2015 Şubat Anneleri

Gözün aydın. Güle güle büyüyün...

Kız o Çay neymiş bana yaz bakayım bende ara vermedim ama dedim bişeyler eksik yaz yaz valla dudaklarım Çatladı şişmiş 2 günden beri doğurayım artık hurma alayım akşamda ayrıca zaten hergün yürüyom Çay eksiklik demekki yolla tarifi

Simdi Dr her hafta gelceksin dedi.son haftalarda bi hafta sonra gidince para ödüyor muydunuz kontrole mi giriyordu.

Slm kızlar ben nasip olursa doğum u ozelde düşünüyorum odalar tek kişilik. Devlette 5 6 kişilik mis. Ama bazıları özel hemen sezaryen e alır diyor ven normal istyrm inş sizin öneriniz ne peki

Hım ne düşünüyorsun peki başlatacak mısın pazartesi ?

sizin yazınızı okudukça aynı ben diyorum yaaa... tamamen aynı ve çevre baskısı da eklenince tahammülüm kalmadı artık ... daha günüm olmasına rağmen çıldırttılar beni..

Bebeğin iyiyse beklemek istiyorsan bekle tabi bana dese böle bişey başlat derim ben çok sıkıldım çünkü tabi benim komple günüm dolduğu için böle düşünüyorum

Ahh biz senle napcaz bilmiyorum ki :-(

Sık sık büyük tuvalete çıkmak doğum belirtisi midirki hiç ağrım sızım yok ama gece bile kalkar oldum.Ne dersiniz ?

Dün bi komsum la görüştüm sancı başladığını anlrsn zaten öyle durumda tereyağı eritme içine pekmez bırak iç öyle git hastaneye dedi denerseniz

Kaç kg olmuş canım bebişin?
Ilk doğumun normal olmasına rağmen sana bunu demişse ben hiç ümitlenmeyim o zaman

Hım ne düşünüyorsun peki başlatacak mısın pazartesi ?
yok kabul etmicem pazt hic acilma vs yoksa. Cars geleyim derim. En son cumayi beklerim.derim. Ama ins olur bisiler.

Bebeğin iyiyse beklemek istiyorsan bekle tabi bana dese böle bişey başlat derim ben çok sıkıldım çünkü tabi benim komple günüm dolduğu için böle düşünüyorum
40 dolsa ben de dusunurum de simdi erken ya. Bakalim bol.yuryus yapcam. Bir haftadir hic hareket etmedim bir de oksuruk fln hasta olunca

Kaç kg olmuş canım bebişin?
Ilk doğumun normal olmasına rağmen sana bunu demişse ben hiç ümitlenmeyim o zaman
3800 fln olctu. Karnim disardan cok buyukmus ya daha kiloluysa diye takildi. Buyuk olmayan tarafim klmadi ki.
Yok ben beklerim son gune kadar. Dogururuz ins.

İnşallah olur da kolayca kendiliğinden gelirler.

Okuyorum her sabah ve akşam onun için bir sorun yok ki o hayatından memnun zaten olan bana oluyor
Kafana takma canım boşver bebeğine yazık. bende eşimle çok sorunlar yaşadım. özellikle ailesi yüzünden evliliğimin 1. senesi kabus gibi geçti. bi taraftan da vajinismusla uğraşıyordum. vajinismus olmamımın nedeni bile kayınvalidem çıktı. eşimle boşanmayı bile defalarca düşündüm. Allah a şükür son 5-6 aydır çok iyiyiz. bebeğim için kafama takmıyorum hiçbirşeyi, birşey söylerlerse cevabımı veriyorum ben üzüleceğime onlar üzülsün. eşime de açık açık söyledim bu iş böyle gitmez hep alttan alan ben olamam diye şimdi kafamda rahat.

3800 fln olctu. Karnim disardan cok buyukmus ya daha kiloluysa diye takildi. Buyuk olmayan tarafim klmadi ki.
Yok ben beklerim son gune kadar. Dogururuz ins.
Hadi inşallah.
Yürüyüşe başlamıştım zaten bugün hurmada alayım. Vaktinden önce kendiliğinden doğması bizim için daha iyi olacak. Kontrole gittiğimizde doğuverseler tadından yenmez :))

Cimcimesultan ,aliyess,melikee yavrularınıza kavusmussunuz ne guzel.tebrıkler Allah analı babalı buyutsun ınsallah onlarda sıze hayırlı evlatlar olsunlar.Bol bol sutunuz olur inşallah.darısı bız gerıde kalanlara sıramızı beklıoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…