bende de var aynisi. Gecen hafta kabizdim bu hfta gece gidiyorum dedigin gibi. Regl oldugimda da sık cikardm tuvalete. Bir umut bakalim.Sık sık büyük tuvalete çıkmak doğum belirtisi midirki hiç ağrım sızım yok ama gece bile kalkar oldum.Ne dersiniz ?
yani bu hafta ici dogsun artik. Ama illa pazt diye germesinler bebegimiHadi inşallah.
Yürüyüşe başlamıştım zaten bugün hurmada alayım. Vaktinden önce kendiliğinden doğması bizim için daha iyi olacak. Kontrole gittiğimizde doğuverseler tadından yenmez :))
O yüzden söyledim cnm bekle bencedeyok kabul etmicem pazt hic acilma vs yoksa. Cars geleyim derim. En son cumayi beklerim.derim. Ama ins olur bisiler.
40 dolsa ben de dusunurum de simdi erken ya. Bakalim bol.yuryus yapcam. Bir haftadir hic hareket etmedim bir de oksuruk fln hasta olunca
Tum bekleyenler olarak pazt doguruversek aslindaO yüzden söyledim cnm bekle bencede
Demi ya öle olsa ne güzel olur biz çantayı herşeyi Alıp gitcez zatenTum bekleyenler olarak pazt doguruversek aslinda))
Ben de artik cantayi hazirlicam bugun yarin. MecburDemi ya öle olsa ne güzel olur biz çantayı herşeyi Alıp gitcez zaten
Hazırla yani artıkBen de artik cantayi hazirlicam bugun yarin. Mecburd
Ben hic plates topuyla çalışmadim .sancı sırasında kullansam hızlı açılma için yararmi ki o saatten sonra.yakalamışken sorim
Benim bir belirti yok bebegin gelmeye niyeti yokmus.
Dr pazt gel sabah alttan bakalim aciklik vs varsa dogumu baslatalim dedi. Ise yaramazsa dedim. Bir hastasi 38 de bebek kilolu diye dogumu baslatilmasini kabul etmemis. Gunu dolunca 4 u gectigi icin sezeryan olmus. Bna bunu ornek verdi.
En son senin istmedigin birseyi yapmayiz ama 4 u gecmeden dogsun istiyorum dedi. Usg yaniltici olabilir ama karnin buyuk duruyor ya tahminimden buyukse vs. Dedi durdu.
Ya da bir hafta var. Kuzenim hep 4 ten fazla doguruyor maral da dogurmus yani nolacak ki. Eninde sonunda kesi olack nasilsa.
Neyse ben de parkta 2 tur yurudum eve gelmeden. Bakalim kendi dogsa ins
Canım bnm az kaldı dayan bu sıkıntılarının karşılığıni alacaksın insallah
sizin yazınızı okudukça aynı ben diyorum yaaa... tamamen aynı ve çevre baskısı da eklenince tahammülüm kalmadı artık ... daha günüm olmasına rağmen çıldırttılar beni..
Ahh biz senle napcaz bilmiyorum ki :-(
Sık sık büyük tuvalete çıkmak doğum belirtisi midirki hiç ağrım sızım yok ama gece bile kalkar oldum.Ne dersiniz ?
Ben de kızın okulunu kızdan cok ozledim desem. Burda hele farkli ortam bin kafadan ayri ses karisan didisen yuzleyen iyice cigrindan cikti zerre lafımizi geciremiyoruz sirf onun stresi yetiyor bi an evvel doğurmak arzuma.
Aynen benimde oyle valla. Senin durum daha farkli tabi evinde olmayinca. Bir an once saglikla gelsin ins. Canim fazla uzmesinler anneleriniBenim cok agrim var artik dayanamıyorm ya
kalca kemiklerim eklemlerim ve özellikle sag bacagim dehset acılar icinde. Bes dk ayakta dik durmak bile zulüm oldu arti. Siyatik gibi belden cektiriyor sag taraf komple. Nasil dogurmya guc bulcam onu düşünür oldum. Göbeğim iyice asagida dun gece aralikli karin agrisi gibi oldu sabaha doğru karnim daha sık sertlesti durdu umitle bekledim devami gelsin yarabbim diye biyerden sonra duzene girer umidiyle ama nafileyuruyus mnyagi oldum hurma agaci cikti icimde bitki caylarindan kuscam artik. Insanliktan cikardi bu bekleyis ara ara hafif regl agrisi gibi oluyo ama o kadar iste dahasi gelmiyor
kursa gitmedigimden plates topundan haberim yoktu. Yataga tutunup comeliyordum sanci geldikce. Sanci gelse dogurcaz allahin izniyle de. Yeni anne bize dua et.sancılar esnasında oturabileceğin en rahat yer pilates topu olucak,bunu belirtiyim :)
açılma ne zaman kolay olur ?
eğer kasılmalar geldiğinde iki büklüm olur kendimizi sıkarsak çok zor olur
pilates topuna oturup başımızı da karın sıkıştırmıcak derecede kendi rahatımıza göre ayarlar , kasılma geldikçede vücudu rahat bırakırsak
neden olmasınn
Bende aynen yeğenlerim soruyo bebek ne zaman gelecek sıkıldık diyeInatci cikti kuzular bekle sen ya evin duzenin yolunda sukur niye dogmasin rahmin deneyimli zaten
Amiiiin canim ya insallah rabbim sonunda mutlu etsin de
Rabbim cumlemizi kurtarsin hayirlisiyla tabi
Artik cidden az kaldigina inanmak istiyorum
son bikac gundur benm de durumum boyle keske belrti olsa valla
bende özelde yaptımSlm kızlar ben nasip olursa doğum u ozelde düşünüyorum odalar tek kişilik. Devlette 5 6 kişilik mis. Ama bazıları özel hemen sezaryen e alır diyor ven normal istyrm inş sizin öneriniz ne peki
Bugun hava cok soguk ne güzel dışarda vakit gecriyoduk yürüyüş falan. Yine de ciktik avm'de yürürüz artik maksat biseyler olsun artik kendimi deli danalar gibi yorasim var gücüm olmasa da
az once aldim geldim vallahani oruç açılan hurmalar var ya onlardan
pazartesiyi çokkk merak ediyorum ne diycek drenerjisizlik çok kötü
ama yine bi çoğumuza göre maşallahın var
hiç yerinde durmadan bu kadar gelebildin
Kız o Çay neymiş bana yaz bakayım bende ara vermedim ama dedim bişeyler eksikyaz yaz valla dudaklarım Çatladı şişmiş 2 günden beri doğurayım artık hurma alayım akşamda ayrıca zaten hergün yürüyom Çay eksiklik demekki yolla tarifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?