri değildir en azından.
Allah tez zamanda kurtarsın seni bu cendereden inşallah

karin çevresinin buyuklugu derken seninkinimi diyor bebeginkinimi ? SENINKI buyuk çunku suyun fazla
bebeginkini bilmiyorum
sen dikkat etde dr bahane bulamasin sezeryana , ye sebze ni iç suyunu otur bekle bakalim, hayirliis olsun insallah
Benimki zaten büyük dediğin gibi canım bebeğinkini diyor :))
Geçen hafta ölçümü haftasındaydı bu hafta 41 haftalık görünüyor diye şekerden çok etkilenmiş olabilir diyo.
Gözüm korktu zaten, saatimi de kurdum sabah kalkıp güzelcene kahvaltımı yapıcam. Şurada kalmış on gün saati saatine uyarım nolacak )

Ins canim sabaha karsi adet sancisiyla uyaninca ahanda geliyo ha simdi cogalir ha simdi derken uyuya kalmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…