2015 Şubat Anneleri

Eşin hatalı canım ama takmamaya çalış bide bişey sorcam bu doktorlarınız size ek takviye gıda vermedimi bana süt yapsın diye falan bir sürü şey verdi işe yarıyo bence bide eşim Karışık değişik bişey Aldı böle Kayısı üzüm falan bir Sürü şey var hepsini yiyip içiyorum süt te yapıyor doktoruna sor bişey vermediyse gerçi bilirsin sen lactamil falan var bende

Lactamil i krizantemcik de içiyorum demişti ben de alayım. Dr um maltı içebilirsin demişti hastanede hemşireler içirmedi eşim de onlar içirmiyor diye içirmedi zorla evde içtim şimdi her gün içmeye çalışıyorum. Dr um sadece moralin düzgün olacak bol su iç sağlıklı beslen ve bol dinlen dedi. Bir de incir suyu yapıyorum her gün. Esoba demişti süt yapıyor diye.

ben gaz için rezene çayı içiyorum sabah 1 fincan
süt içinde humana steel tea içmeye başladım günde 2 fincan
yani etkisi oluyor canım ikisininde
özellikle rezeneyi hastaneye içmeye başladım ve inanılmaz fayda etti
humanayıda tavsiye ederim kesinlikle
içtikten 5 dk sonra göğüslerine dolan sütü hissediyorsun
yani inanmazsın ama benim göğüsler çeşme gibi maşallah
ped koyuyorum onlardan bile geçiyor geceliğime
maşallah ikisininde çok faydasını gördüm
sende dene bakalım

arkadaş gelmişti hastaneye gazını atabiliyormusun dedi evet dedim
maşallah sen iyisin o zaman ben 3 gün yattım gazımdan dolayı atamadımda en sonunda fitil verdiler dedi
ben doğum yaptığım gün sıvıya geçebilirsiniz dedi ebe hemen rezene içtim
birde komposto içirmişlerdi ebeler
gaz için demişlerdi
ayağa kaldırmaya geldiklerinde hemen ayaklandım ama bol su içmiştim
normalde sondayı 8 saat sonra çıkarıyorlarmış
benden 4 saatte çıktı
ebe bol su içmenin faydaları işte dedi
beraber doğum yaptığımız bi kadın vardı
verdikleri kompostoyu bile içmemiş
ebe kızmıştı sen gazını atamazsın yatarsın burda dedi

Kızlar gece 2-3 kere kasılmam oldu uyandırdı uykudan sonra geçti hemen sabah da tuvaletten sonra kahverengi leke gördüm peçetede sonra tekrar gittim yine geldi kan değil de kahverengi yapışkan bişi.Ağrım gelmedi o ara hatta 1 saat yoga yaptım sakin müzikle hala ağrım yok ama çok nadir arada sızı giriyor gibi ama etkilemiyor beni pek. Bilemedim ne olduğunu arkadaşlarımla buluşacaktım gitsem mi bilmiyorum yoksa duşumu alıp yatsam mı dicem de ağrı beklemeye gerek var mı gelirse gelir di mi ?

Rezeneyi içiyordum da gaz çok olunca acaba rezene mi yapıyor dedim canım.

Oglumda iki gun duzensiz olmustu boyle sonra duzene girmisti.
Ins yakin dogum saglikla hayirlisiyla
hadi insallah canim hayirlisi
ilk nasilsa ikincide benziyor , hele 40 haftayi bitirme isini çok kisiden duydum bitirmeden dogmuyor benim çocuklar diye
hafta sonuna kalmaz insallah yarin biseyler olsun

nisan a benziyor anlattigin ama dr randevun yokmu yarin birgun ?

Canm.peki sütün yetiyormu bu yetmediği anlamına gelmiyor demi bide uyanma süresi çok uzun sabah 9 a doğru uyandı hala uyanık senin bebisin ne kadar uyanık kalıyor çok kütü depresyondyım

Buraya da yaz kusum doktorun verdiklerini

Dut kurusunu hosaf yap ic o da arttriyor bol dereotu ye bir de canim

Canim boyle anlatip dillendirme swnin kendi naxarin bile deger masallah

Oo yoldaslarim tek tek birakiyorsunuz beni sanirim nisanin gelmis bugun yarin da dogum baslayabilir bikac gun bi hafta da olabilir.cok kasilman yoksa cik bence arkadaslarinla ilk fazı daha cabul atlatirsin zaman gecer gevsemis olursun hem. Sadece suyunu kanamani takipte ol birden hızla ilerlemez zaten bu asamada sinemaya gidip gevseyebilirsnz demslerdi bize kursta

MaRaL_ Dr her zaman gel dedi gidebilirim fakat neden ağrı yok sence ama tuvalette peçeteye ara ara geliyor leke.Gece kasıldım geçti baya bi iyiyim şimdi .Gideyim mi arkadaşlarla cafeye suyum neyim gelir mi

Son düzenleme:

Teşekkür ederim iyi hissediyorum kendimi gideyim.Hava güzel sohbette kafam dağılır hem diye düşündüm ben de.Sen de tetikte olsan iyi olur baksana galiba doğurabileceğiz :/

Siz lohusaliktan biz doguramama sendromundan girmeye basladik birbirimize kızım inanilmaz cadı oldu annemden yuz buldukça babayi beni takmiyor surekli evde hır gür oldukca bizi cileden cikardikca esim de ben de sabredemez olduk kale alinmamak cok sinir bozucu zira. Herseye inatlasiyor bagriyor agliyor diretiyor hayatim az izdirapli gibi ona yalvarmkla ikna etmekle iyice terelelli oldum artik. Evdeki ortam saatli bomba gibi.. herkes sıkkın gergin esim cok bunaldı kendi duzenini arıyor rahat edemiyor izni de bitti uzatma aldı simdilik. O gerildikce ben iki arada kalip daha da geriliyorum kendi sıkıntım bana yetmisken bu daha da zorlastriyor. Dunden beri ota moka sarip birbirimizden çıkarıyoruz gayri ihtiyari ama bununla ugrascak gucum de kalmadi artik ya ben zaten kendi içimde boguluyom huzur relaks bi ortam istiyorum. Hergun ordan oraya gezip tozmktan yorgun düştüm biyerden sonra hersey yorucu biktirici ama boyle evde gergin beklenmiyor da mecbur disari kaciyor adam da haklı ben dogurma derdinde zaten. . Oyy oyy rabbim gör halimizi merhamet et artik nolur cidden pskoljim iyi degil

Bende fıtık olmasa enerjim falan var Allaha şükür yapmaya yaparken birşeyim yok ama sonrasında bi oturuyorum kımıldayamaz hale geliyorum önceden ben çalışırken o yapıyordu temizliği ama şu an çok daha ihtiyacım var yardıma ama etmiyor birde üstüne üstlük sızlanıyormuşum ağrıdan diye bana bir haller bir tavırlar delirtecek insanı

Amin canım benim kv kendi işini bile yapamıyor ji kadın geliyor ona da annem desen zaten rahatsız kendi evine hayrı yok ne yapacağım bilmem

Canım eminim beklemek sıktı seni ama daha günün geçmemiş ki stres yapma kendi kendine bu sefer hepten geri teper sancılar

Neyse gideyim gezeyim biraz.Ağrı artarsa evime gelirim:/
Simdi kasilma yoksa cik gez. Ulasimi zor bir yer degilse tabi.
Benim dun geldi sumuksu birsey ama kanli degildi. Bugun kasilma var. Sayarsam kaciyor bir de :))

Ah canim benim insirah oku anlamiyla beraber. Beni rahatlatti. Guzel bir dogumun olacak ins sabret az kaldi belki yarin belki yarindan da yakin

hadi insallah canim hayirlisi
ilk nasilsa ikincide benziyor , hele 40 haftayi bitirme isini çok kisiden duydum bitirmeden dogmuyor benim çocuklar diye
hafta sonuna kalmaz insallah yarin biseyler olsun
Bu gece ya da yarin sabah dogsa allahin izniyle. Oglum da cuma sabahi dogmistu.
Aslinda sncim var duzenli bile sayilir ama siddeti az kivrandirmiyor. Yalanci sanci midir ki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…