2015 Şubat Anneleri

Temmuzda mersinde daha banyodan çıkmadan kuruyordur zaten göbeği çocuğun.daha çok serin havalarda sorun oluyor

Keske hakkini hukuki yollardan arasaydin gerci hala arayabilirsin sanirim...

Çanta listesi yap as aynanın önüne.ilk zamanlar annenin akli karışık oluyor.birini alsa birini unutuyo.bi de kısa aralıkla da çıksan herşey hazır bulunmalı.hemen gidip gelcem gerek yok deme.niyeyse o vakit o şey çok gerekli oluyor.

Sen de zorla getirecn bebisi ama hic umutlanma.ben de de o kadar ağrı sizi var.doğru düzgün sancı bile çıkmadı yav nst de.biz beklemeye devam.açıklık var midir dedim.2.3. Doğumlarda illaki oluyor.Baksan vardır normal görüyoruz dedi.bakmadı.

kizi camiye goturucem dersi var, oglanlada alisverise gidicem,gelip yemek yaaprim
evden çikmadan oncede temizlik yapmam lazim
dogmasa sasarim valla dakka durup dinlenmiyorumkiii
masallah sana canım allah bir sancida kolay bir dogum nasip etsin ins. Ben tek cocukla yoruluyorum senin iki tane biri de gelecek. Artik oglumun tatil bitsin istiyorum. Tatilde iyice coştu bende evde olunca simardi. Sen birde kursa gotur getir kosturuyorsun. Allah yardimcin olsun

Maşallah.Allah analı babalı büyütsün.

Sen bekle daha bekle millet Çatır çatır doğuruyo

Bekledikce daha cekilmez oluyor hersey ya

S serefraz85 ben korkmaya başladım kontrole gidene bişey diyorlar hemen bakmışım akşamına sezo ile alıyorlar bebeği tabi Allah'ın takdiri ama banada öle Olmasın sonra bu kadar beklemişken ?

Olmayacak oyle insallah kafamizda hedef sabit duamiz temennimiz de o rabbim gonlumuzdekini hayirla nasip etsin insallah

Gunaydin.
Kahvaltiyi yapip dr.a gidelim bakalim napiyor bizim bebek. 4 kilo olmasin nasil dogacak. O kadar yenidogan kiyafeti nasil giyecek.
Neyse saglikli olsun da.
Bu gidisle adini da saglik koycaz biz

Haydi hayirli haberlerle gel insaallah

Kusan cocuk cok zor buyuk kizim iki yil 7/24 kusmustu fiskirtarak allah yardmcin olsun

yaa o kadar seviniyorym o kadar ozeniyorum ki boyle haberlere bir anda baslayip kolayca kendiliginden ilrrleyen bi surecle normal dogum.. darisi bize yarabbim saglikla kavustur insallah.. saglikla buyut yavrunu canim tebrikler

Ben de kızın okulunu kızdan cok ozledim desem. Burda hele farkli ortam bin kafadan ayri ses karisan didisen yuzleyen iyice cigrindan cikti zerre lafımizi geciremiyoruz sirf onun stresi yetiyor bi an evvel doğurmak arzuma.

Benim cok agrim var artik dayanamıyorm ya
kalca kemiklerim eklemlerim ve özellikle sag bacagim dehset acılar icinde. Bes dk ayakta dik durmak bile zulüm oldu arti. Siyatik gibi belden cektiriyor sag taraf komple. Nasil dogurmya guc bulcam onu düşünür oldum. Göbeğim iyice asagida dun gece aralikli karin agrisi gibi oldu sabaha doğru karnim daha sık sertlesti durdu umitle bekledim devami gelsin yarabbim diye biyerden sonra duzene girer umidiyle ama nafile yuruyus mnyagi oldum hurma agaci cikti icimde bitki caylarindan kuscam artik. Insanliktan cikardi bu bekleyis ara ara hafif regl agrisi gibi oluyo ama o kadar iste dahasi gelmiyor

Okuyorum her sabah ve akşam onun için bir sorun yok ki o hayatından memnun zaten olan bana oluyor

gozunaydin canim darisi basimiza

Yaptırdık canıM ama göbeği kapattık. Doktor yaptırmayın dedi de kızanım koktu 10 gün oldu yazık yavruya.
Canım keşke silseydiniz öyle temizleseydiniz benim bildiğim kordon düşmeden banyo yaptırılmaz ama onunla ilgili olmayabilir tabi

Ne güzel haber bu haber.Gözünüz aydın sağlık huzur güzellikle büyüsün inş. Bize de dua et böyle kolaycık hemencik doğuralımm.Lütfennnnn...

Aliyeess bende seni merak ediyordum dedim herhalde doğurdu bu kız çok sevindim normal doğum olmasına ayrı bir sevindim Rabbim evladınıza size bağışlasın sağlıklı hayrlı uzun ömürler versin

Benim bir belirti yok bebegin gelmeye niyeti yokmus.
Dr pazt gel sabah alttan bakalim aciklik vs varsa dogumu baslatalim dedi. Ise yaramazsa dedim. Bir hastasi 38 de bebek kilolu diye dogumu baslatilmasini kabul etmemis. Gunu dolunca 4 u gectigi icin sezeryan olmus. Bna bunu ornek verdi.
En son senin istmedigin birseyi yapmayiz ama 4 u gecmeden dogsun istiyorum dedi. Usg yaniltici olabilir ama karnin buyuk duruyor ya tahminimden buyukse vs. Dedi durdu.
Ya da bir hafta var. Kuzenim hep 4 ten fazla doguruyor maral da dogurmus yani nolacak ki. Eninde sonunda kesi olack nasilsa.
Neyse ben de parkta 2 tur yurudum eve gelmeden. Bakalim kendi dogsa ins

Canım bnm az kaldı dayan bu sıkıntılarının karşılığıni alacaksın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…