Yazıyorum bugün hikayeyibacım hayırlı olsun nasıl oldu doğum serüvenin merak ediyorum kız nerede yazdıysanda ben görmedim bana bi daha anlat :)
Ben verdim canım emzik vallahi altını açarken deli gibi ağlıyor birde doysada emmek istiyor memelerimin uçu bitik durumda memelerim isynda o yüzden ağzına veriyorum uykuyada dalsın die. Pek isteyerek vermedim ama oyalanması için mecbur kaldım denebilir. Ama bnm oğluş açsa fln yada çok ağladıysa inatlaşıyor almıyor keyfine gelirse alıyor yani onu bile.
Humana günde 2 kere ve lactamil 1 kere verdi Dr gayet yapıyor süthumana çayını ve rezene çayını içenler var mı kızlar süt için ne zmn içiyorsnz bunları bnde bugün aldırdım eşime.
tecrübelilerden tavsiye bekliyorum süt arrtırmk için neler yapmalıyız. tariflerinz var mı ?
yesil kaka ve kusmasi nin tek sebebi olabilir canim fazla yedirmek yani emzirmek :)günaydın kızlar bebeğimde bir takım sorunlar var, tecrübeli annelere danışmak istiyorum. Cok kusmaya başladı, emziriyorum güzel emiyor gazını çıkartayım diyorum, yok çıkmıyor pes ediyorum Altını değiştiriyorum değiştirirken Boca ediyor ve son Günler'de kakası hep yeşil. Doktora götürdüm bir şey görünmüyor dedi. Ve son zamanlarda kaka yapmasıda azaldı, günde 3 4 kere yapıyor eskiden her emzirme sonrası yapardı
Bende hiç hissetmeden gittim 4 cm açılma vardı 6 saat sonra kızım geldi sen şimdi kontrole gidene kadar bol bol Yürü muayene olmak iste bana Yapmayacaktı ben istedim iyiki istGünaydın..bugun kontrol var 2de inşallah dr "aaa doğum başlamış sen nasıl hissetmedin " der :) dun geceden beri kasılmam var ama
sancım yok bir hareketlenme vardır inşallah..
Avent göğüs Kalkan'ı aldımCanım medelanın Göğüs ucu koruyucuları çok işe yarıyo hem Göğüs ucun düz ise çıkıyo hem de hava aldırdığı için yaraları iyileştiriyor
Benim birincisi galiba, çıkmıyor lanet olacaksa gaz bezini değiştirirken gidiyor sütler. Ve yüz üstü yatırsam bebeğimi bir sakıncası olur mu, seviyor galiba yüz üstünyatmayı daha rahat ediyoryesil kaka ve kusmasi nin tek sebebi olabilir canim fazla yedirmek yani emzirmek :)
bide gaz çikarmak için pes etme luksun yok bence, nap yap o gazi çikart gazini çikarmadigin için de kusar
suda benim doktorumun bu konuyla ilgili yorumu aynen kopyaliyorum :)
Bu aylarda bebekler, hasta olmadıkları halde, 2 türlü kusarlar: 1)Taze-taze kusma: Çok yedirdiniz veya gazını iyi çıkarmıyorsunuz. 2) Kesik-kesik kusma: Çok yakın aralar ile besliyorsunuz, beslenme aralarını açın. Hastalık kusması olsa güzel kilo alamaz.
pardon canım fransadaydin sanırımcanim ben yurt disindayim ayni deildir fiyati
gözün aydın ne kadar güzel annesi doya doya kokla kuzunu :) maşallah maşallahSagol canim,insallah seninki de hayirlisiyla dogar.benim ilk bebek.cok tatli bir duyguymus bu.allah isteyen herkese nasip etsin..insan koklamaya kiyamiyor
o arkadaş bebeği muayene mi etmiş de çok bilmişlik yapıyor doktora sor hatta için rahat etmezse 2. doktora da gösterebilirsin Allahım bebeğine sağlıklı yıllar nasip etsinKizlar yine moralim bozukDogumum zor oldu biliyorsunuz yarim saatlik normal doğumun ustune sezeryan! Esimin is yerinden arkadasi bebek dogumda oksijensiz kalmistir ilerde cekersiniz demis! Denecek laf mi simdi bu? Gozume uyku gitmiyor korkudan, bugun ilk kontrolumuze gidecez soracam dr.una dogumda bi problem oldu mu diye?
inşallah dediğin gibi olur ... sen de 2 de yatış yapmıştın değil mi :) benzer inş sanaBende hiç hissetmeden gittim 4 cm açılma vardı 6 saat sonra kızım geldi sen şimdi kontrole gidene kadar bol bol Yürü muayene olmak iste bana Yapmayacaktı ben istedim iyiki ist
evet aç kalma kahvaltı yapGeceden beri genelde 10 dk bir gelen sancılarla duruyorum şimdi biraz uyumuşum şükür.5 dk bi insin hastaneye gideyim dedim ama inmiyor.Suyum yerinde kanama yok gitsem dr suni sancı verip süreci mi hızlandıryor? Açlıktan midem bulanıyor kahvaltı yapsam olur mu ki sancım hep 10 dk bir oy oyy...
Geceden beri genelde 10 dk bir gelen sancılarla duruyorum şimdi biraz uyumuşum şükür.5 dk bi insin hastaneye gideyim dedim ama inmiyor.Suyum yerinde kanama yok gitsem dr suni sancı verip süreci mi hızlandıryor? Açlıktan midem bulanıyor kahvaltı yapsam olur mu ki sancım hep 10 dk bir oy oyy...
Geceden beri genelde 10 dk bir gelen sancılarla duruyorum şimdi biraz uyumuşum şükür.5 dk bi insin hastaneye gideyim dedim ama inmiyor.Suyum yerinde kanama yok gitsem dr suni sancı verip süreci mi hızlandıryor? Açlıktan midem bulanıyor kahvaltı yapsam olur mu ki sancım hep 10 dk bir oy oyy...
günaydın kızlar bebeğimde bir takım sorunlar var, tecrübeli annelere danışmak istiyorum. Cok kusmaya başladı, emziriyorum güzel emiyor gazını çıkartayım diyorum, yok çıkmıyor pes ediyorum Altını değiştiriyorum değiştirirken Boca ediyor ve son Günler'de kakası hep yeşil. Doktora götürdüm bir şey görünmüyor dedi. Ve son zamanlarda kaka yapmasıda azaldı, günde 3 4 kere yapıyor eskiden her emzirme sonrası yapardı
bebekler büyüdükçeaz kaka yaparlar .. Bu gayet nnormalBenim birincisi galiba, çıkmıyor lanet olacaksa gaz bezini değiştirirken gidiyor sütler. Ve yüz üstü yatırsam bebeğimi bir sakıncası olur mu, seviyor galiba yüz üstünyatmayı daha rahat ediyor
Niye ac kalıyon ki kuzum doktorun doğal dogumcu degil mi bosuna enerjisiz kalma belki de ondan yavasliyosun. Benim doktor yine dedi ac kalma hafif hafif de olsa sık atıştırman gerek bize eneeji lazim diye muhtemelen seninki de bu fikirdedir. Hem mutluluk huzur verici gidalar atıştırmanda yarar var
ben yatiriyordum canim yuz ustuBenim birincisi galiba, çıkmıyor lanet olacaksa gaz bezini değiştirirken gidiyor sütler. Ve yüz üstü yatırsam bebeğimi bir sakıncası olur mu, seviyor galiba yüz üstünyatmayı daha rahat ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?