2015 Şubat Anneleri

Acikcasi benim çok düzenli doktrm olmadı eşimin is durumunda dolayi şimdi gittgm has. Bi arkadas önerdi. Normal Doğum yaptı oda. Ne yapmalıyım bilmiyorum devlet te oda sıkıntı benim için

@gul_feri şimdi sezeryana alınıyor Allahım sağlıcakla oğluna kavuşturur inşallah dualarınızı bekliyor :)

Ayy cok merak ediyordum durumunu saol haber verdigin icin en azindan keskesiz bir sezeryani olacak bebisi kendi sectigi vakitte geliyor bu da güzel bir şey elinden geleni yapti cok sukur saglikla kavuşmak nasip olur inşallah. Sanci su acilma nolmus? Bilgin var mi surec nasil baslamis doktorcugumuzu bir guncuk beklyemedi demek oglus pasa hayırlısı olsun

Yine sokak terligi modunda bir günün sonuna gelmiş bulunmaktayiz bugünü de bitirdik. doktorumun dönmesine kaldı bir gün hadi bakalım sag selamet o geldiginde sanci acilma Allah ne verdiyse sıkı bir karsilama töreni yapariz inşallah cocugu dogurcaz diye ugrasirken istanbulu fethettik mubarek ekonomik cıktısından hic bahsetmiyom bile masrafli bebe batirdin bizi gezip tozdururken

bugün öğlen konuştuk dün ağrısı olunca hastaneye gitmiş güneş hanım olmayınca diğer dr hanım onu baya bi üzmüş süreçle ilgili hata yaptığını ve şimdiye kadar bebeğin alınması gerektiğiyle ilgili gereksiz baskılar yapmış ve hemen almak istemiş o da sorumluluğu üstlenerek eve gelmiş bugün ağrım yok dedi yarın güneş hnm gelecekmiş ondan bahsettik akşamüstü 4 de aradı başka bir hastanede sezeryana alınıyorum dedi valla inanılmaz heyecanlandım sancı su sormadım zaten oğlunu görsem poposuna poposuna vuracam Allahım şu an oğluna kavuşmuş emişiyorlardır 8-9 gibi ararım azcık tadını çıkarsınlar :) spinal olmaya karar vermişti çokta merak ediyorum :) :)

son başkada yapamazsın bu sefayı tadını çıkar söylenme bende kocam benimle gezse diye gözüne bakıyorum inşallah yarında ben gezmekten yoruldum diye yazarım ahhh ahhh :)

Bugun tembelligimi bir nebze olsun kenara bırakıp evimi bi guzel supurup sildim. Kapilarimi sildim. Kismen toz aldim. Nevresimlerimi cikardim yikaniyo. Yemegimi yaptim. Ohhh icim rahatladi oturdum.

orasi öyle de ben artik hep hamile kalacakmisim gibi hissetmeye basladim saka maka
beklemek yorar insanı gerçi seni beklemek dışındaki etkenler daha çok yoruyor 42. haftayı beklemez sanırım doktor 41 de müdahale ediliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…