2015 Şubat Anneleri

Bu arada benim de akintim arada sarımtrak oluyor bir de vajende hafif kasintim var halbuki gecen hftadan beri bakteri cikti idrarda diye antibiyotik de kullanıyorum ama niye böyle oldu bilmiyorum antibiyotik mi dokundu mantar mi yapti acaba

Elimde olsa sokaktan iceri girmiycem cocukla cocuk olup enikonu didisen babam ah ya sabır ya mevlam
sen meraklanma bu stresle en kisa zamanda dogurursun seekrimmm
insallah yarin dr dogum baslamis der dogurup gidersin sende evine
iremguzumla sana gerçekten uzuluyorum Allah YARDIMCINIZ OLSUN insallah bi avzda kurtulun ikinizde bi an once hayirlisiyla

yok kiz oyle deemee 38 erken :)))
korkutmasaniza aadamiii
gidin dogurun karistirmayin beni, ben dogurmuycamm
kazik çakicam buraya, bu sayfanin doguramayani oalrak
valla bende sancılar başlayınca 39 u bulmayız gibi geldi ama hayırlısı tabi. sen nöbet tut bizim yerimize :))

Kızlar doktor beni salı günü çağırdı ama bende pazartesi mi gitsem. Anam hepiniz pazartesi dogurursunuz falan, kalmıym bi başıma buralarda

Aynen. Kocam olmasaydi evde, bi iki de cam silecektim. Gecen temizlikci geldi ama yagmur yaginca camur oldu camlar.

Masallah bana :)))
Yok.silme cam fln. Uzanma hareketi tehlikeli. Uzanmadan yap ne yapacaksan

nazar direk gorunce deger canim ya. Yine de etkilemistir sen bol.bol oku. Yanindakiler okusun. Nazar degdi sutum gitti diye dusunme etkileme beynini

Bu arada benim de akintim arada sarımtrak oluyor bir de vajende hafif kasintim var halbuki gecen hftadan beri bakteri cikti idrarda diye antibiyotik de kullanıyorum ama niye böyle oldu bilmiyorum antibiyotik mi dokundu mantar mi yapti acaba

bazı antibiyotikler mantar yapabiliyor canım;
bende de önceki hafta oldu doktor fitil verdi tek kullanımlık ertesi gün yoğun akıntım oldu sonra düzeldi.

antibiyotuk yapmis olabilir

Kızlar doktor beni salı günü çağırdı ama bende pazartesi mi gitsem. Anam hepiniz pazartesi dogurursunuz falan, kalmıym bi başıma buralarda
beni pazt cagirdi dr ama gidesim.yok.

Öyle dedi ama herkes yaptırıyormuş.

yok kiz oyle deemee 38 erken :)))
korkutmasaniza aadamiii
gidin dogurun karistirmayin beni, ben dogurmuycamm
kazik çakicam buraya, bu sayfanin doguramayani oalrak

En fazla mart annesi olursun.daha ötesi yok.o bebis çıkacak arkadaş...sen isim bulmusmuydun ogluna

bazı antibiyotikler mantar yapabiliyor canım;
bende de önceki hafta oldu doktor fitil verdi tek kullanımlık ertesi gün yoğun akıntım oldu sonra düzeldi.
dun gece sni gordm ruyamda senle bir turlu doguramayan olarak mi kalmisiz oye birseydi.
Sanirim bugunku dr un soylediklerine delaletmis. Sna da inmez fln demisti ya bana cikmaz dedi

Benim kiz çok kaptırıyor bazen uykuya kendi sutumu sagiyorum aventin biberonundan çok güzel içiyor sütü beni o kadar uzun emmiyor nedense.eşim biberondan daha kolay sut çıktığını o yüzden emdigini söylüyor..sut sağmak da çok uzun soluklu bi is emzirmek tamam da sut sağarken elim de dolu oluyor Bisey yapamiyorum belki de o yüzden zkruma gidiyor.kusma konusunda doktorum da fazlasını çıkarıyordur diyor ama bi de.üstüne kaka seansları eklenince zor oluyor benim.için.demin bi kaka yapmış yaa sırtından çıkarmış hanımefendi öğlen de ben altını degistiriyorum o ardından kaka yapıyor bi daha değiştirdin bi daha yaptı tam 3 kere degistirdim ustuste
Simdi de salata yapicam yapamiyorum benim ufak kiz çok seviyor bebeği ama farkında olmadan zarar verebilir diye korkuyorum bebeği gozumden uzak tutmak istemiyorum o da çok kusuyor yan yatiriyorum gerçi ama ne olur ne olmaz.. Eşimi beklicem mecbur valla halimi gorsen birini kucağmda emziriyorum.diğerini ayağımda salliyorum.ikisinin altını bir degistiriyorum.bebeğe sut sagmistim koydum biberona bebek de biraz içti kaka yapmış üstünü başını degistiresiye bi geldim baktım ki benim öteki kiz almış biberondaki sütü içiyor napiyim ben

Melike gozunaydin canım sonunda kavuşmuşsun bebeğine
Ya ben çok.kiziyorum bu tur olaylara. Anne babası paylasmamissa sen neden paylasiyorsun resmini?onlara ne oluyorsa.
Bol bol oku dua et ve su iç canım..inşallah gelir sütün.

masallah kuzularina da sana da. Instgram yok mu fotolarini gorseydik. Ay ne guzel sen kaka temizleme faslina gectin. Biz hala bekliyoruz stresle dua et bizlere. Kac gunluk oldunuz dikisler gecti mi artik

dun gece sni gordm ruyamda senle bir turlu doguramayan olarak mi kalmisiz oye birseydi.
Sanirim bugunku dr un soylediklerine delaletmis. Sna da inmez fln demisti ya bana cikmaz dedi

dr bana sen çok rahat doğurursun dedi de benim kızın pek gelmeye niyeti yok gibi kanala girmeye çalışıyor ama zora gelemiyor saniyelik oluyor baskıları
gerçi ben bugün gelecek mi acaba dedim kasıklarımda sancı oldu baya adet sancısı gibi, ilk defa olunca gezme istiyormuş canı dışarı çıktık geçti :)

kilolu diye demişti değil mi? atlaya atlaya okuyorum da

En fazla mart annesi olursun.daha ötesi yok.o bebis çıkacak arkadaş...sen isim bulmusmuydun ogluna
valla karnim da degisik bi sanci turu biseyler var, sertlesmeler oluyorda çocuklarla ugrasmakdan dakkasini olçemedim
hiç iyideilim marti bulamam da subatin 20 sini bekleseydi bari, hastaneden gelip okula gitmek istemiyorum : ((((

oglana isim bulamadim : (
simdilik iki isim aarsindyaiz

emirhan ve hakan arasindayiz
ama esim dukkan baahnesiyle doguma girmezse inadina emirhan koyucam , o hakan olsun diyor ben emirhan istiyorumda : ))

seninki oglan mi kizzzmiydi benim hafiza uçtu yinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…