2015 Şubat Anneleri

evet ilk doğum ne zaman nasipse o zamanı bekleyecez artık yapcak bişey yok
ben rahatımdır biraz : ))
sanmam doğurmamıştır , içime öyle bir his gelmiyor hiç

Benim ilkide oyleydi yari kirkindan sonra 20 gun sonra degistirdi duzeni oyle olur dediler gercektende ilk yari gece yatmadi son yari gunduz... birde uyumayan bebeklere "ve cealna nevmeküm subata "(suphesiz biz size uykuyu dinlenme olarak verdik ) ayetini on bir defa okuyabilirsin denenmistir...

38. haftaya girdiğimden bu yana hergün 10-15 dk süren karın ağrım oluyor adet öncesi ağrılar gibi
sonra geçiyor
bu sadece bende mi var yoksa sizlerde de var mı

38. haftaya girdiğimden bu yana hergün 10-15 dk süren karın ağrım oluyor adet öncesi ağrılar gibi
sonra geçiyor
bu sadece bende mi var yoksa sizlerde de var mı
bende aylardir var valla :)
kiz sen ne zman girdinki 38 e zaten, 3 gun once deilmi ?

pazartesi suni sancıyla mı başlatacakmış?
kanala girmez açılma olmazsa yine sezo olacak zor karar gerçekten. çatın mı darmış 4ü geçerse normal olmazmış?
ben kabul etmem pazt. Catim gayet genis. Oglanu nornal.dogurdum cok kolayca. Karnim buyukmus. Usg kiloda yaniliyor ya ya yukari dogru yanilirsaymis

Pufff sözde doğuma 9 gunum var bende hicbir belirti yok.hamileligimin başından beri agrim sizim olmadi.dağ tepe gezdim.bir tek sirt agrisi yasadim.simdi oda yok.gobegim hala yukarda.cokta buyumedi.eşim bile diyo artik sen hamile değilmisin acaba diye.boyle olan varmi.ne zaman dogurcam benn

ben kabul etmem pazt. Catim gayet genis. Oglanu nornal.dogurdum cok kolayca. Karnim buyukmus. Usg kiloda yaniliyor ya ya yukari dogru yanilirsaymis

Pazartesi hiç gidesim yok dr a.Nst için gitmem gerekiyor mu bilmiyorum son günlerimiz gitmesen de olmaz.Dr a ne diyeyim uyarmam gerekiyor derse hayır desem ben 40 a kadar beklemem derse ben bu krizi nasıl yöneteceğim bilemedim?Kendi istediğimi nasıl yaptırabilirim konuşsam kendi bildiğini okur çok iyiyi süperim diyip duruyor beklemem 40 ı falan derse nerde bulucam bu saatte başka dr ?

ben bugun dedim istemem diye. Istemedigin seyi zorla yapmayiz dedi ama insanin ici rahat etmiyor.
Bence kabul eder seninki de. Daha gunumuz dolmadi

Bak benim takvime sıkıntı yapma iremguzum 40+4 te hala doğum yapmadı benimde günüm doluyor daha bişry yok normal yani

ben bugun dedim istemem diye. Istemedigin seyi zorla yapmayiz dedi ama insanin ici rahat etmiyor.
Bence kabul eder seninki de. Daha gunumuz dolmadi

Di mi iletişim,konuşmak iyidir açıkça konuşayım.Acemiliğime geldi geçen gidişimde söylerdim de idrak edemedim şoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…