2015 Şubat Anneleri

emzirme için soyunma kabinlerini kullanabilrisin : )

aslında burda belediyenin yaptığı emzirme yerleri var sokakta kapalı yerler
ama diyorum ya bir heyecan yaptım o öyle bağırdıkça
ordan oraya koşturup durdum
dibimde hastene var , git orda emzir işte

aslında burda belediyenin yaptığı emzirme yerleri var sokakta kapalı yerler
ama diyorum ya bir heyecan yaptım o öyle bağırdıkça
ordan oraya koşturup durdum
dibimde hastene var , git orda emzir işte
:))) ilk defa çikdiginiz için dir canim alisirsin , bi dahasina daha sakin olursun
ama son dakka gollerine yapaack bisey yok bu veletlerin:)

hurma hanngisi canim yaa

ben dunden beri hiççç iyi deilim, surekli karnimda bi sanci , agri var
wc ye gidiyorum bisey yok
yorgunum , uykusuzum : (((
hiç dogurcak havam yok valla gelmez insallah bebis ..

pazartesi bi gelseydi çatliycam merakdan içerde neler oluyorr

devlet hastanesi niye böyle yaa kesip biçiyorlar. benim devlette kuzenim ebe olmasına ragmen bu doğumu özelde yapacam. gidilecek gibi değil suriyeliler dolmuş taşmış hijyen sıfır.
Yaptırdık canıM ama göbeği kapattık. Doktor yaptırmayın dedi de kızanım koktu 10 gün oldu yazık yavruya.
yaaa canım göbek düşmeden banyo yaptırmayın mı diyor dr. benim oğlum temmuzda doğmuştu her gün banyo yaptırdık. mersinin sıcağında pişerdi yoksa kuzum. kimsede demedi yaptırmayın diye

yok canım merak etme gelmez sen kendini yorgun hissediyorsan. doğum öncesi anneye bir enerji gelirmiş yaaa. yine de hayırlısı olsun dinlen biraz

gözün aydın Allah hayırlı bir ömür versin inşallah kuzuna

Kızlar merhaba.

Bana doktor yine gün vermedi. Haftaya perşembe kontrol dedi. 2 hafta sonra dogum olur dedi. Gün şimdiden veremem dedi.

39 haftalıkken alacakmış. 2.ci sezeryan benim. Tabi ne kadar durursa o kadar iyidir dimi ?

:))) ilk defa çikdiginiz için dir canim alisirsin , bi dahasina daha sakin olursun
ama son dakka gollerine yapaack bisey yok bu veletlerin:)

ahhhh inşallah
7/24 meme de kalsa hayır demez
doğum kilomuzu 4üncü gün yakaladık
annem diyor nasıl belli çocuğu aç doğurduğun
sancı aralarımda eşime siparişler veriyordum ne istiyorsam, öyle bir açlık yaşamadım daha önce
halbuki çikolata ve meyvesuyu içtim enerji versin diye aralarda ama o yeter mi

yok canım merak etme gelmez sen kendini yorgun hissediyorsan. doğum öncesi anneye bir enerji gelirmiş yaaa. yine de hayırlısı olsun dinlen biraz
kizi camiye goturucem dersi var, oglanlada alisverise gidicem,gelip yemek yaaprim
evden çikmadan oncede temizlik yapmam lazim
dogmasa sasarim valla dakka durup dinlenmiyorumkiii

mutlaka öyle
ne kadar güzel bir doktorun var,değerini bil
hergün kardır anne karnında

yazık canım da inşallah doğumdan sonra düzelir...
sen de kendi annenlerin yaptıklarını gözüne sok eşinin.
maddi sıkıntı çok etkiliyor psikolojiyi; o da bu sıkıntısın sana yansıtıyor ama abartmış.
sen güçlü durdukça o üzerine gelmeye devam etmiş anlaşılan; ama şu anda güçlü durması gereken sen değilsin o...

vardır elbet bu kadar beklemende de bir hayır canım...
annen konusunda yorum yapamıyorum; yanında olmasının ne anlamı var ki...

Duş Alınca bizimki deliriyor içerde ılık su heralde onuda rahatlatıyor biz uzandık şimdi uyuyalım bugün iyi geceler kızlar öptüm sizi

benimki de öyle ben duştayken kıpır kıpır

gözünüz aydın kızlar allah analı babalı büyütsün; sağlıklı mutlu bebekler olsunlar

Yürüyüş yapıyorum nst de 40 üstü sancılar çıkıyor ama ben hiç sancı hissetmedim inşallah kendisi gelir suniye gerek kalmadan :) zaten Dr da bekleme taraftarı ama işte biz sabırsız davranıyoruz Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallah

enerjisizlik çok kötü
ama yine bi çoğumuza göre maşallahın var
hiç yerinde durmadan bu kadar gelebildin

sancılardan çok kasılmalar önemli
bende de bayadır 100lere kadar sancılar çıkıyordu
ama doğum için gerekli olan 100 olup bi süre sürmesi
zaten onu da hissetmemek mümkün değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…