2015 Şubat Anneleri

Dogum yaptm kizlar gece su gekdi sabah 6 ya kadar sanci cektim acilma tammlandi tam doguyordu ki bebek yuz gelis oldugu icin seeryana aldilar. kafasina degil burnuna dokunuyordu ebe. Tehlikeliymis boynu takilip kirilabilirmis mecbur sezeryan oldm. Aksamdan beri icimde sezeryan hissi vardi hayirlisi diye dua etmistim.
Kilosu 3500. Hic de kilolu degil.
Ama nefes problemi varmis yenidogan unitesine goturmusler goremedim daha. Niye problemi var anlamadim ayaga kalkinca alicam bebegimi ellerinden.
Sezeryan olanlar kac saatte ayaga kaldirdilar sizi.
Ayilirken 50 kere bebegi sordum esime, baZen korktugunu yasiyormus insan

yok canim sadeec sancin varsa suni sanci vermez herhalde, nisan yaad su gelince baslatiyolar genelde dogumu suniyle
yatimak ise yaramiyor galiba kalk yuuru bari :)

Allah anali babali buyutsun canim
bi an oncede kucagina alirsin insallah bebegini
sezeryan sonrasi hakkinda hiç bilgim yok maalesef

Hayırlısı ile kavuşmuşsunuz ya o yeter gözün aydın sağlıkla sıhhatle büyüt...

yok canim sadeec sancin varsa suni sanci vermez herhalde, nisan yaad su gelince baslatiyolar genelde dogumu suniyle

Nişan geldi ama sancım var su kanama yok iyi gibiyim sancı çekiyorum arada hastaneye gidersem suni sancı verirler mi süreci hızlandırırlar mı diye düşündüm.Bir şeyler atıştırıp bakacağım duruma :/

Canım genel anestezi oldun sanırım. Ben hemen kalkmıştım ama epiduralin etkisiyle acı hissetmemiştim. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çabucak alırsın inşallah bebişini kucağına.

Bence sen yine de Dr kontrolünde olmalısın canım. Suni sancıyı istemediğini söylersin zorla vericek değiller ya. En azından nst Kontrolü falan yaparlar.

ben yatiriyordum canim yuz ustu

gaz için bol hareket ettitirmen lazim
sana bi l;ink gondericem yazi kopyalanmiyor ozelden gonderym

Maral bebiş uykudan uyanırken Çığlık çığlığa Ağlayarak Uyanıyor bu neden olur? Gaz Sancısı var sandım gazını çıkarmaya çalışıyoruz zor da olsa biraz çıkıyor ama ne yapmalıyım daha bilemedim

Allah analı Babalı büyütsün cnm hayırlı olsun tez zamanda kavuşun inş

canım allah analı babalı büyütsün dediğin gibi insanın korktuğu başına geliyor bende normal istemiştim sezeryandan korkuyordum ama sezeryan oldum
rabbim bebişlerimizd sağlık versin gerisi boş.
ben epidural oldum 2 saat sonra sıvı alımına başladım
ne kadar çok sıvı alırsan o kadar iyi çünkü sıvı alımın ve çıkışı yeterli seviyeye gelince ayağa kalkmana izin veriyorlar

gözün aydın canımsağlıkla büyüt inş..
bebşin bişeyi yoktur içini ferah tut

herkese ayırlı günler kızlar
sabah topuk kanı için sağlık ocağına gittik
kilo kaybımız yokmuş 3.190 geldi 90 gr atalım 3.100 dedi ebe.
çok ağladı yavrum ama hemen sustu sonra
o ağlarken içim parçalandı ter bastı nefes alamadım ebe istersen çık dedi alışmam lazım sonra nasıl geleceğim aşılarına dedim
eşim dışarda ben içerde stres olduk odadan çıktık baktım eşim bembeyaz olmuş :)
şimdi uyuyoruz keyfimiZ yerinde maşallah

kızlar bu arada sezeryan sonrası bacaklarında ödem oluşan varmı
ben gebeliğimde şişmemiştim şimdi ayakkabılarım olmuyor
çorap sıkıyor 37 giyerdim 40 numara terlikler tam geliyor
nasıl atabilirim bu ödemi yaaa

Canım öncelikle gözün aydın hayırlı olsun en kisa surede de bebeğini kucağına alırsın inşallah saglikla

dün kahve leke geldi demiştim devam etmedi akşam ve gece kasılmalarım oldu ama düzenli değildi
doktoru aradım çağırdı nst gir bi bakalım dedi
şimdide hafif bel karın ağrım var
az kaldı sanırım

baska bi seyi varmi canim?
emmesi , kakasi , uyku duzeni nasil ?

Canim igne yaptilarmi sana, bana amelayttan Sonra 5 gün. Boyunca bacaktan Hep igne yaptilar ameliyattan Sonra bacaklar sisiyomus sismesin diye igne yapmislardi.

Canim gecmis olsun
Guzel kizini da alirsin kucagina
ben 6 saat sonra kalktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…