2015 Şubat Anneleri

S serefraz85 ben korkmaya başladım kontrole gidene bişey diyorlar hemen bakmışım akşamına sezo ile alıyorlar bebeği tabi Allah'ın takdiri ama banada öle Olmasın sonra bu kadar beklemişken ?

Yok o bebeği asla kıskanmaz dört gözle bekliyor doğsun diye birgün hareket etmiyor desem bebek aklı kalır beni sormaz bebeği sorar nasıl diye

Canim ya hamileyken nasil issiz kaldin cikardilar mi
Evet daha yeni öğrenmiştim tam bildirim yapacaktım iş yerime onlar çıkardılar beni sebebini bile bilmiyorum belkide ben söylemeden haberleri oldu hamile olduğumdan daha sonrada zaten hiç kimse işe almazdı hamile olarak birde hastanede falan yattım kustum hep 6-7 ay o yüzdende çalışamazdım zaten

Allah analı babalı büyütsün sağlıklı ve hayrlı ömürleri olsun inşallah

gozunaydin canim. Bol bol.sutun olsn ins

Gözün aydın.kontrol diye gittin dogurdun geldin öyle mi.hadi bakalım sağlıklı bol sütlü günler..

Gunaydin.
Kahvaltiyi yapip dr.a gidelim bakalim napiyor bizim bebek. 4 kilo olmasin nasil dogacak. O kadar yenidogan kiyafeti nasil giyecek.
Neyse saglikli olsun da.
Bu gidisle adini da saglik koycaz biz

Senden de Allah razı olsun kuzucum, sen içini ferah tut.Sağlık Ocağı sonuçları bazen yanlış olabiliyor.Hayırlı haberler alırsın inşallah, bize de güzel haberler yazarsın.

Senin oglan Nasil fıstıgım yeme içme uyuma duzeniniz nasil ? Benim kizim çok kusuyor seninkinde de oluyor mu? Oğlum ne güzel hic kusmazdi ama bu iki kiz maalesef kusuyorlar ablası 9 aylık olasıya kusmaya de devam etti bakalım bu kizin ne kadar sürecek

Gözün aydın, sağlıklıhuzurlu bir çocuk olsun inşallah :))

Gunaydin.
Kahvaltiyi yapip dr.a gidelim bakalim napiyor bizim bebek. 4 kilo olmasin nasil dogacak. O kadar yenidogan kiyafeti nasil giyecek.
Neyse saglikli olsun da.
Hala isim belirleyemediniz mi mattikacım :))
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

ben ilk hamile kaldığımda habire kesi soruyordum sonra anladım ki bizim doktorlar kendilerini pek geliştirmek istemedikleri için kesi zorunlu hale gelmiş farklısını çoğu idrak edemiyor bile onun için artık kesi zaten olacak aman normal olsun derdine düştüm ama kızımın kilosu ve kafası da başka bir korku oluşturdu (kilo3700 kafa 9.4)

himm yani yine sizin elinizde ozele gitmeezseniz sezeryan uydurmasi olmuycak
devletde çok kalabalik aam demi
memnun olsaniz zaten gidersiniz oraya
asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik valla ..
devlet hem kalabalık hem yeni mezun ( en azından zeynep kamil ) daha orta yaşlıya denk gelmedim birde hız çok önemli ben 3 kere gittim koştur koştur herşey nst sırasını hiç sorma :) ama özelde ( müşteri velinimettir ) herşey daha özenli ama her yol tahlil ve sezeryana çıkıyor... birde sağlık personelinin tavırları var daha neler neler

Gunaydin.
Neyse saglikli olsun da.
Hadi bakalım sende git doktora bakalım ne dicek iyi haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…