2015 Şubat Anneleri

Sen zaten epidural olmiycan mi.hızlı da açılsa yavaşça açılsa hissetmicen zaten.kullamnicaksan bosver
he orasi dogru da jet hiziyla açilirsa belki aneestezi istemem kiz :)
hastaneeye gittiigmde 5-6 cm deseler yapaana kaadr 10 cm olur zaten anestezsit dunyanin obur ucundna geliyor sanki mubarek, hemen gelmiyoalrkii

Bugün doğum vardı nst deyken.annemizin ilk gebeliği.tecrübesiz o yüzden sık soru soruyor heyecanli dedi ebe benimkinin 3.oldugu öğrenince.simdi ben ay desem sen aliskinsin uy desem tecrubelisin deyip beni kasmasalar bari

nasilsin cnim, beebi$ nasil
kasinman geçtimiii
Iyi canim bebisim emiyo uyuyo hep boleyiz simdilik biraz buyusun bakalim bizi neler bekliyor:) kasintim gecti ama hastaneden ciktiktan sonra acillik oldum cnm heryerim kabardi kizardi kasintidan psikolojikmis dogumda cok stres yaptim ondan oldu galiba neyse igne serum surup vs derken rahatladim ama bir gun ilaclardan emziremedim kuzumu mama verdik ama gectiya cok sukur rahatladim:) sen nasilsin az kaldi sneinde allah kurtarsin cnm sizide

Slm kizlar gecmise biraz bakim dedim ama ne mumkun okuyamadim doguran annelerimiz olmustur hepsinin gozu aydin anali babali buyusun kuzucuklar
bizde 4 gunluk olduk evde 2. Gunumuz koklamaya doyamiyorum kuzumu allah isteyen herkeze nasip etsin bekleyenleride bir avazda kurtarsin insallah

Gecmis olsun canim. Kurdesen mi olmussun

Ahahah kız nasıl yediniz ya iç sesim dışıma vurdu sadece

Ama daha vaktin var o kadar stres yapma aynı gibiyiz senle... Ben hiç acele etmıyorum biraz daha bekleyebilir diyorum

Ay insallah canim ya. Babam da büyük bir hastalik ve hastane sureci gecirdi uzun suredir de evde sosyal hayat yok ve acayip huyu suyu degismis rabbim kimseyi hastalıkla imtihan etmesin hersey batiyor ona pimpirik olmus cocugu takipte devamli kafasi gürültü de gotrmuyor benim kiz da fazlasıyla afacan çal çene. Haliyle devamli bir patirti kopuyor karsilikli arada gerilmekten olan bana oluyor. Bi doguraydim da herkes bi derinden ohh diyeydi ahh

bazı antibiyotikler mantar yapabiliyor canım;
bende de önceki hafta oldu doktor fitil verdi tek kullanımlık ertesi gün yoğun akıntım oldu sonra düzeldi.

Herhalde oyle oldu pazrtesi sorarim dr fitil verir belkim bana da

ay gozumde canlandrdim da hos ama zor bi manzara seninki de kuzum

yaws bu pilates topu kiralanmazmii
ben simdi alsam dogumdan sonra napicam onuuuu : )
pilates yap demeyin hiç ilgim olmaz, dizimde sakat zaten hepden kalirim valla ortada surekli yaparsam

bebelere oyuncak yaparsin söndurur kaldirirsin en olmadi canim ama senin ucuncu dogum zaten evde maraton kosuyon bunlara pek de ihtiyacin yok zannimca

Ahahah kız nasıl yediniz ya iç sesim dışıma vurdu sadece

sen ic ses yerine bebeni vur bakalim disina

biz tecrübesiz olduğumuz için tabiki ikiside korkutucu geliyor , ne diyeyim ya hayırlısı
nasipte ne varsa o olur, ama bekleyelim bakalım normal olursa ne ala
önceki doğumu normal olanların çoğu ne kadar zor doğum geçirmiş olsada yine normal doğurmak istiyor var demekki bir hikmeti

Ama daha vaktin var o kadar stres yapma aynı gibiyiz senle... Ben hiç acele etmıyorum biraz daha bekleyebilir diyorum

Evimde olsam hic stres yapmiycam dursun istedigi kadar da deplesmandayiz bi aydir artik duzen muzen kalmadi. Buyuk kizim iyice cigrindan cikti evdekilerin sabri tahammulu azaldi. Esimin de izni az biyandan sayili gün gecip gidiyor. Acele faktörum bundan yani yoksa iki tane bebe daha zor

Bizimki bir kez geldi birde doğuma geldi.
Çiçek alırmış eşler diyorum, ben bebeğin yanına çiçek sokmam.diyor.
Dedim.sen alaydın dışarda bekletirdik.
Benden çok o l.sendromuna girdi

Hiç inanmadım nedense

Gözğn aydın canım rabbim hayırlı ömürler nasip etsin

gözünğüz aydın canım
Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…