2015 Şubat Anneleri

yarın benimde kontrol var bir mucizede bana inşallah... Yine bir şey yok bekleyelim dicek kesin çok korkuyorum aşağı inmediyse diye

Gerçekten doğru tespit hepimiz sendromdayız. Yaw bir Allah'ın kulu da yok ki empati yapalım diyen. Herkes Başımızda boza pişiriyor. Bu arada tahin helvası gaz yapar mı canım? Çok çok yemiştim dün.

Lactamili Kuşburnu olarak mı alıyorsunuz? Migros'tan isteyeceğim de Kuşburnu yazıyor.

Hadi gozun aydin az kaldı saglikla bi avazda insallh bana da dua et nolur canim

canim senin de surec basliyor sanki normali deneyeblrsn hala
Sen de haftasonu gelmeden dogurcaksin ins saglikla. Bol dua et insirah oku. Rahatlamaya ihtiyacimiz var gerildik cok.
Bakalim bnim sanci var su an nasil olacak onumizdeki surec

Gecmis olsun canim. Surekli temizle bari burnunu. Otribebe ile. Evde baska cocuk olunca hastalik geliyor iste. Odasini evi surekli havalandir. Soguk hava nefes almasini kolaylastirir. Sicakta mikroplar urer.

Canım çok sagol .otribebe almıştı eşim demin temizledim mis gibi oldu kızımın burnu.senin de nişanın gelmiş gozunaydin canım bi avazda dogurursun inşallah.Allaha emanet ol..

Tek kullanımlık fizyolojik damla verdi otribebe aldık çok kullanışlı size de tavsiye ederim malum kış bebekleri hastalığı cabuk kapabilrler.okyanus suyunu ogluma kullanıyoruz onun da geçmedi çok şükür bebeğim iyi su anda mışıl mışıl uyuyor çok sagolun desteğiniz için

merhaba kızlar ben de 4 şubatta kızımı kucağıma aldım çok şükür.doğum normal oldu epidural falan yapmadım.7 saat suni sancı verdiler son 2 saati acıdan bayılacak gibi oldum ama doğum 5 dk sürdü.2 kez ıkındım 3.de kızım doğmuştu.eğer kendi sancınız varsa normal doğum dayanılmıycak gibi değil hatta çok kolay ama suni sancı mahvetti beni.çok şükür bitti.şimdi biraz dikişlerim acıyo o da gün geçtikçe daha da iyi oluyo.darısı doğuramayanların başına.inşallah herkes sağ salim bebeğini kucağına alır...

Amin canım benim kv kendi işini bile yapamıyor ji kadın geliyor ona da annem desen zaten rahatsız kendi evine hayrı yok ne yapacağım bilmem
Ben zaten iş beklemiyorum yeter ki herşeye karışmasınlar. Yoksa benim anne kv genç, saçma sapan konuşmalar beni geriyor. Herkes yakın olsa keşke der bende biraz uzak olsalar diyorum. Şimdi herkes bende oturmaya geldiler.

Gerçekten doğru tespit hepimiz sendromdayız. Yaw bir Allah'ın kulu da yok ki empati yapalım diyen. Herkes Başımızda boza pişiriyor. Bu arada tahin helvası gaz yapar mı canım? Çok çok yemiştim dün.

Gaz degil de tahin helvasinin temeli susam ya o alerjik bi gida. Gaz degil de susam dokunuyorsa sayet ondan da sıkıntı verebilir selin hanima istersen siradan deneme yanilma yontemiyle ekle cikar gidalari. 3gun tahin ye sadece gozlemle obur 3 gun diger şüpheli gidayi dene belki boyle bulabilirsin.

Sen de haftasonu gelmeden dogurcaksin ins saglikla. Bol dua et insirah oku. Rahatlamaya ihtiyacimiz var gerildik cok.
Bakalim bnim sanci var su an nasil olacak onumizdeki surec

Insallah en Hayırlı zamnda canim. Güzel haberin bekliyorum heyecan ile

Gez tabii. Bol bol moral depola canım. Allah'ın izniyle normal doğum yapıcaksın güçlü ol huzurlu mutlu ol.

Insallah canim benim saglikla keyifle ben de vericem.mujdemi

Rezeneyi içiyordum da gaz çok olunca acaba rezene mi yapıyor dedim canım.

rezene attırıyor ama barsakta olanı daha çabuk attırdığından o yapıyor gibi gelebilirmi acaba
bilemedim bende şimdi

Canm.peki sütün yetiyormu bu yetmediği anlamına gelmiyor demi bide uyanma süresi çok uzun sabah 9 a doğru uyandı hala uyanık senin bebisin ne kadar uyanık kalıyor çok kütü depresyondyım

yetmese sürekli ağlar huysuzlanır uyumak istemez diye düşünüyorum
benimkide uyandırmasan saatlerce uyuyacak
az önce 3 saat doldu zor uyandırdım
sonrada o inat etti 3 saat uyanık kaldı şimdi anca uyudu
depresyonluk bir durum yok canım sıkma kendini
sen kaç haftalık doğurdun
daha onlar yeni dünyaya anca alışmaya çalışıyorlar
geceleri gündüzleri yok bizim gibi
anca anca düzene girecek
ama sen yinede 2 saatte bir zorla da olsa uyandırmaya çalış

arkadaşın çocuğunu alıştırmışlar öyle kucağa seveceğiz diye diye; çocuk 1 yaşında olacak hala kucak diyor

bizimde sürekli kucakta bugün vermedim kimseye
anneme tembihledim almaya kalkma ben vermedikçe diye
kv de çekiniyor yaklaşamıyor pek
ona kalsa alacak kucağına kırlent gibi akşama kadar kucakta tutacak
yatırdım yanıma koltuğa gayet güzel duruyor

Bugun gidip hangi avm'yi gezsem acaba

doğuma kalmış 2 gün avm diyor hala oradamı doğuracaksın kız

Benim geldi nisan simdi.
Sumuksu kanli birsey.

ayyy hadi gözün aydın

yarın benimde kontrol var bir mucizede bana inşallah... Yine bir şey yok bekleyelim dicek kesin çok korkuyorum aşağı inmediyse diye

yarın senin doğum varmış hala kıpırtı yokmu
korkma canım hayırlısı neyse o olsun de
bak ben son güne kadar inat ettim normal doğuracağım son güne kadar bekleyeceğim diye
sezeryandan çok korkuyordum ve asla düşünmüyordum
ama korktuğu başına geliyor insanın
sezeryan oldum hala inanamıyorum

kızımı uyuttum
eşim yemeğe beklemeyin diye aradı
annemle kv de yemek hazırlamaya başlamışlardı
söyledim yemeğe gelmeyecekmiş diye
şimdi geçtim yatak odasına uzandım yatağa
ya ben kocamı özledim onunla başbaşa zaman geçirmeyi özledim
odamı bile özlemişim
yatağımı yastığımı herşeyi özlemişim
sanki aylardır evimde değildim
düzenimi özledim yaaa
şuan oturdum ağlıyorum
lohusa depresyonuna girdim sanırım artık
kimseyi istemiyorum evde
ne zaman geçecek bu durum

Hep verici hep yapici olirsan kiymet bilmez iste canim. Allah dogumla beraber sana ve bbegine karsi bol merhamet versin gonlune

iyi olcak kuzun ins
İnşallah canım evet malesef biraz kendime çeki düzen vermem lazım yoksa böyle çok üzüleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…