emzirme için soyunma kabinlerini kullanabilrisin : )
:))) ilk defa çikdiginiz için dir canim alisirsin , bi dahasina daha sakin olursunaslında burda belediyenin yaptığı emzirme yerleri var sokakta kapalı yerler
ama diyorum ya bir heyecan yaptım o öyle bağırdıkça
ordan oraya koşturup durdum
dibimde hastene var , git orda emzir işte
hurma hanngisi canim yaa40+3 te geldi bnm dünya güzeli kızım
gelmeseydi sezeryan olucaktım
acele yok
gelicek mutlaka
bol hareket bol hurma ve mümkünse de ilişkiye devam et
hiç bir belirtin yoksa suni sancıyı boşuna yaşamış olabilme ihtimalin yüksek olucak çünkü
sağol cnmtebrikler canim , Alllah anali babali buyutsun
devlet hastanesi niye böyle yaayok yapmazlar
ablam tıpta doğurdu çatısı darmış birtürlü doğuramadı
hem içten hem dıştan bebek çıksın diye kesmişler
40 dikişi vardı 3 aydaa ancak toparlaandı
ilk gördüğümde yürüyemiyordu bacakları iki yanda mahvolmuştu
.....
bel ağrısı herkeste olmuyor ama fıtıgım var diyorsun hiç riske atma kendini
yaaa canım göbek düşmeden banyo yaptırmayın mı diyor dr. benim oğlum temmuzda doğmuştu her gün banyo yaptırdık. mersinin sıcağında pişerdi yoksa kuzum. kimsede demedi yaptırmayın diyeYaptırdık canıM ama göbeği kapattık. Doktor yaptırmayın dedi de kızanım koktu 10 gün oldu yazık yavruya.
yok canım merak etme gelmez sen kendini yorgun hissediyorsan. doğum öncesi anneye bir enerji gelirmiş yaaa. yine de hayırlısı olsun dinlen birazben dunden beri hiççç iyi deilim, surekli karnimda bi sanci , agri var
wc ye gidiyorum bisey yok
yorgunum , uykusuzum : (((
hiç dogurcak havam yok valla gelmez insallah bebis ..
pazartesi bi gelseydi çatliycam merakdan içerde neler oluyorr
gözün aydın Allah hayırlı bir ömür versin inşallah kuzunaslm kızlar o gün en son msj atimda sancım var demiştim yarim saat sonra hastaneye gittik ve gerçektende sancım varmış sali günü saat 08:15 de kizim normal doğum ile çok kolay oldu ALLAHA şükür herkese nasip eder inşallah kizim 3050 gr 51 cm doğdu umarım ALLAHim herkesin gönlüne göre verir
:))) ilk defa çikdiginiz için dir canim alisirsin , bi dahasina daha sakin olursun
ama son dakka gollerine yapaack bisey yok bu veletlerin:)
kizi camiye goturucem dersi var, oglanlada alisverise gidicem,gelip yemek yaaprimyok canım merak etme gelmez sen kendini yorgun hissediyorsan. doğum öncesi anneye bir enerji gelirmiş yaaa. yine de hayırlısı olsun dinlen biraz
Kızlar merhaba.
Bana doktor yine gün vermedi. Haftaya perşembe kontrol dedi. 2 hafta sonra dogum olur dedi. Gün şimdiden veremem dedi.
39 haftalıkken alacakmış. 2.ci sezeryan benim. Tabi ne kadar durursa o kadar iyidir dimi ?
hurma hanngisi canim yaa
Kızlar moralim çok bozuk benim hiç tadım kalmadı hamileliğimin başından beri rahatsızlıklarım psikolojimi bozdu zaten bir yandan işten de çıkarmışlardı beni ve şu o günden beri maddi durumumuz da çok sıkışık kızıma bir hastane çıkışından başka bişey alamadım o kadar üzülüyorum ki anlatamam ben böyle şeyleri çok dert eden biri değilim eşime de yük olmadım canım birşeyler aşerdiğinde anneme gidip söyledim eşime bile diyemedim ama eşim bunları hiç görmüyor üstüne üstlük akşam bana ben sana demiştim canın birşey isterse almam diye diyor ailesinin durumu çok iyi ama biz istemiyoruz daha doğrusu isteyemiyoruz çünkü vermedikleri halde bile söylenen biridir kayınvalidem ne yapsam yaranamıyorum anlayacağınız kendileri gidip almışlar kıyafet nevresim beşik falan bana söyleyen soran yok gel beraber bakalım diye gidip kıpkırmızı bir puset almışlar hiç sevmem kırmızıyı birde ama bana soran yok eşimede rengini değiştirelim diye deyince laf yedim o kadar bunaldım ki artık sabır sabır nereye kadar bilmiyorum işten çıkarıldığım halde gidip telefon aldı kendine faturalı hatla hâlâ onu ödüyoruz ayda ben birşey isteyince para yok ama o kadar sıkıldım ki istediğim şey kendime de değil hamile kıyafeti olarak bile bi tshirt alabildim sadece kendime ama ben onun gözünde hâlâ iyi biri değilim hâlâ söylediklerim bir kulağından girip değerinden çıkıyor her sabah kahvaltısını eksik etmem akşam yemeğini geciktirmem tatlı seviyor diye helva bile olsa dahi yapmaya uğraşıyorum millet hamile olur kocasını yanına yaklaştırmaz ben onun için giyinip süsleniyorum 37 haftalık oldum hala boş bırakmıyorum onu ama gözünde hiçbir değerim yok yapmayım diyorum bu sefer daha kötü oluyor aramız ama gerçekten çok bunaldım artık ya bana da yazık değil mi
Bugün kontrole gittim kizlar..
Dr nst kagidina bakinca gizun aydin doğumun bqslamis ben suyuna bakayim hemen digumhaneye in kontrol etsinler dedi.
Bebek ters deyince isin boyutu değişti. + - 10 gün ekle doğum tarihine dedi..
Suyu iyi bekleyebiliriz doğum başlayana kadar dedi. Çünkü devlet hastanelerinde kendiliğinden doğum başlayana kadar müdahale edemeyiz haaa ben daha fazla beklemek istemiyorum derseniz hemen sezeryanla doğumolur ama bebek sanciyla ddönebilir dedi.. Arastirma hastanesine gidip birde orda muayene olun detay ki bakilsin dedi neye bakilacaksa bunların ggörmediği ..
Dedim ya kakasi ki yerse biz beklerken ?? Bebeklerin %60 i doğmadan önce kakasini yapar buda tehlike oluşturmaz dedi.
Kisacasi 1 aydan beridir israrla doğum sancimin olduğunu söylemelerine rağmen doguramiyorum..
Annem de güzel yorumlarıyla beni perişan etmeye devam ediyor.. Geleli 10 gün oldu. Sen gününü bilmiyon yoksa dogardi diyo. Durup durup bi ddogursaydin DA gitseydik,isim çok bilmem ne..
Herşeyi geçtim de ben aglaya aglaya temizlik yaoacam diye ugrasirken annem. Bi demlik cay demleyip esra erol eşliğinde keyif yapmiyomu yyeminederim kahroluyorum. Bu kadar mmerhametsiz ligi hak edecek ne yaptim ben.. Sürekli agliyorum VC de banyoda balkonda farketmesinler diye.. Tarifsiz derecede sancilarim var.. Esim sürekli pesimde sen otur ben yaparim diyo. Ben oturuyorum annem oturuyor esim yazik yemek hazirlicam kahvalti haxirlicam diye uğrasiyor kalkiyim yardim ediyim demiyor.
Allah bana merhamet etsin bitsin artik su hamilelik vallahi ne fiziki ne ruhi dayanacak gücüm kuvvetim kalmadi..
Duş Alınca bizimki deliriyor içerde ılık su heralde onuda rahatlatıyor biz uzandık şimdi uyuyalım bugün iyi geceler kızlaröptüm sizi
Kizlar bugun doktor kontrolum vardi nst falan cok ii cikti doktor bekleriz bu gidisle gel bide ultrasonuna bakalim dedi bebegimin suyu azalmis boynundaki kordondaki kan akisidida yavaslamis renkli doopler cektirdik ordada sonuclar vahik cikincaaa saat 15:55de oglusum sezeryanla dünyaya geldi :)) HOSGELDIN ERENCIIIKKK :))
slm kızlar o gün en son msj atimda sancım var demiştim yarim saat sonra hastaneye gittik ve gerçektende sancım varmış sali günü saat 08:15 de kizim normal doğum ile çok kolay oldu ALLAHA şükür herkese nasip eder inşallah kizim 3050 gr 51 cm doğdu umarım ALLAHim herkesin gönlüne göre verir
ben dunden beri hiççç iyi deilim, surekli karnimda bi sanci , agri var
wc ye gidiyorum bisey yok
yorgunum , uykusuzum : (((
hiç dogurcak havam yok valla gelmez insallah bebis ..
pazartesi bi gelseydi çatliycam merakdan içerde neler oluyorr
Yürüyüş yapıyorum nst de 40 üstü sancılar çıkıyor ama ben hiç sancı hissetmedim inşallah kendisi gelir suniye gerek kalmadan :) zaten Dr da bekleme taraftarı ama işte biz sabırsız davranıyoruz Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallah
simdi dogarsa kilosuda dusuk olur : (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?