2015 Şubat Anneleri

Merak etme anlarsın ... Hızlanır

ruyamda seni gordum doguma giriyordun canim hemide en normalinden :) lohusanin ruyalari cikar bilmem ama icime oyle dogdu hadi bakaim hayirlisiyla al minigini kucagina
ayrica diger tum bekleyenler hayirlisiyla kavussunlar yavrularina.

Ayy agzin bal yesin hadi hayirlisiyla gercegini yasatsin rabbim insallah amin

Nasılsın canım Aklım sende malum bebekten gelen gidenden yazamıyorum evim hiç bol kalmadı sadece geceleri kızımla yanlızım doğur artık

Senin gibi 40 bittigi gunu mu bekliyor nedir:)

takvim koymamıştım 39. haftadayım canım
kararımız epidural sezeryan oldu hayırlısı olsun

Hayirli olsun canim benim saglikla kavuşmak nasip olur ins

Teşekkür ederim iyi hissediyorum kendimi gideyim.Hava güzel sohbette kafam dağılır hem diye düşündüm ben de.Sen de tetikte olsan iyi olur baksana galiba doğurabileceğiz :/

7/24 tetikteyim canim yeter ki geliyom desin gez sen gez cabuk gecer zaman

Canım eminim beklemek sıktı seni ama daha günün geçmemiş ki stres yapma kendi kendine bu sefer hepten geri teper sancılar

Gevseyip icime donmem lazim ama ortam buna musait degil stres faktorum bundan canim bir de ilk ddogum değil sezeryan sonrasi normal dogum bekliyorum ya gun gectikce biz de risk faktörü ve olabilirlik yüzdesi degisiyor ona da takılıyorum haliyle

Ah canim benim insirah oku anlamiyla beraber. Beni rahatlatti. Guzel bir dogumun olacak ins sabret az kaldi belki yarin belki yarindan da yakin

hicbisey okuyamiyorum dua bile edemiyorum bi tuhaflastim iyice manevi anlmda bir yönelis iyi gelir esasinda da odaklnamiyorum ki. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah

arkadaşın çocuğunu alıştırmışlar öyle kucağa seveceğiz diye diye; çocuk 1 yaşında olacak hala kucak diyor

benim de bileklerim ağrıyor bu aralar çok doktora sormayı da unuttum.
ben de öyleyim yaparken yapıyorum sonra bitiyorum; tansiyonumun düşme sorunu var ama.
o da yeni hayatınızı düşünüp strese giriyordur belki.

Sabır canım sabır ve dua benim ilk aylarımı hatırlar mısın habire kusuyordum rahatsızlandım epey buraya dahi çok zor yazıyordum sonra zaten yazamaz hale bile geldim ama beni ayakta tutan Rabbim oldu ona öyle bir bağlandım ki oda beni yalnız bırakmadı şükürler olsun sende bol bol dua et bak ben namazları artık oturarak kılar hale gelmiştim annem dedi ki sen yine normal kılmaya çalış doğumun kolay olur kasların gevşer dedi annem tabi 6 doğum yapmış bir kadın olarak hatta birini 6 kilo doğurduğu için iyi biliyor o yüzden güveniyorum ona dediği gibi yapıyorum çok zor oluyor ama hamilelik egzersizi gibi oluyor resmen sende çok dua et ve şunu da asla unutma insanın kaderinde değişmeyen en önemli tarihlerden biri de doğum saatidir o yüzden gönlünü ferah tut yürüyüşlerini asla ihmal etme sezeryan sonrası doğum yapan tek sen değilsin unutma

O

ya birşey sormak istiyorum tecrübeli annelere. şimdi benim oğlan beni emiyor baya baya yutuyor ama memede doymuyor uyuya kalınca emmiyorda bende mecburen sağıp veriyorum. manuel el pompası almıştık onunla çok rahat sağabiliyorum ama benim anlamadığım bebek memeyi ne kadar sürede emmeli benimki bir uyudumu karnı doyunca 2 saat kalkmıyor kimi zaman 3 saat mecburen uyandırıp emzirmeye çalışıyorum bu sefer inat ediyor o zaman da sağıp veriyorum. sürekli sağıp vermekte istemiyorum ama inat ettimmi memeyi mümkün değil tutmuyor arandıyan çok güzel yapışıyor göğsüme ama işte uyku tatlı gelince unutuyor emmeyi filan. ilk önce emzirip sonra sağmak zararlı değil değil mi ?

Ya inan onun strese girecek hiçbirşeyi yok çocuk 2 aylık olunca ben çalışmaya başlayacağım zaten maddi destek olacağım o ağır işte çalışıyor diye de hep diyorum gece sen asla kalkma çocuk çok ağlasa bile uykunu al diyorum neyini düşünüp stres olacak ki kızıyla o stres atacak işten gelince derdi sıkıntısını ben çekeceğim ha birde kp Allah razı olsun kirada oturmayalım diye ev alacak ev bakıyor bize daha ne stresi olacak ki bu adamda ben anlamadım ama şımardı kanaatimce ya insanlara bakıyorum etrafımda kocaları yemekleri dahi yapıyor herşeye yetişiyor o kadınlar daha bir seviliyor ya ben anlamadım gitti ölünce mi kıymetli olacağız acaba ya

emzirdikden sonra sagmanin zarari olmaz cnaim ama o sutu nasil veriyorsunki sagdigini yani
emip uyyorsa doyyor demekdir, 2-3 saatlik uyku normal yani su an için ..

Allah razi olsun canim doguma dair elhamdülillah bir korkum endisem acabam yok kendi adima cok motiveyim hazirlikli kararliyim hergun yuruyus cay hurma vb bi dolu takviye yapiyorum kendimce. Isye cocuk es aile hepten gerilince o etkliyor yoksa ben ne kadar yirtinsam kaderi degstremem nefesin baslangici ne zamana yazildiysa o olacak elbet de iste insanoğlu tahammul dayaniklilik biyerde zayfliyot haliyle

emzirdikden sonra sagmanin zarari olmaz cnaim ama o sutu nasil veriyorsunki sagdigini yani
emip uyyorsa doyyor demekdir, 2-3 saatlik uyku normal yani su an için ..

hep emzirip sağmaya çalışıyorum. biberonla veriyorum çay kaşığı filan içmez bizimki çok atarlı 2 3 saat normal yani acıkmadan uyuması tamam bende doymuyorsa filan diye düşünüyordum acaba unutuyormu acıktığını filan diye saçma düşüncelere kapılmaya başladım sarılık muhabbeti yüzünden panik oldum doktorlar iyice besleyin filan demişlerdi. şükür sarılık kalmadı mamayı da çok az vermeye başladım artık hatta hiç vermiyor sayılırım artık

Bugün yine nst ye cagirildm kizim kalp atislari ayni bi düzelme Yok malesef Ama doktorlar bekleme taraftari. Rabbim ins kizimin kalbinde kalici bisey birakmaz Dua edin kizlar nolur. Pazartesi Tekrar kendi dontorumda Kontrol var haftaya cumada Université de. Dua edin düzelsin.

nasil yuruyusun degisti. Ben de asagiya indi gibi hissediyorum ama birsey yok daha.
Annem gelecek yarin neyse kalabaliga sonra.gelin dedim en bastan. Yarin ben de temjzlik yapicam bakalim.
Bir anlik kolay dogumlarimiz olsun ins
inşallah canım :) mesela merdivenleri çıkarken basamağa çıkıyorum diğer ayağımıda aynı basamağa basıp ilerliyorum yani nine gibi ( anlatamadım ama ) birde kaarnım biraz daha büyüdü hatta bugün hastanede bir kadın eşime ikiz mi bekliyorsunuz demiş :)
doktor 1 hafta beklenir herşey iyi dedi suyu felan azalmamış sıkıntı yok dedi nst de 30 altı yaaaaa :) güleyim mi ağlıyayım mı bilemedim

Bana hem humana gende lactamil yazdı humanayı günde 2 kez lactamili 1 kez içiyorum al bi dene canım bide çok bol su

Aynen insanız ve bir yerden sonra tükenmiş gibi hissediyoruz kendimizi ama tekrar tekrar ayağa kalkıp güçlenmemiz gerek bunların her biri imtihan ve sabrederek gereğini yaparak kazanacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…