soyleme sende : )Bugün doğum vardı nst deyken.annemizin ilk gebeliği.tecrübesiz o yüzden sık soru soruyor heyecanli dedi ebe benimkinin 3.oldugu öğrenince.simdi ben ay desem sen aliskinsin uy desem tecrubelisin deyip beni kasmasalar bari
geçmis olsun canim, sveindim hepsinin geçmis olmasinaIyi canim bebisim emiyo uyuyo hep boleyiz simdilik biraz buyusun bakalim bizi neler bekliyor:) kasintim gecti ama hastaneden ciktiktan sonra acillik oldum cnm heryerim kabardi kizardi kasintidan psikolojikmis dogumda cok stres yaptim ondan oldu galiba neyse igne serum surup vs derken rahatladim ama bir gun ilaclardan emziremedim kuzumu mama verdik ama gectiya cok sukur rahatladim:) sen nasilsin az kaldi sneinde allah kurtarsin cnm sizide
Kızlar ben doğurdum bi avazda pırt diye rahatladım ohh herşey normaldi hiç zorlamadı beni yavrucak demeyi şuan o kadar isterdim ki Heycan yapmayın doğurmadım tabiki hatta şuan gezmeye gidiyorum napayım doğuracağım yok gezeyim bari boş duranı Allah sevmezmiş
benimki ozel gun bilmez ama o içiegi alir gelir ne hikmetse, sonrada su kadar para verdim diye soyler : ))) almasa daha iyi yani para verdim diye soylendikden sonraBizimki bir kez geldi birde doğuma geldi.
Çiçek alırmış eşler diyorum, ben bebeğin yanına çiçek sokmam.diyor.
Dedim.sen alaydın dışarda bekletirdik.
Benden çok o l.sendromuna girdi
hahahhaah oda iyiymis benim yoksa seninde yok hea : )e benimde yoktur işte : ))))
Sen fena kızgınsınbenimki ozel gun bilmez ama o içiegi alir gelir ne hikmetse, sonrada su kadar para verdim diye soyler : ))) almasa daha iyi yani para verdim diye soylendikden sonra
14 subata falan dogarsa almaz bu sefer ama :)))))
ben onu sokar çikarir geri sokarim o sendroma dilimden kurtulamaz valla , pazartesi bal gibide gelicek yanimda
yemin ettim dogumda yanimda olmazsa istemedigi ismi koyacam hiç acimiycam, hemsireye de diyecem sakin degistirmeyin bu ismi
hahahhaah oda iyiymis benim yoksa seninde yok hea : )
pazartesi bakalim ne diycekl dr açilmaya
ama olmasi da bisey farketmez ben 1 cm açiklikla aylarca bekleme kapasitesine sahibim : )))
hastalikda zor canim bide yasli olunca daha bi degiisyolardirAy insallah canim ya. Babam da büyük bir hastalik ve hastane sureci gecirdi uzun suredir de evde sosyal hayat yok ve acayip huyu suyu degismis rabbim kimseyi hastalıkla imtihan etmesinhersey batiyor ona pimpirik olmus cocugu takipte devamli kafasi gürültü de gotrmuyor benim kiz da fazlasıyla afacan çal çene. Haliyle devamli bir patirti kopuyor karsilikli arada gerilmekten olan bana oluyor. Bi doguraydim da herkes bi derinden ohh diyeydi ahh
bebelere oyuncak yaparsin söndurur kaldirirsin en olmadi canim ama senin ucuncu dogum zaten evde maraton kosuyon bunlara pek de ihtiyacin yok zannimca
Ahahah vurucam dışarı az kaldıAy insallah canim ya. Babam da büyük bir hastalik ve hastane sureci gecirdi uzun suredir de evde sosyal hayat yok ve acayip huyu suyu degismis rabbim kimseyi hastalıkla imtihan etmesinhersey batiyor ona pimpirik olmus cocugu takipte devamli kafasi gürültü de gotrmuyor benim kiz da fazlasıyla afacan çal çene. Haliyle devamli bir patirti kopuyor karsilikli arada gerilmekten olan bana oluyor. Bi doguraydim da herkes bi derinden ohh diyeydi ahh
Herhalde oyle oldu pazrtesi sorarim dr fitil verir belkim bana da
ay gozumde canlandrdim da hos ama zor bi manzara seninki de kuzum
bebelere oyuncak yaparsin söndurur kaldirirsin en olmadi canim ama senin ucuncu dogum zaten evde maraton kosuyon bunlara pek de ihtiyacin yok zannimca
sen ic ses yerine bebeni vur bakalim disina
yoo su an kizgin deilim :)Sen fena kızgınsın
gece gunduz olayini karistirmis olmaliAnneler benim kızım sabahtan akşama kadar uyuyor
Ve sabaha kadarda ayaktayız
Aynı durumda olan, bunun çözümünü bilen var mı? Gece emzirip yatağa koyup, peşinden bildiğim bütün duaları okuyorum artık uyanmasın dıye ama Mız Mız fırlayıp kalkıyor,kucağımda uyusun istiyor.sabah altıda ancak uyuyor.
Teşekkür ederm cnm bende cok sinirlendim delirdim hatta bebeğim hala mememe yanasmio bile basio aglamayiMelike gozunaydin canım sonunda kavuşmuşsun bebeğine
Ya ben çok.kiziyorum bu tur olaylara. Anne babası paylasmamissa sen neden paylasiyorsun resmini?onlara ne oluyorsa.
Bol bol oku dua et ve su iç canım..inşallah gelir sütün.
Yaa hakli olabilirsin ama gelen sutun.gitmesi anormal bi durum deilmiYok.silme cam fln. Uzanma hareketi tehlikeli. Uzanmadan yap ne yapacaksan
nazar direk gorunce deger canim ya. Yine de etkilemistir sen bol.bol oku. Yanindakiler okusun. Nazar degdi sutum gitti diye dusunme etkileme beynini
senin ilk dogumdu demikarnımı görenler bu 10 güne gelir diyor
bende epey aşağıda hissediyorum artık
sanki kafası iyice yerleşti aşağılara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?