bennnPazartesi kimler gitcekti kontrole
Yaa bebek mememi gorunce kacio yanasmio bile basio yaygarayi napcam nasi bas etcem bilmiormkesinlikle pes etme emzir süt gelsede gelmesede hormon değilmi sütü yapan bebeğinle temas halinde olman iyidir. bol sıvı tüket moralini de yüksek tut.
senin ilk dogumdu demi
bosver sen aklina 25 ini yaz tarih oalrak, sonra beklediigniz tarihde olmayinca strese giriyorsunuz .. kendini geç bi tarihe ayarlarsan sabirsizlanmasin niye dogurmadim diye : )
bizim @Mrsmbl ye noldu acabaa : ) sesi çikmiyor dogurdumuki, nickinide yazmayi beecremedim galiba karisik bisey seçmis :)
Benim ilkide oyleydi yari kirkindan sonra 20 gun sonra degistirdi duzeni oyle olur dediler gercektende ilk yari gece yatmadi son yari gunduz... birde uyumayan bebeklere "ve cealna nevmeküm subata "(suphesiz biz size uykuyu dinlenme olarak verdik ) ayetini on bir defa okuyabilirsin denenmistir...Anneler benim kızım sabahtan akşama kadar uyuyor
Ve sabaha kadarda ayaktayız
Aynı durumda olan, bunun çözümünü bilen var mı? Gece emzirip yatağa koyup, peşinden bildiğim bütün duaları okuyorum artık uyanmasın dıye ama Mız Mız fırlayıp kalkıyor,kucağımda uyusun istiyor.sabah altıda ancak uyuyor.
ben doguma gidecegimPazartesi kimler gitcekti kontrole
Bende doguma gidicegim darisi sizlere Insaallah saglikla hayirlusi ile...Pazartesi kimler gitcekti kontrole
Bende öle canım heralde sonuna doğru oluyor38. haftaya girdiğimden bu yana hergün 10-15 dk süren karın ağrım oluyor adet öncesi ağrılar gibi
sonra geçiyor
bu sadece bende mi var yoksa sizlerde de var mı
bende aylardir var valla :)38. haftaya girdiğimden bu yana hergün 10-15 dk süren karın ağrım oluyor adet öncesi ağrılar gibi
sonra geçiyor
bu sadece bende mi var yoksa sizlerde de var mı
37+5 teyimbende aylardir var valla :)
kiz sen ne zman girdinki 38 e zaten, 3 gun once deilmi ?
ben kabul etmem pazt. Catim gayet genis. Oglanu nornal.dogurdum cok kolayca. Karnim buyukmus. Usg kiloda yaniliyor ya ya yukari dogru yanilirsaymispazartesi suni sancıyla mı başlatacakmış?
kanala girmez açılma olmazsa yine sezo olacakzor karar gerçekten. çatın mı darmış 4ü geçerse normal olmazmış?
Sen yine de git, cumaya kadar diretirsin olmadı.antibiyotuk yapmis olabilir
beni pazt cagirdi dr ama gidesim.yok.
evet artik boyle seyler normal canim,doguma hazirlik yapiyor rahim ..37+5 teyim
nerdeyse 5 gündür hergün böyle ağrılarım oluyor daha öncesinde yoktu
sona yaklaşıyoruz ondan herhalde
yaw daha subatin yarisi olmadi. SUbat anasiyiz bekleriz icabinda :))Burda hep hamileler var doğuranlar nerdeeee?
Ya artık doğurun hrpimiz.aynı konud olalalım. Hele vakti gelenler ha gayret bakın pkasss bile doğurdu.
Birdr @zeytinlelimon ne oldu bilen var mı?
ben kabul etmem pazt. Catim gayet genis. Oglanu nornal.dogurdum cok kolayca. Karnim buyukmus. Usg kiloda yaniliyor ya ya yukari dogru yanilirsaymis
seni ynina gelip goren birinin nazari degmistir. Emzirme baskasinin yanindaYaa hakli olabilirsin ama gelen sutun.gitmesi anormal bi durum deilmi(
ben bugun dedim istemem diye. Istemedigin seyi zorla yapmayiz dedi ama insanin ici rahat etmiyor.Pazartesi hiç gidesim yok dr a.Nst için gitmem gerekiyor mu bilmiyorum son günlerimiz gitmesen de olmaz.Dr a ne diyeyim uyarmam gerekiyor derse hayır desem ben 40 a kadar beklemem derse ben bu krizi nasıl yöneteceğim bilemedim?Kendi istediğimi nasıl yaptırabilirim konuşsam kendi bildiğini okur çok iyiyi süperim diyip duruyor beklemem 40 ı falan derse nerde bulucam bu saatte başka dr ?
Bak benim takvime sıkıntı yapma iremguzum 40+4 te hala doğum yapmadı benimde günüm doluyor daha bişry yok normal yaniPufff sözde doğuma 9 gunum var bende hicbir belirti yok.hamileligimin başından beri agrim sizim olmadi.dağ tepe gezdim.bir tek sirt agrisi yasadim.simdi oda yok.gobegim hala yukarda.cokta buyumedi.eşim bile diyo artik sen hamile değilmisin acaba diye.boyle olan varmi.ne zaman dogurcam benn
ben bugun dedim istemem diye. Istemedigin seyi zorla yapmayiz dedi ama insanin ici rahat etmiyor.
Bence kabul eder seninki de. Daha gunumuz dolmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?