2015 Şubat Anneleri

benim kızım dün 3700 gr dı doktor 41 kadar beklenir dedi sen hamilelikte kaç kilo aldın ben 15 almışım
Cnm pekı sordunmu daha alırmıymıs bebısın kılo bnm ne kadar oldu acaba bende merak edıorum ıstahımda ole bı acıldıkı frenlemeye calısıoru kndımı ama cok da frenlıyemıorum.15 kılo fazla deıl normal almıssın ben uctum 18 kilo aldım

Akıntıya takıldım kaldım habıre kontrol edıorum sarı sumuksu bı akıntı bu enfeksıyonmudur acaba dra gıtseemı bunun ıcın bılemedım
bende var doktora sordum normaldir dedi ama rutin kan idrar tahlili verdim pazartesi alıcam fitil yazdı ben almadım sonuca bakılsında sonra alayım diye

bende evdeyim hep hergün azcık aşağı inip dolanıyorum ama çok değil bugün çıkamadım tek başına da olmuyor yanımda da kimse yok bende 41 kadar beklerim

eslaa nın bebeğine 5 kilo dediler 4500 doğdu esoba nın kızı 4160 doğdu 3800 indi ınzarın bebeğinede kilolu demişlerdi ne bileyim yanlış çıkıyormuş ya oda kesin değil yani bebeklerimiz kilo alır bence hiç kendimizi kandırmayalım

Haklısın hayırlısı bekleyıp gorucez saglıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza ınsallah.

Bana kalsa oluyoda nst ye bağlanınca tik yok.benimkiler 41 i bekliyorlar dedim.sertleşmelerin başlamış dedi ultrasonu koyarken belki beklemeye bilir dedi.umutlandim.40 dan sonrası stresli oluyor beklemesi
valla herseyimiz ayni : )
bakalim ne is goreecez bu bebelerle :)

benim oğlum 38. haftada gelmişti o bakımdan kızımdan da aynı performansı bekliyorum
38 geç deilki, ahanda ben 38 im hiçde dogurmaya niyetim yok :)

benimkiler 40 olmadan gelmiyolar , bendenbundan bekliyorum o performansimi
ama aklim olur diyor mantigim olmaz bu kadar harekete diyor :)

pazartesi belli olur rtik biseyler herhalde

Pazartesi geriye kalanların akıbetleri hep belli olcak galiba altın günümüz

canım benim ik haftadır agrıyo. yuruyemiyom nerdeyse markte bile gidemez olmuştum iki gündür bı tık azaldı darısı başına ama çok zor bilirim
Dinlenemedim hiç bugün uzanamadım ondan ağrıyo heralde bide ister istemez taşıyamıyorum kendimi göbeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…