Siz lohusaliktan biz doguramama sendromundan girmeye basladik birbirimizekızım inanilmaz cadı oldu annemden yuz buldukça babayi beni takmiyor surekli evde hır gür oldukca bizi cileden cikardikca esim de ben de sabredemez olduk kale alinmamak cok sinir bozucu zira. Herseye inatlasiyor bagriyor agliyor diretiyor hayatim az izdirapli gibi ona yalvarmkla ikna etmekle iyice terelelli oldum artik. Evdeki ortam saatli bomba gibi.. herkes sıkkın gergin esim cok bunaldı kendi duzenini arıyor rahat edemiyor izni de bitti uzatma aldı simdilik. O gerildikce ben iki arada kalip daha da geriliyorum kendi sıkıntım bana yetmisken bu daha da zorlastriyor. Dunden beri ota moka sarip birbirimizden çıkarıyoruz gayri ihtiyari ama bununla ugrascak gucum de kalmadi artik ya ben zaten kendi içimde boguluyom huzur relaks bi ortam istiyorum. Hergun ordan oraya gezip tozmktan yorgun düştüm biyerden sonra hersey yorucu biktirici ama boyle evde gergin beklenmiyor da mecbur disari kaciyor adam da haklı ben dogurma derdinde zaten. . Oyy oyy rabbim gör halimizi merhamet et artik nolur cidden pskoljim iyi degil
Sen de haftasonu gelmeden dogurcaksin ins saglikla. Bol dua et insirah oku. Rahatlamaya ihtiyacimiz var gerildik cok.Hadi gozun aydin az kaldı saglikla bi avazda insallh bana da dua et nolur canim
canim senin de surec basliyor sanki normali deneyeblrsn hala
Ben de avm gezerim napim
Gecmis olsun canim. Surekli temizle bari burnunu. Otribebe ile. Evde baska cocuk olunca hastalik geliyor iste. Odasini evi surekli havalandir. Soguk hava nefes almasini kolaylastirir. Sicakta mikroplar urer.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin çok üzüldüm ama dikkat edin çok sıcak olan evlerde grip mikrobu çok daha hızlı yayılır evi sürekli havalandırmanız lazım odanızda bir hava nemlendirici de bulundurun tıkanmaması için evi çok fazla sıcak tutarsanız genzi daha çok akar doktorlar genelde okyanus suyu veriyorlar bebekler için onlarda tavsiye etti mi size o bayağı rahatlatıyor
Hayır emziren anneler için Sütlü içeçek yazıyorLactamili Kuşburnu olarak mı alıyorsunuz? Migros'tan isteyeceğim de Kuşburnu yazıyor.
Deme ya benim çok siklasti büyük tuvalet ama su an iyiyim sancı felan yokBuyuk tuvaletim geldi dedigim an beni dogumhaneye aldilar
Ben de sanci vardi o zaman. Hem de en yogun aniydi.Deme ya benim çok siklasti büyük tuvalet ama su an iyiyim sancı felan yok
Ben zaten iş beklemiyorum yeter ki herşeye karışmasınlar. Yoksa benim anne kv genç, saçma sapan konuşmalar beni geriyor. Herkes yakın olsa keşke der bende biraz uzak olsalar diyorum. Şimdi herkes bende oturmaya geldiler.Amin canım benim kv kendi işini bile yapamıyor ji kadın geliyor ona da annem desen zaten rahatsız kendi evine hayrı yok ne yapacağım bilmem
Gerçekten doğru tespit hepimiz sendromdayız. Yaw bir Allah'ın kulu da yok ki empati yapalım diyen. Herkes Başımızda boza pişiriyor. Bu arada tahin helvası gaz yapar mı canım? Çok çok yemiştim dün.
Sen de haftasonu gelmeden dogurcaksin ins saglikla. Bol dua et insirah oku. Rahatlamaya ihtiyacimiz var gerildik cok.
Bakalim bnim sanci var su an nasil olacak onumizdeki surec
Gez tabii. Bol bol moral depola canım. Allah'ın izniyle normal doğum yapıcaksın güçlü ol huzurlu mutlu ol.
Yarina kalcam.gibi ben sanki.ya da sabaha karsi. Hareket edince sancilar dagiliyorInsallah en Hayırlı zamnda canim. Güzel haberin bekliyorum heyecan ile
Insallah canim benim saglikla keyifle ben de vericem.mujdemi
Rezeneyi içiyordum da gaz çok olunca acaba rezene mi yapıyor dedim canım.
Canm.peki sütün yetiyormu bu yetmediği anlamına gelmiyor demi bide uyanma süresi çok uzun sabah 9 a doğru uyandı hala uyanık senin bebisin ne kadar uyanık kalıyor çok kütü depresyondyım
arkadaşın çocuğunu alıştırmışlar öyle kucağa seveceğiz diye diye; çocuk 1 yaşında olacak hala kucak diyor
Bugun gidip hangi avm'yi gezsem acaba
Benim geldi nisan simdi.
Sumuksu kanli birsey.
yarın benimde kontrol var bir mucizede bana inşallah... Yine bir şey yok bekleyelim dicek kesin çok korkuyorum aşağı inmediyse diye
İnşallah canım evet malesef biraz kendime çeki düzen vermem lazım yoksa böyle çok üzüleceğimHep verici hep yapici olirsan kiymet bilmez iste canim. Allah dogumla beraber sana ve bbegine karsi bol merhamet versin gonlune
iyi olcak kuzun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?