2015 Şubat Anneleri

Kızlar takvımde bes gun kaldı yazıo ama bnm daha hıc sancım yok nstede filanda sancı cıkmıo hadı onu gectım agrım fılanda yuk sadece aksamları bıraz belım agrıo ve vajınamda bı agrı oluo galıba catı kemıklerım agrıo tam yerını bılmıorum o kemıklr neresıbıde son bi haftadır benm sarı akıntım var ama kokulu bı akıntı deıl bu son zamanlar normal mı yoksa enfeksıyon fılan mı oldum acaba umarım enfeksıyon deıldır salı gunu catı muayenem var cunku enfeksıyonsa muaynem zor lur zaten tırsıorum bakalım nasıl atlatıcam

Sık sık büyük tuvalete çıkmak doğum belirtisi midirki hiç ağrım sızım yok ama gece bile kalkar oldum.Ne dersiniz ?
bende de var aynisi. Gecen hafta kabizdim bu hfta gece gidiyorum dedigin gibi. Regl oldugimda da sık cikardm tuvalete. Bir umut bakalim.

Hadi inşallah.
Yürüyüşe başlamıştım zaten bugün hurmada alayım. Vaktinden önce kendiliğinden doğması bizim için daha iyi olacak. Kontrole gittiğimizde doğuverseler tadından yenmez :))
yani bu hafta ici dogsun artik. Ama illa pazt diye germesinler bebegimi

O yüzden söyledim cnm bekle bencede

Ya oglumda suyu azdi kilosu azdi. Dr.lar kilosu az diye takilirdi hep. Simdi kilosu var diye sorun oldu. Dag basina gidip doguralim en.iyisi

Ben hic plates topuyla çalışmadim .sancı sırasında kullansam hızlı açılma için yararmi ki o saatten sonra.yakalamışken sorim

sancılar esnasında oturabileceğin en rahat yer pilates topu olucak,bunu belirtiyim :)
açılma ne zaman kolay olur ?
eğer kasılmalar geldiğinde iki büklüm olur kendimizi sıkarsak çok zor olur
pilates topuna oturup başımızı da karın sıkıştırmıcak derecede kendi rahatımıza göre ayarlar , kasılma geldikçede vücudu rahat bırakırsak
neden olmasınn

Inatci cikti kuzular bekle sen ya evin duzenin yolunda sukur niye dogmasin rahmin deneyimli zaten

Canım bnm az kaldı dayan bu sıkıntılarının karşılığıni alacaksın insallah

Amiiiin canim ya insallah rabbim sonunda mutlu etsin de

sizin yazınızı okudukça aynı ben diyorum yaaa... tamamen aynı ve çevre baskısı da eklenince tahammülüm kalmadı artık ... daha günüm olmasına rağmen çıldırttılar beni..

Rabbim cumlemizi kurtarsin hayirlisiyla tabi

Ahh biz senle napcaz bilmiyorum ki :-(

Artik cidden az kaldigina inanmak istiyorum

Sık sık büyük tuvalete çıkmak doğum belirtisi midirki hiç ağrım sızım yok ama gece bile kalkar oldum.Ne dersiniz ?

son bikac gundur benm de durumum boyle keske belrti olsa valla

Ben de kızın okulunu kızdan cok ozledim desem. Burda hele farkli ortam bin kafadan ayri ses karisan didisen yuzleyen iyice cigrindan cikti zerre lafımizi geciremiyoruz sirf onun stresi yetiyor bi an evvel doğurmak arzuma.

Aynen benimde oyle valla. Senin durum daha farkli tabi evinde olmayinca. Bir an once saglikla gelsin ins. Canim fazla uzmesinler annelerini

kursa gitmedigimden plates topundan haberim yoktu. Yataga tutunup comeliyordum sanci geldikce. Sanci gelse dogurcaz allahin izniyle de. Yeni anne bize dua et.

Bugun hava cok soguk ne güzel dışarda vakit gecriyoduk yürüyüş falan. Yine de ciktik avm'de yürürüz artik maksat biseyler olsun artik kendimi deli danalar gibi yorasim var gücüm olmasa da

Bende aynen yeğenlerim soruyo bebek ne zaman gelecek sıkıldık diye

Slm kızlar ben nasip olursa doğum u ozelde düşünüyorum odalar tek kişilik. Devlette 5 6 kişilik mis. Ama bazıları özel hemen sezaryen e alır diyor ven normal istyrm inş sizin öneriniz ne peki
bende özelde yaptım
normal doğum oldu
doktordan doktora değişiyor ama genel manada özel hastanelerde doktorlar sezeryanı seviyor

Öle bi güneş varki balkonda sırtıma vuruyor nasıl rahatlattı anlatamam ağrıyormuş kemiklerim açıldı resmen vitamin alalım çocuk ta gelsin artık her yolu deniyoruz bakalım ne zaman gelecek Zilli

enerjisizlik çok kötü
ama yine bi çoğumuza göre maşallahın var
hiç yerinde durmadan bu kadar gelebildin
pazartesiyi çokkk merak ediyorum ne diycek dr
dun esime diyorum tansiyon yada seker aleti gibi bisey olsada evde kendime nst yapsam diyorum :)
merakdan çatluyam :))))
2 saat boyunca sadeec araba kullanmak için oturdum arada, geldim yemeigmi firina verdim , oturdum sizi okuyorum simdide
acikdim daaaaaaa

şarj aletim bozuldu telefonum kapalı
akşam eşim alır gelirse açar yazarım
telefonda kayıtlı çünkü
ama içine mine çiçeği,karanfil ve tarçın konuluyordu sanrım
neyse gece yazarım ben garanti olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…