çok sevindim canim herseyin yolunda olmasinaKontrolden geldim.beklediğim gibi ben de sürpriz yok.tek sürpriz kilosu oldu.2 hafta önce 2700 du,3300 olmusuz.3500 doğar diyordu.3800 dedi.herşey çok şükür normal.
kursa gitmedigimden plates topundan haberim yoktu. Yataga tutunup comeliyordum sanci geldikce. Sanci gelse dogurcaz allahin izniyle de. Yeni anne bize dua et.
saoll canimmmasallah sana canım allah bir sancida kolay bir dogum nasip etsin ins. Ben tek cocukla yoruluyorum senin iki tane biri de gelecek. Artik oglumun tatil bitsin istiyorum. Tatilde iyice coştu bende evde olunca simardi. Sen birde kursa gotur getir kosturuyorsun. Allah yardimcin olsun
az kaldi canim bunlari hepsi hazirlik içinBenim cok agrim var artik dayanamıyorm ya
kalca kemiklerim eklemlerim ve özellikle sag bacagim dehset acılar icinde. Bes dk ayakta dik durmak bile zulüm oldu arti. Siyatik gibi belden cektiriyor sag taraf komple. Nasil dogurmya guc bulcam onu düşünür oldum. Göbeğim iyice asagida dun gece aralikli karin agrisi gibi oldu sabaha doğru karnim daha sık sertlesti durdu umitle bekledim devami gelsin yarabbim diye biyerden sonra duzene girer umidiyle ama nafileyuruyus mnyagi oldum hurma agaci cikti icimde bitki caylarindan kuscam artik. Insanliktan cikardi bu bekleyis ara ara hafif regl agrisi gibi oluyo ama o kadar iste dahasi gelmiyor
bilmiş insanlara gıcık oluyorum. benimde iş yerinde yemekçi bayan daha senin doğuma çok var 1 ayı da geçer diyor çok biliyorsun diyecektim de neyse dedim.saoll canimm
geç bile kaldik valla bugun kursa , kizim surat asiyor beni geç goturuyon diye hoca saat geçti diyor kimseyi memnun edemiyorumkiii o kadar ko$turmacaay ragmen : (
hafta içide okullari var .. bugun bi komsu gordu beni marketde, dogurucan hala gezmelerdesin diyor, keyfimden gidiyorum sankiii ...
tatil yari yoruyor insani okul da yoruyor napsak bilmiyomki bu çocuklari :)) )))
Allah gonlune gore evrsin canim, seni zor ikna eder o dr sezeryana :)3800 fln olctu. Karnim disardan cok buyukmus ya daha kiloluysa diye takildi. Buyuk olmayan tarafim klmadi ki.
Yok ben beklerim son gune kadar. Dogururuz ins.
ben oksuruge balli limon yapip içiyorumbilmiş insanlara gıcık oluyorum. benimde iş yerinde yemekçi bayan daha senin doğuma çok var 1 ayı da geçer diyor çok biliyorsun diyecektim de neyse dedim.
bu arada öksürük için hangi bitki çayı iyi gelir aktara gidiyorum alayım bari.
:)))) bahane anacim hepsi,bizim bu doktorlar senaryo yazmada bi numaralar ama korku senaryosuYa oglumda suyu azdi kilosu azdi. Dr.lar kilosu az diye takilirdi hep. Simdi kilosu var diye sorun oldu. Dag basina gidip doguralim en.iyisi
doktorlar 4 kg üstünden korkuyorlar inşallah sezeryana gerek duymadan gelir kuzun kesi mesi bende düşünmüyorum ama doktorlar öyle bir konuşuyorlarki insan korkudan herşeye evet deyiveriyorBenim bir belirti yok bebegin gelmeye niyeti yokmus.
Dr pazt gel sabah alttan bakalim aciklik vs varsa dogumu baslatalim dedi. Ise yaramazsa dedim. Bir hastasi 38 de bebek kilolu diye dogumu baslatilmasini kabul etmemis. Gunu dolunca 4 u gectigi icin sezeryan olmus. Bna bunu ornek verdi.
En son senin istmedigin birseyi yapmayiz ama 4 u gecmeden dogsun istiyorum dedi. Usg yaniltici olabilir ama karnin buyuk duruyor ya tahminimden buyukse vs. Dedi durdu.
Ya da bir hafta var. Kuzenim hep 4 ten fazla doguruyor maral da dogurmus yani nolacak ki. Eninde sonunda kesi olack nasilsa.
Neyse ben de parkta 2 tur yurudum eve gelmeden. Bakalim kendi dogsa ins
Yaz yazşarj aletim bozuldu telefonum kapalı
akşam eşim alır gelirse açar yazarım
telefonda kayıtlı çünkü
ama içine mine çiçeği,karanfil ve tarçın konuluyordu sanrım
neyse gece yazarım ben garanti olsun :)
bizim bebişler hazırlık yapıyor canım gelmeye :))karnim agriyor ve midem bulnaiyor : (((
özelde doktoruna bağlı devlette öncelik normal doğum doktoruna güveniyorsan özel elbette daha konforlu ( müşterisin sonuçta ) ben malesef güvenebileceğim doktora denk gelemedim onun için devlete gidicem en azında sezeryan dese içim rahat tamam derim özelde malesef kızım ve kendim için doğru kararı verememekten korkuyorumSlm kızlar ben nasip olursa doğum u ozelde düşünüyorum odalar tek kişilik. Devlette 5 6 kişilik mis. Ama bazıları özel hemen sezaryen e alır diyor ven normal istyrm inş sizin öneriniz ne peki
bence değil çünkü ben çok çıkıyorum wc.ye gece gündüzSık sık büyük tuvalete çıkmak doğum belirtisi midirki hiç ağrım sızım yok ama gece bile kalkar oldum.Ne dersiniz ?
yapsin yapsin daaa ayin 20 sini beklesin yawss :)bizim bebişler hazırlık yapıyor canım gelmeye :))
Bana kalsa oluyoda nst ye bağlanınca tik yok.benimkiler 41 i bekliyorlar dedim.sertleşmelerin başlamış dedi ultrasonu koyarken belki beklemeye bilir dedi.umutlandim.40 dan sonrası stresli oluyor beklemesiçok sevindim canim herseyin yolunda olmasina
sancin oluyor ama demi arada ?
benim oğlum 38. haftada gelmişti o bakımdan kızımdan da aynı performansı bekliyorumyapsin yapsin daaa ayin 20 sini beklesin yawss :)
benim kızım dün 3700 gr dı doktor 41 kadar beklenir dedi sen hamilelikte kaç kilo aldın ben 15 almışım3800 fln olctu. Karnim disardan cok buyukmus ya daha kiloluysa diye takildi. Buyuk olmayan tarafim klmadi ki.
Yok ben beklerim son gune kadar. Dogururuz ins.
20 kilo aldim. Bn beklicem 40 bitene kadar muadahele fln istemiyirum.benim kızım dün 3700 gr dı doktor 41 kadar beklenir dedi sen hamilelikte kaç kilo aldın ben 15 almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?