hoş sefa gelmiş annesinin koynuna :) gözün aydın sağlıklı yıllarınız olsun hep birlikteKizlar bugun doktor kontrolum vardi nst falan cok ii cikti doktor bekleriz bu gidisle gel bide ultrasonuna bakalim dedi bebegimin suyu azalmis boynundaki kordondaki kan akisidida yavaslamis renkli doopler cektirdik ordada sonuclar vahik cikincaaa saat 15:55de oglusum sezeryanla dünyaya geldi :)) HOSGELDIN ERENCIIIKKK :))
İnşallah düzelir aranız. eşine bol bol nas felak surelerini oku. eşlerin arasındaki muhabbeti arttırıyor diye duymuştum. eşimle kavga ettiğimizde ben hemen okurdum bir süre sonra hemen barışırdık. canım hergün düzenli olarak oku.Yok o bebeği asla kıskanmaz dört gözle bekliyor doğsun diye birgün hareket etmiyor desem bebek aklı kalır beni sormaz bebeği sorar nasıl diye
Kuzucum benim oğlan da arada kusuyor, doktor endişe etme dedi.Mide kapakçığı daha olmadığı için kusmasına normal dedi.Uyku düzeni genelde 2 3 saatte bir ardından altını alıp emzirmece.Valla ben bir taneyle pert oldum Allah sizlere güç kuvvet versin 3 tane ile.Ama annelik duygusu öyle birşeymiş ki herşeye dayanıyorsun, Allahım ondan vermiş bu hormonları, annelik içgüdülerini.Hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.Senin oglan Nasil fıstıgım yeme içme uyuma duzeniniz nasil ? Benim kizim çok kusuyor seninkinde de oluyor mu? Oğlum ne güzel hic kusmazdi ama bu iki kiz maalesef kusuyorlarablası 9 aylık olasıya kusmaya de devam etti bakalım bu kizin ne kadar sürecek
Yaptırdık canıM ama göbeği kapattık. Doktor yaptırmayın dedi de kızanım koktu 10 gün oldu yazık yavruya.Esobam siz bebişin göbeği düşmeden banyo mu yaptırdınız
him o zaten dogurtmasindia bilmiyodur belki :)) tecrubesi yokdur yani : )adam seseryana zor rndevu veriyor normalin basini nasil beklesin
benim gittgiim hastane universite ahstanesi, beni takip eden dr da genç baya,yada yasini gostermiyor, 35 çok zor tas açtlasin 32-33 yasinda kadin . yeni mezunlari bunyesine aliyormus hemen hastane ..devlet hem kalabalık hem yeni mezun ( en azından zeynep kamil ) daha orta yaşlıya denk gelmedim birde hız çok önemli ben 3 kere gittim koştur koştur herşey nst sırasını hiç sorma :) ama özelde ( müşteri velinimettir ) herşey daha özenli ama her yol tahlil ve sezeryana çıkıyor... birde sağlık personelinin tavırları var daha neler neler
Gözün Aydın canım Allah Analı babalı büyütsünslm kızlar o gün en son msj atimda sancım var demiştim yarim saat sonra hastaneye gittik ve gerçektende sancım varmış sali günü saat 08:15 de kizim normal doğum ile çok kolay oldu ALLAHA şükür herkese nasip eder inşallah kizim 3050 gr 51 cm doğdu umarım ALLAHim herkesin gönlüne göre verir
slm kızlar o gün en son msj atimda sancım var demiştim yarim saat sonra hastaneye gittik ve gerçektende sancım varmış sali günü saat 08:15 de kizim normal doğum ile çok kolay oldu ALLAHA şükür herkese nasip eder inşallah kizim 3050 gr 51 cm doğdu umarım ALLAHim herkesin gönlüne göre verir
sağol canimGözün Aydın canım Allah Analı babalı büyütsün
10 gün düşmedimi göbekYaptırdık canıM ama göbeği kapattık. Doktor yaptırmayın dedi de kızanım koktu 10 gün oldu yazık yavruya.
teşekkür ederim inşallahallah size bağışlasınnn
bol emzirmeli günlerr
Ne güzel anlatmışsın olsun Tecrübe kazancan sonuçta :) he bu arada senin Yöntem bizde tutmadı hala bu çocuğun çıkmaya niyeti yokgeceleri takip edebiliyorum artık sadece
gün içinde mümkün olmuyor neyse ki şimdii fırsat buldum
doğum yapanlar olmuştur mutlaka
Allahım size ve yavrularınıza sağlıklı uzun ömürler versin
Bol bol sütünüz olsunn inşaallah
Dün ilk kez gezme niyetiyle evden çıktık
ayy tecrübesizlik ne kötü
çantamıza iki bebek bezi koymuşum,ıslak mendil yok ama 10 tane alt açma bezi varr
ayrıca bi takım yedek koymuşum ama ne çorap ne badi koymamışım
sonraçarşıda bir ağlama krizi
evde öyle ağlamadı
nerde emziirme odası bulacağımı şaşırdım
çok afedersiniz her bir yerimden sicim gibi ter akıttım
millette sanki birşey yapıyormuşum bebeğime gibi bakmıyormu
sonra saatlerce memede kaldı
kimse anlamıcak gibi sardık onu kucağımda
uyuyakalınca arabasına geçirdik
kopan kolum kendine geldi
aslında bunlar hep soğuk kanlı olmamamdan bu kadar stres yaptı bana
veede TECRÜBESİZLİK
ayrıca kendime hatırlatma , tecrübesiz ama süslü annelere not :
BUNDAN BÖYLE YETİŞMEN GEREKEN BİR YER VARSA
SEN ARTIK BEBEKLİSİN
ENN AZ 2 SAAT ÖNCEDEN HAZIRLAN
YOKSA TAM KAPIYA GELDİĞİNDE KAKASINI YAPMIŞ
MEME İSTEYEN BİR BEBEK , DİĞER TARAFTA TEK GÖZÜNDE EYELİNER NE YAPICAĞINI ŞAŞIRMIŞ
BİR ANNE OLARAK GEZİNİR DURURSUN
Ne güzel anlatmışsın olsun Tecrübe kazancan sonuçta :) he bu arada senin Yöntem bizde tutmadı hala bu çocuğun çıkmaya niyeti yok
tebrikler canim , Alllah anali babali buyutsunslm kızlar o gün en son msj atimda sancım var demiştim yarim saat sonra hastaneye gittik ve gerçektende sancım varmış sali günü saat 08:15 de kizim normal doğum ile çok kolay oldu ALLAHA şükür herkese nasip eder inşallah kizim 3050 gr 51 cm doğdu umarım ALLAHim herkesin gönlüne göre verir
emzirme için soyunma kabinlerini kullanabilrisin : )geceleri takip edebiliyorum artık sadece
gün içinde mümkün olmuyor neyse ki şimdii fırsat buldum
doğum yapanlar olmuştur mutlaka
Allahım size ve yavrularınıza sağlıklı uzun ömürler versin
Bol bol sütünüz olsunn inşaallah
Dün ilk kez gezme niyetiyle evden çıktık
ayy tecrübesizlik ne kötü
çantamıza iki bebek bezi koymuşum,ıslak mendil yok ama 10 tane alt açma bezi varr
ayrıca bi takım yedek koymuşum ama ne çorap ne badi koymamışım
sonraçarşıda bir ağlama krizi
evde öyle ağlamadı
nerde emziirme odası bulacağımı şaşırdım
çok afedersiniz her bir yerimden sicim gibi ter akıttım
millette sanki birşey yapıyormuşum bebeğime gibi bakmıyormu
sonra saatlerce memede kaldı
kimse anlamıcak gibi sardık onu kucağımda
uyuyakalınca arabasına geçirdik
kopan kolum kendine geldi
aslında bunlar hep soğuk kanlı olmamamdan bu kadar stres yaptı bana
veede TECRÜBESİZLİK
ayrıca kendime hatırlatma , tecrübesiz ama süslü annelere not :
BUNDAN BÖYLE YETİŞMEN GEREKEN BİR YER VARSA
SEN ARTIK BEBEKLİSİN
ENN AZ 2 SAAT ÖNCEDEN HAZIRLAN
YOKSA TAM KAPIYA GELDİĞİNDE KAKASINI YAPMIŞ
MEME İSTEYEN BİR BEBEK , DİĞER TARAFTA TEK GÖZÜNDE EYELİNER NE YAPICAĞINI ŞAŞIRMIŞ
BİR ANNE OLARAK GEZİNİR DURURSUN
Kızlar yeni yeni doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Bende de durumlar hala stabil :) 40+2 olduk yok gelmeye niyetimiz Dr da suni sancı için bekleyelim dedifyz35 sana bakıyorum her gün naaptın diye teselli sebebimsin :) inşallah sağ salim bizde kavuşuruz yavrucaklarımıza :) Pazartesi topiğin kontrol günüyöüş bende gidicem Pazartesi bakalım ne diycekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?