2015 Şubat Anneleri

Yaa hakli olabilirsin ama gelen sutun.gitmesi anormal bi durum deilmi (
Biri Gözüyle bakarsa nazar değer canım emzirme önlüğü al Bebeğini göğsünü senden başkası görmesin ayna bulundur bence boynunda Bakanın gözü kendine dönsün Bebeğin beşiğine koydum ben sola vursun diye kolyede var takcam doğum yapınca

Bana hep söylenen tarihten erken olur genelde dediler.temizligim alisverisim bütün işlerim bitti artik bebisimiz gelsin istiyorum :)
Inanma hiç bana 15 ocaktan beri doğurcan dediler 15 Şubat oldu nerdeyse temizlik yaptık yeniden Battı

bende erken gidecem ama siz buyrun dogurun siraniz geldi artik :) ozellikle sen nap yap dogurrr
yoksa sezeryana alicak seni dr elinde nejter bekliyor gelsede kessem diye :)))
Zannetmiyom ki ilaç koyup Sancı başlatıcam dedi ama o ne bilmiyorum ki suni sancı değil mi serum gibi

Zannetmiyom ki ilaç koyup Sancı başlatıcam dedi ama o ne bilmiyorum ki suni sancı değil mi serum gibi
saka yaptim canimmm oyle deildir tabikii bugune kadar yaaprdi yapacagini o niyetde olsa
hiç bilmiyorum ilaç konusunu
rahim agzina mi koyyor acaba ialci

Burda hep hamileler var doğuranlar nerdeeee?
Ya artık doğurun hrpimiz.aynı konud olalalım. Hele vakti gelenler ha gayret bakın pkasss bile doğurdu.
Birdr @zeytinlelimon ne oldu bilen var mı?
Sanki o da doğurdu diye hatırlıyorum yanilmiyorsam
hahahhaah oda iyiymis benim yoksa seninde yok hea : )
pazartesi bakalim ne diycekl dr açilmaya
ama olmasi da bisey farketmez ben 1 cm açiklikla aylarca bekleme kapasitesine sahibim : )))
2.3.doğumlarda 2yada3.cm açıklığı normal kabul ediyorlarmış.bana bakmadı.Baksam açıklık olabilir.normal dedi.gerek görmedi

Gece gündüz ayırımını öğretmen gerekecek.gündüz ışıklı sesli ortam yatmaya yakin hazırlıklar los ışık altında gece de karanlık olacak.sen de fazla öpüp sesli sevmeden sessizce Emzirip yerine koycan odaya da girip ses gürültü yapilmicak gece.boyle boyle ogrencek

saka yaptim canimmm oyle deildir tabikii bugune kadar yaaprdi yapacagini o niyetde olsa
hiç bilmiyorum ilaç konusunu
rahim agzina mi koyyor acaba ialci
Valla bilmiyorum ki sorcam bakalım p. Tesi neyi kast etti tabi FIRSAT olursa şöyle bişey de var tabiki Herşeyden önemli bebeğimin sağlığı hayatı eğer gerekirse de zorunlu seEryan olursa hayır demem nasip bu işler öle inanıyorum

2.3.doğumlarda 2yada3.cm açıklığı normal kabul ediyorlarmış.bana bakmadı.Baksam açıklık olabilir.normal dedi.gerek görmedi
aiçikligin di$tan bide içten olani oluyordu tam çevirebildimmi bilmiyorum TR ye ama
içerden olan normal diyolar 2 . gebelikden sonra
yok anaam açilmaz bakmayla açilsa benimkide açilirdi 9 aydir :)

evet doğuran anneler , annelerimiz : ))
doğum hikayeleri nerde ??
bebekleri uyutup doğum hikayeleri topiğine hikayeleri bekliyoruz

hhahahha kirletme kiz eviii
Valla hepsini kendim Yaptım ama artık o kadar ağırım ki o yüzden süpürge bile tutamıyorum e malum Yardıma gelende yok şu anda mesela doğuma gitsem ev rezil gibi bi oda çamaşır dolu bi oda yatak dolu mutfağı toplayamadım bel ağrısından bi tek Bebeğin odası toplu bide salon

aiçikligin di$tan bide içten olani oluyordu tam çevirebildimmi bilmiyorum TR ye ama
içerden olan normal diyolar 2 . gebelikden sonra
yok anaam açilmaz bakmayla açilsa benimkide açilirdi 9 aydir :)
Yok bakarsam açılır manasında değil.açıklık olabilir vardır ama sancin yoksa anlamı yok manasında dedi.

Bırdayım canım. Kontrole gittik bugn. 1 cm bile aşağı inmemiş dedi. 38 de inmesi gerekiyormuş normalde. 39+2 yiz hiç bi ses seda yok. Tekrar alttan muayene etti pelvs baş uyumsuzluğu var ddi. Yüzde 5 normal doğum yapabilirsin ddi. Yarın geldi geldi . Gelmedi pazartesi suni sancı verilcek. Ne çk hayal ederdim sancıyla arabada hastaneye gitmeyi oldu bittiye gelip doğurmayı. Bugnkü çatı muayenesinde hiç kasmadım hiç acımadı. Alışmıştımda yani. Normal doğum fikri çok kafama yatmıştı yenmiştim korkularımı. Ama olmayacak galiba.. Velhasıl yarın 2 kişilik aile oluşumuzun son gnü. Bir sonraki gn 3 kişi olacağız inşaAllah.şu an süte odaklanmış durumdayım. Bolbol emzirmek istiyorum. Umarım bu hevesim yarıda kalmaz. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun

Yağmurda üşütmüşüm bugün. Boğazım acıyo kaşınoyo gbi. Çok halsizim. Ne yiyip ne içsem ? Böyle doğuma girmek zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…