2015 Şubat Anneleri

Kontrolden geldim.beklediğim gibi ben de sürpriz yok.tek sürpriz kilosu oldu.2 hafta önce 2700 du,3300 olmusuz.3500 doğar diyordu.3800 dedi.herşey çok şükür normal.
çok sevindim canim herseyin yolunda olmasina
sancin oluyor ama demi arada ?

kursa gitmedigimden plates topundan haberim yoktu. Yataga tutunup comeliyordum sanci geldikce. Sanci gelse dogurcaz allahin izniyle de. Yeni anne bize dua et.

etmemmii
doğuma giren doğumu bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun
benim yaşadığım gibi bir sancı süreci ve doğum yaşarsınız , ne ara bitti anlamazsınız inşaallaaaaaahhhhhhhhh

saoll canimm
geç bile kaldik valla bugun kursa , kizim surat asiyor beni geç goturuyon diye hoca saat geçti diyor kimseyi memnun edemiyorumkiii o kadar ko$turmacaay ragmen : (

hafta içide okullari var .. bugun bi komsu gordu beni marketde, dogurucan hala gezmelerdesin diyor, keyfimden gidiyorum sankiii ...

tatil yari yoruyor insani okul da yoruyor napsak bilmiyomki bu çocuklari :)) )))

az kaldi canim bunlari hepsi hazirlik için
esin ne zamn dönüyorr

bilmiş insanlara gıcık oluyorum. benimde iş yerinde yemekçi bayan daha senin doğuma çok var 1 ayı da geçer diyor çok biliyorsun diyecektim de neyse dedim.
bu arada öksürük için hangi bitki çayı iyi gelir aktara gidiyorum alayım bari.

3800 fln olctu. Karnim disardan cok buyukmus ya daha kiloluysa diye takildi. Buyuk olmayan tarafim klmadi ki.
Yok ben beklerim son gune kadar. Dogururuz ins.
Allah gonlune gore evrsin canim, seni zor ikna eder o dr sezeryana :)
hiç kanaack goz varmi sendeee : )
hayirlisi olsun insallah, yavrun kucagina gelsin sagliklica zamaninda
keske buda 4 kg dogsa benim ama hiçç sanmiyorummm : (

ben oksuruge balli limon yapip içiyorum
bitki çayini bilmiyorum inan

Ya oglumda suyu azdi kilosu azdi. Dr.lar kilosu az diye takilirdi hep. Simdi kilosu var diye sorun oldu. Dag basina gidip doguralim en.iyisi
:)))) bahane anacim hepsi,bizim bu doktorlar senaryo yazmada bi numaralar ama korku senaryosu
agizlarini hiç hayra açmiyolarki mubarekkk

doktorlar 4 kg üstünden korkuyorlar inşallah sezeryana gerek duymadan gelir kuzun kesi mesi bende düşünmüyorum ama doktorlar öyle bir konuşuyorlarki insan korkudan herşeye evet deyiveriyor

Yaz yaz bi o kaldı denemediğim

Slm kızlar ben nasip olursa doğum u ozelde düşünüyorum odalar tek kişilik. Devlette 5 6 kişilik mis. Ama bazıları özel hemen sezaryen e alır diyor ven normal istyrm inş sizin öneriniz ne peki
özelde doktoruna bağlı devlette öncelik normal doğum doktoruna güveniyorsan özel elbette daha konforlu ( müşterisin sonuçta ) ben malesef güvenebileceğim doktora denk gelemedim onun için devlete gidicem en azında sezeryan dese içim rahat tamam derim özelde malesef kızım ve kendim için doğru kararı verememekten korkuyorum

çok sevindim canim herseyin yolunda olmasina
sancin oluyor ama demi arada ?
Bana kalsa oluyoda nst ye bağlanınca tik yok.benimkiler 41 i bekliyorlar dedim.sertleşmelerin başlamış dedi ultrasonu koyarken belki beklemeye bilir dedi.umutlandim.40 dan sonrası stresli oluyor beklemesi

3800 fln olctu. Karnim disardan cok buyukmus ya daha kiloluysa diye takildi. Buyuk olmayan tarafim klmadi ki.
Yok ben beklerim son gune kadar. Dogururuz ins.
benim kızım dün 3700 gr dı doktor 41 kadar beklenir dedi sen hamilelikte kaç kilo aldın ben 15 almışım

Akıntıya takıldım kaldım habıre kontrol edıorum sarı sumuksu bı akıntı bu enfeksıyonmudur acaba dra gıtseemı bunun ıcın bılemedım

benim kızım dün 3700 gr dı doktor 41 kadar beklenir dedi sen hamilelikte kaç kilo aldın ben 15 almışım
20 kilo aldim. Bn beklicem 40 bitene kadar muadahele fln istemiyirum.
Esim de stres oldu yurumuyorsun yok egzersiz yapmiyorsun. Rahatlatici dr.a ihtiyacim var. Dr esnek konustu sadece gel bir bakalim dedi. Icim daraldi ya. Hava da kapali. Evde oglumla vakit gecirmek istiyorum. Ama hareket etmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…