2015 Şubat Anneleri

merhabalar
ben ocak anneleri grubundanım.bebeğim doğalı bir ay oldu.40.haftamız dolduğu gun benim aourt patladı.normal doğum bekliyordum.acil önce sezeryan ardından 8 saat suren bir kalp ameliyatı geçirdim.şimdi çok şukur iiyileşme surecindeyim.benim bu hastalık belirti vermezmiş...benden sonra iki gebe daha gelmiş biri doğum yapmış sonrasında olmuş..gebelik boyunca hiç bir problem yaşamadım..çok güzel beslensim..4 farklı doktora gittim..kimse bişey demedi...doğum yapmamış anneler imkanı olanlar bir kalp doktoruna görunun.kalp ameliyatını yapan doktorlar bu şekilde normal doğuma girsen asla sağ çıkamazdın dediler...herkes çok şaşırdı doktorlar bile..kimseyi korkutmak istemiyorum.
sadece böyle bişeyden haberiniz olsun diye yazıyorum..umarım hepiniz sağ sağlim sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza alrsınız..ben hala alamıyorum kemiklerin kaynamasını bekliyorum..

Canım genel anestezi oldun sanırım. Ben hemen kalkmıştım ama epiduralin etkisiyle acı hissetmemiştim. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çabucak alırsın inşallah bebişini kucağına.
evet cok acil oldugu icin genel anestezi oldu. Vakit yoktu. Daha da uyutmasalar ikinma.hissini tutamiyordum dogardi orda. Dr sakin ikinma dedi.
Nasil basardiysa once burnunu sokmus kanala..hic duymamistim. Insanin basina gelecek geliyor iste.
Sivi vermediler kaldirmiyorlar ben kalkmk istiyorum ama. Kalkarsam iyi olcam sanirim

çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin

Bende olmustu
Hamileyken hic sismememistim bende
1 hafta falan surdu
ozel bisey yapmadim bol su iciyorum hep

Hayirli olsun canim.insallah tez vakitte bebisini kucagina alirsin.

hayirlisiyla kolay dogumun olsun insallah canim
demek bizi yalniz birakiyon haaa , oyle olsun bakalim :)

hayirliisyla kolay dogumun olsun insallah canim
yolda senin bebi$ , haberdar et bizi

Hadi hayirlisiyla al insallah bebegini kucagina..

çok geçmis olsun canim,ilk defa duydum boyle biseyi , Allah seni yavruna bagi$lami$
yani sen simdi oncesinde kalp hastasimiymi$in ? hamilelik mi tetiklemis, dogum sancin yuzundenmi patladi yada tesadufmu oldu

kusura abkma çok soru sordum ama korkdum anlamaya çalisiyorum tam sebebini

hayirlisiyla kolay dogumun olsun insallah canim
demek bizi yalniz birakiyon haaa , oyle olsun bakalim :)

en başından konuşuyorduk ya kapıyı kim kapatacak diye
sende diyordun en son ben doğurcam diye
bakalım belli olmaz doğum bu kimin bebişi en son gelecek

en başından konuşuyorduk ya kapıyı kim kapatacak diye
sende diyordun en son ben doğurcam diye
bakalım belli olmaz doğum bu kimin bebişi en son gelecek
oyle diyordum da yinede benle ayni haftadakiler dogurunca bi acayip oluyor
gerçi subat in ortasi geldi haftasi ayi gunu kalmadi bunun da neysee
ben dogurmak sitemiyorum ondan galiba boyle oluyorum :)))

yüz geliş olabiliyormuş annemde böyle bişey anlatmıştı biri o şeklde doğurmuş eskilerden
neyseki kavuştun ya yavruna detaya takılma canım

oyle diyordum da yinede benle ayni haftadakiler dogurunca bi acayip oluyor
gerçi subat in ortasi geldi haftasi ayi gunu kalmadi bunun da neysee
ben dogurmak sitemiyorum ondan galiba boyle oluyorum :)))

sen en son doğurcan gör bak
çünkü istemiyorsun beynine öyle sinyal göndeiyorsun
bekler 40 ı bebiş

sen en son doğurcan gör bak
çünkü istemiyorsun beynine öyle sinyal göndeiyorsun
bekler 40 ı bebiş
kiz 40 a raziyim mart a atar diye korkuyorum
aslinda ben ayin 20 si gibi dogurmayi çokk istiyorum ama aklimdan çikaramiyorum 40 . haftanin bitimini , elimde deilll kendi beynimi kontrol edemiyorum : ((((

herkes dogruup giderse çatlarim ben burda SIKINTIDANN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…