evet son gune beklerse 4 u gecerse sezo olurmus. Pazt dogumu baslatmayi onerdi. Sabahtan bei stres olduk esimle. Hic girmemis kanala. Ama oglum da son anda girmisti.dr bana sen çok rahat doğurursun dedi de benim kızın pek gelmeye niyeti yok gibi kanala girmeye çalışıyor ama zora gelemiyor saniyelik oluyor baskıları
gerçi ben bugün gelecek mi acaba dedim kasıklarımda sancı oldu baya adet sancısı gibi, ilk defa oluncagezme istiyormuş canı dışarı çıktık geçti :)
kilolu diye demişti değil mi? atlaya atlaya okuyorum da
Öyle dedi ama herkes yaptırıyormuş.
Emirhan daha güzelmiş.benim ki kız.biz de en son serra dedik.öyle kaldı.kesin birşey yok.valla karnim da degisik bi sanci turu biseyler var, sertlesmeler oluyorda çocuklarla ugrasmakdan dakkasini olçemedim
hiç iyideilim marti bulamam da subatin 20 sini bekleseydi bari, hastaneden gelip okula gitmek istemiyorum : ((((
oglana isim bulamadim : (
simdilik iki isim aarsindyaiz
emirhan ve hakan arasindayiz
ama esim dukkan baahnesiyle doguma girmezse inadina emirhan koyucam , o hakan olsun diyor ben emirhan istiyorumda : ))
seninki oglan mi kizzzmiydi benim hafiza uçtu yinee
bencede emirhan guzel : ) abinin adi emreEmirhan daha güzelmiş.benim ki kız.biz de en son serra dedik.öyle kaldı.kesin birşey yok.
evet son gune beklerse 4 u gecerse sezo olurmus. Pazt dogumu baslatmayi onerdi. Sabahtan bei stres olduk esimle. Hic girmemis kanala. Ama oglum da son anda girmisti.
son dakkada sanciyla girmistir canimevet son gune beklerse 4 u gecerse sezo olurmus. Pazt dogumu baslatmayi onerdi. Sabahtan bei stres olduk esimle. Hic girmemis kanala. Ama oglum da son anda girmisti.
hahahhaah ay vallaaa yedim bennnKızlar ben doğurdum bi avazda pırt diye rahatladım ohh herşey normaldi hiç zorlamadı beni yavrucak demeyi şuan o kadar isterdim ki Heycan yapmayın doğurmadım tabiki hatta şuan gezmeye gidiyorum napayım doğuracağım yok gezeyim bari boş duranı Allah sevmezmiş
Kızlar ben doğurdum bi avazda pırt diye rahatladım ohh herşey normaldi hiç zorlamadı beni yavrucak demeyi şuan o kadar isterdim ki Heycan yapmayın doğurmadım tabiki hatta şuan gezmeye gidiyorum napayım doğuracağım yok gezeyim bari boş duranı Allah sevmezmiş
Hastaneye çocuk alıyorlar mi.ziyaret edebilecekler mi seni.burda yikiyolar ikinci gunu bebegi
yikayipda havuza sokulmuyolar siliyorsun tampon yapip kuruluyorsun, gobeginede pansuman yapiyolar, gosteriyolar evde nasil yapacagini falan
benim cçuklarin gobegi 10 gunden once du$mez yikama isini ona klirsa ayvayi yeriz valla
refakatçi olmuyor ..Hastaneye çocuk alıyorlar mi.ziyaret edebilecekler mi seni.
Refakatçi olmuyor di mi.hemşireler ilgileniyor diye bilyorum
Cok uzanmama gerek kalmiyo boy uzun olunca :) tabiki dikkat ederek yaparim yaparsam.Yok.silme cam fln. Uzanma hareketi tehlikeli. Uzanmadan yap ne yapacaksan
nazar direk gorunce deger canim ya. Yine de etkilemistir sen bol.bol oku. Yanindakiler okusun. Nazar degdi sutum gitti diye dusunme etkileme beynini
Kızlar ben doğurdum bi avazda pırt diye rahatladım ohh herşey normaldi hiç zorlamadı beni yavrucak demeyi şuan o kadar isterdim ki Heycan yapmayın doğurmadım tabiki hatta şuan gezmeye gidiyorum napayım doğuracağım yok gezeyim bari boş duranı Allah sevmezmiş
Canim bende yaptirdim bici bici ole durmaz cocuk ya onemli olan kuru tutmak gobegiÖyle dedi ama herkes yaptırıyormuş.
nasilsin cnim, beebi$ nasilCanim bende yaptirdim bici bici ole durmaz cocuk ya onemli olan kuru tutmak gobegi
Sen zaten epidural olmiycan mi.hızlı da açılsa yavaşça açılsa hissetmicen zaten.kullamnicaksan bosveryaws bu pilates topu kiralanmazmii
ben simdi alsam dogumdan sonra napicam onuuuu : )
pilates yap demeyin hiç ilgim olmaz, dizimde sakat zaten hepden kalirim valla ortada surekli yaparsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?