2015 Şubat Anneleri

Bugün doğum vardı nst deyken.annemizin ilk gebeliği.tecrübesiz o yüzden sık soru soruyor heyecanli dedi ebe benimkinin 3.oldugu öğrenince.simdi ben ay desem sen aliskinsin uy desem tecrubelisin deyip beni kasmasalar bari
soyleme sende : )
banada diyolar zaten biliyorsun sen neyin noldugunu diyolar hastanedekiler

geçmis olsun canim, sveindim hepsinin geçmis olmasina
uyusun da buyusunnn bebi$in : )

bende iyim herhalde valla bilmiyorum ki, dogurmadigim surece iyyim ben : ))

yaw he he : )))

Bizimki bir kez geldi birde doğuma geldi.
Çiçek alırmış eşler diyorum, ben bebeğin yanına çiçek sokmam.diyor.
Dedim.sen alaydın dışarda bekletirdik.
Benden çok o l.sendromuna girdi
benimki ozel gun bilmez ama o içiegi alir gelir ne hikmetse, sonrada su kadar para verdim diye soyler : ))) almasa daha iyi yani para verdim diye soylendikden sonra
14 subata falan dogarsa almaz bu sefer ama :)))))

ben onu sokar çikarir geri sokarim o sendroma dilimden kurtulamaz valla , pazartesi bal gibide gelicek yanimda
yemin ettim dogumda yanimda olmazsa istemedigi ismi koyacam hiç acimiycam, hemsireye de diyecem sakin degistirmeyin bu ismi

Burda hep hamileler var doğuranlar nerdeeee?
Ya artık doğurun hrpimiz.aynı konud olalalım. Hele vakti gelenler ha gayret bakın pkasss bile doğurdu.
Birdr @zeytinlelimon ne oldu bilen var mı?

Sen fena kızgınsın

hahahhaah oda iyiymis benim yoksa seninde yok hea : )
pazartesi bakalim ne diycekl dr açilmaya
ama olmasi da bisey farketmez ben 1 cm açiklikla aylarca bekleme kapasitesine sahibim : )))

karnımı görenler bu 10 güne gelir diyor
bende epey aşağıda hissediyorum artık
sanki kafası iyice yerleşti aşağılara

hastalikda zor canim bide yasli olunca daha bi degiisyolardir

yok valla hadi kuçugu saymasak ikisine bi top verirsem kan çikar evde, aynisindan ikisindede olmasi lazim ugrasamam valla kavgalariyla : )
insalalh dedigin gibi olur, pkass pek ballandira ballandira anlatiyor bende ozendim vallla ne edemmm : )

Ahahah vurucam dışarı az kaldı

Anneler benim kızım sabahtan akşama kadar uyuyor
Ve sabaha kadarda ayaktayız
Aynı durumda olan, bunun çözümünü bilen var mı? Gece emzirip yatağa koyup, peşinden bildiğim bütün duaları okuyorum artık uyanmasın dıye ama Mız Mız fırlayıp kalkıyor,kucağımda uyusun istiyor.sabah altıda ancak uyuyor.

Sen fena kızgınsın
yoo su an kizgin deilim :)
olabilecek ihtimalleri dusununce sinirleniyorum ama o dogru
lohusa yaad hamile yada biseyim olmasin ben susamam valla , çenemi çekecegine dedigimi yapmayi tercih eder genelde esim :))))

gece gunduz olayini karistirmis olmali
40 i çikinca duzelir derler ama basima gelmedigi için tam çozumunu bilemiycem
gunduz uyanik tutabilsen duzelir ama oda zor biraz çok kuçuk daha , napsan uyur yeni dogan bebek

Off offf stres stresss pazartesi sabah olur olurda nasil olur ? Korku dustu yarin naparim bilmiyorum ...ikincisi farkli bir stres rabbim yardimcimiz olsun meyve yiyeyim dedim esim baska yok mu ? Dedi dedim pazartesi ayvada yiyecem buyur gel... hayat erkeklere güzel. Yaaa...

Teşekkür ederm cnm bende cok sinirlendim delirdim hatta bebeğim hala mememe yanasmio bile basio aglamayi ( kaldirdilar resimleri ama begenen begendobegendi deyen goz deydi bile(

Yok.silme cam fln. Uzanma hareketi tehlikeli. Uzanmadan yap ne yapacaksan

nazar direk gorunce deger canim ya. Yine de etkilemistir sen bol.bol oku. Yanindakiler okusun. Nazar degdi sutum gitti diye dusunme etkileme beynini
Yaa hakli olabilirsin ama gelen sutun.gitmesi anormal bi durum deilmi (

karnımı görenler bu 10 güne gelir diyor
bende epey aşağıda hissediyorum artık
sanki kafası iyice yerleşti aşağılara
senin ilk dogumdu demi
bosver sen aklina 25 ini yaz tarih oalrak, sonra beklediigniz tarihde olmayinca strese giriyorsunuz .. kendini geç bi tarihe ayarlarsan sabirsizlanmasin niye dogurmadim diye : )

bizim @Mrsmbl ye noldu acabaa : ) sesi çikmiyor dogurdumuki, nickinide yazmayi beecremedim galiba karisik bisey seçmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…