- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
Kizlar bugun doktor kontrolum vardi nst falan cok ii cikti doktor bekleriz bu gidisle gel bide ultrasonuna bakalim dedi bebegimin suyu azalmis boynundaki kordondaki kan akisidida yavaslamis renkli doopler cektirdik ordada sonuclar vahik cikincaaa saat 15:55de oglusum sezeryanla dünyaya geldi :)) HOSGELDIN ERENCIIIKKK :))
Kız o Çay neymiş bana yaz bakayım bende ara vermedim ama dedim bişeyler eksikHahaahh öylemi
ama bak ben ogün doktorumun bana verdiği doğum tetikleyici çayı içtim
sonra hurma yedim
birde kardeşimle yürüyüş yaptım 1 saat ( hızlı tempoda bol adımlı)
gece malum olay üstünede 20 dkdan fazla yattım
hatta belki daha fazla, uyuyakaldım çünkü
ve sabah sancılar başladı ben hala hurma yiyordum
birde biz ilişkiye hiç ara vermedik hamilelik boyunca
gelse o zamanlarda gelirdi
ama sanırım bu kombine olunca ondan etki etti
Benim bir belirti yok bebegin gelmeye niyeti yokmus.
Dr pazt gel sabah alttan bakalim aciklik vs varsa dogumu baslatalim dedi. Ise yaramazsa dedim. Bir hastasi 38 de bebek kilolu diye dogumu baslatilmasini kabul etmemis. Gunu dolunca 4 u gectigi icin sezeryan olmus. Bna bunu ornek verdi.
En son senin istmedigin birseyi yapmayiz ama 4 u gecmeden dogsun istiyorum dedi. Usg yaniltici olabilir ama karnin buyuk duruyor ya tahminimden buyukse vs. Dedi durdu.
Ya da bir hafta var. Kuzenim hep 4 ten fazla doguruyor maral da dogurmus yani nolacak ki. Eninde sonunda kesi olack nasilsa.
Neyse ben de parkta 2 tur yurudum eve gelmeden. Bakalim kendi dogsa ins
Ozelde tek ücret le 10 gün muayene olunur kontrol yani kontrol fişi kestiriysnSimdi Dr her hafta gelceksin dedi.son haftalarda bi hafta sonra gidince para ödüyor muydunuz kontrole mi giriyordu.
sizin yazınızı okudukça aynı ben diyorum yaaa... tamamen aynı ve çevre baskısı da eklenince tahammülüm kalmadı artık ... daha günüm olmasına rağmen çıldırttılar beni..Benim cok agrim var artik dayanamıyorm ya
kalca kemiklerim eklemlerim ve özellikle sag bacagim dehset acılar icinde. Bes dk ayakta dik durmak bile zulüm oldu arti. Siyatik gibi belden cektiriyor sag taraf komple. Nasil dogurmya guc bulcam onu düşünür oldum. Göbeğim iyice asagida dun gece aralikli karin agrisi gibi oldu sabaha doğru karnim daha sık sertlesti durdu umitle bekledim devami gelsin yarabbim diye biyerden sonra duzene girer umidiyle ama nafileyuruyus mnyagi oldum hurma agaci cikti icimde bitki caylarindan kuscam artik. Insanliktan cikardi bu bekleyis ara ara hafif regl agrisi gibi oluyo ama o kadar iste dahasi gelmiyor
Bebeğin iyiyse beklemek istiyorsan bekle tabi bana dese böle bişey başlat derim ben çok sıkıldım çünkü tabi benim komple günüm dolduğu için böle düşünüyorumBenim bir belirti yok bebegin gelmeye niyeti yokmus.
Dr pazt gel sabah alttan bakalim aciklik vs varsa dogumu baslatalim dedi. Ise yaramazsa dedim. Bir hastasi 38 de bebek kilolu diye dogumu baslatilmasini kabul etmemis. Gunu dolunca 4 u gectigi icin sezeryan olmus. Bna bunu ornek verdi.
En son senin istmedigin birseyi yapmayiz ama 4 u gecmeden dogsun istiyorum dedi. Usg yaniltici olabilir ama karnin buyuk duruyor ya tahminimden buyukse vs. Dedi durdu.
Ya da bir hafta var. Kuzenim hep 4 ten fazla doguruyor maral da dogurmus yani nolacak ki. Eninde sonunda kesi olack nasilsa.
Ahh biz senle napcaz bilmiyorum ki :-(Benim cok agrim var artik dayanamıyorm ya
kalca kemiklerim eklemlerim ve özellikle sag bacagim dehset acılar icinde. Bes dk ayakta dik durmak bile zulüm oldu arti. Siyatik gibi belden cektiriyor sag taraf komple. Nasil dogurmya guc bulcam onu düşünür oldum. Göbeğim iyice asagida dun gece aralikli karin agrisi gibi oldu sabaha doğru karnim daha sık sertlesti durdu umitle bekledim devami gelsin yarabbim diye biyerden sonra duzene girer umidiyle ama nafileyuruyus mnyagi oldum hurma agaci cikti icimde bitki caylarindan kuscam artik. Insanliktan cikardi bu bekleyis ara ara hafif regl agrisi gibi oluyo ama o kadar iste dahasi gelmiyor
7 kilo almıştım canım.Heyyy maşallah :)
Darısı başımıza diyelim, kaç kg almıştın kuzum sen?
Kaç kg olmuş canım bebişin?Benim bir belirti yok bebegin gelmeye niyeti yokmus.
yok kabul etmicem pazt hic acilma vs yoksa. Cars geleyim derim. En son cumayi beklerim.derim. Ama ins olur bisiler.Hım ne düşünüyorsun peki başlatacak mısın pazartesi ?
40 dolsa ben de dusunurum de simdi erken ya. Bakalim bol.yuryus yapcam. Bir haftadir hic hareket etmedim bir de oksuruk fln hasta oluncaBebeğin iyiyse beklemek istiyorsan bekle tabi bana dese böle bişey başlat derim ben çok sıkıldım çünkü tabi benim komple günüm dolduğu için böle düşünüyorum
Normalmiş o zaman canım.7 kilo almıştım canım.
3800 fln olctu. Karnim disardan cok buyukmus ya daha kiloluysa diye takildi. Buyuk olmayan tarafim klmadi ki.Kaç kg olmuş canım bebişin?
Ilk doğumun normal olmasına rağmen sana bunu demişse ben hiç ümitlenmeyim o zaman
yok kabul etmicem pazt hic acilma vs yoksa. Cars geleyim derim. En son cumayi beklerim.derim. Ama ins olur bisiler.
40 dolsa ben de dusunurum de simdi erken ya. Bakalim bol.yuryus yapcam. Bir haftadir hic hareket etmedim bir de oksuruk fln hasta olunca
Kafana takma canım boşver bebeğine yazık. bende eşimle çok sorunlar yaşadım. özellikle ailesi yüzünden evliliğimin 1. senesi kabus gibi geçti. bi taraftan da vajinismusla uğraşıyordum. vajinismus olmamımın nedeni bile kayınvalidem çıktı. eşimle boşanmayı bile defalarca düşündüm. Allah a şükür son 5-6 aydır çok iyiyiz. bebeğim için kafama takmıyorum hiçbirşeyi, birşey söylerlerse cevabımı veriyorum ben üzüleceğime onlar üzülsün. eşime de açık açık söyledim bu iş böyle gitmez hep alttan alan ben olamam diye şimdi kafamda rahat.Okuyorum her sabah ve akşam onun için bir sorun yok ki o hayatından memnun zaten olan bana oluyor
Hadi inşallah.3800 fln olctu. Karnim disardan cok buyukmus ya daha kiloluysa diye takildi. Buyuk olmayan tarafim klmadi ki.
Yok ben beklerim son gune kadar. Dogururuz ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?