he orasi dogru da jet hiziyla açilirsa belki aneestezi istemem kiz :)Sen zaten epidural olmiycan mi.hızlı da açılsa yavaşça açılsa hissetmicen zaten.kullamnicaksan bosver
10 kg verdim ama 37 kilo alınca on kilonun lafı olmuyor.senin kilo durumu nasıl emdikçe veriliyor deniyor ya
Emek bebeği benim için öp annesi
e benimkide oyleydi iste ayni dogurruz belki : )
altdan niye bakdirmadinki, insan merak eder açilma varmi diye
e benimkide oyleydi iste ayni dogurruz belki : )
altdan niye bakdirmadinki, insan merak eder açilma varmi diye
Iyi canim bebisim emiyo uyuyo hep boleyiz simdilik biraz buyusun bakalim bizi neler bekliyor:) kasintim gecti ama hastaneden ciktiktan sonra acillik oldum cnm heryerim kabardi kizardi kasintidan psikolojikmis dogumda cok stres yaptim ondan oldu galiba neyse igne serum surup vs derken rahatladim ama bir gun ilaclardan emziremedim kuzumu mama verdik ama gectiya cok sukur rahatladim:) sen nasilsin az kaldi sneinde allah kurtarsin cnm sizidenasilsin cnim, beebi$ nasil
kasinman geçtimiii
ben de bu hafta ayrilmaliydim ama gecen hafta dayanamadim ayrildim izne daha tam dinlenemedim ama yine de evde olmak cok iyi. Sana da hayirli olsun canim dinlen izninin keyfini cikar
Gecmis olsun canim. Kurdesen mi olmussunIyi canim bebisim emiyo uyuyo hep boleyiz simdilik biraz buyusun bakalim bizi neler bekliyor:) kasintim gecti ama hastaneden ciktiktan sonra acillik oldum cnm heryerim kabardi kizardi kasintidan psikolojikmis dogumda cok stres yaptim ondan oldu galiba neyse igne serum surup vs derken rahatladim ama bir gun ilaclardan emziremedim kuzumu mama verdik ama gectiya cok sukur rahatladim:) sen nasilsin az kaldi sneinde allah kurtarsin cnm sizide
Yok artıkhahahhaah ay vallaaa yedim bennn
ahanda boyle oldummmmm
gez bakalim kapici seni,gittiign yerde dogurma hastaneye yeti$ : )
Ahahah kız nasıl yediniz yaKiz deliiiiii basini okuyunca bi an heyecan yaptim kalpten gidiyordum bunu bana nasil yapar diyeGez anacim gez bu gidisle sokakta dogurcaz bunlari zaten biz ben de aldim plates topunu kendimce biseyler cırmalıyom hareket babında duvara tirmancam bu gidisle bir o kaldi
Ama daha vaktin var o kadar stres yapma aynı gibiyiz senle... Ben hiç acele etmıyorum biraz daha bekleyebilir diyorumBenim cok agrim var artik dayanamıyorm ya
kalca kemiklerim eklemlerim ve özellikle sag bacagim dehset acılar icinde. Bes dk ayakta dik durmak bile zulüm oldu arti. Siyatik gibi belden cektiriyor sag taraf komple. Nasil dogurmya guc bulcam onu düşünür oldum. Göbeğim iyice asagida dun gece aralikli karin agrisi gibi oldu sabaha doğru karnim daha sık sertlesti durdu umitle bekledim devami gelsin yarabbim diye biyerden sonra duzene girer umidiyle ama nafileyuruyus mnyagi oldum hurma agaci cikti icimde bitki caylarindan kuscam artik. Insanliktan cikardi bu bekleyis ara ara hafif regl agrisi gibi oluyo ama o kadar iste dahasi gelmiyor
sen meraklanma bu stresle en kisa zamanda dogurursun seekrimmm
insallah yarin dr dogum baslamis der dogurup gidersin sende evine
iremguzumla sana gerçekten uzuluyorum Allah YARDIMCINIZ OLSUN insallah bi avzda kurtulun ikinizde bi an once hayirlisiyla
bazı antibiyotikler mantar yapabiliyor canım;
bende de önceki hafta oldu doktor fitil verdi tek kullanımlık ertesi gün yoğun akıntım oldu sonra düzeldi.
Benim kiz çok kaptırıyor bazen uykuya kendi sutumu sagiyorum aventin biberonundan çok güzel içiyor sütü beni o kadar uzun emmiyor nedense.eşim biberondan daha kolay sut çıktığını o yüzden emdigini söylüyor..sut sağmak da çok uzun soluklu bi is emzirmek tamam da sut sağarken elim de dolu oluyor Bisey yapamiyorum belki de o yüzden zkruma gidiyor.kusma konusunda doktorum da fazlasını çıkarıyordur diyor ama bi de.üstüne kaka seansları eklenince zor oluyor benim.için.demin bi kaka yapmış yaa sırtından çıkarmış hanımefendiöğlen de ben altını degistiriyorum o ardından kaka yapıyor bi daha değiştirdin bi daha yaptı tam 3 kere degistirdim ustuste
Simdi de salata yapicam yapamiyorum benim ufak kiz çok seviyor bebeği ama farkında olmadan zarar verebilir diye korkuyorum bebeği gozumden uzak tutmak istemiyorum o da çok kusuyor yan yatiriyorum gerçi ama ne olur ne olmaz.. Eşimi beklicem mecburvalla halimi gorsen birini kucağmda emziriyorum.diğerini ayağımda salliyorum.ikisinin altını bir degistiriyorum.bebeğe sut sagmistim koydum biberona bebek de biraz içti kaka yapmış üstünü başını degistiresiye bi geldim baktım ki benim öteki kiz almış biberondaki sütü içiyor napiyim ben
yaws bu pilates topu kiralanmazmii
ben simdi alsam dogumdan sonra napicam onuuuu : )
pilates yap demeyin hiç ilgim olmaz, dizimde sakat zaten hepden kalirim valla ortada surekli yaparsam
Ahahah kız nasıl yediniz yaiç sesim dışıma vurdu sadece
Ya aslına bakarsan ben ikisinden de korkuyorum da doğal olan olsun istiyorum, doğum sonrası bebek içinde benim içinde bu daha iyi olacak öyle düşünüyorum.
Sezeryanı tavsiye edenlere sözüm yok da, belki onların haklı gerekçeleri vardı yada sonrasında sıkıntı yaşamadılar.
Ama sırf kendileri sezeryan oldu diye her konuştuğumuzda " şekerinde var riske atma bekleme sezeryan ol" diye baskı yapmalarını anlamıyorum. Ablam bide bir arkadaşım yapıyorlar bunu, tlfnlarını açasım gelmiyor artık
Ama daha vaktin var o kadar stres yapma aynı gibiyiz senle... Ben hiç acele etmıyorum biraz daha bekleyebilir diyorum
Bizimki bir kez geldi birde doğuma geldi.simdiye kadar butun ra,devularima tek basima gittim ultrasonlar hariç .. ben gel demedim kocamda geleyim deemedi napicam ben jinejkologda diyor adam sanki o muayene olucak
pazartesi gunu goturucem ama , baakriz diyor bide sanki babamin evinden getirdim ben bu çocuguu
Hiç inanmadım nedenseKızlar ben doğurdum bi avazda pırt diye rahatladım ohh herşey normaldi hiç zorlamadı beni yavrucak demeyi şuan o kadar isterdim ki Heycan yapmayın doğurmadım tabiki hatta şuan gezmeye gidiyorum napayım doğuracağım yok gezeyim bari boş duranı Allah sevmezmiş
Kizlar bugun doktor kontrolum vardi nst falan cok ii cikti doktor bekleriz bu gidisle gel bide ultrasonuna bakalim dedi bebegimin suyu azalmis boynundaki kordondaki kan akisidida yavaslamis renkli doopler cektirdik ordada sonuclar vahik cikincaaa saat 15:55de oglusum sezeryanla dünyaya geldi :)) HOSGELDIN ERENCIIIKKK :))
slm kızlar o gün en son msj atimda sancım var demiştim yarim saat sonra hastaneye gittik ve gerçektende sancım varmış sali günü saat 08:15 de kizim normal doğum ile çok kolay oldu ALLAHA şükür herkese nasip eder inşallah kizim 3050 gr 51 cm doğdu umarım ALLAHim herkesin gönlüne göre verir
yok benim açilmamsenin açılma var mıymış peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?