2015 Şubat Anneleri

O zaman gelsin Hayatım biraz daha gelişmiş olur gerçekten Gününü doldurması önemli sağlıklı olsunda inşallah geleceği günü bilir o ama bence sen gittiğinde vajinal muayene iste bana bakmayacaktı ben istedim 4 cm açılmış iyiki istemişim yani :)

Selam kızlar.. Geçmişi okumayip buraya yazıp çıkanlara kiziyordum simdi ben de onlardan oldum sanki kusuruma bakmayın..ama basimdan gecen bi olayı paylaşmak istedim sizle lütfen dikkatli olun siz de diye.. Kızımın burnu akmaya başlamıştı abisi de gripti zaten,geceleri bazen tukurugunu köpük gibi yapıp nefes alamadığı oluyordu sağlık ocağındaki doktora sordum bebekler köpük yapabilir dedi,eğlence için yapıyorlar gerçekten ama daha ilerleyen zamanlarda diye biliyorum ben,doktor normal diyince sesimi cikarmadim pek de evhamlı görünmek istemiyorum açıkçası.bugün kizim uyuyordu emzirmek için yanina gittim uyandirayim dedim burnu hep sümük olmuş akmis .. Temizleyim dedim uyandı bu sefer yine tükürüğünü köpük yaptı ağlıyordu agladikca nefes alamamaya başladı nefes alamayınca da morarmaya başladı.. Burnunu temizledim tükürükleri çıktıkça sildim gazını almaya çalıştım sakinlesin diye meme vermeye çalıştım ama yok..kizim mosmor oldu..hemen eşimi aradım bebek nefes alamıyor cabuk gel dedim Nasil bir hızla çıkmış gelmiş telaşla eli ayağı titriyordu ben de agliyordum mosmor oldu resmen nefes alamıyordu bebeğim hemen sağlık ocağına gotuduk oraya gidesiye zar zor da olsa nefes almaya başladı kesik kesik .. Sağlık ocağındaki doktor ciğerlerinden Bisey gözükmüyor ama siz yine de çocuk.doktoruna gösterin dedi gittik çocuk doktoruna oradan.. Çocuk doktoru kızımın grip olduğunu söyledi bu dönemde bebekler ağzından nefes almayı bilmedikleri için burundan almaya çalışırlarmış,burundan nefes almaya çalıştıkça da genzindeki burnundaki bütün akıntılar nefesini tikiyormus,emmesi Nasil dedi doktor iyi dedim bende ilaç yazdı onları kullanacağız ama eğer emmesi kötüleşirse hastanede yatması gerekiyor dedi.. Dua edin kızlar annelerin duaları kabul olur. Sabahtan beri ayrilamiyorum kuzumun başından sürekli nefes alıyor mu diye kontrol.ediyorum çok stres oldum..çok şükür ciddi Bisey yok ama burnu genzi gerçekten çok dolu boyle sıcak evde Nasil grip oldu anlamadım.. Abisi grip ama.çocuk zarar verebilirim diye hic yanaşmıyor kardeşine.. Diğer çocuklarım yazın doğdukları için hic boyle nezle grip filan bilmedim kisa zaten büyümüş oluyorlardı ele geliyorlardı en azından..kış bebeği bakmak zormus cidden birkaç gündür hava çok soğuk buraya bile kar yağdıktan sonra.. İlaçları düzgün kullanalım düzelecek inş. Kizim.. Siz de dikkatli olun e mi.

3 saat uyku normal dedi ebe sadece sarılık Olmasın diye sık sık kaldırıp 10 dk da olsa emziriyorum ben hiç sağmıyorum bile emmek istedimi zaten yapışıyor memeye bide çok direnir memede Ağlar tutmazsa hemen sarıyorum elini kolunu kundak gibi o zaman mecburen tutuyor biraz ağlıyor ama sıkjntı yok aç olsa zaten durduramazsın manuel vermeye alıştırma Çok

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin çok üzüldüm ama dikkat edin çok sıcak olan evlerde grip mikrobu çok daha hızlı yayılır evi sürekli havalandırmanız lazım odanızda bir hava nemlendirici de bulundurun tıkanmaması için evi çok fazla sıcak tutarsanız genzi daha çok akar doktorlar genelde okyanus suyu veriyorlar bebekler için onlarda tavsiye etti mi size o bayağı rahatlatıyor

Gunaydin kizlar evdeyiz dun ciktik cok sukur dus yapinca sutum gelmeye basladi fakat gogus lerim cok felaket durumda lansinoh suruyorum ama yok z.yagi denedim... kendi sutumlede ovdum olmuyor aglaya aglaya emziryorum... bide dikislwrim icin sprey. aldirdi op ~site diye su gecirmez rahatca banyo dus alabiliorm... bilginiz olsun.....

Geçmiş olsun canım İzmir feci soğuk bu hafta o kar yağdığı gün doğum Yaptım eve çıkarken korktum çok üşütürüm diye dışarda hem kar vardı hem fırtına resmen eşim arabayı ısıtmaya çalıştı çok sarıp sarmaladık her yerini dikkat edin sizde zormuş kışın üşücek diye ödüm kopuyor Allah sağlık versin yavruna

Ben bu sagma isini anlamadim. Niye sagip veriyorsunuz. Biberona alisan cocuk memeyle kavgaya baslar. Sonra siz cekersiniz. Sarilik riski gecti cogunuzin bebekler buyuyor her mikirdanmada verin memeyi.
Emmek istemiyorsa uzn uyiyasi vardir. Oglum uyurdu 4 saat fln.
2 saatte bir emzirme ilk 3-5 gun icin

Hep verici hep yapici olirsan kiymet bilmez iste canim. Allah dogumla beraber sana ve bbegine karsi bol merhamet versin gonlune

iyi olcak kuzun ins

Gecmis olsun canim. Surekli temizle bari burnunu. Otribebe ile. Evde baska cocuk olunca hastalik geliyor iste. Odasini evi surekli havalandir. Soguk hava nefes almasini kolaylastirir. Sicakta mikroplar urer.

7 dk.da gelen sancilar var. Hala dayanilmaz degil. Gitsem mi hastaneye. Simdi mesai de bitiyor bitmeden dr baksa mi. Gidersem tum.sureci hastanede yasamam gerekicek. Evde beklesem gece vakti gidince dr gelir mi ki. Yani gelecek elbet de ne yapsam ki

sürekli verince yaptığını da görmez oluyorlar işte. dediğin gibi sen sürekli onu düşündükçe şımarmış...
doğumla birlikte sen de farklı davran ona ihtiyacın olduğunu iyice hissettir; eşin de merhametlenir inşallah; anlar halinden o zaman.
o bahsettiklerin gibi olabilirsin sadece iste ve eşine ona ihtiyacın olduğunu hissettir, söyle.

çok geçmiş olsun canım kızın iyileşir bir an önce inşallah. fazla sıcak da iyi değil ev için mikrop hızlı yayılır bulunduğu odayı sık sık havalandır.

sen pirt diye dogurucan o kesinde ama ne zamn bilmiyorum :)

Haha inşallah bari ordan kiyak gecsin sipa:)

Rabbim saglicakla kavustursun canim insallah bisey cikmicak rabbimn izniyle

Bakar zaten yarin kontrolum var yine bi supriz de bana iinşallah

cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin tez

bizim sarılıktan dolayı manuel verdik şimdiye kadar. ayrıca mama takviyeside yapıyorduk şimdi sütüm baya çoğaldı 12 günlük olduk memeyi emdiyen emiyor 1 saat kadar memede durduğuda oluyor ama doymuyor. mecburen sağıp veriyorum

mecburum canım sağmaya tam bitirmiyor memeyi bu sefer aç kalıyor mıkırdanıyor. başlarda evet sarılıktan dolayı mama veriyorduk pompayı yeni aldık biz yeni sağıyorum doymuyor anlıyorum. memede uyuyunca uyandıramıyorum bir daha. şimdi yarım saate yakın emdi göğsümü ama mecburen diğerini sağıp verdim birini emiyorsa diğerine geçmiyor değişik geliyor bu da bana sanki hepsini emmesi gerekli gibi hissediyorum ama öyle olmuyor işte

7 dk.da gelen sancilar var. Hala dayanilmaz degil. Gitsem mi hastaneye. Simdi mesai de bitiyor bitmeden dr baksa mi. Gidersem tum.sureci hastanede yasamam gerekicek. Evde beklesem gece vakti gidince dr gelir mi ki. Yani gelecek elbet de ne yapsam ki

Hadi gozun aydin az kaldı saglikla bi avazda insallh bana da dua et nolur canim

peçeye cok az kahve leke geldi ne oluyo acaba

canim senin de surec basliyor sanki normali deneyeblrsn hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…