O zaman gelsin Hayatım biraz daha gelişmiş olur gerçekten Gününü doldurması önemli sağlıklı olsunda inşallah geleceği günü bilir o ama bence sen gittiğinde vajinal muayene isteAyy agzin bal yesin hadi hayirlisiyla gercegini yasatsin rabbim insallah amin
Senin gibi 40 bittigi gunu mu bekliyor nedir:)
Hayirli olsun canim benim saglikla kavuşmak nasip olur ins
7/24 tetikteyim canim yeter ki geliyom desingez sen gez cabuk gecer zaman
Gevseyip icime donmem lazim ama ortam buna musait degil stres faktorum bundan canim bir de ilk ddogum değil sezeryan sonrasi normal dogum bekliyorum ya gun gectikce biz de risk faktörü ve olabilirlik yüzdesi degisiyor ona da takılıyorum haliyle
hicbisey okuyamiyorum dua bile edemiyorum bi tuhaflastim iyicemanevi anlmda bir yönelis iyi gelir esasinda da odaklnamiyorum ki. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah
3 saat uyku normal dedi ebe sadece sarılık Olmasın diye sık sık kaldırıp 10 dk da olsa emziriyorum ben hiç sağmıyorum bile emmek istedimi zaten yapışıyor memeye bide çok direnir memede Ağlar tutmazsa hemen sarıyorum elini kolunu kundak gibi o zaman mecburen tutuyor biraz ağlıyor ama sıkjntı yok aç olsa zaten durduramazsın manuel vermeye alıştırma Çokya birşey sormak istiyorum tecrübeli annelere. şimdi benim oğlan beni emiyor baya baya yutuyor ama memede doymuyor uyuya kalınca emmiyorda bende mecburen sağıp veriyorum. manuel el pompası almıştık onunla çok rahat sağabiliyorum ama benim anlamadığım bebek memeyi ne kadar sürede emmeli benimki bir uyudumu karnı doyunca 2 saat kalkmıyor kimi zaman 3 saat mecburen uyandırıp emzirmeye çalışıyorum bu sefer inat ediyor o zaman da sağıp veriyorum. sürekli sağıp vermekte istemiyorum ama inat ettimmi memeyi mümkün değil tutmuyor arandıyan çok güzel yapışıyor göğsüme ama işte uyku tatlı gelince unutuyor emmeyi filan. ilk önce emzirip sonra sağmak zararlı değil değil mi ?
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin çok üzüldüm ama dikkat edin çok sıcak olan evlerde grip mikrobu çok daha hızlı yayılır evi sürekli havalandırmanız lazım odanızda bir hava nemlendirici de bulundurun tıkanmaması için evi çok fazla sıcak tutarsanız genzi daha çok akar doktorlar genelde okyanus suyu veriyorlar bebekler için onlarda tavsiye etti mi size o bayağı rahatlatıyorSelam kızlar.. Geçmişi okumayip buraya yazıp çıkanlara kiziyordum simdi ben de onlardan oldum sanki kusuruma bakmayın..ama basimdan gecen bi olayı paylaşmak istedim sizle lütfen dikkatli olun siz de diye.. Kızımın burnu akmaya başlamıştı abisi de gripti zaten,geceleri bazen tukurugunu köpük gibi yapıp nefes alamadığı oluyordu sağlık ocağındaki doktora sordum bebekler köpük yapabilir dedi,eğlence için yapıyorlar gerçekten ama daha ilerleyen zamanlarda diye biliyorum ben,doktor normal diyince sesimi cikarmadim pek de evhamlı görünmek istemiyorum açıkçası.bugün kizim uyuyordu emzirmek için yanina gittim uyandirayim dedim burnu hep sümük olmuş akmis .. Temizleyim dedim uyandı bu sefer yine tükürüğünü köpük yaptı ağlıyordu agladikca nefes alamamaya başladı nefes alamayınca da morarmaya başladı.. Burnunu temizledim tükürükleri çıktıkça sildim gazını almaya çalıştım sakinlesin diye meme vermeye çalıştım ama yok..kizim mosmor oldu..hemen eşimi aradım bebek nefes alamıyor cabuk gel dedim Nasil bir hızla çıkmış gelmiş telaşla eli ayağı titriyordu ben de agliyordum mosmor oldu resmen nefes alamıyordu bebeğim hemen sağlık ocağına gotuduk oraya gidesiye zar zor da olsa nefes almaya başladı kesik kesik .. Sağlık ocağındaki doktor ciğerlerinden Bisey gözükmüyor ama siz yine de çocuk.doktoruna gösterin dedi gittik çocuk doktoruna oradan.. Çocuk doktoru kızımın grip olduğunu söyledi bu dönemde bebekler ağzından nefes almayı bilmedikleri için burundan almaya çalışırlarmış,burundan nefes almaya çalıştıkça da genzindeki burnundaki bütün akıntılar nefesini tikiyormus,emmesi Nasil dedi doktor iyi dedim bende ilaç yazdı onları kullanacağız ama eğer emmesi kötüleşirse hastanede yatması gerekiyor dedi.. Dua edin kızlar annelerin duaları kabul olur. Sabahtan beri ayrilamiyorum kuzumun başından sürekli nefes alıyor mu diye kontrol.ediyorum çok stres oldum..çok şükür ciddi Bisey yok ama burnu genzi gerçekten çok dolu boyle sıcak evde Nasil grip oldu anlamadım.. Abisi grip ama.çocuk zarar verebilirim diye hic yanaşmıyor kardeşine.. Diğer çocuklarım yazın doğdukları için hic boyle nezle grip filan bilmedim kisa zaten büyümüş oluyorlardı ele geliyorlardı en azından..kış bebeği bakmak zormus cidden birkaç gündür hava çok soğuk buraya bile kar yağdıktan sonra.. İlaçları düzgün kullanalım düzelecek inş. Kizim.. Siz de dikkatli olun e mi.
Geçmiş olsun canım İzmir feci soğuk bu hafta o kar yağdığı gün doğum Yaptım eve çıkarken korktum çok üşütürüm diye dışarda hem kar vardı hem fırtına resmen eşim arabayı ısıtmaya çalıştı çok sarıp sarmaladık her yerini dikkat edin sizde zormuş kışın üşücek diye ödüm kopuyor Allah sağlık versin yavrunaSelam kızlar.. Geçmişi okumayip buraya yazıp çıkanlara kiziyordum simdi ben de onlardan oldum sanki kusuruma bakmayın..ama basimdan gecen bi olayı paylaşmak istedim sizle lütfen dikkatli olun siz de diye.. Kızımın burnu akmaya başlamıştı abisi de gripti zaten,geceleri bazen tukurugunu köpük gibi yapıp nefes alamadığı oluyordu sağlık ocağındaki doktora sordum bebekler köpük yapabilir dedi,eğlence için yapıyorlar gerçekten ama daha ilerleyen zamanlarda diye biliyorum ben,doktor normal diyince sesimi cikarmadim pek de evhamlı görünmek istemiyorum açıkçası.bugün kizim uyuyordu emzirmek için yanina gittim uyandirayim dedim burnu hep sümük olmuş akmis .. Temizleyim dedim uyandı bu sefer yine tükürüğünü köpük yaptı ağlıyordu agladikca nefes alamamaya başladı nefes alamayınca da morarmaya başladı.. Burnunu temizledim tükürükleri çıktıkça sildim gazını almaya çalıştım sakinlesin diye meme vermeye çalıştım ama yok..kizim mosmor oldu..hemen eşimi aradım bebek nefes alamıyor cabuk gel dedim Nasil bir hızla çıkmış gelmiş telaşla eli ayağı titriyordu ben de agliyordum mosmor oldu resmen nefes alamıyordu bebeğim hemen sağlık ocağına gotuduk oraya gidesiye zar zor da olsa nefes almaya başladı kesik kesik .. Sağlık ocağındaki doktor ciğerlerinden Bisey gözükmüyor ama siz yine de çocuk.doktoruna gösterin dedi gittik çocuk doktoruna oradan.. Çocuk doktoru kızımın grip olduğunu söyledi bu dönemde bebekler ağzından nefes almayı bilmedikleri için burundan almaya çalışırlarmış,burundan nefes almaya çalıştıkça da genzindeki burnundaki bütün akıntılar nefesini tikiyormus,emmesi Nasil dedi doktor iyi dedim bende ilaç yazdı onları kullanacağız ama eğer emmesi kötüleşirse hastanede yatması gerekiyor dedi.. Dua edin kızlar annelerin duaları kabul olur. Sabahtan beri ayrilamiyorum kuzumun başından sürekli nefes alıyor mu diye kontrol.ediyorum çok stres oldum..çok şükür ciddi Bisey yok ama burnu genzi gerçekten çok dolu boyle sıcak evde Nasil grip oldu anlamadım.. Abisi grip ama.çocuk zarar verebilirim diye hic yanaşmıyor kardeşine.. Diğer çocuklarım yazın doğdukları için hic boyle nezle grip filan bilmedim kisa zaten büyümüş oluyorlardı ele geliyorlardı en azından..kış bebeği bakmak zormus cidden birkaç gündür hava çok soğuk buraya bile kar yağdıktan sonra.. İlaçları düzgün kullanalım düzelecek inş. Kizim.. Siz de dikkatli olun e mi.
Ben bu sagma isini anlamadim. Niye sagip veriyorsunuz. Biberona alisan cocuk memeyle kavgaya baslar. Sonra siz cekersiniz. Sarilik riski gecti cogunuzin bebekler buyuyor her mikirdanmada verin memeyi.ya birşey sormak istiyorum tecrübeli annelere. şimdi benim oğlan beni emiyor baya baya yutuyor ama memede doymuyor uyuya kalınca emmiyorda bende mecburen sağıp veriyorum. manuel el pompası almıştık onunla çok rahat sağabiliyorum ama benim anlamadığım bebek memeyi ne kadar sürede emmeli benimki bir uyudumu karnı doyunca 2 saat kalkmıyor kimi zaman 3 saat mecburen uyandırıp emzirmeye çalışıyorum bu sefer inat ediyor o zaman da sağıp veriyorum. sürekli sağıp vermekte istemiyorum ama inat ettimmi memeyi mümkün değil tutmuyor arandıyan çok güzel yapışıyor göğsüme ama işte uyku tatlı gelince unutuyor emmeyi filan. ilk önce emzirip sonra sağmak zararlı değil değil mi ?
Hep verici hep yapici olirsan kiymet bilmez iste canim. Allah dogumla beraber sana ve bbegine karsi bol merhamet versin gonluneYa inan onun strese girecek hiçbirşeyi yok çocuk 2 aylık olunca ben çalışmaya başlayacağım zaten maddi destek olacağım o ağır işte çalışıyor diye de hep diyorum gece sen asla kalkma çocuk çok ağlasa bile uykunu al diyorum neyini düşünüp stres olacak ki kızıyla o stres atacak işten gelince derdi sıkıntısını ben çekeceğim ha birde kp Allah razı olsun kirada oturmayalım diye ev alacak ev bakıyor bize daha ne stresi olacak ki bu adamda ben anlamadım ama şımardı kanaatimce ya insanlara bakıyorum etrafımda kocaları yemekleri dahi yapıyor herşeye yetişiyor o kadınlar daha bir seviliyor ya ben anlamadım gitti ölünce mi kıymetli olacağız acaba ya
iyi olcak kuzun insBugün yine nst ye cagirildm kizim kalp atislari ayni bi düzelme Yok malesef Ama doktorlar bekleme taraftari. Rabbim ins kizimin kalbinde kalici bisey birakmaz Dua edin kizlar nolur. Pazartesi Tekrar kendi dontorumda Kontrol var haftaya cumada Université de. Dua edin düzelsin.
Gecmis olsun canim. Surekli temizle bari burnunu. Otribebe ile. Evde baska cocuk olunca hastalik geliyor iste. Odasini evi surekli havalandir. Soguk hava nefes almasini kolaylastirir. Sicakta mikroplar urer.Selam kızlar.. Geçmişi okumayip buraya yazıp çıkanlara kiziyordum simdi ben de onlardan oldum sanki kusuruma bakmayın..ama basimdan gecen bi olayı paylaşmak istedim sizle lütfen dikkatli olun siz de diye.. Kızımın burnu akmaya başlamıştı abisi de gripti zaten,geceleri bazen tukurugunu köpük gibi yapıp nefes alamadığı oluyordu sağlık ocağındaki doktora sordum bebekler köpük yapabilir dedi,eğlence için yapıyorlar gerçekten ama daha ilerleyen zamanlarda diye biliyorum ben,doktor normal diyince sesimi cikarmadim pek de evhamlı görünmek istemiyorum açıkçası.bugün kizim uyuyordu emzirmek için yanina gittim uyandirayim dedim burnu hep sümük olmuş akmis .. Temizleyim dedim uyandı bu sefer yine tükürüğünü köpük yaptı ağlıyordu agladikca nefes alamamaya başladı nefes alamayınca da morarmaya başladı.. Burnunu temizledim tükürükleri çıktıkça sildim gazını almaya çalıştım sakinlesin diye meme vermeye çalıştım ama yok..kizim mosmor oldu..hemen eşimi aradım bebek nefes alamıyor cabuk gel dedim Nasil bir hızla çıkmış gelmiş telaşla eli ayağı titriyordu ben de agliyordum mosmor oldu resmen nefes alamıyordu bebeğim hemen sağlık ocağına gotuduk oraya gidesiye zar zor da olsa nefes almaya başladı kesik kesik .. Sağlık ocağındaki doktor ciğerlerinden Bisey gözükmüyor ama siz yine de çocuk.doktoruna gösterin dedi gittik çocuk doktoruna oradan.. Çocuk doktoru kızımın grip olduğunu söyledi bu dönemde bebekler ağzından nefes almayı bilmedikleri için burundan almaya çalışırlarmış,burundan nefes almaya çalıştıkça da genzindeki burnundaki bütün akıntılar nefesini tikiyormus,emmesi Nasil dedi doktor iyi dedim bende ilaç yazdı onları kullanacağız ama eğer emmesi kötüleşirse hastanede yatması gerekiyor dedi.. Dua edin kızlar annelerin duaları kabul olur. Sabahtan beri ayrilamiyorum kuzumun başından sürekli nefes alıyor mu diye kontrol.ediyorum çok stres oldum..çok şükür ciddi Bisey yok ama burnu genzi gerçekten çok dolu boyle sıcak evde Nasil grip oldu anlamadım.. Abisi grip ama.çocuk zarar verebilirim diye hic yanaşmıyor kardeşine.. Diğer çocuklarım yazın doğdukları için hic boyle nezle grip filan bilmedim kisa zaten büyümüş oluyorlardı ele geliyorlardı en azından..kış bebeği bakmak zormus cidden birkaç gündür hava çok soğuk buraya bile kar yağdıktan sonra.. İlaçları düzgün kullanalım düzelecek inş. Kizim.. Siz de dikkatli olun e mi.
Ya inan onun strese girecek hiçbirşeyi yok çocuk 2 aylık olunca ben çalışmaya başlayacağım zaten maddi destek olacağım o ağır işte çalışıyor diye de hep diyorum gece sen asla kalkma çocuk çok ağlasa bile uykunu al diyorum neyini düşünüp stres olacak ki kızıyla o stres atacak işten gelince derdi sıkıntısını ben çekeceğim ha birde kp Allah razı olsun kirada oturmayalım diye ev alacak ev bakıyor bize daha ne stresi olacak ki bu adamda ben anlamadım ama şımardı kanaatimce ya insanlara bakıyorum etrafımda kocaları yemekleri dahi yapıyor herşeye yetişiyor o kadınlar daha bir seviliyor ya ben anlamadım gitti ölünce mi kıymetli olacağız acaba ya
Selam kızlar.. Geçmişi okumayip buraya yazıp çıkanlara kiziyordum simdi ben de onlardan oldum sanki kusuruma bakmayın..ama basimdan gecen bi olayı paylaşmak istedim sizle lütfen dikkatli olun siz de diye.. Kızımın burnu akmaya başlamıştı abisi de gripti zaten,geceleri bazen tukurugunu köpük gibi yapıp nefes alamadığı oluyordu sağlık ocağındaki doktora sordum bebekler köpük yapabilir dedi,eğlence için yapıyorlar gerçekten ama daha ilerleyen zamanlarda diye biliyorum ben,doktor normal diyince sesimi cikarmadim pek de evhamlı görünmek istemiyorum açıkçası.bugün kizim uyuyordu emzirmek için yanina gittim uyandirayim dedim burnu hep sümük olmuş akmis .. Temizleyim dedim uyandı bu sefer yine tükürüğünü köpük yaptı ağlıyordu agladikca nefes alamamaya başladı nefes alamayınca da morarmaya başladı.. Burnunu temizledim tükürükleri çıktıkça sildim gazını almaya çalıştım sakinlesin diye meme vermeye çalıştım ama yok..kizim mosmor oldu..hemen eşimi aradım bebek nefes alamıyor cabuk gel dedim Nasil bir hızla çıkmış gelmiş telaşla eli ayağı titriyordu ben de agliyordum mosmor oldu resmen nefes alamıyordu bebeğim hemen sağlık ocağına gotuduk oraya gidesiye zar zor da olsa nefes almaya başladı kesik kesik .. Sağlık ocağındaki doktor ciğerlerinden Bisey gözükmüyor ama siz yine de çocuk.doktoruna gösterin dedi gittik çocuk doktoruna oradan.. Çocuk doktoru kızımın grip olduğunu söyledi bu dönemde bebekler ağzından nefes almayı bilmedikleri için burundan almaya çalışırlarmış,burundan nefes almaya çalıştıkça da genzindeki burnundaki bütün akıntılar nefesini tikiyormus,emmesi Nasil dedi doktor iyi dedim bende ilaç yazdı onları kullanacağız ama eğer emmesi kötüleşirse hastanede yatması gerekiyor dedi.. Dua edin kızlar annelerin duaları kabul olur. Sabahtan beri ayrilamiyorum kuzumun başından sürekli nefes alıyor mu diye kontrol.ediyorum çok stres oldum..çok şükür ciddi Bisey yok ama burnu genzi gerçekten çok dolu boyle sıcak evde Nasil grip oldu anlamadım.. Abisi grip ama.çocuk zarar verebilirim diye hic yanaşmıyor kardeşine.. Diğer çocuklarım yazın doğdukları için hic boyle nezle grip filan bilmedim kisa zaten büyümüş oluyorlardı ele geliyorlardı en azından..kış bebeği bakmak zormus cidden birkaç gündür hava çok soğuk buraya bile kar yağdıktan sonra.. İlaçları düzgün kullanalım düzelecek inş. Kizim.. Siz de dikkatli olun e mi.
Canim o nisan iste benimde bigun once gekdi ertesi gun dgm oldu ama herkese gore degisiyor hazir ol dgm yakin insaAllah..peçeye cok az kahve leke geldi ne oluyo acaba
çok az bi miktar arkası gelmedi doktor u arasam mı ki pazartesi sezeryan günümCanim o nisan iste benimde bigun once gekdi ertesi gun dgm oldu ama herkese gore degisiyor hazir ol dgm yakin insaAllah..
sen pirt diye dogurucan o kesinde ama ne zamn bilmiyorum :)
Bugün yine nst ye cagirildm kizim kalp atislari ayni bi düzelme Yok malesef Ama doktorlar bekleme taraftari. Rabbim ins kizimin kalbinde kalici bisey birakmaz Dua edin kizlar nolur. Pazartesi Tekrar kendi dontorumda Kontrol var haftaya cumada Université de. Dua edin düzelsin.
O zaman gelsin Hayatım biraz daha gelişmiş olur gerçekten Gününü doldurması önemli sağlıklı olsunda inşallah geleceği günü bilir o ama bence sen gittiğinde vajinal muayene istebana bakmayacaktı ben istedim 4 cm açılmış iyiki istemişim yani :)
Selam kızlar.. Geçmişi okumayip buraya yazıp çıkanlara kiziyordum simdi ben de onlardan oldum sanki kusuruma bakmayın..ama basimdan gecen bi olayı paylaşmak istedim sizle lütfen dikkatli olun siz de diye.. Kızımın burnu akmaya başlamıştı abisi de gripti zaten,geceleri bazen tukurugunu köpük gibi yapıp nefes alamadığı oluyordu sağlık ocağındaki doktora sordum bebekler köpük yapabilir dedi,eğlence için yapıyorlar gerçekten ama daha ilerleyen zamanlarda diye biliyorum ben,doktor normal diyince sesimi cikarmadim pek de evhamlı görünmek istemiyorum açıkçası.bugün kizim uyuyordu emzirmek için yanina gittim uyandirayim dedim burnu hep sümük olmuş akmis .. Temizleyim dedim uyandı bu sefer yine tükürüğünü köpük yaptı ağlıyordu agladikca nefes alamamaya başladı nefes alamayınca da morarmaya başladı.. Burnunu temizledim tükürükleri çıktıkça sildim gazını almaya çalıştım sakinlesin diye meme vermeye çalıştım ama yok..kizim mosmor oldu..hemen eşimi aradım bebek nefes alamıyor cabuk gel dedim Nasil bir hızla çıkmış gelmiş telaşla eli ayağı titriyordu ben de agliyordum mosmor oldu resmen nefes alamıyordu bebeğim hemen sağlık ocağına gotuduk oraya gidesiye zar zor da olsa nefes almaya başladı kesik kesik .. Sağlık ocağındaki doktor ciğerlerinden Bisey gözükmüyor ama siz yine de çocuk.doktoruna gösterin dedi gittik çocuk doktoruna oradan.. Çocuk doktoru kızımın grip olduğunu söyledi bu dönemde bebekler ağzından nefes almayı bilmedikleri için burundan almaya çalışırlarmış,burundan nefes almaya çalıştıkça da genzindeki burnundaki bütün akıntılar nefesini tikiyormus,emmesi Nasil dedi doktor iyi dedim bende ilaç yazdı onları kullanacağız ama eğer emmesi kötüleşirse hastanede yatması gerekiyor dedi.. Dua edin kızlar annelerin duaları kabul olur. Sabahtan beri ayrilamiyorum kuzumun başından sürekli nefes alıyor mu diye kontrol.ediyorum çok stres oldum..çok şükür ciddi Bisey yok ama burnu genzi gerçekten çok dolu boyle sıcak evde Nasil grip oldu anlamadım.. Abisi grip ama.çocuk zarar verebilirim diye hic yanaşmıyor kardeşine.. Diğer çocuklarım yazın doğdukları için hic boyle nezle grip filan bilmedim kisa zaten büyümüş oluyorlardı ele geliyorlardı en azından..kış bebeği bakmak zormus cidden birkaç gündür hava çok soğuk buraya bile kar yağdıktan sonra.. İlaçları düzgün kullanalım düzelecek inş. Kizim.. Siz de dikkatli olun e mi.
Hadi Allah yardımcınız olsunBenim geldi nisan simdi.
Sumuksu kanli birsey.
bizim sarılıktan dolayı manuel verdik şimdiye kadar. ayrıca mama takviyeside yapıyorduk şimdi sütüm baya çoğaldı 12 günlük olduk memeyi emdiyen emiyor 1 saat kadar memede durduğuda oluyor ama doymuyor. mecburen sağıp veriyorum3 saat uyku normal dedi ebe sadece sarılık Olmasın diye sık sık kaldırıp 10 dk da olsa emziriyorum ben hiç sağmıyorum bile emmek istedimi zaten yapışıyor memeye bide çok direnir memede Ağlar tutmazsa hemen sarıyorum elini kolunu kundak gibi o zaman mecburen tutuyor biraz ağlıyor ama sıkjntı yok aç olsa zaten durduramazsın manuel vermeye alıştırma Çok
Ben bu sagma isini anlamadim. Niye sagip veriyorsunuz. Biberona alisan cocuk memeyle kavgaya baslar. Sonra siz cekersiniz. Sarilik riski gecti cogunuzin bebekler buyuyor her mikirdanmada verin memeyi.
Emmek istemiyorsa uzn uyiyasi vardir. Oglum uyurdu 4 saat fln.
2 saatte bir emzirme ilk 3-5 gun icin
7 dk.da gelen sancilar var. Hala dayanilmaz degil. Gitsem mi hastaneye. Simdi mesai de bitiyor bitmeden dr baksa mi. Gidersem tum.sureci hastanede yasamam gerekicek. Evde beklesem gece vakti gidince dr gelir mi ki. Yani gelecek elbet de ne yapsam ki
peçeye cok az kahve leke geldi ne oluyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?