2015 Şubat Anneleri

evet son gune beklerse 4 u gecerse sezo olurmus. Pazt dogumu baslatmayi onerdi. Sabahtan bei stres olduk esimle. Hic girmemis kanala. Ama oglum da son anda girmisti.

simdiye kadar butun ra,devularima tek basima gittim ultrasonlar hariç .. ben gel demedim kocamda geleyim deemedi napicam ben jinejkologda diyor adam sanki o muayene olucak

pazartesi gunu goturucem ama , baakriz diyor bide sanki babamin evinden getirdim ben bu çocuguu

Emirhan daha güzelmiş.benim ki kız.biz de en son serra dedik.öyle kaldı.kesin birşey yok.

burda yikiyolar ikinci gunu bebegi
yikayipda havuza sokulmuyolar siliyorsun tampon yapip kuruluyorsun, gobeginede pansuman yapiyolar, gosteriyolar evde nasil yapacagini falan

benim cçuklarin gobegi 10 gunden once du$mez yikama isini ona klirsa ayvayi yeriz valla

Emirhan daha güzelmiş.benim ki kız.biz de en son serra dedik.öyle kaldı.kesin birşey yok.
bencede emirhan guzel : ) abinin adi emre
esim asil emir istiyor ama olaack i$ deil

gcen gun bisey soyluyordu çocuklarin ismini saydi karnimdakinide emir diye adlandirid, ben anlamadim emremi dedi emirmi dedi ,hizli soyleyince hiç ayirt edilmiyor çok benziyor
emirhan i ayirmam birlesik kullanirim benzemez artik o kaadr : ))

Kızlar ben doğurdum bi avazda pırt diye rahatladım ohh herşey normaldi hiç zorlamadı beni yavrucak demeyi şuan o kadar isterdim ki Heycan yapmayın doğurmadım tabiki hatta şuan gezmeye gidiyorum napayım doğuracağım yok gezeyim bari boş duranı Allah sevmezmiş

evet son gune beklerse 4 u gecerse sezo olurmus. Pazt dogumu baslatmayi onerdi. Sabahtan bei stres olduk esimle. Hic girmemis kanala. Ama oglum da son anda girmisti.

pazartesi suni sancıyla mı başlatacakmış?
kanala girmez açılma olmazsa yine sezo olacak zor karar gerçekten. çatın mı darmış 4ü geçerse normal olmazmış?

son dakkada sanciyla girmistir canim

benim oglanda ebe 10 cm açilma oldukdan sonra dogumu ba$latmadi, beebek tam a$agida deil boyle zor olur bekleyelim insin asagi dedi, 1 saat sonra basladim ikinmaya
onun bahsettigi asagi inme yle sizinki ayni seymi ki
ayniysa açilmadan sonra girdi benim oglan çikis kapisina

sanci sirasindaki kasilmalar iyice asagi yittiriyor olmali bebegi

hahahhaah ay vallaaa yedim bennn
ahanda boyle oldummmmm
gez bakalim kapici seni,gittiign yerde dogurma hastaneye yeti$ : )

gez gez benim de bugün ilk defa kasığımda adet sancısı gibi sancı oldu gezmeye çıktım geçti

Hastaneye çocuk alıyorlar mi.ziyaret edebilecekler mi seni.
Refakatçi olmuyor di mi.hemşireler ilgileniyor diye bilyorum

Yok.silme cam fln. Uzanma hareketi tehlikeli. Uzanmadan yap ne yapacaksan

nazar direk gorunce deger canim ya. Yine de etkilemistir sen bol.bol oku. Yanindakiler okusun. Nazar degdi sutum gitti diye dusunme etkileme beynini
Cok uzanmama gerek kalmiyo boy uzun olunca :) tabiki dikkat ederek yaparim yaparsam.

Kiz deliiiiii basini okuyunca bi an heyecan yaptim kalpten gidiyordum bunu bana nasil yapar diye Gez anacim gez bu gidisle sokakta dogurcaz bunlari zaten biz ben de aldim plates topunu kendimce biseyler cırmalıyom hareket babında duvara tirmancam bu gidisle bir o kaldi

yaws bu pilates topu kiralanmazmii
ben simdi alsam dogumdan sonra napicam onuuuu : )
pilates yap demeyin hiç ilgim olmaz, dizimde sakat zaten hepden kalirim valla ortada surekli yaparsam

yaws bu pilates topu kiralanmazmii
ben simdi alsam dogumdan sonra napicam onuuuu : )
pilates yap demeyin hiç ilgim olmaz, dizimde sakat zaten hepden kalirim valla ortada surekli yaparsam
Sen zaten epidural olmiycan mi.hızlı da açılsa yavaşça açılsa hissetmicen zaten.kullamnicaksan bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…