Sen bekle daha bekle millet Çatır çatır doğuruyooy kuzum erdin mi sen de muradina hadi gozun aydin saglikla buyut inşallah
Görüyordur eminim defalarca konuştum ama sürekli kestirip atıyor işine gelirse digorNeden böyle oldu sence seni artik cantada keklik gibi mi görüyor?karsina alip neden böyle davraniyorsun diye sor bakalim.
Yok o bebeği asla kıskanmaz dört gözle bekliyor doğsun diye birgün hareket etmiyor desem bebek aklı kalır beni sormaz bebeği sorar nasıl diyeAllah kolaylık versin canım. belki eşin bebeği kıskanıyordur bu yüzden sana karşı böyle davranıyordur. benim eşim ilk 4-5 ay bana sorun çıkarıyordu sürekli. midemin bulanmasından rahatsız olmamdan keyif alır gibi davranıyordu. 5 aydan sonra bebeğin hareketlerini o da hissetmeye başlayınca kabullendi ufaklığı belki senin eşinden doğumdan sonra düzelir hiç canını sıkma.
Evet daha yeni öğrenmiştim tam bildirim yapacaktım iş yerime onlar çıkardılar beni sebebini bile bilmiyorum belkide ben söylemeden haberleri oldu hamile olduğumdan daha sonrada zaten hiç kimse işe almazdı hamile olarak birde hastanede falan yattım kustum hep 6-7 ay o yüzdende çalışamazdım zatenCanim ya hamileyken nasil issiz kaldin cikardilar mi
Esobam siz bebişin göbeği düşmeden banyo mu yaptırdınızYa dediğin gibi göbek düşmüş temiz altı.çok sevindim
Ben ne olcam böyle evhamlı.
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı ve hayrlı ömürleri olsun inşallahKizlar bugun doktor kontrolum vardi nst falan cok ii cikti doktor bekleriz bu gidisle gel bide ultrasonuna bakalim dedi bebegimin suyu azalmis boynundaki kordondaki kan akisidida yavaslamis renkli doopler cektirdik ordada sonuclar vahik cikincaaa saat 15:55de oglusum sezeryanla dünyaya geldi :)) HOSGELDIN ERENCIIIKKK :))
adam seseryana zor rndevu veriyor normalin basini nasil beklesinprof dr mu nasil dogurtuyum dedi ?
ben nerden bileyim demedinmii
gozunaydin canim. Bol bol.sutun olsn insKizlar bugun doktor kontrolum vardi nst falan cok ii cikti doktor bekleriz bu gidisle gel bide ultrasonuna bakalim dedi bebegimin suyu azalmis boynundaki kordondaki kan akisidida yavaslamis renkli doopler cektirdik ordada sonuclar vahik cikincaaa saat 15:55de oglusum sezeryanla dünyaya geldi :)) HOSGELDIN ERENCIIIKKK :))
Aynen ya bekleyen herkese birsey cikiyor son anda. Sonumuz hayrolsun insS serefraz85 ben korkmaya başladım kontrole gidene bişey diyorlar hemen bakmışım akşamına sezo ile alıyorlar bebeği tabi Allah'ın takdiri ama banada öle Olmasın sonra bu kadar beklemişken ?
Gözün aydın.kontrol diye gittin dogurdun geldin öyle mi.hadi bakalım sağlıklı bol sütlü günler..Kizlar bugun doktor kontrolum vardi nst falan cok ii cikti doktor bekleriz bu gidisle gel bide ultrasonuna bakalim dedi bebegimin suyu azalmis boynundaki kordondaki kan akisidida yavaslamis renkli doopler cektirdik ordada sonuclar vahik cikincaaa saat 15:55de oglusum sezeryanla dünyaya geldi :)) HOSGELDIN ERENCIIIKKK :))
Senden de Allah razı olsun kuzucum, sen içini ferah tut.Sağlık Ocağı sonuçları bazen yanlış olabiliyor.Hayırlı haberler alırsın inşallah, bize de güzel haberler yazarsın.
Gözün aydın, sağlıklıhuzurlu bir çocuk olsun inşallah :))Kizlar bugun doktor kontrolum vardi nst falan cok ii cikti doktor bekleriz bu gidisle gel bide ultrasonuna bakalim dedi bebegimin suyu azalmis boynundaki kordondaki kan akisidida yavaslamis renkli doopler cektirdik ordada sonuclar vahik cikincaaa saat 15:55de oglusum sezeryanla dünyaya geldi :)) HOSGELDIN ERENCIIIKKK :))
Heyyy maşallah :)Doğum yapalı 5 gün olmasına rağmen eski kiloma dönmüşüm
Hala isim belirleyemediniz mi mattikacım :))Gunaydin.
Kahvaltiyi yapip dr.a gidelim bakalim napiyor bizim bebek. 4 kilo olmasin nasil dogacak. O kadar yenidogan kiyafeti nasil giyecek.
Neyse saglikli olsun da.
Bu gidisle adini da saglik koycaz biz
Valla ya iyiki varsınız :)biz sana dedik demi :))
ben ilk hamile kaldığımda habire kesi soruyordum sonra anladım ki bizim doktorlar kendilerini pek geliştirmek istemedikleri için kesi zorunlu hale gelmiş farklısını çoğu idrak edemiyor bile onun için artık kesi zaten olacak aman normal olsun derdine düştüm ama kızımın kilosu ve kafası da başka bir korku oluşturdu (kilo3700 kafa 9.4)evet ilkte baya savas verdim. Surekli gittigim prof ben nasil normal dogurtayim dedi. Alternatif dr.da dogurdum. Kesi vardi gec iyilesti. Benim bunyemden sanirim bu tarz seyler gec iyilesiyor. Illa kesi olurdu ulkem sartlarinda ilk dogumda. Ama kegel vs kullanip comelerek dogursam kesi degil de hafif yirtik olurdu. Kesi dis kisimda oluyor. Yirtik ic kisimda ve kucuk olursa hic sorun olmuyor onun acisi olmuyor otururken fln.
Bu dr birak da ben karar vereyim kesiye dedi. Boynimu buktum napayim. Hele bebek kilolu olursa kacari yok.
devlet hem kalabalık hem yeni mezun ( en azından zeynep kamil ) daha orta yaşlıya denk gelmedim birde hız çok önemli ben 3 kere gittim koştur koştur herşey nst sırasını hiç sorma :) ama özelde ( müşteri velinimettir ) herşey daha özenli ama her yol tahlil ve sezeryana çıkıyor... birde sağlık personelinin tavırları var daha neler nelerhimm yani yine sizin elinizde ozele gitmeezseniz sezeryan uydurmasi olmuycak
devletde çok kalabalik aam demi
memnun olsaniz zaten gidersiniz oraya
asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik valla ..
Hadi bakalım sende git doktora bakalım ne dicek iyi haberlerini bekliyoruz canımGunaydin.
Kahvaltiyi yapip dr.a gidelim bakalim napiyor bizim bebek. 4 kilo olmasin nasil dogacak. O kadar yenidogan kiyafeti nasil giyecek.
Neyse saglikli olsun da.
Bu gidisle adini da saglik koycaz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?