Günaydın canım Allah merhamet versin eşine gerçekten zor. Benim eşim de her işi benden bekliyor ama tabiki senin ki gibi kırıcı değil. Çocuk gibi nazlanıyor, bir işi de sen yap yeter dediğim de küsüyor. Doğumdan sonra ne olacak bilmiyorumİki gündür evde bir sürü iş yaptım belim tutuldu dün kardeşimin nişanlısına gittim 2 saat oturup geldim bana kalkıp sen daha gez diyor sonra sızlanırsın diyor dedim ben gittiğim yerde oturuyorum evde oturamıyorum bile bir sürü iş var dedim yapma o zaman iş miş dedi kim yapacak dedim sen yap madem banane diyor senin akrabaların gelsin yapsın diyor sen herkese gidiyorsun ya diyor dedim ben kimseye iş yapmadım gittiğim her yere temizlik için kadın geliyordu zaten ben bebek sevmeye gittim ablamlara hep dedim ama adama anlatamıyorum çileden çıkardı sabah sabah beni belimde iki yerde fıtık var gece uyku bile zor uyuyorum e karnım desen şiş ama anlamaz ki temizlik yapmayınca kızıyor hem hemde niye yapıyorsun diyor sızlanma diyor oyy anam oyy Allah sağlık versin de bana hakikaten kimsenin eline bakılmıyor teşekkür edeceğine azar işitiyoruz birde
canım hayırlı olsun şimdiden
canını hiç sıkma sen onu emzirmeye başla alır kilo
hem 3 kiloda iyi
2,200 doğurdu biri benim yanımda
doğumhaneye girerken insan biraz tırsıyor ama meleğinin sesini duyunca hepsi geçiyor
takvim koymamıştım 39. haftadayım canım
kararımız epidural sezeryan oldu hayırlısı olsun
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişine. Epidurali sonrasında da takılı tutsunlar ağrı oldukça basarsın gerçekten çok iyi oluyor.
olmayan gazi cikartmaz ki rezene. Ama iyi gelmiyor gibiyse icme. Bir de kaynatma demle sadece 5 dk. Rezene-anason karisik yapip iciyordm ben. Isin sirri bol su icmekte
sağol canım hayırlısıyla inş.
ameliyat sonrası süreç korkutuyo biraz ama sizler başardıysanız bende başarabilirim
içim tuhaf o kadar ameliyat esnasında cesaretim yok olmasın az da olsa ihtiyacım var
Karnim sertlesiyor belime agri giriyor 5-10 dk da bir. Pek duzeni yok. Siddeti de hafif. Daha siddetli hatirliyorum sancilari ben.
Bekleyelim bakalim
Esler de lohusa oluyor. Stres yasiyorlar. Normaldir uzme kendini. Aglamissin rahatlamissindir. Lohusayken tv deki reklama agladigimi bilirim. Senden iyi kimse tutamaz bakamaz bebege. Yanlis bakiyor bile olsan annesin. O senin kokun sicakligina muhtac. Sen de bnim gibi zor kavusanlardansin her anin tadini cikar kokla ensesini. Soyutlan dunyadan. Bir sen bir bebegin var simdi. Cabuk buyuyorlar her anin tadini cikar, mutlu bir ani olarak kaydet.Sütümüz olsun diye habire herşeyi denerken eşim akşam Saçma sapan bir nedenden beni ağlattı. Moralimi bozdu üzdü gece boyunca Ağladım durdum. Kafam kazan gibi. Güya moralimiz düzgün olucak. Allahım yardımcımız olsun inşallah sütüm falan etkilenmemiştir umarımlohusa sendromunda mıyım nedir habire Ağladım eşim de sağolsun hiç alttan almadı inat etti birsürü laf söyledi tok emxiremiyırmuşum yok bebişi doğru düzgün tutamıyormışum falan
Sütümüz olsun diye habire herşeyi denerken eşim akşam Saçma sapan bir nedenden beni ağlattı. Moralimi bozdu üzdü gece boyunca Ağladım durdum. Kafam kazan gibi. Güya moralimiz düzgün olucak. Allahım yardımcımız olsun inşallah sütüm falan etkilenmemiştir umarımlohusa sendromunda mıyım nedir habire Ağladım eşim de sağolsun hiç alttan almadı inat etti birsürü laf söyledi tok emxiremiyırmuşum yok bebişi doğru düzgün tutamıyormışum falan
temennım sağlıklı olsun hayırlısıyla kavuşlım inş.
dediğin gibi doğunca alsın kilosunu
kiloya takılmayacam demiştim en başından 4-4.5 kiloları görünce insan kıyaslama yapıyor ister istemez
Hic aceleci degilim valla dursun sonuna kadar yeterki :) anlayamamaktan korkuyorum ama herkes anlarsin diyosa vardir bi bildikleri :)O ağrılar normal aceleci davranma bendede var ama doğum sancısı olmadığı belli illa anlarsın diyorlar doğum sancısını
Eşin de yanında olsun onunla Konuş anestezi uzmanıyla Konuş ama operasyonu düşünme. Başka şeyler düşün beş dakikada bebişin sesini duyuyorsun senin görebileceğin biryere getirip siliyorlar o zaman bebişle ilgilenirsin Dr un da dikişleri bitirir.
humana denedinmi canım süt için
birde saraçoğlunun kürü vardı onu dene istersen
lohusa sendromuna hepimiz gireceğiz anlaşılan
ben ne eşimden ne annemden sıkıntılı değilim tek sıkıntım kv
az sonra gelir yine geç kaldım der
sanki kart basıyor mesaiden kesiliyor geç kalınca
daraldım yine nefes alamıyorum
geçen akşam eşim aldı dizlerine ikrayı
şaşkınım dalgınlığına gelmiş tuttu bacaklarından çekiverdi
ikra oldu iki büklüm
dedim napıyosun zarar vereceksin
unuttum ya diyor
sonra gelip gidip bişey olmuşmudur dedi durdu
akşam duşa girdim anneme ne zaman yürümeye başlar diye soruyormuş
annem yaşını karşılar belki demiş
ne yani 1 sene bekleyecekmiyiz diyormuş
sen gide dur o gelir diyemedinmi dedim anneme
hemen büyüsün hemen konuşsun yürüsün istiyor
evet sağlıklı olması herşeye değer
1 kilocuk doğanlar tosun gibi oluyor sonra
sen stres yapma kafaya takma sütün besler onu
bende çok istemiştim 3,500 bari olsun diye
ama doğduğunda sağlıklımı diye sordum önce
şimdi hiç önemli değil kilosu
Yok hepsine birsey oluyor bunlarin bebek doginca. Gorumcem 15 gunluk bebek sevilmiyor hep uyuyor demisti. Direk sevmelik dogurcam ikinciyi bu gidisleöyle tabi sağlıklı olsun yeter
.....
senin kv evrim geçirdi bebekle bebek oldu resmen
sordugu sorular kendince normal olabilir farkındaa değil herhalde asçma oldugunun
Yok hepsine birsey oluyor bunlarin bebek doginca. Gorumcem 15 gunluk bebek sevilmiyor hep uyuyor demisti. Direk sevmelik dogurcam ikinciyi bu gidisle
Tarihiniz belli olmus hayirlis olsun
öyle tabi sağlıklı olsun yeter
.....
senin kv evrim geçirdi bebekle bebek oldu resmen
sordugu sorular kendince normal olabilir farkındaa değil herhalde asçma oldugunun
doğuma gireceğim sabah gittik aldık onuda
yanımızda onunla annem vardı
o sabah eltim onu aramış birlikte gidelim demiş
buda eltime senin ne işin var sabahın köründe sonra arkadan gel demiş
eltim buna darılmış heralde
hastaneye geldi kv nin yüzüne bakmadı
bizimkide içerlemiş
ben sancıdan kıvranıyorum o başımda zır zır ağlıyor
bide onu avutmaya çalıştım
önceki gün eltim eve geldi
bu sefer bizimki surat yaptı
hiç bakmadı eltimin yüzüne
döndü kıçını oturdu
sadece ben ve annemle konuştu
haliyle eltimde duramadı 1 saat oturdu gitti
arada kaldım meydan savaşı çıkmadan yarı kırkımızı çıkarsak da kurtulsam
kocaman insanlar cocuk gibi davranmasalar ne var
şimdi yeni oldugundan hergün geliyor sanırım
sende takılma fazlaa söylediklerine bebeğine odaklan
biliyorum zor ama napacaksın stres olma yoktan yere
Kızlar emzirme süreniz kaç dakika sürüyor benim bebeğim ilk başta memeyi red etti şimdi emmiyor ama saatlerce emek istiyor sütüm az mama da alıyor ondan acaba
humana denedinmi canım süt için
birde saraçoğlunun kürü vardı onu dene istersen
lohusa sendromuna hepimiz gireceğiz anlaşılan
ben ne eşimden ne annemden sıkıntılı değilim tek sıkıntım kv
az sonra gelir yine geç kaldım der
sanki kart basıyor mesaiden kesiliyor geç kalınca
daraldım yine nefes alamıyorum
geçen akşam eşim aldı dizlerine ikrayı
şaşkınım dalgınlığına gelmiş tuttu bacaklarından çekiverdi
ikra oldu iki büklüm
dedim napıyosun zarar vereceksin
unuttum ya diyor
sonra gelip gidip bişey olmuşmudur dedi durdu
akşam duşa girdim anneme ne zaman yürümeye başlar diye soruyormuş
annem yaşını karşılar belki demiş
ne yani 1 sene bekleyecekmiyiz diyormuş
sen gide dur o gelir diyemedinmi dedim anneme
hemen büyüsün hemen konuşsun yürüsün istiyor
evet sağlıklı olması herşeye değer
1 kilocuk doğanlar tosun gibi oluyor sonra
sen stres yapma kafaya takma sütün besler onu
bende çok istemiştim 3,500 bari olsun diye
ama doğduğunda sağlıklımı diye sordum önce
şimdi hiç önemli değil kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?