Canim igne yaptilarmi sana, bana amelayttan Sonra 5 gün. Boyunca bacaktan Hep igne yaptilar ameliyattan Sonra bacaklar sisiyomus sismesin diye igne yapmislardi.
evet cok acil oldugu icin genel anestezi oldu. Vakit yoktu. Daha da uyutmasalar ikinma.hissini tutamiyordum dogardi orda. Dr sakin ikinma dedi.Canım genel anestezi oldun sanırım. Ben hemen kalkmıştım ama epiduralin etkisiyle acı hissetmemiştim. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çabucak alırsın inşallah bebişini kucağına.
merhabalar
ben ocak anneleri grubundanım.bebeğim doğalı bir ay oldu.40.haftamız dolduğu gun benim aourt patladı.normal doğum bekliyordum.acil önce sezeryan ardından 8 saat suren bir kalp ameliyatı geçirdim.şimdi çok şukur iiyileşme surecindeyim.benim bu hastalık belirti vermezmiş...benden sonra iki gebe daha gelmiş biri doğum yapmış sonrasında olmuş..gebelik boyunca hiç bir problem yaşamadım..çok güzel beslensim..4 farklı doktora gittim..kimse bişey demedi...doğum yapmamış anneler imkanı olanlar bir kalp doktoruna görunun.kalp ameliyatını yapan doktorlar bu şekilde normal doğuma girsen asla sağ çıkamazdın dediler...herkes çok şaşırdı doktorlar bile..kimseyi korkutmak istemiyorum.
sadece böyle bişeyden haberiniz olsun diye yazıyorum..umarım hepiniz sağ sağlim sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza alrsınız..ben hala alamıyorum kemiklerin kaynamasını bekliyorum..
Bende olmustukızlar bu arada sezeryan sonrası bacaklarında ödem oluşan varmı
ben gebeliğimde şişmemiştim şimdi ayakkabılarım olmuyor
çorap sıkıyor 37 giyerdim 40 numara terlikler tam geliyor
nasıl atabilirim bu ödemi yaaa
Hayirli olsun canim.insallah tez vakitte bebisini kucagina alirsin.Dogum yaptm kizlar gece su gekdi sabah 6 ya kadar sanci cektim acilma tammlandi tam doguyordu ki bebek yuz gelis oldugu icin seeryana aldilar. kafasina degil burnuna dokunuyordu ebe. Tehlikeliymis boynu takilip kirilabilirmis mecbur sezeryan oldm. Aksamdan beri icimde sezeryan hissi vardi hayirlisi diye dua etmistim.
Kilosu 3500. Hic de kilolu degil.
Ama nefes problemi varmis yenidogan unitesine goturmusler goremedim daha. Niye problemi var anlamadim ayaga kalkinca alicam bebegimi ellerinden.
Sezeryan olanlar kac saatte ayaga kaldirdilar sizi.
Ayilirken 50 kere bebegi sordum esime, baZen korktugunu yasiyormus insan
hayirlisiyla kolay dogumun olsun insallah canimdün kahve leke geldi demiştim devam etmedi akşam ve gece kasılmalarım oldu ama düzenli değildi
doktoru aradım çağırdı nst gir bi bakalım dedi
şimdide hafif bel karın ağrım var
az kaldı sanırım
hayirliisyla kolay dogumun olsun insallah canimGünaydın kızlar. Gece mide yanmasına uyandım banyoya kendimi zor attım her yeri batırdım. Az önce de kahverengi akıntı geldi peşinden su akmaya başladı. Şimdi su gelmiyor ama ara ara bir anda akıyor. Dr a gidiyorum inşallah hayırlısı olur dua edin.
Amin canım inşallah.hayirliisyla kolay dogumun olsun insallah canim
yolda senin bebi$ , haberdar et bizi
Hadi hayirlisiyla al insallah bebegini kucagina..Günaydın kızlar. Gece mide yanmasına uyandım banyoya kendimi zor attım her yeri batırdım. Az önce de kahverengi akıntı geldi peşinden su akmaya başladı. Şimdi su gelmiyor ama ara ara bir anda akıyor. Dr a gidiyorum inşallah hayırlısı olur dua edin.
çok geçmis olsun canim,ilk defa duydum boyle biseyi , Allah seni yavruna bagi$lami$merhabalar
ben ocak anneleri grubundanım.bebeğim doğalı bir ay oldu.40.haftamız dolduğu gun benim aourt patladı.normal doğum bekliyordum.acil önce sezeryan ardından 8 saat suren bir kalp ameliyatı geçirdim.şimdi çok şukur iiyileşme surecindeyim.benim bu hastalık belirti vermezmiş...benden sonra iki gebe daha gelmiş biri doğum yapmış sonrasında olmuş..gebelik boyunca hiç bir problem yaşamadım..çok güzel beslensim..4 farklı doktora gittim..kimse bişey demedi...doğum yapmamış anneler imkanı olanlar bir kalp doktoruna görunun.kalp ameliyatını yapan doktorlar bu şekilde normal doğuma girsen asla sağ çıkamazdın dediler...herkes çok şaşırdı doktorlar bile..kimseyi korkutmak istemiyorum.
sadece böyle bişeyden haberiniz olsun diye yazıyorum..umarım hepiniz sağ sağlim sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza alrsınız..ben hala alamıyorum kemiklerin kaynamasını bekliyorum..
hayirlisiyla kolay dogumun olsun insallah canim
demek bizi yalniz birakiyon haaa , oyle olsun bakalim :)
senin 40 haftan dolmustu demi canim ?Amin canım inşallah.
oyle diyordum da yinede benle ayni haftadakiler dogurunca bi acayip oluyoren başından konuşuyorduk ya kapıyı kim kapatacak diye
sende diyordun en son ben doğurcam diye
bakalım belli olmaz doğum bu kimin bebişi en son gelecek
evet cok acil oldugu icin genel anestezi oldu. Vakit yoktu. Daha da uyutmasalar ikinma.hissini tutamiyordum dogardi orda. Dr sakin ikinma dedi.
Nasil basardiysa once burnunu sokmus kanala..hic duymamistim. Insanin basina gelecek geliyor iste.
Sivi vermediler kaldirmiyorlar ben kalkmk istiyorum ama. Kalkarsam iyi olcam sanirim
oyle diyordum da yinede benle ayni haftadakiler dogurunca bi acayip oluyor
gerçi subat in ortasi geldi haftasi ayi gunu kalmadi bunun da neysee
ben dogurmak sitemiyorum ondan galiba boyle oluyorum :)))
yok bana bişey yapmadılr ya sadece bo su iç dedi doktor
kiz 40 a raziyim mart a atar diye korkuyorumsen en son doğurcan gör bak
çünkü istemiyorsun beynine öyle sinyal göndeiyorsun
bekler 40 ı bebiş
Ayın 10 u son gündü. Çarşamba ya kadar bekliyorduk.senin 40 haftan dolmustu demi canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?