bugün öğlen konuştuk dün ağrısı olunca hastaneye gitmiş güneş hanım olmayınca diğer dr hanım onu baya bi üzmüş süreçle ilgili hata yaptığını ve şimdiye kadar bebeğin alınması gerektiğiyle ilgili gereksiz baskılar yapmış ve hemen almak istemiş o da sorumluluğu üstlenerek eve gelmiş bugün ağrım yok dedi yarın güneş hnm gelecekmiş ondan bahsettik akşamüstü 4 de aradı başka bir hastanede sezeryana alınıyorum dedi valla inanılmaz heyecanlandım sancı su sormadım zaten oğlunu görsem poposuna poposuna vuracam Allahım şu an oğluna kavuşmuş emişiyorlardır 8-9 gibi ararım azcık tadını çıkarsınlar :) spinal olmaya karar vermişti çokta merak ediyorum :) :)
Belimde. Bir Ağrı var inanamazsın Bıçak saplıyorlar ya böle bişey yok sanki hep gazım var afedersin dayanamıyorum haliyle artık
son başkada yapamazsın bu sefayı tadını çıkar söylenme bende kocam benimle gezse diye gözüne bakıyorum inşallah yarında ben gezmekten yoruldum diye yazarım ahhh ahhh :)
Şükürler olsun. GözünAydınKizlar bugun doktor kontrolum vardi nst falan cok ii cikti doktor bekleriz bu gidisle gel bide ultrasonuna bakalim dedi bebegimin suyu azalmis boynundaki kordondaki kan akisidida yavaslamis renkli doopler cektirdik ordada sonuclar vahik cikincaaa saat 15:55de oglusum sezeryanla dünyaya geldi :)) HOSGELDIN ERENCIIIKKK :))
Süper. Şimdi birde üstüne kilo vereceksin.Doğum yapalı 5 gün olmasına rağmen eski kiloma dönmüşüm
O bende hep var canım bazen yeşile bile dönebiliyor rengi baya da yoğun geliyor ama kokusu vs yok o yüzden sıkıntı yapmıyorumYok koku fılan yok ii enfeksıyon deıldır o zaman oh be.
Diğer dr hanim dedigin ssvd ekibi olmyanlardandir sanirim Aylin hanim falansa normal o tavri bosa uzmeseymis kendini. Demek baska bi hastanede sezeryana karar verdi hakkinda hayirlsi olmustir insallah iyilerdir ogrendikce yaz muhakkakgunes hanim yarın geliyo derken gun icinde falan gelmis olur mu ki
Canim sancin mi artti acaba bi nst cektrseydij bari belki gerçektir bu defa
ayneb oyle canim memnunum sukur hayatımdan esimle cocugumla gezip tozuyorum iki bebeyle bi daha vakit bulmak zor olur boyle. Inşallah sen de gezersn yarin sansa da hava bozdu o fena oldu. Biz evde sıkıldıgımıza kaciyoz biraz da yoksa gezmek yorucu değil de gezdiren sebepler yorucu canim:)
senin kilo durumu nasıl emdikçe veriliyor deniyor yaSüper. Şimdi birde üstüne kilo vereceksin.
Baskıdan gibi geliyor bana gaz yok zaten gaz varmış gibi Ağrı var yanigaz yediklerimizden mi yoksa bebeğin baskısından mı acaba
Gidesim bile yok hastaneye ya bence dinlenemedim ondan ağrıyoDiğer dr hanim dedigin ssvd ekibi olmyanlardandir sanirim Aylin hanim falansa normal o tavri bosa uzmeseymis kendini. Demek baska bi hastanede sezeryana karar verdi hakkinda hayirlsi olmustir insallah iyilerdir ogrendikce yaz muhakkakgunes hanim yarın geliyo derken gun icinde falan gelmis olur mu ki
Canim sancin mi artti acaba bi nst cektrseydij bari belki gerçektir bu defa
ayneb oyle canim memnunum sukur hayatımdan esimle cocugumla gezip tozuyorum iki bebeyle bi daha vakit bulmak zor olur boyle. Inşallah sen de gezersn yarin sansa da hava bozdu o fena oldu. Biz evde sıkıldıgımıza kaciyoz biraz da yoksa gezmek yorucu değil de gezdiren sebepler yorucu canim:)
Aynen. Kocam olmasaydi evde, bi iki de cam silecektim. Gecen temizlikci geldi ama yagmur yaginca camur oldu camlar.temiz evde oturmak başka bir keyiftir :)
Druna sordunmu cnm hıc.benım henuz yesıle donmedı hıc ama dedıgın gıbı bende de koku yok acaba bebek hareket ettıkce mı gelıo bu akıntılar bılmıorum kıO bende hep var canım bazen yeşile bile dönebiliyor rengi baya da yoğun geliyor ama kokusu vs yok o yüzden sıkıntı yapmıyorum
ay inşallah gecici bir durumdur üzülme kuzunu kucağına al eldiven giydirme bırak sana dokunsun zaten duş ve yiyecekleri yaparsınHepinize tesekur ederim kizlarr :) ben nazara pek inanan biri deilim ama bugun nazarin ne illet bisi oldugunu gordum.. bebegim cok usluydu ve sutum hemen geldi. Bebegimde hemen kavradi memeyi ohh gazlar sorunsuz cikti kakalar yapildi. Bugun esimin kardesi ve kuzeni facede bebegimin resmini paylasmislar bissurude begeni gelmis bugun bi actim facesi onemsemedim bende begendim yorum yaptim hatta. Sonra birden sütum gelmemeye cocuk avazi ciktigi kadar bagirmaya basladi napsak sustususturamadik memeyi gorunce bagirmaya basladi kiiii surekli meme arayan bi yavruydumemelerimi sıkıorum süt gelmio humana caylari logusa serbetleri incir sulari falan iciorum ama yok kesildi kaldi gercektende yeni dogan bebege nazar cook kötü degiyormus moralim cok bozuk bebegume mama vermrye basladik (
Pazartesi gidicez bakalim kontrole ..artik birileri bisey yapsada onumuzu gorsekbeklemek yorar insanı ggörsel eni beklemek dışındaki etkenler daha çok yoruyor42. haftayı beklemez sanırım doktor 41 de müdahale ediliyor diye biliyorum
38 geç deilki, ahanda ben 38 im hiçde dogurmaya niyetim yok :)
benimkiler 40 olmadan gelmiyolar , bendenbundan bekliyorum o performansimi
ama aklim olur diyor mantigim olmaz bu kadar harekete diyor :)
pazartesi belli olur rtik biseyler herhalde
Pazartesi geriye kalanların akıbetleri hep belli olcak galiba altın günümüz
yok kiz oyle deemee 38 erken :)))38 geç değil ama normal bir hafta. oglumda o hafta da olunca öyle bir tahminde bulundum. p.tesi benimde randevum varbu p.teside bir keramet var hadi hayırlısı
kiyamam canim yaaHepinize tesekur ederim kizlarr :) ben nazara pek inanan biri deilim ama bugun nazarin ne illet bisi oldugunu gordum.. bebegim cok usluydu ve sutum hemen geldi. Bebegimde hemen kavradi memeyi ohh gazlar sorunsuz cikti kakalar yapildi. Bugun esimin kardesi ve kuzeni facede bebegimin resmini paylasmislar bissurude begeni gelmis bugun bi actim facesi onemsemedim bende begendim yorum yaptim hatta. Sonra birden sütum gelmemeye cocuk avazi ciktigi kadar bagirmaya basladi napsak sustususturamadik memeyi gorunce bagirmaya basladi kiiii surekli meme arayan bi yavruydumemelerimi sıkıorum süt gelmio humana caylari logusa serbetleri incir sulari falan iciorum ama yok kesildi kaldi gercektende yeni dogan bebege nazar cook kötü degiyormus moralim cok bozuk bebegume mama vermrye basladik (
kesinlikle pes etme emzir süt gelsede gelmesede hormon değilmi sütü yapan bebeğinle temas halinde olman iyidir. bol sıvı tüket moralini de yüksek tut.Hepinize tesekur ederim kizlarr :) ben nazara pek inanan biri deilim ama bugun nazarin ne illet bisi oldugunu gordum.. bebegim cok usluydu ve sutum hemen geldi. Bebegimde hemen kavradi memeyi ohh gazlar sorunsuz cikti kakalar yapildi. Bugun esimin kardesi ve kuzeni facede bebegimin resmini paylasmislar bissurude begeni gelmis bugun bi actim facesi onemsemedim bende begendim yorum yaptim hatta. Sonra birden sütum gelmemeye cocuk avazi ciktigi kadar bagirmaya basladi napsak sustususturamadik memeyi gorunce bagirmaya basladi kiiii surekli meme arayan bi yavruydumemelerimi sıkıorum süt gelmio humana caylari logusa serbetleri incir sulari falan iciorum ama yok kesildi kaldi gercektende yeni dogan bebege nazar cook kötü degiyormus moralim cok bozuk bebegume mama vermrye basladik (
Yok canım o hormonlarla alakalı bir mesele tamamen özellikle son ayda daha çok artar benim normalde de vardı azda olsa akıntı hamile olunca daha bir arttı taDruna sordunmu cnm hıc.benım henuz yesıle donmedı hıc ama dedıgın gıbı bende de koku yok acaba bebek hareket ettıkce mı gelıo bu akıntılar bılmıorum kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?