Biri Gözüyle bakarsa nazar değer canım emzirme önlüğü al Bebeğini göğsünü senden başkası görmesin ayna bulundur bence boynunda Bakanın gözü kendine dönsün Bebeğin beşiğine koydum ben sola vursun diye kolyede var takcam doğum yapıncaYaa hakli olabilirsin ama gelen sutun.gitmesi anormal bi durum deilmi(
Bak benim takvime sıkıntı yapma iremguzum 40+4 te hala doğum yapmadı benimde günüm doluyor daha bişry yok normal yani
bende erken gidecem ama siz buyrun dogurun siraniz geldi artik :) ozellikle sen nap yap dogurrrSabah erkenden gitcem ben S serefraz85 oda sabahtan gitcek benim gibi ikimizde doğurmayı bekliyoruz
Inanma hiç bana 15 ocaktan beri doğurcan dediler 15 Şubat oldu nerdeyseBana hep söylenen tarihten erken olur genelde dediler.temizligim alisverisim bütün işlerim bitti artik bebisimiz gelsin istiyorum :)
Zannetmiyom ki ilaç koyup Sancı başlatıcam dedi ama o ne bilmiyorum ki suni sancı değil mi serum gibibende erken gidecem ama siz buyrun dogurun siraniz geldi artik :) ozellikle sen nap yap dogurrr
yoksa sezeryana alicak seni dr elinde nejter bekliyor gelsede kessem diye :)))
saka yaptim canimmm oyle deildir tabikii bugune kadar yaaprdi yapacagini o niyetde olsaZannetmiyom ki ilaç koyup Sancı başlatıcam dedi ama o ne bilmiyorum ki suni sancı değil mi serum gibi
hhahahha kirletme kiz eviiiInanma hiç bana 15 ocaktan beri doğurcan dediler 15 Şubat oldu nerdeysetemizlik yaptık yeniden Battı
Sanki o da doğurdu diye hatırlıyorum yanilmiyorsamBurda hep hamileler var doğuranlar nerdeeee?
Ya artık doğurun hrpimiz.aynı konud olalalım. Hele vakti gelenler ha gayret bakın pkasss bile doğurdu.
Birdr @zeytinlelimon ne oldu bilen var mı?
2.3.doğumlarda 2yada3.cm açıklığı normal kabul ediyorlarmış.bana bakmadı.Baksam açıklık olabilir.normal dedi.gerek görmedihahahhaah oda iyiymis benim yoksa seninde yok hea : )
pazartesi bakalim ne diycekl dr açilmaya
ama olmasi da bisey farketmez ben 1 cm açiklikla aylarca bekleme kapasitesine sahibim : )))
Anneler benim kızım sabahtan akşama kadar uyuyor
Ve sabaha kadarda ayaktayız
Aynı durumda olan, bunun çözümünü bilen var mı? Gece emzirip yatağa koyup, peşinden bildiğim bütün duaları okuyorum artık uyanmasın dıye ama Mız Mız fırlayıp kalkıyor,kucağımda uyusun istiyor.sabah altıda ancak uyuyor.
Valla bilmiyorum ki sorcam bakalım p. Tesi neyi kast etti tabi FIRSAT olursa şöyle bişey de var tabiki Herşeyden önemli bebeğimin sağlığı hayatı eğer gerekirse de zorunlu seEryan olursa hayır demem nasip bu işler öle inanıyorumsaka yaptim canimmm oyle deildir tabikii bugune kadar yaaprdi yapacagini o niyetde olsa
hiç bilmiyorum ilaç konusunu
rahim agzina mi koyyor acaba ialci
aiçikligin di$tan bide içten olani oluyordu tam çevirebildimmi bilmiyorum TR ye ama2.3.doğumlarda 2yada3.cm açıklığı normal kabul ediyorlarmış.bana bakmadı.Baksam açıklık olabilir.normal dedi.gerek görmedi
iyi geceler canim ho$geldin :)))iyi geceler hatunlar
iyi geceler canim ho$geldin :)))
Valla hepsini kendim Yaptım ama artık o kadar ağırım ki o yüzden süpürge bile tutamıyorum e malum Yardıma gelende yok şu anda mesela doğuma gitsem ev rezil gibi bi oda çamaşır dolu bi oda yatak dolu mutfağı toplayamadım bel ağrısından bi tek Bebeğin odası toplu bide salonhhahahha kirletme kiz eviii
Göğüslerine nazar değmişte olablir. Annen de dahil mümkün olduğunca kimsenin yanında emzirmeYaa hakli olabilirsin ama gelen sutun.gitmesi anormal bi durum deilmi(
Yok bakarsam açılır manasında değil.açıklık olabilir vardır ama sancin yoksa anlamı yok manasında dedi.aiçikligin di$tan bide içten olani oluyordu tam çevirebildimmi bilmiyorum TR ye ama
içerden olan normal diyolar 2 . gebelikden sonra
yok anaam açilmaz bakmayla açilsa benimkide açilirdi 9 aydir :)
Bırdayım canım. Kontrole gittik bugn. 1 cm bile aşağı inmemiş dedi. 38 de inmesi gerekiyormuş normalde. 39+2 yiz hiç bi ses seda yok. Tekrar alttan muayene etti pelvs baş uyumsuzluğu var ddi. Yüzde 5 normal doğum yapabilirsin ddi. Yarın geldi geldi . Gelmedi pazartesi suni sancı verilcek. Ne çk hayal ederdim sancıyla arabada hastaneye gitmeyi oldu bittiye gelip doğurmayı. Bugnkü çatı muayenesinde hiç kasmadım hiç acımadı. Alışmıştımda yani. Normal doğum fikri çok kafama yatmıştı yenmiştim korkularımı. Ama olmayacak galiba.. Velhasıl yarın 2 kişilik aile oluşumuzun son gnü. Bir sonraki gn 3 kişi olacağız inşaAllah.şu an süte odaklanmış durumdayım. Bolbol emzirmek istiyorum. Umarım bu hevesim yarıda kalmaz. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsunsenin ilk dogumdu demi
bosver sen aklina 25 ini yaz tarih oalrak, sonra beklediigniz tarihde olmayinca strese giriyorsunuz .. kendini geç bi tarihe ayarlarsan sabirsizlanmasin niye dogurmadim diye : )
bizimpirelideve ye noldu acabaa : ) sesi çikmiyor dogurdumuki, nickinide yazmayi beecremedim galiba karisik bisey seçmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?